1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Eskisi gibi maaş bütçesini transfer bütçesine aktaramıyor muyuz yahu? Galatasaray'da bayağı oyuncu sattım, 30 MN Euro maaş bütçe farkı oluştu ama transfer dönemi boyunca aktarmama izin vermedi. Bazen oluyordu eskiden öyle dedim devam ettim devre arası kadro kurarım diye(ŞL'de kalede İsmail Çipe falan oynadı sakatlıklar sağ olsun) ancak Kasım oldu hala maaş bütçesini transfer bütçesine aktaramıyorum.
    oyunculari nasil satiyorsun ya ? baya zorlasmis geldi bana oyuncu satmak

Senin sorunada gelirsek normalde oluyor ama kulupte baya borc olunca galiba suanda bir kisitlama var..

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by ultraslanbe View Post
    oyunculari nasil satiyorsun ya ? baya zorlasmis geldi bana oyuncu satmak

Senin sorunada gelirsek normalde oluyor ama kulupte baya borc olunca galiba suanda bir kisitlama var..
    Yapay zeka da akıllı, işine yarayanı alıyor yaramayanı almıyor Muslera ve Sneijder'i toplam 22.5 MN Euro bedelle satabildim(belki daha fazla da olabilirdi, o kadar istedim verdiler). Ancak bazılarını bedavaya bile alacak bulamadım. Hamit, Eboue, Umut dışında hepsini yollayabildim bir şekilde. En azından maaşlarından kurtuldum.

@Ali Hikmet

Maalesef ne oradan ne de Board kısmından değişmiyor. Devre arası da geldi, takımda oyuncu yok. Baştan falan başlamam gerekecek sanırım.

Yapay zeka da akıllı, işine yarayanı alıyor yaramayanı almıyor Muslera ve Sneijder'i toplam 22.5 MN Euro bedelle satabildim(belki daha fazla da olabilirdi, o kadar istedim verdiler). Ancak bazılarını bedavaya bile alacak bulamadım. Hamit, Eboue, Umut dışında hepsini yollayabildim bir şekilde. En azından maaşlarından kurtuldum.

Sende satilmayacak adamlari satmissin ya Ben Yekta, Umut ve Sabriyi komik rakamlara gonderebildim. Gsla ilk sezon iyi oyunculari(muslera sneijder semih) satmadan transfer yapmak zor anlasilan.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by ultraslanbe View Post
    Sende satilmayacak adamlari satmissin ya Ben Yekta, Umut ve Sabriyi komik rakamlara gonderebildim. Gsla ilk sezon iyi oyunculari(muslera sneijder semih) satmadan transfer yapmak zor anlasilan.
    Satarak da zor. Transfer gelirinin %10'unu veya %20'sini anca bana bırakıyor. O paralar hiç bir işe yaramadı. FM14'de de herkesi satar oluşan maaş bütçesi açığını kullanarak kendime yepyeni genç bir takım oluştururdum ama FM15'de maaş bütçesinde 40 MN Euro açık olmasına rağmen bir türlü transfer bütçesine aktaramadım. Topu topu 10 MN Euro'luk transfer yapabildim onların da büyük çoğunluğu taksitle.

Elimizdekileri en iyi şekilde kullanacağız artık

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Crash Dumps...

4 seridir crash dump falan en fazla 1-2 kere görmüşümdür,oyun çıkalı 24 saat olmadı 2 kez crash dump yedim.
    Steam'ı Açıp FM15 Sağ Tık Özellikler Yerel Dosyalar Oyun Önbelleğinin Bütünlüğüne Doğrula'ya Bas Galiba Eksik Dosya İnmiş Oyunu Doğrulatsın Steam

@Ali Hikmet

Maalesef ne oradan ne de Board kısmından değişmiyor. Devre arası da geldi, takımda oyuncu yok. Baştan falan başlamam gerekecek sanırım.
    ok ile gösterilen yerde kardeş.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    ok ile gösterilen yerde kardeş.
    Oradan yapmaya çalışmıştım zaten izin verilmiyor maalesef.

Bu arada koşu mesafeleri dikkatinzi çekti mi bilmiyorum ama koşu mesafeleri fazla biraz sanki. Galatasaray ile daha ikinci hazırlık maçında +130 km koşmuştu takım. Bekler 14 km üstüne çıkmıştı(Tarık ve A. Telles). Bana biraz fazla geldi, Galatasaray ligde 110 km anca koşabiliyor çünkü

7. Default

Tarığın defansif özellikleri çok kötü değil mi ? Ben oynatmaktan korkuyorum açıkcası siz ne düşünyorsunuz bu konuda ?

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri