valencia icin antreman ve taktik lazm oynayan warsa yazabilrimi?
Printable View
valencia icin antreman ve taktik lazm oynayan warsa yazabilrimi?
sporting teyim ve daha yeni başladım bana uygun bir taktik söyleyebilirmisiniz
yapılabilecek transferleride söylerseniz ii olur ilginiz için şimdiden teşekkürler
sporting kadrosu çok iyi gençler var. hepsi gelecek vaad ediyor.. ama takımda yaşlı oyuncular vardı en son gördüğümde. benim en iyi kullandığım taktik, 4-4-2 yukarıda verdiğim taktik yani.. sporting kadrosu iyi hızlı da, sana uyacaktır.. bir de turksportal ın, dosyalar bölümünden antrenman paketi var bir tane yetişkinler için. onu indirmeni tavsiye ederim. genç oyuncularına çok faydası olacaktır. tavsiyem, defansa bir oyuncu ve orta sahaya bir defansif orta saha (fernando Gago mesela) transfer edebilirsin. ayrıca forvet bölgesine hızlı bir forvette olabilir.. eğer antrenman seçimin iyi olursa kadronda en az 5-6 tane süper yetenek var..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kadrosu çok yaşlı. eğer yeni başladıysan ufaktan genç yetenekleri topla derim. yoksa o kadro en fazla 2 sene sonra patlar..
AS Romaya bi taktik oneriniz varmıdır?
ben eski fm ve cm den bi takitgim war sag ve sol back lerime marking man yapiyorum ama adam secmeyin sadece taktikte marking man yapin kanatlardan gelemio karsi takim daha az gol yiyiosunuzportsmouth la oynuyorum 4 uncu oldum primier ligde ve uefa aldim 4 senem
http://img266.imageshack.us/img266/6856/nwczn4.th.jpg
millet ben oyunlara her zaman aralık 2006 dan baslarım bu seferde ole yaptım kendime avrupa kupalarında devam eden ama ligde kotu durumda olan bi takım seceyim dedim newcastle i sectim ama her zaman takıma oturan taktiklerim bu sefer olmuyo belkide ligin ortasında taktik degisiligi yaptıgım icin bole olmustur
kadrom yukarda gordugunuz gibidir takımın as kadrosuna porritt veli burke ve sezeri kattım orta sahada sakatlarım wardı cunku
taktik onerileri bekliyorum takım basına geldigimden beri 5 galibiyet 3 beraberlik 6 maglubiyet aldım (maglubiyetler ligde durumu ii olan takımlara karsıydı :D)
hadin millet acele yardım ligde 9 mac kaldı 18. sıradayım ligden dusmeyim yardım ediiin duyun sesimi :D:D:D:D:D aslinda guzel ve zor bi kariyer sitede milletin oynaması icin bile konabilir yani :D
taktik deilde oyuncular için bölge önerisi yaparım
bi kere kadron güzel owen-dyer kadroya geri döndümü yenemeyeceğin takım sayısı 5 i geçmez
james m.-oliver b. bu oyuncuları oynatmanı tavsiye ederim
n'zogbia'yıda sol kanat-forvet sol(bitiriciliği yüksekse)-ortasahanın ortasındaki 2 yerin solunda oynat
daf sağda oynamaz sol ayaklı
emre'yle scott p. nin yerini deiştir
sağ kanada porwitt veya sezer i koy
luque yi forvet sola koy
defansın sağında solanodan verim alamazsın onu sağ kanat veya orta sahanın ortasındaki 2 yerden birinde oynatırsan daha fazla verim alabilirsin
s.carr ı defansın sağında oynatabilirsin
ramage yi dc de oynatabilirsin(kafa vuruşu-zıplaması ve boyu uzunsa)
ameobiyi forvette dene
yazdıklarımı denersen yararı olabilir
dyer 10 ay sakatlanmıstı o yuzden degerleri acayip dustu satmayı dusunuyorum carr a karsı bi gıcıklıgım war oynatmıyorum :D duff da zoraki orda oynuyo ama baska bi sitede buldugum bi taktikle ligde kalmayı basardım azda oynama yaptım guzel oldu :D
taktigin linkide vereym sizde faydalanın ;)
http://rapidshare.com/files/18884196...etman.tac.html
eyvallah mista
ama bence dyer'i satma-ona ihtiyacın kesin olur
s.carr'ada gıcıklığın olmasın sen takımı düşün s... et gıcıklığı
bak tigana bile ali tandoğana gıcıklığın bıraktı(daha sezonun ilk maçında kırmızı kart görüp haftalarca oynayamamıştı) oynatıo adamı çünkü ihtiyacı war
yazdığım dier oyuncuları yerlerinde oynatırsan çelsi senin elini öper :)
arkadaslar en asagi 4-5 defa basladim fenerbahceyle ama bir turlu istedigim verimi alamadim taktiklerden.bana fb ile basariyi yakaladiginiz taktikleri yazarsaniz sevinirim.bu zamana kadar ya 2. oldum ya da 3. ama kurdugum takim rahat rahat sampiyon olurdu.ne olur su taktigi yazin da ben de agzimin tadiyla oynayayim.
