Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 247 sonuç

Konu: 25.Hafta Bursaspor - Fenerbahçe

olaylar

Tribünler birbirine girdi

Bu arada maçın 35. dakikasında Fenerbahçe tribünleri karıştı. İki taraftar grubu arasında çıktığı sanılan kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırdı. Olayları çıkardığı belirlenen 5 taraftar, stattan çıkarılarak gözaltına alındı. Maçtan önce de Bursasporlu taraftarlar, "Fenerli başkan istemiyoruz" şeklinde tezahüratta bulundular.

Perdeyi Alex açtı

Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmayınca taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. İkinci yarının başlamasıyla beraber sahada daha derli toplu bir F.Bahçe vardı. İkinci yarının başlamasının üzerinden 3 dakika geçtikten sonra Alex düzgün kafa vuruşuyla takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Golün 2 dakika sonrasında bu kez Kezman attığı gollea takımını 2-0 öne geçirdi.

Appiah yere yığıldı

Karşılaşmanın 58. dakikasında F.Bahçe'nin Ganalı oyuncusu Appiah, Önder'e pas verdiği bir pozisyonun ardında bir anda yere yığıldı. Saha içinde müdahalesi yapılan oyuncu maça devam edemedi ve yerini Mehmet Yozgatlı'ya bıraktı. Appiah'ın kasığında yırtık şüphesi olduğu öğrenildi.

Alex zirveye oturdu

Maçın 62. dakikasında Kezman'ın ara pasında topla buluşan Deniz takımını 3-0 öne geçirdi. F.Bahçe 3 golün ardından iyi oyununu sürdürdü. Karşılaşmanın 77. dakikasında Alex de Souza kendisinin ikinci takımının 4. golüne imza attı. Alex attığı iki golle gol sayısını 15'e çıkartarak, gol krallığı yarışında zirveye oturdu.

Maç bitmeden stadyumu terkettiler

Bursasporlu taraftarlar maç bitmeden stadı terketmeye başladı. Bursasspor Başkanı Levent Kızıl'da maçın bitiminden 4 dakika önce stattan ayrıldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele F.Bahçe'nin 4-0 üstünlüğüyle sona erdi....

Nesil
    2006

İlk yarı iki takımda birbirine futbol oynatmadı. Bursaspor net pozisyonlar yakaladı ama bunları değerlendiremedi. Hele 30. s'de ki şutu gol olsa belki bütün maçın kaderini değiştirip Bursaspor'a galibiyeti getirebilirdi.

İkinci yarıya golle başlayan Fenerbahçe fazla geçmeden ikinci golü buldu bu da takımı oldukça rahatladı. Bursaspor oyundan düştü Fenerbahçe ortasahayı geçerken zorlanmadı ve farklı gabiliyet gedli.

Maçtan önce söyleseler skorun böyle biteceğini bu adam şamçalıyor derdim. Bu gün iyi bir mücadele oldu. Fenerbahçe Kezman başta olmak üzere Alex ve Deniz çok iyi performans gösterdi. Tuncay ise egoistlik yapıp kendini pozisyonlara sokmaya çalıştı.

Puan farkını G.Saray ile açtık şimdiki hedef Beşiktaş'ın puan kaybetmesi dokuz hafta var herşey değişebilir ama bu sene şampiyon olacağız.

Fenerbahceye tebrikler.Artik sampiyonluk gitti.Zaten bizde hata kendi maclarimizi yenemiyoruz,tarihi puan kayiplari yapiyoruz sonra gelmis rakibimizin puan kaybetmesini bekliyoruz,rakibimiz puan kaybetmedimi macta kesin birsey var diye rakibimizi sucluyoruz.Yok böyle bir anlayis.Fenerbahce hakketti ve kazandi.Tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Fenerbahceye tebrikler.Artik sampiyonluk gitti.Zaten bizde hata kendi maclarimizi yenemiyoruz,tarihi puan kayiplari yapiyoruz sonra gelmis rakibimizin puan kaybetmesini bekliyoruz,rakibimiz puan kaybetmedimi macta kesin birsey var diye rakibimizi sucluyoruz.Yok böyle bir anlayis.Fenerbahce hakketti ve kazandi.Tebrikler
    Budur Bravo Baran

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk yarıyı izleyememiştim, şimdi de iyi ki izlememişim diyorum.

