PSV li Alex ile PSV ye gitmeden FB cok ilgilenmis, hatta transferi bitti diye haberler bile cikmisti. Sonra gittik bizim Alex'i almistik. :D
Ama Lugano nun yanına Alex yakışır.
Printable View
PSV li Alex ile PSV ye gitmeden FB cok ilgilenmis, hatta transferi bitti diye haberler bile cikmisti. Sonra gittik bizim Alex'i almistik. :D
Ama Lugano nun yanına Alex yakışır.
bence su anda lucianonun sozlesmesi feshedilip psv'li alex alınmalı cunku yakında uefaya listeler bildirilecekQuote:
Originally Posted by e_mali
vakayı hayriye
superspor da yazmış Anelka Bolton da die superspor yazdıysa dorudur
şu adamı hiç sewmıyodum,hele elle gol attıktan sonraa nefret ettimm.ii olmuşş
Çok iyi paraya satıldı Anelka 15 milyon $ artık bu paraya süper bi golcü alınması lazım
ohhh ohhh Kurtulduk :D ama iyi kar ettik adamdan heee :D
fener onu 12 milyona almıstıQuote:
Originally Posted by crespo009
3 milyon euro transfer ücretinden
o 3 milyon euro da anelkaya yıllık ücret olarak verildi.
anelka fenere ne verdi?
fener anelkasız sampiyondu.
ama anelkalı 2. oldu.
fenerbahçe anelka transferinde zarar etmiştir bence
Belki de...
Tüm Fenerlilere geçmiş olsun :D Kurtuldunuz :p
Oh be.Rahatladım.Şimdi bu parayla kimler alınır kimler :D
Allah ım sana yalvarıyorum.Lütfen şu Alex in takımdan ayrılmasını sağla :DQuote:
Originally Posted by eGowiCh
en sonunda kurtulduk anelkadan ya
Çok gereksiz bi oyuncuydu Fb için iyi oldu
Beyler Alex e haksızlık yapılıyor.. Alex 2 sezondur Fenerbahcenin en iyi oyuncusu belki Avrupada birsey yapamadı ama onun yeteneklerini ve Fenerbahce ye verdiklerini herkes biliyor diyelimki Alex gitti onun yerine Türkiyeye kim gelebilir oyun kurucu olarak sanki hatta bence o giderse yerini dolduramayız.
ya aslında alex ii gibi gözüksede kiev maçlarında hiç bi varlık gösteremedi.
keşke gitse
anelka bolton'daymış buda çok ii oldu ama baklaım 6 gün içinde kim gelecek veya gelecek mi??
luci gönderilsin yerine ii bi adam alınsın bence madem UEFAdayız şampionluğa oynamaktan başka çaremiz yok !!!
anelka 15.1 M€ ya satılmış madem oliveira kiralanacak fazla maliyeti olmaz , ii bi savunmacı , sağ bek , savaşan bi ortasaha oyuncusu gelmezse yine UEFA da da hezimete uğrarız kimse şaşırmasın....bu da fenerbahçeye çok maliyetli olmaz 5M'luk defans , 5M sağ bek , savaşan o.saha 10 olsa Fenerbahçe transferlerinin tamamını 5 M zararlabitirmiş olur bu da sezonluk transfer için gayet normal....
Luciano kesinlikle gönderilmeli Oliveira da sorunlu bir futbolcu daha Fenerbahce yle adı gecer gecmez gitmem fln dedi Fenerbahce yi istemeyen bir futbolcuyu Fenerbahceninde istememesi lazım Luis Fabiano getirilebilir. 15 milyon $ cok iyi para ayrıca 5 gün içinde transferlerin tamamlanması lazım..Ama bence bu yönetim transfer fln yapamaz..
Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
sana katılıyorum oliveira konusunda aslında paraya kıyıp Fred vaya Nilmar felan da getirlebilir ama zannetmem veya daha ucuz ama kaliteli forvet alınmalı (ki böyle adam çok var) mutlaka sağ bek ve defansın ortasına adam şart(bunda da üst düzey kulüplerde yedek bekleyen kaliteli defans oyuncuları var onlar düşünülebilir)15 Milyon $ değil üstelik 15Milyon € yani daha çok para var bi de Alex giderse yerine yine Appiah tarzı bi o.saha alnmalı bence...
Ama ne yazıkki biz burada kendi kendimize konuşuyoruz transfer felan yalan olud bence...
oh gittiği ii oldu da, ama kar mar yok. gerek te yok zaten. bu oyuncu ile yaptıgımız tek kar forma satıslarındandır
Fred zor ama Nilmar gercekten alınsa cok iyi bir transfer olur hırslı istekli kaliteli bir oyuncu Fenerbahce alsa büyük iş basarmıs olur ama dedigin gibi biz burda kendi kendimize yazıyoruz.. Yönetim transfer fln yapamazQuote:
Originally Posted by atlantis_fb
Ben Aziz Yıldırım' a iyice uyuz olmaya başladım. Fenerbahçe'nin belki de 100 yıl boyunca böyle berbat kadrosu olmamıştı.Zico nun hiç bir suçu yok.
Dünyanın en iyi aşçısına bile kötü malzeme verirsen,yemekte kötü olur.
Gecen yılki kadromuz 100.yıl kadrosundan daha iyidi
Hala FB tarafından resmi bi acklama yok.
ama yalanlama da yok
türkiye gelmiş geçmiş en iyi golcüsünü kaybetti üzücü :D
Aslında olaya farklı bir yonden bakarsak ta Türkiye'den dünyaca tınınmış bir futbolcu daha gitti.
Tabi bu adamın karakteri ile alakalı ama olsun..
evet keske kalsaydı onun sayesinde fener şampiyon olamadı bi trabzonsporlu olarak gitmesine üzüldüm...Quote:
Originally Posted by e_mali
anelkanın adı dünyanın en pahalı transferlerinde 2 kez geçiyor. kaliteli oldugu kesin. ama devamlılık saglayamadı. bence onu hocalar kıskandı hep. anelkanın oynadıgı takımda oyun sablonunu ona göre kurmak gerekir. ama hocalar onu ya yedek bıraktılar ya da basit bir santrafor olarak oynattılar.
hatırlıyorum da daum onu fb3-4bjk macında sağ kanat oynatmıstı. adam yıllardır forvet veya serbest oynatılıyor. fenerin alacagı oyuu anelka kadar kaliteli olmayacaktır. ama anelkadan daha verimli olacaktır
bu adam hep oyunu kendine göre istio Zaten hep sorun oldu fener ona uymadı oda fenere uymak istemedi vee gitti o parayla iyi oyuncular alınır
oh be ben bir fenerli olarak çok sevindim.Inşallah oliveira gelecek fener'e hadi bakalım hayırlısı olsun.