stoperlerim cok cok iyi.forvette kezman-vitti ikilisi var.zaten fenerin orta sahasi super devre arasi da marcelo yu getirip bir yabanciyi yolliyacam.bunlari goz onunde tutup yazarsaniz sevinirm
toutatis in taktigini dene derim
arkada$Lar ben sirasiyLa
1)van den borre
2)jose sosa
3)sivok' u aLdim...
cok deqisken bi grafik ciziorum...
Takimin koLay aLisac**i ve goL atabiLeceqim bu taktik istiyorum...
arkadaslar manisada ilk senem 5 te 5 yaptim ama fazla gol atamiyom bide devre arasinda kimi alayim
fevzi
johanna gokhan z umit b haka
nizamettin selcuk i adu sezer
m erding j sosa
Mokoena'yı al. Ucuz ve kalıteli hızlı
arkadaslar liverpool la oynuyorum daha ligde galibiyetim yok her taktigi denedim kadrom assagida resimde lutfen yardim edin
[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/644/liverpoolsn6.jpg[/IMG]
PS : craig bellamy ve harry kewell 4 er ay sakatlar
benm oyun taktigin de kalede rüştü defansta önder mehmet sedef gökhan zan edu orta sahada tümer apiiah aurelio amc de alex ilerde kezman tuncay var ve 15 öaç yaptım lig de 3 gol yedim 27 gol attım
Ben liverpolla ilk sezonda şampiyon oldum ve şampiyonlar ligini aldım taktiğim 4-4-2 klasik . Forvette Crouch u target man yap ve mutlaka oynat ilk sezon yanında belammy iyi baya gol atıyorlar. Sağ bekte carrager çok iyi stoper agger ve hypya sol bek riise, orta göbek sissokko ve xabi sağ kanat gerard( uzun şutu açmayı unutma) sol kanat şilili genç (ismini unuttum). forvettede crouch ve bellamy. Kornerlerde Hpyya'yı challenge Goolkeaper yap, Crouch uda ön direğe yolla en az 15 gol buradan bulursun. kolay gelsin. bU taktikle özellikle çok az gol yiyorsun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fowleri listeye koymuşsun bence satma kuyttan kat kat daha iyi yedek kalmayıda problem yapmıyor ne zaman görev versen gol atar ingilterede çok maç oynanıyor kadronu daha geniş tutmalısın.
arkadaslar banada taktik lazim
gk=mondragon
rb=mehmet topuz
lb=guardado
cb=song
cb=alpay
mr-arda turan
ml-hasan sas (degisiyo)
mc-mehmet topal(okan\ayhan)
mc-ilic sasa
st-necati
st-sukur(karan)
arkadaslar ligde de champions ligde de kotuyum
taktiklerinizi bekliorm cok taktik denedim basarli olmadi
http://rapidshare.com/files/20477167...2008_.tac.html
benim kullandıgım taktik ise yarayabilir forvetin sol tarafına hakan sukuru koy ve target man ayarla dier tarafada umit karan i koy
ayrıca orta sahanın sol taraftaki mc yi defansif agırlıklı bi oyuncu koy
klasik 4-4-2 dizilisi
gk=mondragon
rb=mehmet topuz
lb=guardado
cb=song
cb=alpay
mr-arda turan
ml-hasan sas
mc-okan
mc-ilic sasa
st-karan
st-sukur
umarım işine yarar ;)
arkadaslar ben karabuksporu calistiriyorum 3. senemde lig b den lig a ya cikardim su an 14 macta 6 beraberlik 8 maglubiyetle sonuncuyum artik ne yapsam yaramiyor cezalar yagdiriyorum takima olmadi macta firca cekiyorum adamlar hep berabere kaliyo veya son dakkada yiyiyor sinirlenip son dakkada tum oyunculari ileri aliyorum bu seferde mac 2 sifirken 7 sifiroluyor ben daha ne yapayim bu takima medya durumum ligde 13 olur gozukuyor bi yarim lutfen
4-2-3-1 taktigi uygula kontra atagi isaretle her mac ya berabere ya galibiyet
tesekkurler
Arkadaşlar Sparta Prag için bir taktik önerebilecek varmı????
