Evet kariyerini kötü etkiledi Real...Başarılı olacaktır Schalke'de...
Printable View
Evet kariyerini kötü etkiledi Real...Başarılı olacaktır Schalke'de...
Real Madrid'e gitmesini bir hata olarak değerledirebiliriz.Schalke'ye gitmesi,ülkesine dönmesi en iyi karar olarak duruyor kariyer adına.
Schalke içinde Metzelder içinde nokta atış olur
R. Madrid zaten hataydı onun için ama ne kadar erken dönse kardır.
Timo Hildebrand yolcu
Hoffenheim'da oynayan Alman Milli Takımı eski kalecisi Timo Hildebrand, sezon sonunda takımdan ayrılacak.
document.write(unescape("%3Cscript src='" + rpHost + "ad.reklamport.com/rpgetad.ashx?tt=t_ligtv_haber_300x250&rnd="+Math.r andom()%99999999+"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); rp_html(909912,454942,"")
Hoffenheim kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, menajer Jan Schindelmeiser, teknik direktör Ralf Rangnick ve Hildebrand ile danışmanı arasında yapılan ayrıntılı görüşmeden sonra bu yönde bir karar alındı. Açıklamada, Hildebrand'ın bugüne kadar takım için yaptıklarından dolayı kendisine teşekkür edildi ve gelecek için de başarılar dilendi. Hildebrand'ın Hoffenheim ile olan sözleşmesi yaz döneminde zaten sona eriyordu. Hildebrand bir kas yırtılması nedeniyle hafta sonunda Hoffenheim'ın Hamburg'u 5-1 yendiği karşılaşmada kalede yer alamamıştı.
LigTv
Bozuk yerler düzeltilirse sevinirim...:)
Hamburg'un gözdeleri
Teknik Direktör Bruno Labbadia ile yollarını ayıran Hamburg'ta göreve kimin geleceği merakla beklenirken, mavi beyazlı ekibin listesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ile Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın da adları geçiyor.
Alman Kölner Express Gazetesi, Labbadia'nın görevinden alınmasından sonra yeni teknik direktör ile ilgili söylentilerin arttığını, söz konusu isimler arasında Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Daum ve Rijkaard'ın adının geçtiğini bildirdi.
Gazetenin haberinde, Löw'ün adının da olası yeni teknik direkör olarak anılmasının, Löw'ün Dünya Şampiyonası'ndan sonra milli takım teknik direktörlüğü görevinden ayrılacağının bir işareti olarak görüldüğü kaydedildi. Löw'ün, gazeteye yaptığı bir açıklamada, bir kulübün teknik direktörü olabileceğini belirterek, oyuncularla çalışmanın kendisine büyük zevk verdiğini söylediği ifade edildi.
Hamburg'a gelebilecek yeni teknik direktörün Alman Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Jürgen Klinsmann ile Real Madrid'in eski teknik direktörü Bernd Schuster de olabileceği kaydedilen haberde, Klinsmann'ın Hamburg'un kulüp başkanı Bernd Hoffmann ile Hamburg'daki bir restoranda yemek yediği bildirildi.
LigTv
Bozuk yerler düzeltilirse sevinirim...:)
Bayern'nin Ribery itirazı
Bayern Münih, Franck Ribery'ye UEFA tarafından verilen 3 maç oynamama cezasına itiraz edecek.
Şampiyonlar Ligi'nde Lyon'u geçerek finale kalan Bayern Münih kulübünden yapılan açıklamada, UEFA tarafından Ribery'ye verilen cezaya itiraz edileceği ve bunun için tüm hukuki imkanlardan faydalanılacağı belirtildi. UEFA'nın, Şampiyonlar Ligi'nde Lyon'a karşı oynanan ilk maçta Ribery'nin rakibine yaptığı faulü ''bir saldırı'' olarak nitelendirdiği, bunun hiç bir şekilde anlaşılamadığı ve bu kararın yanlış görüldüğü de açıklamada kaydedildi.
LigTv
Düzeltilirse sevinirim...:)
Düzelttim.
Lille’de forma giyen Adil Rami, Bayern Münih’in transfer listesine girdi.
Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselme başarısı gösteren Bayern Münih gelecek yıl için transfer çalışmalarına başladı.
