Quote:
Originally Posted by bursa_mc
kesinlikle haklısın avrupada bir artık başarı lazım ligimizin itibarı oldukça düşüyor dünya kupasına da gidemedik inş. bütün takımlarımız avrupa da başarılı olur...
Printable View
Quote:
Originally Posted by bursa_mc
kesinlikle haklısın avrupada bir artık başarı lazım ligimizin itibarı oldukça düşüyor dünya kupasına da gidemedik inş. bütün takımlarımız avrupa da başarılı olur...
Seneye değil, ondan sonraki seneye..
Bu senenin sonuçları önümüzdeki seneye yansımıyor..
luciano ilk dewreyi kapamış öle 3 hafta filan deilmiş dün fener tvde konuşulurken duydum professional düşünmek gerkirse lucianoyu gönderip daha iii bir stoper almak lazım (bu yönetimin bunu yapacağını sanmıom canla önderle dewam eder bıraksa bile nese)sol bek yoq sol bek lazım yabancı olmaya bilir sağ bek serkanla idare edermi bilmem ama stopere mutlaka ama mutlaka lugano kadar ii biri gelmesi lazım sora hızlı we son wuruşları ii bi santrafor herşeyi halleder gerisi zicoya kalmış ama şuan zico en suçsuz isimlerden birisi
haklısın bence luciano'nun sözleşmesi feshedilip yerine iyi bir sol bek almak lazım cunku umit cok aksıyorQuote:
Originally Posted by aykut_gencfb
yeni bir gelişme var; gelişme Anelka nın Bolton a 12 milyon euro ya satıldıgı seklinde ve oliviera nın Türkiye geleceginden bahsediliyor. ne kadar dogru bilinmez. imzaları görmeden inanmak yok. ama oliviera istemeyerek geliyorsa bu cok yalnıs bi transfer olur.
displinsiz oyuncuymuş,,dediğn gibi bide istemeyerek filan ya bu yönetim kredisini bitirmek için mi uğraşıor...100.yılı pek fazla sallamıorlar herlade futbol dışınaki branşlarda ii de futboldaki rezillik ortadaQuote:
Originally Posted by M@kiN
o gelişme fotomaç da yer alıyodu ee fotomaç yazıyosa doğrudur
Bir futbolcu istemeden gitmez. Silah zoruyla mı gelecek Oliveira? Oyuncu der, "Gitmiyorum, sözleşmeyi reddediyorum." der, olur biter ve gitmez. Kendinizi koyun Oliveira yerine. İstemeseniz, ne yaparsınız? Çeşitli bahaneler bulup gitmezsiniz. İsterseniz de görüşür, anlaşırsınız. Basının uydurması istememesi.
Sobis de gelebilir, daha genç, Avrupa arenasında kendini göstermek isteyebilir (her ne kadar UEFA'da mücadele etsek de).
sobis harika olur da yönetim bu kıyağı yapmaz bize.....bu taraftar kimde warya.....30bin kombineden bahsedioz peki onlar ne yapıor???? hiç kocaman biHİÇÇÇ... ya benim merak ettiğim bu camianın içinde bulunan selçuk yula olsun ziya kaptan olsun görüşlerini yönetime yada zicoya aktarıolarmıdır ençok merak ettiğim konu bu
bu günüde geçtim 5 gün kaldı bu saatten sonra transfer olsa nolur olmasa nolur
Kesinlikle haklısın. bundan sonra transfer yapsan ne yapmasan ne kadro zaten Türkiye için yeterli bakalım seneyede kandırabileceklermi bu taraftarı sen 30 bin kombine sat sonra sahaya can la murat hacıogluyla cık 30 bin kisi can ı izlemek içinmi kombine aldı ?Quote:
Originally Posted by batuhan1907
arkadaşlar soruma cwp werebilecek biri warmı ya
ya benim merak ettiğim bu camianın içinde bulunan selçuk yula olsun ziya kaptan olsun görüşlerini yönetime yada zicoya aktarıolarmıdır ençok merak ettiğim konu bu
ßirader Aziz yıldırım sanki Türkiyede futbolu bilen tek kisi.. Yaw tüm yorumcular bangır bangır bagırıyor televizyonlarda Fenerbahce nin sol bek i santrafor u yok diye ama adam dinlemiyor almıyor galiba Semih le bu isin olabilecegini sandı paradanmı kacıyor ne yapıyorsa bilmiyorum yani o adamlar görüslerini aktarıyodur ama aziz yıldırım dinlemiyordur bence ama artık taraftarı kandıramayacak aziz yıldırım 30 bin kombine satmayı biliyor bi tane adam getiremedi ha pardon 1 tane getirdi onuda oynatamadı.Quote:
Originally Posted by aykut_gencfb
futboldan anlıyan bi başkan olsaydı belki bugün bu kadar güsell tesisimiz stadımız olmicaktı ama hiç olmassa başarılı bi takımımız olurdu awrupada
Alex'e de talip çıktı
Ricardinho'yu Beşiktaş'a veren Corinthians, Alex'i istiyor. Teknik direktör Emerson Leao, "Ricardinho'nun yerini ancak Alex de Souza doldurabilir. Onu mutlaka alalım" raporu verdi. Leao ayrıca PSV'li Alex ve Sevilla'nın golcsü Luis Fabiano ve Le Mans'lı Grafite'yi de istiyor.
