Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır.

23 57.50%
  • Berabere sonuçlanır.

9 22.50%
  • Beşiktaş kazanır.

8 20.00%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 277 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 22. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Açıkçası Şampiyonlar Ligi'nden önceki maçın derbi maçı olması bence çok kötü.Derbinin zevki belki başka olacaktı daha önce veya daha sonra oynansa.Mancini 'zaten tek gol olsun bizim olsun' felsefesini savunan biri.Man. City'de iken de aynı şeyi söylüyordu.Golü bulunca savunmaya çekti takımı.Ama Beşiktaş gerçekten güzel mücadele etti.Aynı fm'de inanılmaz potansiyelli regenler gibi.''Potansiyel var ama tecrübe yok henüz''.Bu Beşiktaş kadrosu önümüzdeki yıllarda çok daha iyi işler yapar benden söylemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Lazer tutan adamdaki mutlulugu gordunuzmu ?

Utanmiyormu acaba bu goruntuleri izledikten sonra. Yanindaki yasini basini almis adama ne demeli, guluyor yandan yandan.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Cenk'in sakatlığından sonra devam ettiren sağlık ekibi çok büyük bir risk aldı.Adamın hayatı söz konusuyken maç kaybedilse ne olacak ?

MELO konusunda hemen saldırıya geçen Fenerliler, önce kendi takımınızda hemen hemen her maçta rakibi direk sakatlamaya giren ve futbolcu sağlığını hiçe sayan Meireless ,Alves ve bazen de Emre Belözoğlu'na bakın. Melo maç sonunda kendi taraftarına o hareketi yapmış ama sizin elemanlar rakip taraftara ve futbolculara yapıyordu yahu.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Asıl Emre'nin hareketinden sonra emreye saldıranlar nerede ? Hani gercekten sevmiyorsanız böyle şeyleri bunu da eleştirmeniz gerekir, tıpkı emreyi eleştirdiğiniz gibi.

Yanlış olmasın ben ikisini de normal karşılıyorum. Ama emreye gelince saldıranlar şimdi susuyorlar.

Bir de Emre ve Caner hep hakemler tarafından korunuyor diye bir söylem vardı. Bu ülkede melo kadar hakemler tarafından korunan başka biri de yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo'nun hareketi hoş değil. Bunu bir şahsa yapmıyor ama o yüzden kellesini almaya gerek yok. Kendisine iftira atan Oğuzhan için yaptıysa bilemem tabii. Bana göre sadece seviniyor.

Dün hakem sarı kart kullanmamayı tercih etmiş, bu Cüneyt Çakır'ın sorunu. Sürekli kırmızı çıkardığı için özellikle dikkat etmiş olabilir. Genel olarak Melo özellikle bu sezon temiz oynuyor. Korunma durumuna gerek yok yani.

Bu ülkede nasıl oynuyor sorusunun cevabı da basit. Ara sıra bu tarz hareketler yaptığı için bu ülkede, yoksa performans ve kaliteye bakılsa onun yeri çok daha iyi bir lig. Sezonun adamı benim için Melo, Aslan parçası.

Nesil
    2007

Semih'in yaptığı centilmenliğe bak, Melo'nun yaptığı pisliğe bak, Beşiktaş sağlık(!) ekibinin yaptığına bak. Karakter meselesi.

Maçı izlemedim. Pek iyi oynamamışız ama Chelsea maçı öncesi yorgunluk olmaması sevindirici. 1-0 olsun bizim olsun diyorum; bu saatten sonra çok iyi oynadık, çok kötü oynadık beni ilgilendirmiyor. Kazanmamız gerek. Daha da önemlisi deplasmanda kazanmamız gerek.

Korktuğum da gerçekleşmiş Dany efendi hata yapıp maçı bize kazandırmış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melo'nun ülkesinde dans figürü o hareket
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Çok sıkıcı bir maçtı. Bu maç şunu gösterdi Beşiktaş pili biten bir takım bu kadro ile Avrupa'da filan mücadele etmesi çok zor.