TZ’nin haberine göre, Alman devi Lille’de forma giyen 24 yaşındaki savunma oyuncusu Adil Rami’yi kadrosuna katmak istiyor.
Lille’in Ligue 1’deki başarısında önemli pay sahibi olan genç savunma oyuncusu, Lille formasıyla 100’ün üzerinde maça çıktı. Bayern Münih bu transferdeki en büyük rakibi Lyon.
Rami’nin kısa süre için Fransa Milli Takımı’nın savunmasında sürekli olarak yer bulacağı tahmin ediliyor.
Başarılı olabilir aslında van Gaal'in elinde...
Adil Rami çok iyi bir defans oyuncusu Bayern'e giderse neden başarılı olmasın ki?
Lider Bayern Münih, Bundesliga'da bitime 1 hafta kala şampiyonluğu büyük ölçüde garantiledi. Hat-trick yapan Thomas Müller, galibiyetin mimarı oldu.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...ac_.hlarge.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 18:30 TSİ 01 Mayıs. 2010 Cumartesi
Bundesliga'nın 33. haftasında Bayern Münih, Allianz Arena'da konuk ettiği 16. sıradaki Bochum'u 3-1 mağlup etti. Aynı puana sahip Schalke'nin, Werder Bremen karşısında mağlup olmasıyla rahatlayan Bavyera ekibi, bitime 1 maç kala şampiyonluk yolunda dev bir adım atmış oldu.
Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselmesinin ardından ligde de kupaya uzanmak üzere olan Bayern Münih'e, farklı galibiyeti getiren goller 18, 20 ve 69. dakikalarda Thomas Müller'den geldi. Konuk ekibin tek sayısını 85. dakikada Christian Fuchs kaydetti.
Bu sonuçla ev sahibi ekip, 67 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı ve averaj farkını 17'ye çıkardı. Kümede kalma mücadelesi veren Bochum ise 28 puanda kaldı.
Bundesliga'da günün sonuçları şöyle:
Schalke 04-Werder Bremen: 0-2
Köln-Freiburg: 2-2
Dortmund-Wolfsburg: 1-1
Frankfurt-Hoffenheim: 1-2
Hamburg-Nürnberg: 4-0
Hannover 96-Mönchengladbach: 6-1
Bayer Leverkusen-Hertha Berlin: 1-1
Stuttgart-Mainz 05: 2-2
67 puanla garantilerdiler sampiyonlugu :) helal olsun
Bu Schalke'yide anlamak güç. Kaç senedir böyle gidiyor şampiyonluk. Sonunu getiremiyorlar. :D
Bayern 1 yıl aradan sonra yine şampiyonluğu aldı :n: :n: Felix.M var galiba başında Schalke'nin o adam Bundesliga uzmanı Schalke'yi şampiyon yapabilirdi aslında ama Werder rakipleri olunca tabi işler değişiyor :n:
Zamanında hatta Lincoln'ün zamanında :D , son 5 haftaya 8 puan farkla lider girip şampiyonluğu veren Schalke yine beni şaşırtmadı ve şampiyonluğu verdi :D
Mesut mükemmel gol atarak Bayern'e şampiyonluğu sundu :)
Bu Schalke'yi anlamıyorum, Veltins Arena'da muhteşem bir atmosferde oynuyorsun, Yenersen neredeyse şampiyon olacaksın, gidip 2-0 yeniliyorsun. Ayıptır, yazıktır, günahtır ya. Geçen seneki kötü sezondan sonra şampiyonluk çok güzel olurdu ama olmuyor. Seneye şeytanın bacağını kırarız inşallah.
Schalke'yi anlamak güç...Bayern şampiyondur artık...
Tebrikler Bayern'e..Bakalim SL'yi de alabilecekler mi..
Yıldız futbolcu transferi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı ve "Türk takımlarını düşünmüyorum" dedi.
Milli takımın yıldızı Hamit Altıntop, hakkındaki transfer haberleri ile ilgili konuştu. Münih'te kalmak istediğini belirten oyuncu, aksi halde İngiltere ve İspanya'ya gideceğini açıkladı.
Türk takımlarının büyük teklifler önerdiği Hamit, Vatan'da çıkan habere göre Türkiye'ye dönmeyecek.
YENİ sezon planlarıyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Hamit Altıntop, “ Bayern’de oynamaktan mutluluk duyuyorum. Sakatlığım tamamen geçti. İyi de form yakaladım. Teknik direktörümüz Louis Van Gaal de bana şans veriyor. Lyon’a karşı başarılı bir performans ortaya koyduğumu düşünüyorum. Yani işler yolunda. Bu sezon bitince önce oturup takımım ile konuşacağım. Ben kalmaktan yanayım. Van Gaal de sanırım benden memnun. Ancak aksi bir durum olursa İngiltere ve İspanya’dan çok ciddi teklifler var. O zaman onları düşünebilirim” dedi.
Türk takımlarından da teklifler aldığını açıklayan Altıntop sözlerine şöyle devam etti: “Bana önerilen rakamlar gerçekten çok büyük rakamlardı. Açıkçası gururum okşandı. Ama ben futbol hayatıma Avrupa’da devam etmek istiyorum. Bu nedenle yeni sezon planlarım içinde Türkiye’de futbol oynamak yok. Bayern ile Şampiyonlar Ligi Finali’ne çıkma şansını yakaladım. Müthiş bir heyecan ve mutluluk duyuyorum. Bir Türk olarak Devler Ligi’nde final oynamak benim için çok önemli. Inter ’i yenip kupayı kazanacağımıza inanıyorum. Bu benim kariyerimde çok önemli bir yer teşkil edecektir.”
Hocasıyla sorunlar yaşasa da ben ayrılmıyorum, kalacağım dedi, savaştı ve formayı kaptı. Van Gaal'ın düşünceleri ne yöndedir, formda diye mi mecburen oynatıyor bilemeyiz ama seneye ayrılsa da Türkiye'ye gelmez. Kendisi de söylemiş, buraya gelse büyük paralar kazanacak belki ama o parayı tercih etmiyor. Yine de bol bol gazetelerimizde yer bulacaktır, Galatasaray'a geldi, Fenerbahçe ile anlaştı diye.
En iyisini yapıyor Nihat'ı gördükten sonra asla demiştir kesin.. :) Gerçi onla alaka olmasa bile en doğrusunu yapıyor çünkü Türkiye'de kariyerini çürütmek istemez hem Bayern gibi bir takımda durduktan sonra..
Hamit'in durumunun Nihat örneği ile hiç alakası yok.Nihat İspanya'da yaşadığı sakatlıklar yüzünden kariyerinde düşüşe geçmişti ve bu yüzden Türkiye'ye döndü.Yoksa o da dönmezdi.Hamit şu an çok iyi durumda.Takımı şampiyonlar liginde finale çıktı.Oradan buraya gelmesi için hiç bir sebep yok para haricinde.Parayı da önemsemiyormuş.Bayern'den ayrılırsa diğer büyük liglerden mutlaka talibi çıkar.Hamit'i ülkemizde izlemek için önümüzde bir 3-4 sene var en azından.
Bayern'den bu durumdayken Türkiye'ye geleni döverler
Adam şu an için iyi bir durumda Avrupa'da
İspanya'dan At.Madrid, İngiltere'den Tothenam son derece ciddiler Hamit konusunda.
Gelmez sanmam gelirsede Fenerden başkası getiremez malum para bol :)
Gelmesin zaten İmkanı olduğu sürece Avrupa'da kalsın ..Ama Avrupa'da kalıcam derken Tuncay gibi rezil olmamak lazım tabiki Bu da ayrı bir şey ..
Bayern'den ayrılıp daha küçük bir takıma gitmemeli. Türkiye'ye zaten hiç gelmemeli..
Ben Şahsen böyle bir acıklama bile yaptıgını zannetmiyorum...
Başarılı niye başarılı Türkiye'ye gelmedigi için bi gelsin adamı öldürürler Türkiye'de...
Van Gaal: "Inter'in aksine çekici bir oyun oynuyoruz"
Şampiyonlar Ligi finalisti Bayern Münih'in teknik direktörü Louis Van Gaal, eski öğrencisinin oyun stilini eleştirdi...
http://u.goal.com/96400/96426_news.jpg
Bayern Münih’in Hollandalı teknik direktörü Louis van Gaal düzenlediği basın toplantısında, Jose Mourinho’nun Inter takımına göze hoş gelen bir futbol oynatmadığını savundu. İki ekip 22 Mayıs’ta oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak.
