1 ile 30 arası toplam 270 sonuç

Konu: Taktik İstekleri

Hybrid View

1. Default

arkadaslar benim takımım valencia sizden kadrom hakkında goruslerinizi ve taktik onerilerinizi bekliyorum

Defansım
    DL:Asier Del Horno
    DR:Curro Torres(Miguel)
    DC:Ayala
    DC:D Van Buyten

Ortasaham:
    MR:Jo**uin
    ML:Vicente
    MC:D Albelda
    MC:R Baraja

Ve Takımın En guzel kısmı Forvetim:
    FC:Fernando Torres(Cesar Delgado)
    FC:David Villa(Nikola Zigic)
    Bide bi dahaki sezon gelecek olan Roberto Soldado var.Oda forvet oynuyo.

Bence takımın en guzel kısmı forvet bi de sizin dusuncelerinizi bekliyorum ve sizce bu takıma hangi taktik gider yardımcı olursanız sevinirim...Tsklr...

Deplasman maclarinda sorun yasiyorum saldirsamda savunmasam da normal da oynasam fazla bisi fark etmiyor.. Gerci futbul bu her maci almak sacma olurda Real Madrid 29. haftada 21 puan onde.. Son 9. senedir sampiyon oluyorlar ara ve CL ve ispanya kupasina da ambargo koydular

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ufukcan37 View Post
    arkadaslar benim takımım valencia sizden kadrom hakkında goruslerinizi ve taktik onerilerinizi bekliyorum

Defansım
    DL:Asier Del Horno
    DR:Curro Torres(Miguel)
    DC:Ayala
    DC:D Van Buyten

Ortasaham:
    MR:Jo****uin
    ML:Vicente
    MC:D Albelda
    MC:R Baraja

Ve Takımın En guzel kısmı Forvetim:
    FC:Fernando Torres(Cesar Delgado)
    FC:David Villa(Nikola Zigic)
    Bide bi dahaki sezon gelecek olan Roberto Soldado var.Oda forvet oynuyo.

Bence takımın en guzel kısmı forvet bi de sizin dusuncelerinizi bekliyorum ve sizce bu takıma hangi taktik gider yardımcı olursanız sevinirim...Tsklr...

Valla kadron fena deil zaten Valencia kadrosu güzel.Bana göre tek eksiğin AMC.Albelde'yı galiba DMC oynatıyorsun o yüzden AMC'ye daha etkili birisi olabilir die düşünüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

4. Default

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

Valla kadron fena deil zaten Valencia kadrosu güzel.Bana göre tek eksiğin AMC.Albelde'yı galiba DMC oynatıyorsun o yüzden AMC'ye daha etkili birisi olabilir die düşünüyorum.
    sagol sizce oraya kimi alabilirim ben oraya hızlı birilerini arıyorum mesela Werder Bremen deki Diego yu dusundum ama takım vermedi sizce kimi alabilirim ve hangi taktigi onerirsiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

sagol sizce oraya kimi alabilirim ben oraya hızlı birilerini arıyorum mesela Werder Bremen deki Diego yu dusundum ama takım vermedi sizce kimi alabilirim ve hangi taktigi onerirsiniz...

Valla o mevkiide çok oyuncu var dünya üzerinde.Ama ben san orası için Lincoln'ü öneririm.

Valla taktik olarak klasik 4-1-2-1-2

GK.
    DR-DC-DC-DL
    DMC
    MR-ML
    AMC
    FC-FC

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

6. Default

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

Valla o mevkiide çok oyuncu var dünya üzerinde.Ama ben san orası için Lincoln'ü öneririm.

Valla taktik olarak klasik 4-1-2-1-2

GK.
    DR-DC-DC-DL
    DMC
    MR-ML
    AMC
    FC-FC
    sagol bi bakiim nasıl oluyo ilgilendiginiz icin tsklr

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

sagol bi bakiim nasıl oluyo ilgilendiginiz icin tsklr
    Ne demek her zaman yardımcı oluruz...

Ama hemen 1-2 maçta kötü sonuç alıpda cayma 9-10 maç oyna bakalım takımda bir değişiklik görüyomusun.Eğer göremessen farklı taktik dene...

Mesaj Yetkileri