Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 243 sonuç

Konu: Kuralar Cuma çekiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe-Anderlecht:2 karşılaşmada çok zor geçer.Fenerbahçe'nin ilk maçı Kadıkoyde oynaması avantaj sayılıyor ama görüyorz Frankurt ve AZ maçlarından.Benim Tahminimce 2 maçta berabere biter.Deplasman golü ve ya Penaltılar çıkanı belirler.
    Turu Geçerse Zürich-Beşiktaş:Zurich Beşiktaş'tan daha tecrübesiz bir takım avrupa kupalarında ama Beşiktaş Sheriff takımının 2 3 gömlek üstünde olan Zurich takımını zor da olsa geçecegi görüşündündeyim
    Slaven Kopricina-Galatasaray:Takımı küçümsememek lazım.Ama %99,9 G.Saray turu geçer
    Maccabi Tel-Aviv-KayseriErciyesspor:Maccabi Tel-Aviv kendi sahasında Erciyessporu yener.Deplasmandada kötü bir takım Tel-Aviv Bence Kayseride maç berabere biter.Turu İsrail temsilcisi geçer

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Erciyese kim gelse zor diyecektik ki öylede oldu.Kazanma şansı az ama inşallah bari bir tur geçeriz diyorum ben

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ŞL'de çeyrek final'e bile bir türk takımı çıksa adımızı duyurmaya yeter..

İyi yahu kolay rakipler geldi... Umarım takımlarımız tur atlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Erciyes'te Tel Aviv sevinci

Kayseri Erciyesspor İsrail ekibi Tel Aviv'le eşleşti. Teknik Direktör Mehmet Bulut, "Şanslı bir kura çektik. İlk maçın deplasmanda olması avantaj. Tur atlayan taraf olacağımıza inanıyorum" dedi. Kayseri Erciyespor'un ilk kez katıldığı UEFA Kupası'nda 2. Ön Elemesi'nde İsrail takımı Tel Aviv'le eşleşmesi sevinçle karşılandı. Teknik direktör Mehmet Bulut, "İspanyol ve İtalyan ekiplerinden biriyle karşılaşmaktan çekiniyorduk. Onun dışında tüm takımları eleyebilecek gücümüz olduğunu düşünüyorum. Tel Aviv'le eşleştiğimiz için mutluyum" dedi. İlk maçın deplasmanda olmasının avantaj olduğunu söyleyen Bulut, "İsrail futbolu Türk futbolundan daha iyi yerde değil. İsrail liginin kalitesini de biliyoruz. Kimse bize maç oynanmadan elendi gözüyle bakmasın. Deplasmandan iyi bir skorla dönüp, Tel Aviv'i Kayseri'deki maçta eleyeceğiz" dedi.
    RAKİP DEĞİL NEM KORKUTUYOR
    Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu ise, İsrail'de nem oranının yüksek olduğunu, rakiptEn çok nem nedeniyle zorlanacaklarını düşündüğünü söyledi. Tel Aviv maçı öncesi takımı 3-4 gün Mersin ya da Antalya'da kampa almayı düşündüğünü söyleyen Başkan Kemaloğlu, "İlk maçın deplasmanda olması avantaj. Biz gidip ikinci maç için avantajylı bir skorla dönmeye çalışacağız. Bunu başaracak güçteyiz. Amacımız rakibi eleyerek Türk futboluna katkı sağlamak" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

NK Slaven Koprivnica

Hırvatistan temsilcisi NK Slaven Koprivnica ülkenin kuzeyinde yer alan Koprivnica şehrinin en önemli takımı. Maçlarını 3000 koltuk kapasiteli Gradski Stadion’da oynayan NK Slaven Koprivnica bu sezon sona ermeden kapasite arttırmayı hedefliyor.

1912’de kurulan kulüp 1920 yılında da bölgesel lige katıldı. Takım finansman sorununuysa bölgedeki ilaç üreticisi Belupo’yla anlaşma yaparak geride bıraktı.

