Yok Ali Sami Yen arazisi bizim degilmisde, kim kime bugunlerde BEDAVADAN trilyonluk stat yapsinki, aklinizi kullanin lutfen hangi zihniyet böyle bisey yapar. Ayip ya valla cok ayip, geri dönelim Sami Yen'e böyle seyler duymaya devam edeceksek.
Printable View
Yok Ali Sami Yen arazisi bizim degilmisde, kim kime bugunlerde BEDAVADAN trilyonluk stat yapsinki, aklinizi kullanin lutfen hangi zihniyet böyle bisey yapar. Ayip ya valla cok ayip, geri dönelim Sami Yen'e böyle seyler duymaya devam edeceksek.
İşte kültürlü herşeyin farkında olan taraftar budur cidden helal olsun diyorum :)
Karabükspor'un açıklaması komik olmuş yakında diğer kulüplerde benzer açıklama yapabilir umarım Fenerbahçe'de öyle saçma sapan bi açıklama yapmazda Fenerbahçe'liliğimden soğumam.
Adnan polat Toki insaniyla ilgili bi cümle söyledi mi? Ayrica Basbakan genel sekretirinin Gs taraftarina ettigi küfürler medyada yer aldi mi hic? Grup baskan vekillerinin twitterdan yazdigi cümle basinda ne kadar yer aldi. Birand ve Ilker Yasin ne kadar bu kadar isliklardan korktu? Toki Ali Sami Yen'den ne kadar para kazanacak sanki bedavaya yaptilar stadi. uAburak89 da cok güzel yazmis aciklamis zaten stad isini.
"Cumhuriyet tarihinin en büyük arsa satış ihalesi olacak. ASY Projesi'nden 1 milyar dolar gelir bekliyoruz." - TOKI Başkanı, Şubat 2010.
"Basbakanı TT Arenada yuhlayanların Babaları bellı degıldır buna emınım" - İ.B.B Spor A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi
Selim denen insanin bu cümlesi nedir?
Siyaset spor sahasinda olmaz diyerekten baslim :)
Stad muthis olmus, Ayhanin kacirdigi pozisyonda kulagima sanki bisiler geldi :D atmosferi okadar begendim.
Allah bizede nasip eder insAllah
Fatih Terim, Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışında büyük bir şok yaşadı. Görevliler, protokol tribününe gelen Terim'i, "Batı Tribünü'ne gideceksiniz" diye kapıdan çevirdi. Terim bunun üzerine stadı terk etti.
Ne stadmış terkeden terkedene
Arazi devletin arazisidir, galiba bir kendini bilmez çıkıp "Galatasaray kiracılık yükümlülüğünü yerine getirmedi" tarzında bir şeyler söyledi dün. Ali Sami Yen stadı Galatasaray'ın 49 seneliğine kiraladığı bir stadyumdur, arazisiyle birlikte.
Konu biraz araştırılıcak olursa arsanın TOKİ tarafından değerlendirileceği, hatta bulunan bölgeye yani Mecidiyeköy gibi önemli bir yerin tam ortasına 41 katlı bina yapılacağı veya böyle bir yatırımla değerlendirileceği gibi haberler bulunabiliyor. Ki TOKİ emin olabiliriz buradan TT Arena'nın maliyetinin çok daha fazlasını çıkartacak. Yabancı bir kuruluş yaptığı bir değerlendirmeye Mecidiyeköy'deki arazinin taban değeri 400 milyon dolara yakın.
Görün bakın nasıl çıkacak oranın parası.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Telekom Arena'nın Galatasaray'ın kullanması için henüz bir anlaşmanın yapılmadığını açıklamış.
Bir açıklamada Başmüzakereci Egemen Bağış ve ona bağlı AB Genel Sekreterliği’nin müşaviri Yasin Ekrem Serim den geldi
[B]Cumhurbaşkanı Gül’ün ve Başbakan Erdoğan’ın stadı dolduran taraftarlar tarafından protesto edilmesi tartışılmaya devam ediyor.
Başbakan Erdoğan yapılan protestolardan sonra stadı bakanlarla birlikte terk etti.