7.0.2 için.
arkadaslar benim takımım valencia sizden kadrom hakkında goruslerinizi ve taktik onerilerinizi bekliyorum
Defansım
DL:Asier Del Horno
DR:Curro Torres(Miguel)
DC:Ayala
DC:D Van Buyten
Ortasaham:
MR:Jo**uin
ML:Vicente
MC:D Albelda
MC:R Baraja
Ve Takımın En guzel kısmı Forvetim:
FC:Fernando Torres(Cesar Delgado)
FC:David Villa(Nikola Zigic)
Bide bi dahaki sezon gelecek olan Roberto Soldado var.Oda forvet oynuyo.
Bence takımın en guzel kısmı forvet bi de sizin dusuncelerinizi bekliyorum ve sizce bu takıma hangi taktik gider yardımcı olursanız sevinirim...Tsklr...
Deplasman maclarinda sorun yasiyorum saldirsamda savunmasam da normal da oynasam fazla bisi fark etmiyor.. Gerci futbul bu her maci almak sacma olurda Real Madrid 29. haftada 21 puan onde.. Son 9. senedir sampiyon oluyorlar ara ve CL ve ispanya kupasina da ambargo koydular :mad:
valdes
puyol,kompany,marquez,marcelo,pablo,borre,belletı, zambrotta
ronaldınho,alex de souza,appıah,xavı,deco,van del vaart,messı,ınıesta,
torres,etoo,fred
sızce ne olur
------------------Valdes----------------
----puyol------marquez-----zambrotta
-----------xavi---------iniesta----------
messi----van der vaart------ronaldinho
----------torres-----------etoo----------
Bence dostum bu olabilir;;)
selam arkadaşlar 4 4 1 1 taktiğini benimsiyorum oyuncularım da bu taktiğe uygun
burdan da öğrendiğim gibi ortada ki 2 mc nin biri defansif biri ofansif
peki oyuncu ve takım komutlarınu nasıl wermemi önerirsiniz eğer her mevki için öneride bulunursanız çok sevinirim mesela ortadaki iki mc yi iki dc yi ve özellikle de takım komutlarını nasıl yapmalıyım sizce
bu arada ben antrenmana hiç dokunmuyorum öle ilk açıldığı gibi oynuyorum bu kötü mü
ArkadaŞlar Benİm Bİ Sikintim Var Ben Şu Fm Çikti Çikali Bİ TÜrlÜ Adam Gİbİ ŞÖylee Tacklng (top Kapma) Ortalamami YÜkseltemİyorum Hemen Hemen Her Şeyİ Denedİm LÜtfen Bana Yardim Edİn TeŞekkÜr Ederİm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
slm arkadaşlar ya kusura bakmayın bundan öncekini yanlış yazdım bilmeyerek oldu lütfen bana yardım edin şu fm çıktı çıkalı tackling (top kapma) ortalamamımı yükseltemiyorum bunu sağlayabbilecek bi taktik ya da bi vbilgi verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
orada ki msj için özür dilerim yanlışlıkla oldu dalgınlığıma geldi
mondragon(v.babacan)
ugur ucar marcus vinicuis(kursat) yasin cakmak(kursat) ferhat
arda t.(aydin)oguz s.(recoba) ibrahim a.(recoba) carrusca(alex)
vinicuis(millan) gokhan unal(cem sultan)-(necati)
digerleri okan koc pancu volkan bekci huseyin cimsir orhan ak cihan hasan kabze jefferson aykut halim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
slm arkadaşlar ya kusura bakmayın bundan öncekini yanlış yazdım bilmeyerek oldu lütfen bana yardım edin şu fm çıktı çıkalı tackling (top kapma) ortalamamımı yükseltemiyorum bunu sağlayabbilecek bi taktik ya da bi vbilgi verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim
bak kardesim taktik bolumunden takim taktigine gir ordan tackling(top kapma)secenegini yukselt
kontra atak onamak için 4-4-2 taktiğini kullanıyorum ama goller normal oluyor.
s.a beyler ben fm ye yeni basladim Liverpool u aldim
Kadrom da sole http://img338.imageshack.us/img338/8200/kadroxz3.jpg simdiden tesekkurler