Mavi-siyahlılar, Barcelona’yla Camp Nou’da oynadıkları yarı final ikinci maçında defansif bir strateji benimsemiş ve finale yükselmeyi başarmıştı. Inter’in patronu Mourinho ise bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç gösterilerinde bulunmuştu.
Bayern’in teknik patronu Louis van Gaal, Sport Bild ile yaptığı söyleşide bu konuya da değinerek “Ben Mourinho’nun yerinde olsam o şekilde sevinmezdim. Provokatif davranmaktan kaçınırdım” şeklinde konuştu.
Bilindiği gibi Portekizli teknik adam Van Gaal’in Barcelona’yı çalıştırdığı dönemde onun asistanlığını yapmıştı.
“Analizleri o dönem de çok iyiydi, o zaman dahi oyunu anlayabildiğini görebiliyordunuz” diyerek Mourinho’nun takdir ettiği özelliklerini vurgulayan Louis van Gaal, “Fakat o dönem fazlasıyla alçakgönüllüydü. Gösterdiği değişimi görmek güzel. Kendine has bir kişilik oluşturdu” diyerek sözlerine devam etti.
Son olarak Mourinho’nun yansıttığı oyun stiline değinen 58 yaşındaki Hollandalı hoca, Inter’in futbola göze hoş gelen bir yaklaşım getirme arzusunda olmadığını belirti.
“Takımının kazanmasını istiyor, ben de öyle ama ben aynı zamanda güzel futbol da oynatmaya çalışıyorum. Benim yapmak istediğim daha zor” diyerek sözlerini tamamladı.
Mesut ve Serdar Afrika yolcusu!
Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Güney Afrika'da düzenlenecek 2010 Dünya Kupası için 27 kişilik aday kadroyu açıkladı.
Löw'ün açıkladığı, Werder Bremen'de forma giyen Mesut Özil ile Stuttgart'ta oynayan Serdar Taşçı'nın da yer aldığı 27 kişilik kadro şöyle:
Kaleciler: Manuel Neuer (Schalke 04), Tim Wiese (Werder Bremen), Hans-Jörg Butt (Bayern Münih)
Defans: Dennis Aogo, Jerome Boateng, Marcell Jansen (Hamburg) Holger Badstuber, Philipp Lahm (Bayern Münih) Andreas Beck (Hoffenheim) Arne Friedrich (Hertha Berlin), Per Mertesacker (Werder Bremen) Serdar Taşçı (Stuttgart) Heiko Westermann (Schalke 04)
Orta saha: Michael Ballack (Chelsea-İngiltere) Sami Khedira, Christian Traesch (Stuttgart) Toni Kroos (Bayer Leverkusen) Marko Marin, Mesut Özil (Werder Bremen) Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih), Piotr Trochowski (Hamburg)
Forvet: Cacau (Stuttgart), Mario Gomez, Thomas Müller, Miroslav Klose (Bayern Münih) Stefan Kiessling (Bayer Leverkusen) Lukas Podolski (Köln)
Kadronun yıllardan bu yana süren analizlerin sonucu olduğunu ifade eden Löw, kadroda yer alan oyunculara tümüyle güvendiklerini söyledi.
Löw, Bayern Münih ve Werder Bremen'deki futbolcuların Almanya Kupası'nda 15 Mayıs'ta oynamaları nedeniyle 27 kışilik geçici kadronun yanı sıra, 13 Mayıs Perşembe günü Malta ile yapacakları karşılaşma için Tobias Sippel (FC Kaiserslautern), Mats Hummels, Kevin Grosskreuz (Borussia Dortmund), Stefan Reinartz (Bayer Leverkusen) ve Marco Reus'u da (Borussia Mönchengladbach) kadroya dahil etti.
Chelsea'de oynayan Michael Ballack da takımıyla İngiltere Kupası'nda yer alacağı için hazırlık kampının bir kısmına katılamayacak. FIFA'ya 23 kişilik kesin listenin 1 Haziran'a kadar sunulması gerekiyor.
LigTv
Bozuk yerler düzeltilirse sevinirim...