o transferler biraz zor olur takımlarının onları bıracaklarını sanmam
Alex'i verelim, yanında da Appiah la Tuncay'ı da gönderelim. Olduuuu canım :)
Bir süredir Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan ve idmanlara çıkmayan Nicolas Anelka, Türkiye defterini kapattı.. Premier League ekiplerinden Bolton, resmi internet sitesinden Fransız yıldızla 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu..
Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Anelka'nın transferi karşılığında, Fenerbahçe kulübüne 15.11 milyon dolar ödeneceği belirtildi. Açıklamada, Fransız futbolcunun, İngiliz kulübünün Euxton'daki tesislerinde sağlık kontrolünden geçtiği ve ardından 4 yıllık anlaşmaya imza attığı kaydedildi.
Bolton Teknik Direktörü Sam Allardyce, Anelka'nın transferi konusunda gösterdikleri sabırın ve çabaların sonuç verdiğini belirterek, ''Premier Lig'de daha önce de büyük başarılara imza atan ve gol atmak için doğan Fransız futbolcunun yeteneği ve tecrübesi, takımımıza güç katacaktır'' dedi.
Kaynak Ajansspor
Ohhh beeee sevindim...
VE ANELKA BOLTON'DA !..
Bir süredir Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan ve idmanlara çıkmayan Nicolas Anelka, Türkiye defterini kapattı.. Premier League ekiplerinden Bolton, resmi internet sitesinden Fransız yıldızla 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu..
25 Ağustos 2006, 10:05
Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Anelka'nın transferi karşılığında, Fenerbahçe kulübüne 15.11 milyon dolar ödeneceği belirtildi. Açıklamada, Fransız futbolcunun, İngiliz kulübünün Euxton'daki tesislerinde sağlık kontrolünden geçtiği ve ardından 4 yıllık anlaşmaya imza attığı kaydedildi.
Bolton Teknik Direktörü Sam Allardyce, Anelka'nın transferi konusunda gösterdikleri sabırın ve çabaların sonuç verdiğini belirterek, ''Premier Lig'de daha önce de büyük başarılara imza atan ve gol atmak için doğan Fransız futbolcunun yeteneği ve tecrübesi, takımımıza güç katacaktır'' dedi.
kaynak: ajansspor
hayırlı olsun kurtuldunuz:D:D
ben bunu fener transfer haberlerine yazdım ama bir mashuru yoktur inşallah
Ya aslında oraya yazmak lazım ama bu mutlu haberi konu olarak vermek istedim :D
zate asıl yeri orası olması gerekirdi:)Quote:
Originally Posted by peluk
FB nin resmi sitesinde hala bi haber yok.
alex hemen verelim istiyolarsa yerine fabiano luciano yu verelim onun yerine de psv li alex i alalım
bolton duyurduguna gore kesindir transfer.
zaten anelka 2 gundur istanbulda yoktu
geçmiş olsun :)
Ben hala resmi sitei refresh yapip duruyorum :)
isleri biraktim bunla ilgieniyorum :D
mehmet ali abi a,ntu ya bak orda yazmışlar;)
http://www.bwfc.premiumtv.co.uk/page...,,1004,00.html
site linki bu. ingilizcesi olan arkadaslar baksın
fiyatı 8 mn sterlin yani 15 mn euro