Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 16.67%
  • Sivasspor

8 33.33%
  • Berabere biter

12 50.00%
1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: TSL 1.Hafta | Trabzonspor - Sivasspor

Hybrid View

2-3 maç mı? Yahu komik olmayın Allah aşkına, dalga mı geçiyorsunuz, herkes 5-6 maç derken siz neye dayanarak 2-3 maç diyorsunuz, onu merak ediyorum.

Sahaya girenlerden biri Sivassporlu futbolcuyu öldürse siz yine 2-3 maç dersiniz.

Spordaki şiddetin en önemli safhası gerçekleşti, sahaya taraftar girdi ve futbolcuya saldırdı, siz çok küçük bir şeymiş gibi hala 2-3 maç diyorsunuz. Sırf küfürden zaten 1 maç saha kapanıyor, küfür gibi küçük bir şeyden, hakeme yabancı madde gelmesi, oyunculara saldırı, bunlar en az 4-5 maçtır.

Maçı 90 dakika izledim, herhalde siz başka maçı seyrettiniz, Man Utd-Reading maçını falan seyrettiniz galiba ki böyle saçma sapan konuşuyorsunuz, haklıymış gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    2-3 maç mı? Yahu komik olmayın Allah aşkına, dalga mı geçiyorsunuz, herkes 5-6 maç derken siz neye dayanarak 2-3 maç diyorsunuz, onu merak ediyorum.

Sahaya girenlerden biri Sivassporlu futbolcuyu öldürse siz yine 2-3 maç dersiniz.

Spordaki şiddetin en önemli safhası gerçekleşti, sahaya taraftar girdi ve futbolcuya saldırdı, siz çok küçük bir şeymiş gibi hala 2-3 maç diyorsunuz. Sırf küfürden zaten 1 maç saha kapanıyor, küfür gibi küçük bir şeyden, hakeme yabancı madde gelmesi, oyunculara saldırı, bunlar en az 4-5 maçtır.

Maçı 90 dakika izledim, herhalde siz başka maçı seyrettiniz, Man Utd-Reading maçını falan seyrettiniz galiba ki böyle saçma sapan konuşuyorsunuz, haklıymış gibi.
    bekleyip görecegin carsampa - persembe karar ortaya cıkacak 2 maç ceza yedik mi 3 maçta saha kapatma oldu mu cok ii olur istanbulda hele

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yahu BeyLer Kendi stadLarinda adam oLdurenLer iceriye siLah sokanLar Kendi FutbolcuLarini doveN takIm taraftarLari YorumLariniza diKkat ediN once kendinize baKin da sora Trabzon hakkInda atin tutUn !! KAZIM KANAT 5-6 Sene onceki CARSI GrubunUn Trabzon Yenimahalledeki Bos Ve 60 yas ustu InsanLarn oLdugu kahveye SatirLarLa daLinca Onlar icin 20 -30 CENGAVER Demis Ve Ovgu Yagdirmisdi !! Daha neyi Konusuyorsunuz sIz !! IstanbuL basinI kimKi Trabzon haKkinda Konusuyor Hic Tasvb etmememe Ragmen bu oLaylar IstanbuLdada cikInca bakaLim tepkiniz noLacak ! Tabi IstanbuL MEDYASI oLayi Hemen Kapatacak Cozum de 3-5 Kendini biLmez !! Cok Komiksiniz Ya siz !

Mesaj Yetkileri