İkinci yarının başında golü bulunca takım rahatladı, önceki haftalarda olmayan orta sahadan forvete destek bu maçta olunca bulduğumuz pozisyonlarda kalabalık olduğumuz için golleri attık.

Kezman ilerde tek başına kalmazsa, nasıl tehlikeli bir oyuncu olabileceğini tekrar gösterdi. Çıktık, golleri attık, hakettik, kazandık. Mutluyum daha ne olsun...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'yi alkışlayan Bursa seyircisini tebrik ederim. Kezman 2 asist 1 gol Batman kendine geliyor yavaş yavaş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Tebrikler...

gs için şampiyonluk gitti
    fnerede tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

helal olsun bursaya bisey demiyorum baska

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    helal olsun bursaya bisey demiyorum baska
    Baran'ın mesajını okuyarak bu kompleksini giderebilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe'yi alkışlayan Bursa seyircisini tebrik ederim. Kezman 2 asist 1 gol Batman kendine geliyor yavaş yavaş.
    Besiktas'i da yenerse boyle alkislayacaklar mi bakalim?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Besiktas'i da yenerse boyle alkislayacaklar mi bakalim?
    Beşiktaşta yenerse desen olurdu Ama Sen beşiktaşıda yenerse demişin Eğer beşiktaşı bursa yenerse tabiki alkışlıcaklar |ama Kendi takimlarini|

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Bursada tribünde biz sahada 11 kanarya mücadelesini verdi.Onlar kazandı.Bizde tribündeki artık klasikleşen olay dışında çok iyiydik.Özelllikle "Hindi Baba" nın televizyonlarda duyulması iyi oldu

ilk yarıda ki direnci 2. yarıda nasıl bıraktılar anlamadım .... çok mücadele içinde bi maç olmadı ama f.b yi tebrik ederim ... bursanın savunması 2. yarı çok kötüydü .... f.b hücum gücü her zaman ki gibiydi ....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bu maçı satanın .........
    bursayı sattın .......
    fenerli başkan istemıyoruz..
    levent-aziz elele levent-aziz elele hep beraber tribune

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Böyle düşünmen çok üzücü mert.. Fanatik Bursalı olmanın verdiği coşkudan dolayı böyle düşünüyosun bence. Fener'i kendi sahasında yenen tek takım bile bile bu maçı mı verecek fenere. Hem de oyuncularının içinde eski Fb'liden çok eski bjk-gs karması oyuncular varken.. Lütfen kendi oyuncularınızın emeğine saygı gösterin bari... Eminim ki 30. saniyede Bursa golü atsaydı, FB puan kaybederdi..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Böyle düşünmen çok üzücü mert.. Fanatik Bursalı olmanın verdiği coşkudan dolayı böyle düşünüyosun bence. Fener'i kendi sahasında yenen tek takım bile bile bu maçı mı verecek fenere. Hem de oyuncularının içinde eski Fb'liden çok eski bjk-gs karması oyuncular varken.. Lütfen kendi oyuncularınızın emeğine saygı gösterin bari... Eminim ki 30. saniyede Bursa golü atsaydı, FB puan kaybederdi..
    herkes maçı satar diyordu ama ben hiç boyle düşünmüyordum ama malesef yanılmışım..bursasporlu bile diyemeyeceğim bazı insanlar fenerbahçelilere sanırım açık kaleye karaborsa bilet satmışlar..ben bunlara bursasporlu bile demem.yazık çok yazık..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    herkes maçı satar diyordu ama ben hiç boyle düşünmüyordum ama malesef yanılmışım..bursasporlu bile diyemeyeceğim bazı insanlar fenerbahçelilere sanırım açık kaleye karaborsa bilet satmışlar..ben bunlara bursasporlu bile demem.yazık çok yazık..
    Mert düşüncen çok yanlış bence Bu devirde Hele Bu Durumdayken Kimse Kimseye Maç satmaz Bunlar çok ağır Suçlamalardır İnsanların Günahını Almayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Mert düşüncen çok yanlış bence Bu devirde Hele Bu Durumdayken Kimse Kimseye Maç satmaz Bunlar çok ağır Suçlamalardır İnsanların Günahını Almayın.
    ben yaparım mehmet.adam gibi top oynasınlar.fenerli değil bursasporlu başkan istiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

En azindan berabere biter diyordum ama fb farklı kazandı tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

biz levent gibi istanbulun değil bursanın uşağıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de bu başkan değil mi Bursa'yı şampiyon yapan? Buralara getiren bu başkan değil mi?

Türkiye'deki taraftar profili işte, işler yolundaysa ne güzel, işler kötü gitti mi biz böyle başkan istemiyoruz. İlk yarıda Kadıköy'de Bursa yenerken de başkan aynı başkandı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İyi de bu başkan değil mi Bursa'yı şampiyon yapan? Buralara getiren bu başkan değil mi?

Türkiye'deki taraftar profili işte, işler yolundaysa ne güzel, işler kötü gitti mi biz böyle başkan istemiyoruz. İlk yarıda Kadıköy'de Bursa yenerken de başkan aynı başkandı...
    Çok Doğru Söyledin Serkan Abi İlk yarıda Kadıköyde Bursa Yenerken Yine Levent Kızıl vardı O zmn İyidi Ama Bir Numara Başkan..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    bu maçı satanın .........
    bursayı sattın .......
    fenerli başkan istemıyoruz..
    levent-aziz elele levent-aziz elele hep beraber tribune
    İlk yarıda ki maçı niye satmadı biz o maçı alsaydık herşey daha kolay dı Levent Kızıl değil mi Bursaspor'u 1.Lige çıkaran he ne oldu şimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Yine bıçak!
    Fenerbahçe taraftarları, Bursa'da bıçaklarla birbirine girdi, tribünde yedi kişi yaralandı. Sarı-lacivertlilere saha kapama cezası gelebileceği bildirildi
    AZ Alkmaar maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Migros Tribünü'nde yaşanan olayların bir benzeri de dün Bursa'da gerçekleşti.
    Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma sırasında Fenerbahçeli taraftarlar arasında çıkan kavgada, 7 kişinin yaralandığı belirlendi. Tribünden sökülen koltuklar havada uçuşurken, 17 yaşındaki Musa U. isimli taraftarın sağ böbreğinden bıçakla yaralandığı belirlendi.
    Olaylar sırasında 16 yaşındaki Fatih S. ve 26 yaşındaki Berkin Celayir başlarından, 20 yaşındaki Ömer Çiçek, 21 yaşındaki Mümtaz Acar , 27 yaşındaki Volkan Yücesan ve Sezgin Şentürk ayaklarından yaralandı. Yaralılar Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağ böbreğinden bıçakla yaralanan Musa Uslanmaz'ın hastanede ameliyata alındığı bildirildi.
    Alkmaar maçında UEFA gözlemcisinin olayları raporuna yazmaması nedeniyle ceza almaktan kurtulan Fenerbahçe'nin, Bursa'da yaşanan olaylardan sonra Disiplin Kurulu'na sevkedilebileceği bildirildi. Maçın gözlemcilerinin rapor etmesi halinde Fenerbahçe'nin sahasının kapanabileceği ifade edildi.

http://www.milliyet.com.tr/2007/03/18/spor/spo02.html

Bu da yok Fener taraftarı çok iyi taraftardır,yok Fener taraftarı olay çıkarmaz diyenlere kapak olsun

tribünler çok fazla karışmaya başlandı ve bıçaklarda arttı bunlaru durdurmalıyız yoksa lig durcak.bu taraftar yapar bu yapmaz die bişi yok yapan yapar kesin bişi söylenemez

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

işi bilmiyorsunuz bari konuşmayın..bursaspor 2.ligteyken kıl payı kaçırdı zaten.2.senesinde zaten belliydi çıkacağı.levent kızıl sadece vesile oldu...

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    . İlk yarıda Kadıköy'de Bursa yenerken de başkan aynı başkandı...
    biz bu başkanı neden sewmiyoruz..bizi bazı deplasman maçlarına götürmedi.hele sakarya deplasmanı.olay çıkarmışş.birde şoyle lafı var''ben taraftarı götürürüm olay çıkar ama çıkmazsa özür dilerim.!!demişti.ee noldu bizden 50 kişi sakaryalıların arasındaydı.olay çıktı mı?? ahyır .niye özür dilemedi..bu hafta niye fenerlilere izin verdi.kapıların açılmasında.kalsalardı ya bursaspor tarafında bak sesleri çıkıomu.sen fenerbahçeliler hariç aziz yıldırım ı sevmeyen insanları hiçe saydın.sırf federasyonluk için ulusoy u çökertmek için .aziz yılırım la iş birliği yaptın.sen naptın gittin paraya fenerbahçe davetiyelerinden aldın ve cepten f.bahçe nin kasasına attın.Sen ilk önce takımının borçlarını ödemeye çalışda elalemi boşver..Bu taraftar UEFA ya FIFA ya binlerce mail gonderdi.ama sen imza topladın,basına karşı öyle böyle konuştun.sonuç kocaman bir 0.EE sen bu takımın başında kalırsan nolacak,taraftar seni sevecek mi? hayır.Yine protestolar olacak.Sayın Levent Kızıl birazcık kendine gel ve kendi kuyunu kazma federasyonla uğraşmayı,Aziz Yıldırım la iş birliğini bırakta Bursaspor için çalış.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sherryy View Post
    [B]
    Bu da yok Fener taraftarı çok iyi taraftardır,yok Fener taraftarı olay çıkarmaz diyenlere kapak olsun
    katılıyorum.İstiklak Marşı okunurken bile kendi aralarında kavga ediyolar.İnsanın birazcık saygısı olur.Ayrıca polisle kavga edip sonra yukarı kaçan,koltukları kıran ben değildim..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Appiah'tan müjdeli haber!..

Kasığında yırtık şüphesiyle oyundan çıkan Ganalı, maç sonrası, “Avustralya’ya karşı oynayamam. Ama Brezilya’ya maçında sahada olmak istiyorum” dedi

Bursaspor karşısında farklı bir galibiyet alan Fenerbahçe’de, Appiah teknik heyet ve taraftarı korkuttu. İkinci yarının başında girdiği bir ikili mücadele sonrası yerden kalkamayan Ganalı yıldızın, kasığında yırtık olduğu iddia edildi. Bu gelişme, mücadeleyi 3-0 önde götüren Fenerbahçe’de şok etkisi yarattı. Ancak Appiah, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada yüreklere su serpti. Sempatik yıldız, kasığında yırtık değil, gerilme olduğunu ifade ederek, “Gana’nın Avustralya ile oynayacağı maçta forma giyebileceğimi sanmıyorum. Ama Brezilya karşısında takımdaki yerimi almak istiyorum” şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

biz maçı unutuyoruz..biz bursasporu her zaman desteklıyoruz.kımse taraftardan büyük olamaz.

kayseri erciyes - galatasaray kupa maçı öncesi çok yaratıcı bazı f.b li arkadaşlar bursa -f.b maçında aynı yaratıcılıklarını gösteremiyorlar neden acaba ......

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri