Appiah'in durumu ne oldu bilen var mi ?
Printable View
Appiah'in durumu ne oldu bilen var mi ?
Hiç beklemediğim bir skor oldu yav ..
Appiahın Durumu nasıl arkadaşlar Bilgisi olan varmı ?
2 haftadır 2. yarılarda coşuyoruz.. Lig sonuna kadar böyle inşallah.Tebrik ederim Sarı kanaryamı ;;) Bursasporu da tebrik ederim ellerinden geleni yaptılar..
Appiah sakatlandı!
Bursaspor karşılaşmasının 58. dakikasında Ganalı oyuncumuz Appiah, bir pozisyonda Önder'e pas verdikten sonra bir anda yere yığıldı. Saha içinde müdahalesi yapılan oyuncu maça devam edemedi ve Mehmet Yozgatlı oyuna girdi.
Appiah'ın kasığında yırtık olabileceği belirtiliyor.
guzel galibiyet aldk..
Fenerbahçe kesinlikle kazanması gereken bir maçı kazandı. Tebrikler.
fbyi tebrik ediyorum fakat maçı izlemedim skor fenere ve alexe iyi yaradı diyorum
şimdiiii gs ile aramızda kaç puan oldu
puan farkini söyleyince direk cezayi yiyorsun.
olaylar
Tribünler birbirine girdi
Bu arada maçın 35. dakikasında Fenerbahçe tribünleri karıştı. İki taraftar grubu arasında çıktığı sanılan kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırdı. Olayları çıkardığı belirlenen 5 taraftar, stattan çıkarılarak gözaltına alındı. Maçtan önce de Bursasporlu taraftarlar, "Fenerli başkan istemiyoruz" şeklinde tezahüratta bulundular.
Perdeyi Alex açtı
Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmayınca taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. İkinci yarının başlamasıyla beraber sahada daha derli toplu bir F.Bahçe vardı. İkinci yarının başlamasının üzerinden 3 dakika geçtikten sonra Alex düzgün kafa vuruşuyla takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Golün 2 dakika sonrasında bu kez Kezman attığı gollea takımını 2-0 öne geçirdi.
Appiah yere yığıldı
Karşılaşmanın 58. dakikasında F.Bahçe'nin Ganalı oyuncusu Appiah, Önder'e pas verdiği bir pozisyonun ardında bir anda yere yığıldı. Saha içinde müdahalesi yapılan oyuncu maça devam edemedi ve yerini Mehmet Yozgatlı'ya bıraktı. Appiah'ın kasığında yırtık şüphesi olduğu öğrenildi.
Alex zirveye oturdu
Maçın 62. dakikasında Kezman'ın ara pasında topla buluşan Deniz takımını 3-0 öne geçirdi. F.Bahçe 3 golün ardından iyi oyununu sürdürdü. Karşılaşmanın 77. dakikasında Alex de Souza kendisinin ikinci takımının 4. golüne imza attı. Alex attığı iki golle gol sayısını 15'e çıkartarak, gol krallığı yarışında zirveye oturdu.
Maç bitmeden stadyumu terkettiler
Bursasporlu taraftarlar maç bitmeden stadı terketmeye başladı. Bursasspor Başkanı Levent Kızıl'da maçın bitiminden 4 dakika önce stattan ayrıldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele F.Bahçe'nin 4-0 üstünlüğüyle sona erdi....
İlk yarı iki takımda birbirine futbol oynatmadı. Bursaspor net pozisyonlar yakaladı ama bunları değerlendiremedi. Hele 30. s'de ki şutu gol olsa belki bütün maçın kaderini değiştirip Bursaspor'a galibiyeti getirebilirdi.
İkinci yarıya golle başlayan Fenerbahçe fazla geçmeden ikinci golü buldu bu da takımı oldukça rahatladı. Bursaspor oyundan düştü Fenerbahçe ortasahayı geçerken zorlanmadı ve farklı gabiliyet gedli.
Maçtan önce söyleseler skorun böyle biteceğini bu adam şamçalıyor derdim. Bu gün iyi bir mücadele oldu. Fenerbahçe Kezman başta olmak üzere Alex ve Deniz çok iyi performans gösterdi. Tuncay ise egoistlik yapıp kendini pozisyonlara sokmaya çalıştı.