Galatasaray eğer Chelsea maçını bu hava ile geçirirse kimse kusura bakmasın Chelsea dümdüz eder. Bir de golden sonra sevinmeyen bir takım vardı. Derbi maçındasın gol atıyorsun o sevinç yüzlerde yok.

Şu ligde Salzburg oynasa bu ligi dümdüz eder onu fark ettim.

Zamanında pascal'ı asıp kesenler şimdi neredeler ? Herkes işine geldiği gibi davranıyor.

[YOUTUBE="bw3qEZZHeMU"]Melo. [/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

pascal gibi tombala cekmedi ki melo ? , hem besiktas taraftarinami yapiyor hayir ? adamin ulkesindeki dans oyleyse biz ne yapalim?

edit : 1.10 dan sonra bakabilir istiyen ulkesindeki dansa ait.

http://www.youtube.com/watch?v=B0tzLVlocjs

Yukarıda koyduğum video beşiktaş taraftarına yapılıyor, dediğim gibi herkes işine göre. Tartışmanın manası yok, bakış açısı düz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Orada Eboue'ye yapılan ırkçılığa tepki veriyor Melo,hareketi yanlış ama o tipler bundan anlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi Melo'nun o hareketinin dans figürü olduğunu bilmeyenler var mı cidden ai se eu te pego sarkısında o dans yapılır her zaman ve Melo o dansı maçlarda hep yapardı Eboue ile beraber.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bırak abi ya Kasımpaşa maçında taraftara tekme atan Almeida ile Motta'yı savunduk biz,arkadaş ırkçılık yapılan Eboue'ye destek çıkan Melo'ya saldırıyor.Üstelik üstünden 2,5 yıl geçmiş bir olaydan bahsediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaş yazmayım yazmayım diyorum ama GS her türlü centilmenliği yapıyor , Semih Kaya'nın yanı sıra taraftar da dostluk içinde geçmesine katkı sağlıyor maçın ve BJKnin sahasındaki son 2-3 maçtır BJK taraftarlarının sahaya girmesine bakmadan bir de gelmiş adamlar Melo'nun dans figürünü eleştiriyor. (Eleştriilecek tek şey lazeri tutan adamdı ki her maçta yapılıyor bu da) Kesinlikle altta kalmama çabaları bunlar , şu fanatik BJKliler yüzünden BJKden nefret ettim. FB ve GS taraftarı basit olayları bu kadar büyütmüyor , BJK üzerinde ise her zaman oyunlar oynanıyor , ne hikmetse !
    Last edited by omersal : 23.Şubat.2014 at 16:39

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Melo'nun ülkesinde dans figürü o hareket
    Quote Originally Posted by byariff View Post
    pascal gibi tombala cekmedi ki melo ? , hem besiktas taraftarinami yapiyor hayir ? adamin ulkesindeki dans oyleyse biz ne yapalim?

edit : 1.10 dan sonra bakabilir istiyen ulkesindeki dansa ait.

http://www.youtube.com/watch?v=B0tzLVlocjs
    Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Abi Melo'nun o hareketinin dans figürü olduğunu bilmeyenler var mı cidden ai se eu te pego sarkısında o dans yapılır her zaman ve Melo o dansı maçlarda hep yapardı Eboue ile beraber.

hala adamın haraketini normal karşılıyorsunuz adam 3-4 senedir bu ülkede gerçi bunda bu tip haraketlerin cezasız kalmasında sorunu aramak lazım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Banane abi ülkesindeki dansa aitse, burada garip karşılanır tabi o hareket. Soyunma odasında başkanının önünde çırılçıplak dolaşan bir oyuncuyu mu savunuyorsunuz bir de?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Banane abi ülkesindeki dansa aitse, burada garip karşılanır tabi o hareket. Soyunma odasında başkanının önünde çırılçıplak dolaşan bir oyuncuyu mu savunuyorsunuz bir de?
    Evet ben savunuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    kirmizi kart degil de penalti olur daha yuksek oranli gibi, kacari yok bence
    Keşke seni dinleyip bassaymışım parayı
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kendi adıma konuşayım adamı değil bugünkü hareketinin yanlış olmadığını savundum. Ama BJKliler eminim maçtan çok Melo'yu izlemiştir bir ters hareket yapsa da eleştirsek diye.

