Yapay zeka da akıllı, işine yarayanı alıyor yaramayanı almıyorMuslera ve Sneijder'i toplam 22.5 MN Euro bedelle satabildim(belki daha fazla da olabilirdi, o kadar istedim verdiler). Ancak bazılarını bedavaya bile alacak bulamadım. Hamit, Eboue, Umut dışında hepsini yollayabildim bir şekilde. En azından maaşlarından kurtuldum.
@Ali Hikmet
Maalesef ne oradan ne de Board kısmından değişmiyor. Devre arası da geldi, takımda oyuncu yok. Baştan falan başlamam gerekecek sanırım.
Satarak da zor. Transfer gelirinin %10'unu veya %20'sini anca bana bırakıyor. O paralar hiç bir işe yaramadı. FM14'de de herkesi satar oluşan maaş bütçesi açığını kullanarak kendime yepyeni genç bir takım oluştururdum ama FM15'de maaş bütçesinde 40 MN Euro açık olmasına rağmen bir türlü transfer bütçesine aktaramadım. Topu topu 10 MN Euro'luk transfer yapabildim onların da büyük çoğunluğu taksitle.
Elimizdekileri en iyi şekilde kullanacağız artık![]()
Oradan yapmaya çalışmıştım zaten izin verilmiyor maalesef.
Bu arada koşu mesafeleri dikkatinzi çekti mi bilmiyorum ama koşu mesafeleri fazla biraz sanki. Galatasaray ile daha ikinci hazırlık maçında +130 km koşmuştu takım. Bekler 14 km üstüne çıkmıştı(Tarık ve A. Telles). Bana biraz fazla geldi, Galatasaray ligde 110 km anca koşabiliyor çünkü![]()
Tarığın defansif özellikleri çok kötü değil mi ? Ben oynatmaktan korkuyorum açıkcası siz ne düşünyorsunuz bu konuda ?