Klinsmann yüzünden Sosa - Podolski küsmüştü Heynckes geldikten sonra nasıl oynadıkları ortada
Printable View
Klinsmann yüzünden Sosa - Podolski küsmüştü Heynckes geldikten sonra nasıl oynadıkları ortada
Wolfsburg'da 3 yapti Dzeko !! Dk. 87 su. an ..
Puanlar eşitlendi, Çok zevkli 2 hafta bekliyor bizi Almanya Liginde. Tabiki gönlüm Wolfsburg'dan yana :)
Ligde bu kadar fazla 20 civarı gol atan oyuncunun olmasının ana nedeni takımların defans yapmaktan bihaber oluşları.Bugün oynanan maçlar bunu açıkça gösterdi.Bir Drogba,Torres,Trezeguet'yi koysan Grafite'nin, Toni'nin yerine herhalde 40 golü bulurlar.
Bayern Münih'te top koşturan milli futbolcu Hamit Altıntop sezonu kapattı.
Dün oynanan Bayer Leverkusen karşılaşması öncesinde ısınırken sahatlanan futbolcuyla ilgili konuşan teknik direktör Jupp Heynckes, büyük bir ihtimalle oyuncuda yırtık olduğunu söyledi. Hamit'in yerine dünkü maçta Daniel van Buyten görev yapmıştı.
Goal
ne şansız bi adam ya bu sene sakatlıktan kuratamadı bir türlü kendisini :(
Allianz Arena'da Schalke'ye 1-0 yenildikten sonra Juergen Klinsmann'ın görevine son veren ve takımı geçici bir süre için Jupp Heynckes'e emanet eden Alman devi Bayern Münih; Hollandalı teknik adam Louis van Gaal konusunda AZ Alkmaar'la kesin olarak anlaştı.
Ajax, Barcelona ve Hollanda Milli Takımı'nda birçok başarıya imza atan, AZ Alkmaar'a 2008/09 Sezonu'nda Eredivisie şampiyonluğu yaşatan 57 yaşındaki teknik adam Louis van Gaal, Allianz Arena'da Schalke'ye 1-0 yenildikten sonra Juergen Klinsmann'ın görevine son veren ve takımı geçici bir süre için Jupp Heynckes'e emanet eden Alman devi Bayern Münih'in yeni hocası oldu.
AZ ve Bayern'in başarılı teknik adam konusunda şartlarda anlaştıkları bildirildi, haberi Hollanda Medyası da doğruladı.
Van Gaal'in Fenerbahçe'yle olan spekülasyonlar da bu şekilde son bulur.. :D
Hoffe BieLefeLd i depLasmanda WeLLinghton ve SaLihovic in goLLeri iLe 2-0 yenerek Ligde ki üst üste ikinci gaLibiyetini aLdı.
Mönchen depLasmanda Cottbus u 90. dakika da yıkarak Ligde kaLma yoLunda büyük avantaj eLde etti.
Werder depLasmanda Frankfurt u Frings ( 2 ) ZizioLis, ALmeida ve Pizzaro nun goLLeri iLe 5-0 gibi ezici bir skorLa yenerek UEFA finaLi öncesi moraL buLdu.
Hamburg sahasında Bochum u Guerrero ve OLic in iki goLü iLe 3-1 yendi.
SchaLke sahasında Stuttgart a 2-1 mağLup oLdu. Cacau ve Marica nın goLLerine Rakitic in goLü yetmedi.
Bayern Münih Hoffenheim deplasmanında 2-2 berabere götürüyor maçı,Wolfsburg deplasmanda Hannover karşısında 4-0 önde :)
Dzeko'da 2 tane attı yine :)
çoştular resmen tutana aşk olsun..
Dzeko takımının 5.ci kendisinin 3.golünü attı :) Hannover 0-5 Wolfsburg.
Wolfsburg,Bayern maçı böyle biterse şampiyon olacak inş.
dortmund 6. yı attı bu arada. Amma gollü geçiyo bu hafta..
Leverkusen'de 5-0 yendi Moenchengladbach'ı .. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Wolfsburg maçı bitti ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve bitti maçlar Wolfsburg şampiyon diyebiliriz ..
Wolfsburg'u tebrik etmek lazım puanı 66 yaptılar
Yine Dzeko-Grafite AŞ işledi , bu sefer Grafite 2 , Dzeko 3 gol attı bu iki adam şampiyon yapacak Wolfsburgu(Yaptı diyebiliriz)
WfL artık şampiyon diyebiliriz.Dzeko harika bir oyuncu.
Almanya 1. Futbol Ligi takımlarından Bayern Münih'te oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop'un, ormanda yaptığı özel bir antrenman sırasında bir yaban domuzuyla karşılaştığı bildirildi.
Teknik direktör Jupp Heynckes, yarın VfB Stuttgart'a karşı oynayacakları son lig maçı öncesinde yaptığı açıklamada, Hamit'in psikoterapist Fredi Binder ile ormanda yaptığı özel bir dayanıklılık antrenmanı sırasında, yaban domuzuyla karşılaştığını ve domuzdan başarılı bir şekilde kaçmayı başardığını söyledi.
Bu olayın, geçirdiği sakatlıklar nedeniyle özel antrenmana tabi tutulan Hamit'in artık yeniden formuna kavuştuğunu gösterdiğini söyleyerek espri yapan Heynckes, Hamit'i ligin son maçında ilk onbire alabileceğini kaydetti.
Maraton
Allah korusun bende domuz gribi falan oldu sandım :D Özellikle koymuşlardır o domuzu performansını ölçmek için :D
Domuzdan başarılı bir şekilde kaçtığı öğrenildi :)
Biraz enteresan olmuş.
Başlıgı görünce Bende domuz gribi sandım. ''Domuzdan Başarılı şekilde kaçtıgı Söylendi'' Koptumya :D
Bende domuz gribi mi diye atladım allah korusun..
Zaten amaç insanların öyle anlayıp haberi tıklamaları. Hiti artıyor malum. ;)
Domuza feyk atmış :D
Domuz gribi sandım bende ya :p
Wolfsburg Şampiyon . Başından Beri Hakkeden Takım Tebrikler ..
Hunt son dakika da direğe vurmasaydı görürdüm ikinci yarı ben WoLfsburg u. Ama bundan sonra değişmez skor. Çok büyük oLasıLık artık ŞampiyonLar.
Bu sezon performanslarıyla kesinlikle hakettiler.