ODATV'nin haberine göre, protestoya tepki duyan bakanlardan Egemen Bağış, şunları söyledi:
“Bu yapılan nankörlük, sayın başbakanımızın bu stadın yapılışında büyük emeği var. Defalarca durma noktasına gelen bu stat inşaatı, başbakanımız sayesinde devam etti ve böyle mükemmel bir tesis ortaya çıktı.”
Haberin aktörü Yasin Ekrem Serim.
Tamamen Fatih Terim'in sinirinden kaynaklandığını düşünüyorum. Gidip gösterilen yere sakince oturabilirdi ancak sinirli bir yapısı var.
Vefasız olsak sene ortasında Fatih Terim'e teklif götürmezdik.
Ayrıca, Ali Sami Yen arazisiyle ilgili cevabı da önceki sayfada verdim.
Herkes rant peşinde taraftar dışında kimsenin umurunda değil statmış başarılarmış güzel futbolmuş peh..
Bunu burda tartışıyorsunuz anlamıyorum yani sonuç olarak ne olacak ? Adnan Polat aa Turksportal'da böyle yazmışlar özür dilemem lazım yada Başbakan haklısınız çocuklar falanmı diyecek. Bence tamamen gereksiz tartışmak zaten birbirinize fikirlerinizide kabul ettiremeyeceksiniz.
Ee o zaman kimse hic bir yerde konusmasin. Dondurmak Gaymak'daki sosyalist rolündeki abimizin dedigi gibi "kardeşim meyhanede yapma, devlet dairesinde yapma, sendikada yapma, okulda yapma, dernekte yapma ya helada mı yapecez biz bu siyaseti? sadece tüsiatta mı yapılcek bu siyaset?" Kendi düsüncelerimizi de söyleyemiceksek artik...
Tartışmanın tek amacı karşındakine fikrini kabul ettirmek değil ki, burada bu konuyu okuyanlardan birisi bile öğrendiyse Aslantepe'nin rant, peşkeş yada hediye olmadığını ben mutlu olurum. Yazılanlardan bir çıkarım kazanmak amaç, karşılıklı fikir paylaşımı. Senin mantığınla bakarsak olaya forum olayı baştan sakat.
Ne stadmış yahu.Çekemeyenlere gün doğdu bu olaylar sayesinde.
"KAMERALAR İNCELENECEK''
Protesto yapan kişilere, ''Bunlar Galatasaray camiasının içinden olan insanlar değildir. Bunlar milyonlarca Galatasaray taraftarının üyesi değillerdir'' sözleriyle tepki gösteren Adnan Polat, ''Kendilerini Galatasaraylı kabul etmiyoruz. Elimizde 200 stat, 40 polis kamerasının görüntüleri var. İncelemelerini emniyetle birlikte yapacağız ve bu insanları stadımıza sokmayacağız. Burada, ailelerin rahatlıkla gelip, günlerini geçirecekleri bir ortam yaratma isteği içindeyiz. Bozulmasına müsamaha etmeyeceğiz'' şeklinde konuştu.
Kimi inceleyecek yav sacmalamasin staddaki cogu kisi kendi davet ettikleri degil mi
Öncelikle stadyum galatasaray camiasına hayırlı olsun.Gelelim olaylara,adnan polat dahil başbakan yalakalığı yapmak için atıp tutan hatta hakaret eden o mevki sahibi insanlara yazıklar olsun.Ülkemizin geldiği durum işte,kraldan çok kralcılarla dolu.
Galatasaray başkanı olan Adnan Polat'ın yaptıgı daha da vahim bir şeydir.Hepimiz izledik 50bin kişi varsa 40bini yuhlamıştır.Sen çıkıp o taraftarlara atıp tutamazsın.Ayrıca çocuk kandırır gibi kameralardan bakıp ceza kesicez falan diyemezsin.Hangi birine ceza vereceksin bırak bu işleri.Ama finansal zekası calısıyo ya tüm kombinesi olanları suçlayıp kartlarını iptal eder tazminatta
ödemez belki:) bu sayede 2 kez satar aynı koltukları ne zeki adam bu adnan polat.
Ben sadece Fatih Terim konusunda galatasaray'ı haksız buluyorum.Bu da siz seyircilerden kaynaklı değil yönetimle alakalı.Gerekirse başkan oturmaz Fatih Terim oturur protokolde,yapılan ayıptır.Detayları bilmiyorum tabi ama o insanı kapıdan çevirmemeleri gerekirdi ne olursa olsun.
