Hasan Şaş küllerinden yeni doğmuş gibi..
Printable View
Hasan Şaş küllerinden yeni doğmuş gibi..
Çok iyi bir defansımız var.Ama 10 kişi oynuyoruz Lincoln yüzünden.Bana versinler 3.5 mn € ben maç boyunca koşarım.Arda bugün 800 bin dolar alırken Lincoln 3.5 mn € alıyor.Futbolun adaleti bu işte.
kewell gerçekten de oyuna girdikten sonra 1 gol 1 asistle klasını gösterdi... galatasaray'ı tebrik ediyorum... inşALLAH steau 'yu da elerler... (bu arada ben BEŞİKTAŞ'lıyım)
Özellikle maçın son bölümleri finalin heyecanına yakışır bir maç oldu...
Kayserispor maça çok iyi başladı.Purovic ve M.Topuz ile çok iyi pozisyonlar yakaladı ama şanssızlık ve becerisizlikten dolayı öne geçemedi.G.Saray ilk yarı çok tutuktu.Barış,Ayhan,M.Topal çok hareketsizlerdi.Bir tek H.Şaş istekliydi.Kayserispor ilk yarıdaki iyi oyunununu golle süsleyemedi...
İkinci yarı sahada beklenen G.Saray vardı.Yardımlaşması üst düzey olan,rakip yarı alanda basan,rakibi çıkarmayan ve kaptığı toplarla sonuca gitmek isteyen bir G.Saray.Nitekim maçın en isteklilerinden H.Şaş sağ kanattan çok iyi taşıdı topu ve Kewell'e alda at dedi.Oda bunu geri çevirmedi ve ağlara yolladı topu.Ardından çok iyi paslaşmalarla Nonda gösterdi kendini ve skoru 2-0 yaptı.Purovic zaten kontra futbolunda olmadığı için etkisiz kaldı.Ama ilk yarıdaki gibi baskılı oynasaydı Kayseri Purovic gol atabilirdi.Aghahowa'nın ikinci yarıda daha etkili olabileceğini düşündüm.Çünkü G.Saray Sabri ve H.Balta'yı yollayıp Meira ve Servet'i bıraktı geride.Ama Aghahowa sağa sola deplase olup,top alıp,koşular yapıp savunmayı zorlamak yerine,dut yemiş bülbül gibi dikilince Kayseri defansının şişirdiği toplar duvara çarpar gibi Meira ve Servet'ten geri döndü...
Kewell çok iyi bir başlangıç yaptı.Kewell'en yetenekleri zaten ortada.Bunu tartışmaya gerek yok,önemli olan istikrar ve sağlık.Bunlar olduğu sürece Kewell resitalini izleriz Türkiye'de.Ama tam tersi Lincoln için geçerli.Bence G.Saray bir an önce elden çıkarmalı Lincoln'ü.Bugün Lincoln'ün pozisyonunda 11'de Kewell oynamış olsa çok daha önemli işler yapardı.Ben bu kadar güçsüz,bu kadar isteksiz ve mücadeleden kaçan başka bir futbolcu görmedim.İnanılmaz pas hataları yaptı.Şu koşan mücadele eden,basan takıma Lincoln yakışmıyor...
Kayseri'de ise genç oyuncular Eren Güngör,Abdullah ve Umut Koçin parıl parıl parladılar resmen.Abdullah gerçekten çok önemli bir yetenek.Orta sahada hem basıyor,kesiyor,top kapıyor,hemde topla çok iyi,topu ileriye çok iyi taşıyor,paslarıda fena sayılmaz.Yani oyunun iki yönünüde oynuyor.Ümit milli takıma neden çağırıldığının yanıtını verdi dün adeta...
Tebrikler G.Saray...
Kayserispor çok iyi yolda.Cangele çabucak iyileşsinde ileride Purovic-Cangele'yi izleyelim.Aghahowa ile bu iş olmaz...
Bence Tolunay Hoca Puroviç yerine Aghahowayı çıkarsa daha iyi bir iş yapardı beraberliği bulabilirdik son dakikalardaki doldur boşaltlarla
Aghahowa isteksizdi sanki. Puroviç'i daha çok beğendim dünkü maça bakınca.
Aykut kornerde bir kere hatali cikdi o da direkten dondu, bir pozisyonda da Topuz'un sutunu cok iyi kurtardi yani hatasini telafi etti diyebiliriz...
Kayserispor bu sene Sivassporun yerini alicak gibi... Galatasaray ilk yari kotu demek dogru olmaz orta sahasi kotu denilebilir, ama savunmamiz gayet iyiydi, ikinci yari da Cok cok iyi bir Galatasaray vardi.
Kayseri'nin eksiklerinden bahsederken Galatasaray'in eksiklerinden hic bahsetmemek bence cok adil degil ki eksiklerimiz, Arda, Linderoth, Ugur, Emre Gungor gibi cok onemli oyuncular...
aykut 25 yaşına geldi. bu senede kaleyi desantics koruyacak ölede olmalı çünkü aykut daha %80 büyük takım kalecisi olmayı öğrendi ve bu sene bittiğinde artık gs daki yerini uzun soluk şekilde almalı alacak.
Maça gelince bir gs li olarak takımımdan memnun değilim gs tek forvet oynamak gs hiç mi hiç yakışmıyor. Üstelik gs ın en büyük futbolcusu Arda Turandır. O olmadan gs atağa kalkamıyor. çünkü bu sorumlluğu sadece ardalıyor takımda oysa bu sorumluluğu aldığında çok başarılı olucak futbolcular var takımda. örnek hasan şaş bence türkiyenin gördüğü en iyi kanat futbolcusu hasan şaş ama türkiye trübinleri futbolcuların her hatasında onu yuhalıyorlar ve fuybolcular oynamaya korkar hale geliyor.Mehmet topal sürekli dikine futbol oynayan bir futbolcuydu ve onu izlemek çok zevkliydi ama 2 tane hata yapınca adamı yuhaladılar şimdi sağa sola paslar yapıyor. ama her şeye rağman gs bir çıkar yol buluyor bu seferde hasan ile kewell aldı sorumluluğu dkine oynadılar gs kazandı.
Birde lincolnden kurtulursa gs bu sene kimse duramaz önünde.
Kayseri baya iyi yapılanıyor, alttan gelen gençler yetenekli, transferlerde güzel.Bu anlayışlarını 2-3 yıl daha devam ettirirlerse 5.likten daha iyi bir sıra elde ederler kesin..