Ben Aral'dan aldım dün akşam 10 civarı. Bu sabah 8 de de kod geldi. Oyunun resmi çıkış tarihinden sonra da oyunun kutulu halini kargoyla yollayacaklar.
Beta kodun ise Aral Game sitesindeki hesabına tanımladığın email adresine gelecek.
Printable View
Oyuncuların ayaklarından topu çok açma sorunu var
+ sakatlanma sorunu :icon_cry:
İlk maçtan sonra şunu demek istiyorum : güle güle Fm 2014'ün o sıkıcı possession futbolu.
Hoş geldin Fm 2015'in şanlı dikine direk paslı atak futbolu.
Yahu arkadaş Sneijder 30 metreden aşağı gol atmıyor. Adama daha fazla uzaktan şut çek dedim, hiç hayır yapamam demiyor :n:
Yapay zeka maçı PSG'ye kaybettirtmemek için numarasını yaptı yine bana. Bazı şeyler hiç değişmiyor, FIFA'daki momentum olayı bunda da var ama tersten, yine de geçen seneye göre daha az olacak sanırım bu hatalar.
Crash Dumps...
4 seridir crash dump falan en fazla 1-2 kere görmüşümdür,oyun çıkalı 24 saat olmadı 2 kez crash dump yedim.
bu arada 2014 teki taktiği 2015 e aktarabiliyormuyuz
Yapay zeka da akıllı, işine yarayanı alıyor yaramayanı almıyor :D Muslera ve Sneijder'i toplam 22.5 MN Euro bedelle satabildim(belki daha fazla da olabilirdi, o kadar istedim verdiler). Ancak bazılarını bedavaya bile alacak bulamadım. Hamit, Eboue, Umut dışında hepsini yollayabildim bir şekilde. En azından maaşlarından kurtuldum.
@Ali Hikmet
Maalesef ne oradan ne de Board kısmından değişmiyor. Devre arası da geldi, takımda oyuncu yok. Baştan falan başlamam gerekecek sanırım.
Arayüz bana biraz tuhaf geldi alışırız sorun değil. Bilgisayarım iyi olmasına rağmen sekmeler arası geçişlerde biraz takılmalar oluyor.
Maç motoruna gelirsem şutlar biraz fazla şiddetli. Üstten auta fazla top gidiyor. Kısa ağır pastan ziyade dikine direk hızlı pas seven birisiyim. Oyunda bunu çok güzel uyguluyorsunuz.
Eğer gelecek olan güncellemeler hataları düzeltirken yeni hatalar çıkarmazsa çok güzel bir oyun bizi bekliyor.
Oyuna alıştıkça beğenmeye başladım. Maç sırasında alttan geçen yazılarda İngilizce'ler var. Taktik ekranında bir türlü yedekleri ayarlamayı beceremedim, kadrodan hallediyorum. Beşiktaş'ı beğendim :)
Beşiktaş demeyeydin iyidi :zuhaha . Bu screenshot'ı Prandelliye armağan ediyorum :n:
http://i.hizliresim.com/b4aWrV.jpg
Satarak da zor. Transfer gelirinin %10'unu veya %20'sini anca bana bırakıyor. O paralar hiç bir işe yaramadı. FM14'de de herkesi satar oluşan maaş bütçesi açığını kullanarak kendime yepyeni genç bir takım oluştururdum ama FM15'de maaş bütçesinde 40 MN Euro açık olmasına rağmen bir türlü transfer bütçesine aktaramadım. Topu topu 10 MN Euro'luk transfer yapabildim onların da büyük çoğunluğu taksitle.
Elimizdekileri en iyi şekilde kullanacağız artık :D
FMC modunda yabancı sınırı 5+0+3 gözüküyor.Hata dediğin budur işte.Ne yapıcam ben elimde ki yabancılarla ? Antrenman da tek-sek falan mı oynayacağım ?
http://i.imgur.com/hZtsnfa.png
Data Editör daha çıkmadı dimi?
Evet çıkmadı daha.
Oyuncu profil değerlerini eski rengine nasıl çevirebiliriz ?
Belki de 5+3+0'a son anda eklenen +1 kadro dışı yabancıyla alakalıdır.
Martin Ødegaard' ı oyunda bulamadım. Takımını bile seçtim ama yok
Var mı bulabilen
Beşiktaş'a sağ bek arayışındayken Martin Linnes'i Montpellier'e kaptırmamın sonucu Celtic'den Adam Matthews'i 4M€'a aldım. Çok hızlı ve çabuk uyum gösteren bir futbolcu.
Steam'ı Açıp FM15 Sağ Tık Özellikler Yerel Dosyalar Oyun Önbelleğinin Bütünlüğüne Doğrula'ya Bas Galiba Eksik Dosya İnmiş Oyunu Doğrulatsın Steam
ok ile gösterilen yerde kardeş. http://i.hizliresim.com/m8amz4.png
Oradan yapmaya çalışmıştım zaten izin verilmiyor maalesef.
Bu arada koşu mesafeleri dikkatinzi çekti mi bilmiyorum ama koşu mesafeleri fazla biraz sanki. Galatasaray ile daha ikinci hazırlık maçında +130 km koşmuştu takım. Bekler 14 km üstüne çıkmıştı(Tarık ve A. Telles). Bana biraz fazla geldi, Galatasaray ligde 110 km anca koşabiliyor çünkü :D
Mali Fair Playden dolayıdır izin verilmemesi.
Arayüz mükemmel olmuş taktik ekranıda bana göre efsane olmuş
Oyun topları ve topun sahadaki hareketi berbat.
Tarığın defansif özellikleri çok kötü değil mi ? Ben oynatmaktan korkuyorum açıkcası siz ne düşünyorsunuz bu konuda ?
Yahu ben taktik ekranına alışamadım. Ve bu gidişle de alışamayacağım gibi gözüküyor. Ne güzel oyuncu listesinden sağ tık yapa yapa seçiyorduk. Şimdi baya değişik. İnşallah tez zamanda uyum sağlarım.
arkdaşlar beta sürümden açtığım kariyeri normal sürümde devam edemiyrm dimi ona göre başlicam bi takımla
Şuan alıp almama konusunda acayip gidip geliyorum :))
peki bu sınırsız yabanı falan filan gibi yamalar çıkınca kayıtlı yerden devam etmek için kullanabilirmym kardeş
Oyunu deneme amaçlı açtığım kariyerin sonuna geldim.
Şimdi Beşiktaş ile tarihi baştan yazma zamanı :D
editor varmı bu betanın içinde arkadaşlr
Scout'un verdikleri yıldızlar ile asistan menajerinki pek uymuyor beyler diyeyim scout gazına gelip adam almamak lazım. Oyunu daha da iyi yapmış bu.
fm2014'ün grafik detaylarını 2015betada kullanabiliyor muyuz ?