2000, 2001, 2002, 2004 ve 2005 yıllarında Intertoto’da mücadele eden Hırvat temsilcisi çıktığı 34 maçta 17 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 50 gol kaydeden Koprivnica kalesinde de 30 gol gördü

Slaven Koprivnica Croatia - Teuta Albania 6:2 CUP UEFA

http://www.youtube.com/watch?v=s8gqGUg8of0

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

En zor ve en dişLi kurayı GaLatasaray çekmiş
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ın işi çok kolay.. Erciyes'te yüreğini ortaya koyucak..

Kişisel görüşüm bizim 4 temsilcimizde eşleştiği takımları eleyebilecek güçte.Ek olarak özellikle ben Beşiktaş'ın turu geçerek İsviçrelilere 2006 Dünya Kupasındaki münakaşımzdan sonra iyi bir ders vermesini isterim.Özellikle İnönüdeki maçta.

Fenerbahçe'ye geçen sene eşleştiği Dinamo Kiev ayarında takım geldi.Fenerbahçe geçen sene Dinamo Kiev önünde bir kimliği yoktu.Başkan istifa etmiş,transferlerde gecikmişti.Bu sene kimliğimiz belli olmuş bir şekilde rakibimizin karşısına çıkacağız.Ben gruplara kalacağımızı düşünüyorum,ancak sonrası ne olur orası meçhul

Galatasaray'ın rakibinin ismini ilk defa duyuyorum.Ama rakip olamaz Slaven Galatasaray'a.UEFA'da gruplara kalır Galatasaray.

En zor sınavı Erciyes vericek UEFA'da.Bence Erciyes yüreğini koyup oynayacaktır sahada.Bu turu geçerler,ancak öbür tur için aynı şeyi söyleyemem.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Oh be çok zor rakipler bekliyordum.Anderlecht'in çıkması beni biraz rahatlattı. İnşAllah geçeriz bu kurayı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burada olduğu gibi rahatlık inşallah futbolcularda olmaz. Büyük takım gelse daha iyi konsantre olup hazırlanacaklardı şimdi Anderlecht geldi diye ciddiyeti elden bırakmazlar umarım.

Zor maçlar olacak, Fenerbahçe çıkıp oyununu oynarsa, elinden geleni yaparsa turu geçebilir. Ama Zico'nun taktiği ve oyuncuların isteği bu mücadeleyi belirleyecek.

Beşiktaş turu atladığı taktirde Zürih karşısında da pek zorlanmaz. Onlarda da küçümseme olmazsa rahat gruplara kalırız.

Galatasaray da geçmişten ders çıkarmıştır, elenirsek Türkiye'yi terkederiz tarzı açıklamalarla maça hazırlanmazlarsa rahat geçerler.

Erciyes'in şu anki durumunu bilmiyorum ama Erciyes'in tur atlayacağını sanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayırlı olur inşaallah tüm takımlarımız için...

İnşallah Fenerbahçe Anderlecht'i,Beşiktaş Zurich'i,Galatasaray Slaven Kopricina'yı Erciyes Tel Aviv'i eler de mutlu oluruz.Takımlarımız bizi ayıran özellikler ama sonuç olarak TÜRK'üz.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Geçmiş olsun Fenerbahçe..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Lokum gibi kura çekmiş takımlarımız, umarım zorlanmadan tur atlar ve Avrupa'da ülkemizi temsil ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Geçmiş olsun Fenerbahçe..
    Kesin eleneceğiz ya

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kesin eleneceğiz ya
    Bu kadar umutsuz olma..

Umarım turu geçecek Fenerbahçe..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanlış anlaşılma var ben senin geçmiş olsun lafını yanlış yorumladım

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yav ortak düşündüğümüz bir nokta var değil mi?

Turu geçmeli Fenerbahçe...

Ama bunun kolay olacağını sanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Tartışma çıkarmadan yorum yapmaya özen gösterin arkadaşlar...

İlk olarak Fenerbahçe ile başlamak istiyorum. Fenerbahçe'yi gerçekten çok zor rakipler bekliyordu. Örneğin Arsenal,Valencia,Sevilla,Bremen,Ajax...Bu muhtemel rakipler arasında gelebilecek en iyi takımlardan birisi Anderlecht'ti. Fenerbahçe Anderlecht'e göre bir adım önde olacaktır...