Puan farkını G.Saray ile açtık şimdiki hedef Beşiktaş'ın puan kaybetmesi dokuz hafta var herşey değişebilir ama bu sene şampiyon olacağız.
Fenerbahceye tebrikler.Artik sampiyonluk gitti.Zaten bizde hata kendi maclarimizi yenemiyoruz,tarihi puan kayiplari yapiyoruz sonra gelmis rakibimizin puan kaybetmesini bekliyoruz,rakibimiz puan kaybetmedimi macta kesin birsey var diye rakibimizi sucluyoruz.Yok böyle bir anlayis.Fenerbahce hakketti ve kazandi.Tebrikler
İlk yarıyı izleyememiştim, şimdi de iyi ki izlememişim diyorum.:D
İkinci yarının başında golü bulunca takım rahatladı, önceki haftalarda olmayan orta sahadan forvete destek bu maçta olunca bulduğumuz pozisyonlarda kalabalık olduğumuz için golleri attık.
Kezman ilerde tek başına kalmazsa, nasıl tehlikeli bir oyuncu olabileceğini tekrar gösterdi. Çıktık, golleri attık, hakettik, kazandık. Mutluyum daha ne olsun...
Fenerbahçe'yi alkışlayan Bursa seyircisini tebrik ederim. Kezman 2 asist 1 gol Batman kendine geliyor yavaş yavaş.
Tebrikler...
gs için şampiyonluk gitti
fnerede tebrikler :)
helal olsun bursaya bisey demiyorum baska
Bursada tribünde biz sahada 11 kanarya mücadelesini verdi.Onlar kazandı.Bizde tribündeki artık klasikleşen olay dışında çok iyiydik.Özelllikle "Hindi Baba" nın televizyonlarda duyulması iyi oldu:)
ilk yarıda ki direnci 2. yarıda nasıl bıraktılar anlamadım .... çok mücadele içinde bi maç olmadı ama f.b yi tebrik ederim ... bursanın savunması 2. yarı çok kötüydü .... f.b hücum gücü her zaman ki gibiydi ....
bu maçı satanın .........
bursayı sattın .......
fenerli başkan istemıyoruz..
levent-aziz elele levent-aziz elele hep beraber tribune
Böyle düşünmen çok üzücü mert.. Fanatik Bursalı olmanın verdiği coşkudan dolayı böyle düşünüyosun bence. Fener'i kendi sahasında yenen tek takım bile bile bu maçı mı verecek fenere. Hem de oyuncularının içinde eski Fb'liden çok eski bjk-gs karması oyuncular varken.. Lütfen kendi oyuncularınızın emeğine saygı gösterin bari... Eminim ki 30. saniyede Bursa golü atsaydı, FB puan kaybederdi..
En azindan berabere biter diyordum ama fb farklı kazandı tebrikler
biz levent gibi istanbulun değil bursanın uşağıyız.
İyi de bu başkan değil mi Bursa'yı şampiyon yapan? Buralara getiren bu başkan değil mi?
Türkiye'deki taraftar profili işte, işler yolundaysa ne güzel, işler kötü gitti mi biz böyle başkan istemiyoruz. İlk yarıda Kadıköy'de Bursa yenerken de başkan aynı başkandı...
Yine bıçak!
Fenerbahçe taraftarları, Bursa'da bıçaklarla birbirine girdi, tribünde yedi kişi yaralandı. Sarı-lacivertlilere saha kapama cezası gelebileceği bildirildi
AZ Alkmaar maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Migros Tribünü'nde yaşanan olayların bir benzeri de dün Bursa'da gerçekleşti.
Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma sırasında Fenerbahçeli taraftarlar arasında çıkan kavgada, 7 kişinin yaralandığı belirlendi. Tribünden sökülen koltuklar havada uçuşurken, 17 yaşındaki Musa U. isimli taraftarın sağ böbreğinden bıçakla yaralandığı belirlendi.
Olaylar sırasında 16 yaşındaki Fatih S. ve 26 yaşındaki Berkin Celayir başlarından, 20 yaşındaki Ömer Çiçek, 21 yaşındaki Mümtaz Acar , 27 yaşındaki Volkan Yücesan ve Sezgin Şentürk ayaklarından yaralandı. Yaralılar Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağ böbreğinden bıçakla yaralanan Musa Uslanmaz'ın hastanede ameliyata alındığı bildirildi.
