bence bu olay yabancı statusunun kalkması için düzenlenmiş bir tezgah da olabilir. gelişmeler sonunda yabancı sayısının sınırsız olacagını dusunuorum. ama bu bir kaos getirecektir. ii yonlu mu kotu yonlu mu oldugunu onumuzdeki birkac ayda gorecegiz
Printable View
bence bu olay yabancı statusunun kalkması için düzenlenmiş bir tezgah da olabilir. gelişmeler sonunda yabancı sayısının sınırsız olacagını dusunuorum. ama bu bir kaos getirecektir. ii yonlu mu kotu yonlu mu oldugunu onumuzdeki birkac ayda gorecegiz
Abicim demokrasiye de giriyor burada yazılanlar. Farklı görüşler dile getirilyor. Genel bir görüşünü yaz birdaha yazmıyacam.
Küfür farklı görüş kapsamında bir olgu değil..
BarceloGS senin yaptığın demokrasi değil fanatizm
Evet fanatikleştik biraz ama burada öyle yazılanlar olmuşki fanatikleşmemek elde değil.
seni rahatsız ettiğini düşündüğün mesajın altında http://forum.turksportal.net/vb/imag...ons/report.gif iconunu tıklaman ve şikayetini dile getirmen yeterli
ben yabancı oyuncularin turk olduguna üzülmüyom ama benim icin tek sorun var.bu oyuncular milli takima secildiler mi genc oyuncular önü kapancak.
Böyle torpille olacağına sınırsız olsun diğer takımlara haksızlık olmasın.Yabancı sınırının kalkamasına karşıydım ama bu son gelişmelerden sonra başka bir dönüş yolu kalmadı Türk futbolu için.Quote:
Originally Posted by peluk
ya Allah aşkına siz bu türk olanların hepsinin oynayacağınamı inanıyorsunuz.Yok gençleri kesecek yok oyuncuların önünü kesecek.Yapmayın gözünüzü seveyim.Anca girerse Mehmet ve Mert hariç Wederson girer.Çünkü sol kanat sorunumuz var.Diğerleri sizce Fatih Hoca tarafından oynatılacakmı?
Keske Aurelio da Turk olmasaydı. Cunku artık bu is cigrindan cikti...
Evet abi iş çığrından çıktı ama Aurelio Türk olurken geçen sene yabancı sayısının arttırılmasını isteyen FB bu isteği reddedilince kurallar çerçevesinde böyle bir yola başvurmuştur. Fakat Milli Takım'a gelince ben Aurelio'yu o heyecanla istekle gördükten sonra bir zorlamaya maruz kalmadan tamamen kendi isteğiyle Türk olmak istediğini anladım. Ama şu ana kadar Nobre'den bir açıklama gelmedi. Aurelio kaç kere karakola gitti, uğraştı ama Nobre 2 günde geçti. Bu benim karşı çıktığım olay. Aurelio'nun Brezilyadan evrakları gelecek diye kaç gün bekletildi bu evraklar Nobre'ye gelmiyor mu?Quote:
Originally Posted by e_mali
Sonuçta geçen sezon Sayın Demirören benim sayemde yabancı sayısı artmadı Türk futbolu kurtardık derken şimdi niye kanunda açıklar arayıp yabancı sayısını bu yolla arttırmak istiyor? Aurelio'ya bişey diyemeyiz çünkü Fb zaten arttırılmasını istiyordu ve o nedenle bu olaya girdi......
Ben Mehmet kadar istekli olan Hakan Şükür gördüm milli takımda.Tabi Lüksemburg maçından bahsetmiyorum.Genel olarak.Çok istekliydi.Keşke Türkiye doğumlu olsaydı ve elemelerdede oynasaydı şimdi dünya kupası 3. ünvanıyla dolaşabilirdik.Quote:
Originally Posted by sekopej
belki nobre evraklarını yanında taşıyordı :D
Besiktasliyim. Bundan sonrada oyle kalacam isallah.Ama bu adamin Turk olup mert olmasi bana gore sacmaliktan baska bir sey degil. Yahu Turk oldu adam tamamda Mert ismi ne oluyor.Nobre benim gordugum saha icinde en sahtekar oyunculardan biri. Birde alay eder gibi bu ismi veriyorlar. Bundan sonra alexte Turk olur. Yattarada olur. Songda olur.Nasil olsa isin civigi cikti.
bence beş yıl kuralı tek kural olmalıydı başka şartla türk olunmamalıydı aurelio haklı bi şekilde oldu ama nobre işleri çığrından çıkardı bence aurelionun ya da başka bi yabancının milli takımda oynaması yanlış onca türk varken