Originally Posted by
eGowiCh
Dramatize ettiğim falan yok. Olasılıklardan bahsediyorum, ileride olması muhtemel şeyleri söylüyorum.
Aziz Yıldırım'ın yaptığı bir şey yok ki hatır şikesi kapsamına alayım. Sadece yaşananlar üzerine yapılan bir uyarı var, "İnşallah iyi oynarsın da lekelenmezsin.", bu uyarının da sebebi Leo Franco, Ivesa, M.Şahin, S.Kırıntılı gibi kalecilerin haksız yere lekelenmeleri. Siz başkanın bu lafını istediğiniz yere çekmekte özgürsünüz, ancak bana göre artniyetle söylenmiş bir laf değil, yani "Aman Rüştü, gol yeme ki şampiyon olalım." cinsinden bir laf değil. Eğer öyle bir laf olsa, yani başkan bu tarz şeylere umut bağlasa şampiyonluk için, neden Rüştü'yü bağlamak için uğraşsın, gider Onur'u bağlar, daha önce diğer kalecileri nasıl bağladığı iddia edildiyse, Onur'u bağlar ve işi sağlama alır. 4 sene önce de Denizlispor maçında birtakım şeyler yapardı.
Şu çok net ki, Fenerbahçe pisliklerin kulübü değil. Öyle olsa, 3 sezondur şampiyonluk, 28 yıldır kupa hasreti olmazdı. Fenerbahçe kupada sayısız final oynadı, hepsinde de yenildi, elbette birinde ya hakemi ya futbolcuları bağlardı eğer pis işlerin takımı olsaydı.
Böyle bir şey var mı, Bobo penaltıyı bilerek kaçırmış? İthama bakar mısınız? Leo Franco golü bilerek yemiş. Neredeyse, Arda bilerek sakatlandı, bilerek Fenerbahçe derbisine kadar iyileşmedi denilecek. O kadar vahim duruma geldi ki olay.
Siz dışardan objektif olarak baktığınızda durumun vahimliğini göreceksiniz zaten.
Bugün ligi 3. ve 4. bitiren Galatasaray ile Beşiktaş için "ligde şike yaptılar" iddiası nasıl komik olacaksa, bize karşı yapılan bu çirkinlikler de o kadar komiktir.
Aynı şekilde, Bursaspor için eğer bir şaibe iddiası yapılırsa, o da çok çirkin ve alçakçadır. Bileğinin hakkıyla, söke söke Bursaspor şampiyonluğu kazanmıştır.