Alkmaar maçında UEFA gözlemcisinin olayları raporuna yazmaması nedeniyle ceza almaktan kurtulan Fenerbahçe'nin, Bursa'da yaşanan olaylardan sonra Disiplin Kurulu'na sevkedilebileceği bildirildi. Maçın gözlemcilerinin rapor etmesi halinde Fenerbahçe'nin sahasının kapanabileceği ifade edildi.
http://www.milliyet.com.tr/2007/03/18/spor/spo02.html
Bu da yok Fener taraftarı çok iyi taraftardır,yok Fener taraftarı olay çıkarmaz diyenlere kapak olsun
tribünler çok fazla karışmaya başlandı ve bıçaklarda arttı bunlaru durdurmalıyız yoksa lig durcak.bu taraftar yapar bu yapmaz die bişi yok yapan yapar kesin bişi söylenemez
işi bilmiyorsunuz bari konuşmayın..bursaspor 2.ligteyken kıl payı kaçırdı zaten.2.senesinde zaten belliydi çıkacağı.levent kızıl sadece vesile oldu...
biz bu başkanı neden sewmiyoruz..bizi bazı deplasman maçlarına götürmedi.hele sakarya deplasmanı.olay çıkarmışş.birde şoyle lafı var''ben taraftarı götürürüm olay çıkar ama çıkmazsa özür dilerim.!!demişti.ee noldu bizden 50 kişi sakaryalıların arasındaydı.olay çıktı mı?? ahyır .niye özür dilemedi..bu hafta niye fenerlilere izin verdi.kapıların açılmasında.kalsalardı ya bursaspor tarafında bak sesleri çıkıomu.sen fenerbahçeliler hariç aziz yıldırım ı sevmeyen insanları hiçe saydın.sırf federasyonluk için ulusoy u çökertmek için .aziz yılırım la iş birliği yaptın.sen naptın gittin paraya fenerbahçe davetiyelerinden aldın ve cepten f.bahçe nin kasasına attın.Sen ilk önce takımının borçlarını ödemeye çalışda elalemi boşver..Bu taraftar UEFA ya FIFA ya binlerce mail gonderdi.ama sen imza topladın,basına karşı öyle böyle konuştun.sonuç kocaman bir 0.EE sen bu takımın başında kalırsan nolacak,taraftar seni sevecek mi? hayır.Yine protestolar olacak.Sayın Levent Kızıl birazcık kendine gel ve kendi kuyunu kazma federasyonla uğraşmayı,Aziz Yıldırım la iş birliğini bırakta Bursaspor için çalış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
katılıyorum.İstiklak Marşı okunurken bile kendi aralarında kavga ediyolar.İnsanın birazcık saygısı olur.Ayrıca polisle kavga edip sonra yukarı kaçan,koltukları kıran ben değildim..
Appiah'tan müjdeli haber!..
Kasığında yırtık şüphesiyle oyundan çıkan Ganalı, maç sonrası, “Avustralya’ya karşı oynayamam. Ama Brezilya’ya maçında sahada olmak istiyorum” dedi
Bursaspor karşısında farklı bir galibiyet alan Fenerbahçe’de, Appiah teknik heyet ve taraftarı korkuttu. İkinci yarının başında girdiği bir ikili mücadele sonrası yerden kalkamayan Ganalı yıldızın, kasığında yırtık olduğu iddia edildi. Bu gelişme, mücadeleyi 3-0 önde götüren Fenerbahçe’de şok etkisi yarattı. Ancak Appiah, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada yüreklere su serpti. Sempatik yıldız, kasığında yırtık değil, gerilme olduğunu ifade ederek, “Gana’nın Avustralya ile oynayacağı maçta forma giyebileceğimi sanmıyorum. Ama Brezilya karşısında takımdaki yerimi almak istiyorum” şeklinde konuştu.
biz maçı unutuyoruz..biz bursasporu her zaman desteklıyoruz.kımse taraftardan büyük olamaz.
kayseri erciyes - galatasaray kupa maçı öncesi çok yaratıcı bazı f.b li arkadaşlar bursa -f.b maçında aynı yaratıcılıklarını gösteremiyorlar neden acaba ......