Anderlecht'in Fenerbahçe'ye tehlike yaratacağını düşündüğüm en önemli iki ismi Tchite ve Olivier Deschacht'tır.Özellikle Tchite sürati ile savunmamıza zor anlar yaşatabilir. Dikkat etmekte yarar var...

Öyle tahmin ediyorum ki takımlarımız arasında en zor kuralardan birini çeken Beşiktaş oldu. Zürich ekibinin kolay lokma olduğunu düşünmek Avrupa futbolunu takip etmemeyi gerektirir. Zürich son zamanlarda İsviçre'nin en fazla ivme kazanan kulüplerinden biri. Yıllardır Basel'in gölgesinde kalsalar da son dönemde bu gölgeyi kaldırmayı başardılar. Bu yıl iç transferde sorun yaşadılar ve önemli oyuncularını bonservis bedeli alamadan başka takımlara yollamak zorunda kaldılar (Santos, Gökhan İnler). Ancak aldıkları Brezilyalı oyuncuların kaliteli olduğu söyleniyor. Ben bu turda Beşiktaş'ın şansını %50 olarak görüyorum.

Galatasaray'ın rakibi olan Hırvat ekibi için fazla cümle sarfetmeye gerek yok. Hırvatistan'ın ikinci sınıf takımlarından biri. Yaptığımız kaliteli ve yerinde transferlerle bu takımı kolayca geçebileceğimize inanıyorum.

Kayseri Erciyes de torbadaki diğer takımları ele aldığımızda iyi bir kura çekti diyebiliriz. Eğer kaliteli birkaç transfer yapabilirlerse İsrail ekibini geçebilirler. Erciyes'in Lig A'da oynamasından dolayı yabancı oyuncu alamama sıkıntısını kaliteli yerli transferlerle gidermesini umuyorum.

Özet olarak genel anlamda iyi bir kura olduğunu söyleyebiliriz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

"Mbark Boussouffa" FM'de geçekten çok iyi..

Eğer gerçekte de öyle ise tehlike yaratabilir..

ah be bizde jay jay okocha olcaktı alexin yerine o zaman eleriz büyük ihtimal derdim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

4 Kurada çok iyi erciyes zaten yoklara oynuyor ama fena takım gelmedi .. kişisel hataları çok yapmazsak 3 takmda geçer turu

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Anderlecht bence 1. torbada Levski'den sonra en zayıf takımdı.Fenerbahçe için güzel bir kura oldu:Zurich takımını ise geçen sene takip etmiştim.Müthiş bir performansla son haftada şampiyon oldular.Çok kolay bir takım sayılmaz ama ben Beşitaş'ımızın turu geçeceğini düşünüyorum.Özellikle İnönü'de ayakları titricek İsviçrelilerinGalatasaray %95 turu geçer bence.Çok kolay bir rakip gelmişErciyesli oyuncular sahaya yüreklerini koyup oynarlarsa az da olsa bi şansları var bana göre.En azından Atletico Madrid gelmedi kurada

Fenerbahçe çekebileceği en iyi kurayı çekti. Bu kuraya rağmen Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsak eğer takımda çok şeylerin değişmesi gerekir.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılmaları gerekli, oldukça güzel kura çektiler ve 2 takım da ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeli. Galatasaray'ın da UEFA Kupası'nda gruplara kalacağına inanıyorum ilk etapta, K.Erciyesspor'un işi oldukça zor olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarı artık gelmeli... yoksa yakında Uefa'ya bile ön eleme oynayarak gideceğiz

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Altından başka bir anlam çıkarabilir miyim acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çıkarmasan daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Sanırım bütün türk takımları kast ettin birde intertotodan uefaya gelıcez manasında dedin sanırım...........

UEFA´ya kadro listesi 8 Agustos´da verilcek..

Kaynak:LigTV

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fenerbahçe çekebileceği en iyi kurayı çekti. Bu kuraya rağmen Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsak eğer takımda çok şeylerin değişmesi gerekir.
    Bende aynısını düşünüyorum.Anderlecht'ide eleyip gruplara kalamazsa Fb demek ki başarıya gidecek yol çizilirken bir hata yapılmış ve bunun değişmesi lazım.
    So what?
    Saike

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri