O zaman emin ol farklı frekanstan izlemiştin.
Printable View
Arkadaslar macı izledim 90 dakika izlemeden konusanlar var aranızda.90 dk. topu biz oynadık son vuruslarda beceriksiz davrandık.Son dakkada İbrahim Akın'ın Havadan ara pasını Batuhan cok güzel bi şekilde gole cevirdi.Kesinlikle Sanslı degildik aksine sanssızdık.Nedense Gaziantep ve Ömer Çatkıç Beşiktaş'a gelince en iyi performanslarını ortaya koyuyor.
İzlemeyipte yorum yapmayın...
Batu'nun o topu ayagina oturtabilmesi vurus tekniginin gelismis oldugunun bir gostergesidir. Beceridir.
G. Antepspor defansinin Batu'yu o denli bos birakmasi beceriksizliktir.
I. Akin o topu oraya bakarak atti, araya. Oyle hasbelkadar bir doldur bosalt degildi, pozisyon icabi havadan atti.
O hesaba gore mac boyunca gelistirdigimiz 2 organize atagin gol olmadan sonuclanmasi da sanssizlik madem. Top ayagina oturmadi. Sanssizliga bak hay Allah.
Son dakika olunca sans oluyor nedense.
Beşiktaş'ı 6.hafta için bekliyoruz.O zaman bu kadar şanslı olmaycaktır !
Bide soruyorum geçen hafta gaziantep fener maçında nerdeydi 90 dk. boyunca defansta açık veren gaziantep Beşiktaş'A gelince neden defansa kapandı merak konusu
uzun bi aradan sonra 1. olduk
1 Beşiktaş3 3 0 0 4 1 9 3 2 Galatasaray2 2 0 0 5 0 6 5
Süper kupa maçında Kezman'ın yaptı hareketler Fair-play e yakışıyor muydu?
Rakip takım taraftarları size soruyorum Bursa-GS FB-Sivas maçlarında sonra bu maçın hakkı beraberlikti dediniz mi?Hazmedemediyseniz üstüne soğuk bir su için iyi gelir?Ayrcıa bu maçın hakkı kesinlikle beraberlik falan değildi.Antep'in pozisyonu bile yok!Gs 2 yıl önce şampiyon olduğunda maçları hep son dakikada kazanmıyor muydu?Bu arada Beşiktaşlı duruşuna kimse laf edemez!
Maça gelince zor oldu ama güzel oldu.Ertuğrul Hoca Baki hatasında 2.yarı döndü.İbrahim Akın ilk kez bu kadar istekliydi.Deli İbo,Bobo ve Higuian takıma katılınca çok daha iyi olacağız.:)Tebrikler Batuhan...Tebrikler Beşiktaşım
GE-Lİ-YO-RUZ!!!....
Travis, saygısızlık hakkında yorumu gayet iyi yapmış. Tebrik ediyorum kendisini! Batuhan artık hot prospect for the future dönemi bitirmiş wonderkid dönemine geçmiştir.
Edit: Anlaşılan, tek bir soda yetmeyecek. Tanker ile getirmek lazım. Yahu nedir bu kadar zorunuza giden anlamadım ki arkadaş! Siz atınca iyi güzel, biz atınca şans.
İzlediğim kadarıyla bu Galatasaray Beşiktaş'ı 6. haftada PARÇALAR.
Gol o takımın golüdür, oyuncular da o takımın oyuncuları.
Kim aynı golü atsa aynı şeyi söylerim Fener'di Cimbom'du değişmez.
Beşiktaş alıyor o oyuncuları, kalkar özür dilerler basın toplantısı ile geri alırım sözümü.Yani Bjk bunu sindirip kabul ediyorsa oyuncunun değil kulübündür o sorun..
Lideriz...:) Ertuğrul Sağlam gençlere güvenrek ne kadar doğru yaptığını gördük bugün...
Şans bal diyorsunuz.Hiç mi maçı izlemediniz?Beşiktaş güzel top oynadı ve bunun karşılığını aldı.Topu ayağında bulundurma yüzdesi bile ezici bir üstünşüğe sahipti.Bal diyenler ayrıca 2005/2006 sezonunda Galatasaray'a baksınlar.Kaç maçı 90 da kurtardılar bir öğrensinler.Antep alır diyenlerde BJK düşmanı olanlardır.Biraz objektif bakmaya çalışın.Ne kadar bal,ne kadar şans desenizde maçı kazandık.3 puanı da aldık.Hiçbirşey bunu değiştiremez.Fenerbahçe-Sivas maçında Fener ahım şahım bir futbol oynayarak mı kazandı?Hiç sanmıyorum.Oyuncularının kalitesiyle kazandılar.
Beşiktaş bugün Fenerbahçe kadar pozisyona girdi mi? Girmedi!
Fenerbahçe 50 tane gol kaçırdı be, o şanssa, artık Beşiktaş'ınki şansın Allah'ı...
Galatasaray parçalar bu Beşiktaş'ı, çok kötü oynuyorlar.
yahu ben ne diyorum gelen cevaba bak
top disari atilmadiki niye ozur dilesin bizimkiler
tamam kabulumdur biraz sans eseri bir galibiyet aldik
ama bu kadarda yuklenmezki yahu
buna camur at izi kalsin derler
maci izlemeyen kanlari sicak genclerde bu yemi yuttu,ona yanarim ben...
ayiptir...
:0:
herks baya etkilenmis anlasilan 90 da yenmemizden...
Etkisiz mi?Sen başka maç izledin galiba?Sadece çok fazla gol pozisyonumuz yoktu.Topu iyi saklayıp iyi pas yaptık.Ki Antep deplasmanı,kolay maç değil.
Galatasaray Bursa maçını izlediysen Bursa'nın ne pozisyonlar kaçırdığını görürsün.Bence şuan olarak en iyi pas yapıp futbol oynayan Beşiktaş.Ondan sonra Galatasaray.