Ayrıca 'ilk golü kim atar'da parayı Selçuk İnan'a basmak çok mantıklı olurdu , zaten penaltı büyük ihtimaldi bir de oranı da iyidir kesin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hahahahahaha

Soyunma odasında ne yapılır yahu ? Soyunulur.

@Önder HOCA

Şarkının figürü o,şarkının figürü o olduğuna göre Gangnam Style yapmayacaklar herhalde.Ben arkadaşımla sınıfımda da yaptım o hareketi.Gayet zevkli oynaması güzel bir dans,bizim ülkemizde çirkin bir anlama geliyorsa ben ne yapabilirim,Melo ne yapabilir ? Adam ne yapsa batıyor,çünkü böyle bir oyuncu yok Türkiye'de,bu kadar mükemmel oynanmaz.

Hepiniz Gangnam Style yapıyordunuz,o da Kore'nin dansı bizim ülkemizin değil.Her şey işinize göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Harbi Melo'nun o haraketine mi takıldınız siz yahu? Adamın dans figürlerinden birisi. Gidip Beşiktaş taraftarına mı yaptı? Yok. Taraftar Cimbom buraya diye bağırdı takımcak gittiler o da sevinç gösterisini dans ederek yaptı. Ha bunda bir şey bulanlar sahaya atlayan taraftarlar ya hiç bişe demiyorum. Cenk ayağa kalktığında tüm taraftar alkışladı. Cenk teşekkür etti taraftara. Kardeşim gözlüklerle bakmayın şu olaylara.

Taraftarda takımda çok kötüydü malesef. Hiç bağırmadı taraftar. Takımda golü attı ki Muslera olmasa yenemezdik, sonra yattık. Muslera beşiktaş maçlarında çok ekstra oynuyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Galatasarayda Riera gittiğinden beri bilerek tekme atan oyuncu görmedim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her yanlış harekete bir kılıf bulan galatasaraylı arkadaşlar komik görünüyorsunuz. Gerçi bizim her zaman bu konuyu dile getirmemiz bile yanlış. İnsanlardaki ve takımdaki kişilik meselesi görüldüğü gibi bunu olumlu karşılayanlarda varmış.

Acaba diyorumda melo bizde olsaydı aynı hareketi yapsaydı siz yine '' dans figürü '' dermiydiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Her yanlış harekete bir kılıf bulan galatasaraylı arkadaşlar komik görünüyorsunuz. Gerçi bizim her zaman bu konuyu dile getirmemiz bile yanlış. İnsanlardaki ve takımdaki kişilik meselesi görüldüğü gibi bunu olumlu karşılayanlarda varmış.

Acaba diyorumda melo bizde olsaydı aynı hareketi yapsaydı siz yine '' dans figürü '' dermiydiniz.
    Peki Melo sizde olsa sizde dans figürü değil ayıp bu der miydiniz?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Peki Melo sizde olsa sizde dans figürü değil ayıp bu der miydiniz?
    Nouma örneğindeki gibi ya gönderilirdi yada uyarı gelirdi emin ol.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Nouma örneği? Aynı kefeye mi koydunuz. Tebrikler. Bayağı güzelmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Nouma örneği? Aynı kefeye mi koydunuz. Tebrikler. Bayağı güzelmiş.
    '' uyarı gelirdi '' lafımı neden okumuyorsun? belkide fransadaki bir dans figürüdür Noumanın yaptığı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    '' uyarı gelirdi '' lafımı neden okumuyorsun? belkide fransadaki bir dans figürüdür Noumanın yaptığı.
    Hahahahahahha

Heralde senin Nouma'nın yaptığı hareketten haberin yok. Bunu düşündüğümden dolayı bir şey demiyorum. Bence bi hareketi izle sen.

30. Default

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Hahahahahahha

Heralde senin Nouma'nın yaptığı hareketten haberin yok. Bunu düşündüğümden dolayı bir şey demiyorum. Bence bi hareketi izle sen.
    Heralde seninde Melo'nun yaptığı hareketten haberin yok sende onu bi izle.

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri