Galatasaray iyi kuracıktı ama erciyesin işi cok zor maccabi baya güclü takım
Bizim ilk macımızn Hırvatistanda olması cok iyi cünkü ali samiyen yenileniyor ondan rövans macına hazır olacak....
Printable View
Galatasaray iyi kuracıktı ama erciyesin işi cok zor maccabi baya güclü takım
Bizim ilk macımızn Hırvatistanda olması cok iyi cünkü ali samiyen yenileniyor ondan rövans macına hazır olacak....
UEFA'DA RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU
UEFA Kupası'nda ise Galatasaray ile geçen yılın Fortis Türkiye Kupası finalisti Kayseri Erciyesspor, 2. ön elemeden kuralara dahil oluyor.
UEFA İnter-Toto Kupası'ndan gelen 11 takım, UEFA Kupası 1. ön eleme turu maçlarından gelecek 37 takım ile birlikte kuraya katılacak Galatasaray ve Kayseri Erciyesspor 'un rakipleri belli oluyor.
EŞLEŞMELER
FC Otelul Galati (ROM) - PFC Lokomotiv Sofia (BUL)
CFR 1907 Cluj (ROM) - Anorthosis Famagusta FC (CYP)
NK Zrinjski (BIH) / FK Partizan (SRB)* / FK Rabotnicki (MAK)
NK Slaven Koprivnica (CRO) - Galatasaray SK (TUR)
KS Besa (ALB) - PFC Litex Lovech (BUL)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) - Kayseri Erciyesspor
03.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
erciyes'ten kimse büyük işler yapmasını beklemiyo zaten...çıkacaklar yüreklerini ortaya koyacaklar...
Fenerbahçe-Anderlecht
Zürich-Beşiktaş/Sheriff
Slaven Kopricina-Galatasaray
Maccabi Tel-Aviv - Kayseri Erciyesspor
NK Slaven Koprivnica kalecisi Eski ankarasporlu kaleci jevric
stat 3000 kişilik miş.................
Anderlecht Jan Polak i transfer etti diye duymustum ....
Fenerbahçe avrupa puan sıramalasında 63 üncü ama üstündeki 15 takım avrupada yok 48 eder üstündeki 17 takım da Şampiyonlar liginde yok 31 etti tüh ya Fener şampiyonlar ligine katılırsa en düşük son birinci takım oldu.
Her rakip icin konu acılmazmı işte rakibin ayrıntılı bilgisi falan lsun orda konusalım........
Fenerbahçe-Anderlecht:2 karşılaşmada çok zor geçer.Fenerbahçe'nin ilk maçı Kadıkoyde oynaması avantaj sayılıyor ama görüyorz Frankurt ve AZ maçlarından.Benim Tahminimce 2 maçta berabere biter.Deplasman golü ve ya Penaltılar çıkanı belirler.
Turu Geçerse Zürich-Beşiktaş:Zurich Beşiktaş'tan daha tecrübesiz bir takım avrupa kupalarında ama Beşiktaş Sheriff takımının 2 3 gömlek üstünde olan Zurich takımını zor da olsa geçecegi görüşündündeyim
Slaven Kopricina-Galatasaray:Takımı küçümsememek lazım.Ama %99,9 G.Saray turu geçer
Maccabi Tel-Aviv-KayseriErciyesspor:Maccabi Tel-Aviv kendi sahasında Erciyessporu yener.Deplasmandada kötü bir takım Tel-Aviv Bence Kayseride maç berabere biter.Turu İsrail temsilcisi geçer
Erciyese kim gelse zor diyecektik ki öylede oldu.Kazanma şansı az ama inşallah bari bir tur geçeriz diyorum ben
ŞL'de çeyrek final'e bile bir türk takımı çıksa adımızı duyurmaya yeter..
İyi yahu kolay rakipler geldi... Umarım takımlarımız tur atlar...
Erciyes'te Tel Aviv sevinci
Kayseri Erciyesspor İsrail ekibi Tel Aviv'le eşleşti. Teknik Direktör Mehmet Bulut, "Şanslı bir kura çektik. İlk maçın deplasmanda olması avantaj. Tur atlayan taraf olacağımıza inanıyorum" dedi. Kayseri Erciyespor'un ilk kez katıldığı UEFA Kupası'nda 2. Ön Elemesi'nde İsrail takımı Tel Aviv'le eşleşmesi sevinçle karşılandı. Teknik direktör Mehmet Bulut, "İspanyol ve İtalyan ekiplerinden biriyle karşılaşmaktan çekiniyorduk. Onun dışında tüm takımları eleyebilecek gücümüz olduğunu düşünüyorum. Tel Aviv'le eşleştiğimiz için mutluyum" dedi. İlk maçın deplasmanda olmasının avantaj olduğunu söyleyen Bulut, "İsrail futbolu Türk futbolundan daha iyi yerde değil. İsrail liginin kalitesini de biliyoruz. Kimse bize maç oynanmadan elendi gözüyle bakmasın. Deplasmandan iyi bir skorla dönüp, Tel Aviv'i Kayseri'deki maçta eleyeceğiz" dedi.
RAKİP DEĞİL NEM KORKUTUYOR
Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu ise, İsrail'de nem oranının yüksek olduğunu, rakiptEn çok nem nedeniyle zorlanacaklarını düşündüğünü söyledi. Tel Aviv maçı öncesi takımı 3-4 gün Mersin ya da Antalya'da kampa almayı düşündüğünü söyleyen Başkan Kemaloğlu, "İlk maçın deplasmanda olması avantaj. Biz gidip ikinci maç için avantajylı bir skorla dönmeye çalışacağız. Bunu başaracak güçteyiz. Amacımız rakibi eleyerek Türk futboluna katkı sağlamak" diye konuştu.
NK Slaven Koprivnica
Hırvatistan temsilcisi NK Slaven Koprivnica ülkenin kuzeyinde yer alan Koprivnica şehrinin en önemli takımı. Maçlarını 3000 koltuk kapasiteli Gradski Stadion’da oynayan NK Slaven Koprivnica bu sezon sona ermeden kapasite arttırmayı hedefliyor.
1912’de kurulan kulüp 1920 yılında da bölgesel lige katıldı. Takım finansman sorununuysa bölgedeki ilaç üreticisi Belupo’yla anlaşma yaparak geride bıraktı.
2000, 2001, 2002, 2004 ve 2005 yıllarında Intertoto’da mücadele eden Hırvat temsilcisi çıktığı 34 maçta 17 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 50 gol kaydeden Koprivnica kalesinde de 30 gol gördü
Slaven Koprivnica Croatia - Teuta Albania 6:2 CUP UEFA
http://www.youtube.com/watch?v=s8gqGUg8of0
En zor ve en dişLi kurayı GaLatasaray çekmiş :D
Galatasaray'ın işi çok kolay.. Erciyes'te yüreğini ortaya koyucak..
Kişisel görüşüm bizim 4 temsilcimizde eşleştiği takımları eleyebilecek güçte.Ek olarak özellikle ben Beşiktaş'ın turu geçerek İsviçrelilere 2006 Dünya Kupasındaki münakaşımzdan sonra iyi bir ders vermesini isterim.Özellikle İnönüdeki maçta.
Fenerbahçe'ye geçen sene eşleştiği Dinamo Kiev ayarında takım geldi.Fenerbahçe geçen sene Dinamo Kiev önünde bir kimliği yoktu.Başkan istifa etmiş,transferlerde gecikmişti.Bu sene kimliğimiz belli olmuş bir şekilde rakibimizin karşısına çıkacağız.Ben gruplara kalacağımızı düşünüyorum,ancak sonrası ne olur orası meçhul
Galatasaray'ın rakibinin ismini ilk defa duyuyorum.Ama rakip olamaz Slaven Galatasaray'a.UEFA'da gruplara kalır Galatasaray.
En zor sınavı Erciyes vericek UEFA'da.Bence Erciyes yüreğini koyup oynayacaktır sahada.Bu turu geçerler,ancak öbür tur için aynı şeyi söyleyemem.
Oh be :D çok zor rakipler bekliyordum.Anderlecht'in çıkması beni biraz rahatlattı. İnşAllah geçeriz bu kurayı.
Burada olduğu gibi rahatlık inşallah futbolcularda olmaz. Büyük takım gelse daha iyi konsantre olup hazırlanacaklardı şimdi Anderlecht geldi diye ciddiyeti elden bırakmazlar umarım.
Zor maçlar olacak, Fenerbahçe çıkıp oyununu oynarsa, elinden geleni yaparsa turu geçebilir. Ama Zico'nun taktiği ve oyuncuların isteği bu mücadeleyi belirleyecek.
Beşiktaş turu atladığı taktirde Zürih karşısında da pek zorlanmaz. Onlarda da küçümseme olmazsa rahat gruplara kalırız.
Galatasaray da geçmişten ders çıkarmıştır, elenirsek Türkiye'yi terkederiz tarzı açıklamalarla maça hazırlanmazlarsa rahat geçerler.
Erciyes'in şu anki durumunu bilmiyorum ama Erciyes'in tur atlayacağını sanmıyorum.
hayırlı olur inşaallah tüm takımlarımız için...
İnşallah Fenerbahçe Anderlecht'i,Beşiktaş Zurich'i,Galatasaray Slaven Kopricina'yı Erciyes Tel Aviv'i eler de mutlu oluruz.Takımlarımız bizi ayıran özellikler ama sonuç olarak TÜRK'üz.
Geçmiş olsun Fenerbahçe..:)
Lokum gibi kura çekmiş takımlarımız, umarım zorlanmadan tur atlar ve Avrupa'da ülkemizi temsil ederiz.
Yanlış anlaşılma var ben senin geçmiş olsun lafını yanlış yorumladım :D:D:D:D
Yav ortak düşündüğümüz bir nokta var değil mi?
Turu geçmeli Fenerbahçe...
Ama bunun kolay olacağını sanmıyorum..
Tartışma çıkarmadan yorum yapmaya özen gösterin arkadaşlar...
İlk olarak Fenerbahçe ile başlamak istiyorum. Fenerbahçe'yi gerçekten çok zor rakipler bekliyordu. Örneğin Arsenal,Valencia,Sevilla,Bremen,Ajax...Bu muhtemel rakipler arasında gelebilecek en iyi takımlardan birisi Anderlecht'ti. Fenerbahçe Anderlecht'e göre bir adım önde olacaktır...
Anderlecht'in Fenerbahçe'ye tehlike yaratacağını düşündüğüm en önemli iki ismi Tchite ve Olivier Deschacht'tır.Özellikle Tchite sürati ile savunmamıza zor anlar yaşatabilir. Dikkat etmekte yarar var...
Öyle tahmin ediyorum ki takımlarımız arasında en zor kuralardan birini çeken Beşiktaş oldu. Zürich ekibinin kolay lokma olduğunu düşünmek Avrupa futbolunu takip etmemeyi gerektirir. Zürich son zamanlarda İsviçre'nin en fazla ivme kazanan kulüplerinden biri. Yıllardır Basel'in gölgesinde kalsalar da son dönemde bu gölgeyi kaldırmayı başardılar. Bu yıl iç transferde sorun yaşadılar ve önemli oyuncularını bonservis bedeli alamadan başka takımlara yollamak zorunda kaldılar (Santos, Gökhan İnler). Ancak aldıkları Brezilyalı oyuncuların kaliteli olduğu söyleniyor. Ben bu turda Beşiktaş'ın şansını %50 olarak görüyorum.
Galatasaray'ın rakibi olan Hırvat ekibi için fazla cümle sarfetmeye gerek yok. Hırvatistan'ın ikinci sınıf takımlarından biri. Yaptığımız kaliteli ve yerinde transferlerle bu takımı kolayca geçebileceğimize inanıyorum.
Kayseri Erciyes de torbadaki diğer takımları ele aldığımızda iyi bir kura çekti diyebiliriz. Eğer kaliteli birkaç transfer yapabilirlerse İsrail ekibini geçebilirler. Erciyes'in Lig A'da oynamasından dolayı yabancı oyuncu alamama sıkıntısını kaliteli yerli transferlerle gidermesini umuyorum.
Özet olarak genel anlamda iyi bir kura olduğunu söyleyebiliriz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum...
"Mbark Boussouffa" FM'de geçekten çok iyi..
Eğer gerçekte de öyle ise tehlike yaratabilir..
ah be bizde jay jay okocha olcaktı alexin yerine o zaman eleriz büyük ihtimal derdim
4 Kurada çok iyi erciyes zaten yoklara oynuyor ama fena takım gelmedi .. kişisel hataları çok yapmazsak 3 takmda geçer turu
Anderlecht bence 1. torbada Levski'den sonra en zayıf takımdı.Fenerbahçe için güzel bir kura oldu:Zurich takımını ise geçen sene takip etmiştim.Müthiş bir performansla son haftada şampiyon oldular.Çok kolay bir takım sayılmaz ama ben Beşitaş'ımızın turu geçeceğini düşünüyorum.Özellikle İnönü'de ayakları titricek İsviçrelilerin;)Galatasaray %95 turu geçer bence.Çok kolay bir rakip gelmiş:)Erciyesli oyuncular sahaya yüreklerini koyup oynarlarsa az da olsa bi şansları var bana göre.En azından Atletico Madrid gelmedi kurada:D
Fenerbahçe çekebileceği en iyi kurayı çekti. Bu kuraya rağmen Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsak eğer takımda çok şeylerin değişmesi gerekir.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılmaları gerekli, oldukça güzel kura çektiler ve 2 takım da ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeli. Galatasaray'ın da UEFA Kupası'nda gruplara kalacağına inanıyorum ilk etapta, K.Erciyesspor'un işi oldukça zor olacak.
Başarı artık gelmeli... yoksa yakında Uefa'ya bile ön eleme oynayarak gideceğiz :(
Çıkarmasan daha iyi :D