Son olarak burda en çok muhalefet olan üye bence galatasaraylı olmadıgı için değil basbakan hayranı için böyle davranıyor.Fenerbahcelilik ile alakası yok yani durumun.
Olayın hiç bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim. Yuhlamayı hem Adnan'a hem Başbakana bekliyordum. Çünkü birisi tüm kredilerini doldurmuş , taraftarı takımdan soğutan birisi, diğeri her çeşit düşünceden olan insanların karşısına çıkıyor, onu sevmeyenlerin sayısı sevenlerin sayısından fazla olduğu illaki için protesto edilecekti.
Ben başbakana yapılan tepkiden çok Toki görevlisine takıldım. Yahu sen Galatasaray stadına gelip nasılda Galatasarayı küçültmeye çalışırsın ? Konuşmaya başlamasından belliydi zaten bişey olduğu. Bağıra bağıra konuşuyor sanki miting yapıyor. Taraftar da dalgaya vurdu her cümle sonunda "Oleeey" çekmeye başladı. Ama kimse onun böyle bir ortamda bu kadar saçmalayacağını düşünmüyordu heralde. Bende izlerken ekranın karşısında 1-2 saniye kalakaldım "Acaba ben mi yanlış anladım" diye düşündüm ama ıslıkları ve yuhlamaları duyunca anlaşıldı.
Görsel şovlara gelirsek çok güzeldi. Stada yakışır şekilde olmuş. Özellikle 11 formanın TT Arena çimenlerine gömülmesi güzeldi.
Maça gelirsek Ayhan yine yedi bitirdi beni :D Artık kızmıyorum gülüyorum. Başbakanın "Fenerin Türkiye kupası alamamasına alıştık artık. " dediği Galatasaray Taraftarıda bunlara alıştı artık :D
Suarez boş kaleye kaçırınca bilerek atmadı diye düşündüm ama bi sonraki pozisyonu (Ufuğun ayaklarıyla kurtardığı pozisyonu) görünce yanlış düşündüğümü anladım :)
Tribünler bu maçta çok sık bağırmadı. Sebebi taraftar sayısının az olması. 40 bin kişinin çoğu davetli zaten. Ama bağırdıkları zaman süper bağırdılar. Derbide çıkacak sesi düşünemiyorum :)
Toki başkanı Galatasaray Kongre üyesiymiş, fıkra gibi olay.
Adnan Polat Ali Sami Yen stadinin kapanis macinda Fatih hoca istedigi mekanda oturur isterse sahaya cikar takimin basinda olur isterse oynar gibisinden bir laf etmisti kaynak nedir o konuda?
Galatasaray'ı sahipsiz mi sandınız.Başbakanın keyfini bekleyeceğimize Lise'nin bahçesinde oynarız.
Başbakan, stadyum açılışında yaşanan protestoyla ilgili ilk yorumunu yaptı: ''600 trilyonluk yatırımın karşılığı bu olmamalıydı. Çok açık konuşuyorum, Seyrantepe'de A'dan Z'ye yapımında Galatasaray kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. ''
Galatasaray'ın bir yatırımı yok,evet bu doğru.O "yuh"lamaların stadın karşılığı değil de,başka şeylerden olduğunu herkes biliyor.Türkiye'nin başbakanının yaptığı açıklamalar hiç yakışmamış.
Bir de Adnan Polat'ın bir sözü var ki akıllara zarar :)
Dün protesto edenleri stada bir daha almayacaklarmış.O kadar kombinesi olan adamlar var.Eğer olursa hepsinin mahkemeye verme şansı varmış.
"200 stadyum ve 14 polis kamerası incelenerek kişileri tespit edeceğiz ve stadyuma sokmayacağız"
Bu da Galatasaray'ın başkanı olamaz.Bir başkan stadı nasıl stadı terk eder ? Yazık gerçekten.Eğer o protesto edenleri de stada almazlarsa artık 10000'i aşmayan rakamlarla maçlara çıkarız.
Konuyu açmamın bir amacı yok ama en azından Adnan Polat'ı tartışmak istiyorum.
http://www.yukleresim.com/images/195...9696032861.jpg
İşte Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Fatih Altaylı'nın olaylı gece hakkında yazdıkları.
Galatasaray'a gerçekten bir haller oldu.
Giderek kendinden, kendi ananesinden, kendi terbiyesinden uzaklaşmaya başladı.
Dün Ali Sami Yen Telekom Arena'nın açılışında olan bitenler tüm Galatasaraylılar için utandırıcı bir olaydır.
Bir Başbakan, fikirlerine katılırsınız, katılmazsınız, tarzını seversiniz, sevmezsiniz kimse karışamaz. Sizin stadınızın açılışına gelmiş, konuğunuz, üstelik de açılışını yaptığınız stadın yapımında başından sonuna destek olmuş, organize etmiş, zorlamış hatta bu yüzden tepki toplamış, siz o Başbakan'ı yuhalayamazsınız.
Eğer yuhalayacak kadar kendinize, kulübünüze uzak buluyorsanız toplarsınız genel kurulunuzu ve dersiniz ki, Biz o stada gitmiyoruz. Biz onun yaptırdığı stadı istemiyoruz ve orada maç yapmayacağız Galatasaray'a hediye edilen bu stadı reddedersiniz.
Açılışına gitmek bir yana, açılışını yapmazsınız bile.
Sonra da Ali Sami Yen'i zaten iade etmiş olduğunuz için gidersiniz Kartal da mı, Güngören de mi neredeyse maçlarınızı oynarsınız.
Ama Başbakan'ı orada yuhalayamazsınız bu biiiiir!
İkincisine gelince.
Yahu bu bırakın Galatasaray'ı, Türklüğün ananesinde yoktur konuğa hakaret etmek.
İnsanın evine kanlısı gelse dokunmaz, tek kelime etmez, sokakta vuracağı adam evine gelince biraz adam gibi adam olan ona dokunmaz, hakaret etmez. Hürmete layık değilse bile hürmet gösterir konukluğun hatırına.
Galatasaray taraftarının yaptığı büyük ayıptır.
Hem de en büyüğünden.
Ve bir şey söyleyeyim mi, Başbakan bunu ödetir Galatasaray'a.
O stadın ne yan yolları yapılır, ne başka bir şeyi bundan sonra.
Doğru mu yapar!
Bence doğru yapar.
Siz siyasetle sporu, siyasetle konukseverliği birbirine soktunuz mu, o da sokuverir.
Bu hakkı da ona siz vermiş olursunuz.
Anladınız mı!
HTSPOR
Hadi bakalım birazdan çıkar Siirt Köy Hizmetleri Kulübü Başkanı'da bir açıklama yapar: "Stadı terk ettim, başbakana yapılan ayıptır." diye.
Bir stadyum açılışı yapıldı. İşin içine ister istemez siyaset karıştı. Sırf siyaset karıştı diye stadın güzelliğinden bahsedenleri veya yaşanan olayları konuşanları engellemek olmaz.
Konuyu tekrar tartışmaya açıyorum. Ancak sınırı bilmeden yorum yapanlara ve forumdaki kişilere, Galatasaray yönetimine, devlet büyüklerine herhangi bir hakaret içeren söz, ima olduğu takdirde gerekli işlemler yapılacaktır. Cümlelerinizi tartarak kurun sonrasında bu forum benim herşeyimdi olmasın.
Yalniz stat inanilmaz gercekten zeminde biraz sıkıntı var dun herkes kayiyordu ama mac oynamaya inanilmaz elverisli bir atmosfer var. En buyuk korkum cekim kamerasinin Saracoglu'ndaki gibi uzak olmasiydi o da olmadi. Acikcasi ben cok begendim.
Böyle bir stada kavuştuğumuz için çok şanslıyız.Gerçekten harika bir stad oldu.Birde yönetim değişse tadından yenmez.
Akustik de inanilmaz yalniz statta.
Yalnız stadın Galatasaray'a ait olduğuna dair bir iz, işaret arıyorum bulamıyorum. O canımı sıkıyor. Stad boşken herhangi bir takımın stadıymış gibi bir görüntü var.
Aynen, bende koltuklarin uzerine Galatasaray yazilmasini beklerdim belki ilerleyen zamanlarda olur. Tribunler ve loca arasindaki serit bloklara led tabelalar gelecek daha NBA salonlarindaki gibi olacak adeta. Acilir kapanir catinin uzerinde de Galatasaray logosu olacak yuksek ihtimal.