Nefsi mudafaa sozkonusu, bence gerekli degil.
Printable View
Neyi konusuyoruz.......Bu kadar da olmaz..
1-Hükmen maglup
2-3mac sayircisiz
bu kural heryerde böyle.....Savunmayada gerek yok..
@bjk4ever
adam 5 oyuncunun arasında kalmış ellerini başına koyuyo nefsi müdafa oluyo lütfen bunları diyerek küçülme..ha dogrudur o taraftarın orda ne işi var diceksin..akıllı bişe olsa girmezdi zaten ama 5 kişi arasında dayak yiyorsa bi düşünmek lazım...
@emurafu
ceza muhemelen öyle olacak biz onu tartışmıyoruz şuan...
ayrıca sivaslı kardeşlerimizlede irtibata geçtik..Onlar ayman'dan bizde Musa ve MohameD'den şikayetciyiz..herhangi bir kavga ortamı yok ortada...Herkes ikinci maçı imrenerek izlicek inş..bunu korkutugumuz içi değil dagılan imajı bir nebze düzeltmek için yapıyoruz..biz herzaman oldugu gibi gideriz deplasmanımıza
trabzonlular yazsın digerlerine ne oluyor ? göründe bakın 1-0 mac sona ermiştir +2 mac ceza... en kötü ihtimal emurafu nun dedigigibi uzatmanınanlamı yokki siz uzatınca biz geriliyoruz
Berk sus ortalığı karıştırma:D aramız Sivasla iyidir umarım bozulmaz..
bjk4ever Medeniyetten bahsediyosun ama senin stadinda bir insan hayatini kaybetti stadinizda siLah buLunduruyosunuz Konusmaya haKkin yoq eger medeniyet buysa allah gostermesin o oLay avni akerde olsa tamam hemen baslatilirdi karalama kampanyasi flas flaf fLas hemen alt yazilar gecerdi ozel kanallardan trabzonda kan siddet buyuk oLay diye !! Ise bak ya meydan Dayagi die foto koyuyor FANATIK gazatesi oysaki orda saldiran sivasLi futbolcular !! HA Birde BJKLi ark diyormusKi BIZIM RAKIBIMIZ DEGILSINIZ !! Prd siz Kimsiniz SERI A dami oynuyorsunuz daha gecen sene 2 mACi da kaybettiniz Bize Kim sizin rakibiniz ARSENEL CHELSEA Mi !! Ya kusura bakmayin ama cok bos konusuyorsunuz ! oLayin ozeti soyLe Maci 90 dakka izLediginizide sanmiyorum Eger izleseniz sivasLi oyuncuLarin mac icinde tekmelerini ve aptaLca girilen pozisyonlari gorebiLirsiniz Muhammed Gurbanov Musa aydin oLsun eger hakem bunLara sari kart gosterebiLseydi oyun sertLesmezdi !!
2. oLarak dakika 92 oLmus biticek mac sivas serbest vurus kuLlancak ee tmm yahu aYman faul yapti itiraz etmedi sen nie kuLlanmiosun serbest vurusunu derdin Ne !! Nie karistiriosun ortaLigi !! Eger o serbest vurus zamaninda kuLlansa bu oLayda meydana geLmicekti !! Ama amaclari tribunLeri tahrik etmekti bunuda basardiLar ! SevgiLi sivasLi futboLcular ayni oyunLari Inonu Kadikoydede YapabiLceklermi !! Tabi 3-4 Kirmizi kart gormezLerse ! Konusmasini biLmeyen Mehmet yiLdiz oyle sacmaLiyorki dun gece Trt de neymis yensek eger staddan nasi cikcaktik uLan bu taraftr seni aLkisladi iyi oynayinca !! Gecen sene o kada mac yeniLdik avni aker de kim sahaya indi futboLcu dovdu !! FutboLCularim darbe aldi diyen sIvas baskani bunlari ben niye goremiyorum acaba Yahu vuran sizin oyunculariniz masallah boksor gbi yetismisler muhammed ve Musa aydinin attigi yumrukLara Kim ne dicek !! Tamam Trabzonun Puani siLinsin hatta 10 mac ceza aLsin sizlerde Bi yerlerinize kina yakIn !!
Shamur1 kardeş bırak ya onlarda öyle seviniyolar..zaten biri 3 cl şampiyonlugu yaşamış ya ondan bizi rakip görmüyor..görmesin daha iyi..herşeyi biz yaptık sahaya indik futbolcuyu dövdük..bişe soracam bu kadar olay yaşandı peki niye maça gelen sivaslılar hiç zarar görmedi ? mantıklı düşünün biraz sallamayın..bu olayın 90+2 de olması tesadüf değildir..Çılgınlar'ı tanıyan onların Albayrak düşmanı oldugunu bilir..OLayların çıkma nedeni budur..mantık diyorum kullanın diyorum..
Yoq kardesim biLmiyomusun kendiLeri sutten cikMis ak kasiK ztn !! zoruma giden tek sey kazandimiz maci hukmen yenik sayiLacaz ne bicim is bu ya . Sanmiyorm federasyon goruntuleri izleyp adiL bi karar versin cunKu goruntulerde her sey ortada ama gece izledigim butun programlarda ISTANBUL Medyasi hemen hukmu koydu agir ceza hukmen yeniLgi yahu ne kda biLmissiniz siz oLe artk Lutfen birakin Bu yaLakaLiklari !! Bu stadda 5 senedir tel orgu yoq Dedigim gbi bunlarin sorumLusu hakem ve sivasli oyuncuLar ama o sahaya giren deLide hataLi bekle 10 saniye kalmis sora naparsan yap Ztn o eski Trabzon taraftari maca geLmiyor 3-4 senedir yoksa koLaymi Trabzonda oLay cikarabiLecen deiL olay cikarmak o staddan disari ciKamazsiniz !
Ya bu kadar tartısmaya negerek var.....Verilecek ceza Kitapcıkta yazıyor..
Futbolcuya şiddet temas oldugu için hükmen sivas galip........
3 macta seyicisiz yada saha kapatma gelir en az....sanırım seyircisiz maclar kalkmış 3 mac saha kapatma yakın..
Balili: Saldırı oluyor - Ayman: Sadece faul
OLAYLARIN ilk kıvılcımındaki oyuncular İsrailli Balili “Ben oynumu oynuyorum. Bana yahudi diyerek tezahürat yapıyorlar ama ben rahatsız değilim. Türkiye’de olmaktan şikayetçi değilim” dedi. Ayman ise pozisyon için “Sadece fauldü hepsi bu” diye konuştu. Tokat yiyen Mehmet Yıldız ise “Kaybederken dayak yedik. Ya bir de kazansak ne olacaktı” dedi.
Hükmen yenilgi ve 7 maç seyircisiz yolda
OLAYLAR sonrası gözler Futbol Federasyonu’nun kararına çevrildi. Demirlek’in tatil kararıyla olayın şekli değişti. Futbol Federasyonu, Trabzonspor’a hükmen yenilgi de verebilir, maçı kaldığı yerden de devam ettirebilir veya baştan da başlatabilir. Futbol Disiplin Talimatı’nın 30. maddesine göre yaşanan saha olayları nedeniyle Trabzon’a en az 7 maç seyircisiz oynama cezası gelmesi muhtemel. Darp olduğu için artı 1 maç da gelebilir ve bu durumda ceza 8 maça çıkabilir.
VATAN
puhahahahahhaha su basın kadar şişirticibişey yok en fazla 2-3 maç.. bjk liler kendini ne sanıyor daha geçen sene inönüde titriyodular karsımızda
2-3 maç mı? :) Yahu komik olmayın Allah aşkına, dalga mı geçiyorsunuz, herkes 5-6 maç derken siz neye dayanarak 2-3 maç diyorsunuz, onu merak ediyorum.
Sahaya girenlerden biri Sivassporlu futbolcuyu öldürse siz yine 2-3 maç dersiniz.
Spordaki şiddetin en önemli safhası gerçekleşti, sahaya taraftar girdi ve futbolcuya saldırdı, siz çok küçük bir şeymiş gibi hala 2-3 maç diyorsunuz. Sırf küfürden zaten 1 maç saha kapanıyor, küfür gibi küçük bir şeyden, hakeme yabancı madde gelmesi, oyunculara saldırı, bunlar en az 4-5 maçtır.
Maçı 90 dakika izledim, herhalde siz başka maçı seyrettiniz, Man Utd-Reading maçını falan seyrettiniz galiba ki böyle saçma sapan konuşuyorsunuz, haklıymış gibi.
5 maç gelsin herkes öyle istiyor zaten:) zaten geçen seneki maglubiyet serisine seyircisiz ankaraspor'u 3-0 galip gelerek sonlandırmıştık..Takım rahat oynasın..birşeyi anlamıyorum herkes taraftarı ve trabzonsporu konuşuyor ama tek suçlu biz değiliz özellikle musa ve mohamed'i unutmayalım..bunlarada 2-3 maç ceza gelmeli ozaman adil oldu derim..