Çok iyi bir transfer yaptık bonservis parasıda uygun hayırlı olsun camiamıza
Printable View
Çok iyi bir transfer yaptık bonservis parasıda uygun hayırlı olsun camiamıza
Eboue Balta yerine sol bekte oynarsa muhteşem olur.
Ben şahsen Eboue yerine defansın sağında Ujfalusi'nin oynamasını tercih ederim.Bindirmeleri çok iyi.Üstelik Savunmayıda bırakmıyor.Liverpool maçında inanılmazdı.33 yaş için fazla iyi :n:
Baltayla idare edicez artık.
Keita'ya ne dersin!
Fildişili yıldızı yeniden Cimbom'da görmek isteyen Öztürk, Albayrak ve Gürsoy, teknik patrondan onay gelirse hemen düğmeye basacak.
fotomac.com.tr / SAVAŞ ÇORLU - 13 Ağustos 2011 Cumartesi 00:59 / Güncelleme: 01:46
http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2011/08/1...pg?83492666167
Terim dün konuştu: Olabilir
G.Saray'da Abdul Kader Keita sesleri... Fildişili yıldızı yeniden Cimbom'da görmek isteyen başkan yardımcısı Adnan Öztürk ile Abdürrahim Albayrak ve Ali Gürsoy, teknik direktör Fatih Terim'e bu konudaki fikrini sordu. Dün idman sonrası Terim Keita için, "G.Saray taraftarının çok sevdiği biriydi. G.Saray"ın menfaatlerine denk gelirse bakarız" diyerek yeşil ışık yaktı. Yönetim, Al-Sadd ile temasa geçecek.
8 milyon 150 bin euro'ya gitmişti
Geçen yıl 8 milyon 150 bin euro'ya Al- Sadd'a satılan Fildişili için Katar ekibinin aynı rakamı istemesi pürüz gibi görünse de Aslan'ın bu işi kiralama formülü ile çözeceği dile getirildi. Hücumda hemen her bölgede görev yapabilen Keita, 2009-10'da formasını giydiği Cimbom'da taraftarın gönlünü fethetmesine karşın disiplinsizliği yüzünden gönderilmişti. Yıldız futbolcu, G.Saray'da 38 maçta 10 gol atmıştı.
Quote:
Hadi hayırlısı bakalım umarım döner.
Sok bekte sorun yaşayacağız, Hakan bitmiş artık.
Mersin'in başkanı o kadar net açıklamalar yaptı ki Keita Mersin'e gidecek gibi bir korku var içimde.
Aman Allah korusun.
Balta ve Çağlar'dan sonra sol bekte Eboue'yi görmek Evra'yı görmek gibi gelir bize :)
Keita gelsin eboue geldi gibi birsey zaten Sag taraf otoban olur yine :D
Sol kanata da Prekazi'yi alırız artık.
Keita geliyor mu ki ya,
Mersin'le anlaşıyo diye biliyorum.
Schalke 04, milli futbolcu için sarı-kırmızılı kulübe resmi kanallardan 5 milyon euro önerdi.
Ancak teknik direktör Fatih Terim'in Arda'nın satılmasından dolayı bu transfere onay vermediği belirtildi.
Kazım'ın da Schalke 04'lü yöneticilere, G.Saray'da mutlu olduğunu ve en az 1 sezon daha İstanbul'da kalacağını söylediği öğrenildi.
Takımın forvet ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.Formda bitirici bir Baros ve Elmander Türkiye Ligi için fazla bile gelir.Stancu ve Okan da kendini geliştirirse en sorunsuz bölgemiz forvet mevki olur.Sağ bek için,Eboue gelirse Ujfalusi göbeğe kayar,sol bek dışında sıkıntı kalmaz.Arda'nın gitmesi ve Culio'nun kiralanmasıyla en sorunsuz görünen bölge,bir anda en sorunlu bölge haline geldi.Ya Terim paftan birini çıkaracak,iyi kötü her maç güvenip oynatacak ve yeni bir Arda kazanacağız,ya da el mecbur oyuncu alacağız(yüksek ihtimal yabancı).Sağ tarafta Kazım sakatlanmadığı ve laubali olmadığı sürece formayı vermez.Sabri ve hatta Ujfalusi bile o bölgeye alternatif olabilir.Sanırım daha Pino da gitmedi ayrıca.
Gelelim en güçlendiğimiz mevkiye,orta saha.Bu sene Selçuk,Melo,Ceyhun transferleriyle bir anda en iyi orta saha(göbek)hattına sahip olduğumuz bir gerçek.Selçuk'un oyunun her iki tarafını da kullanabilme özelliği çok büyük avantaj.Son maçlarda o mevkide oynayan ve hiç te sırıtmayan Sabri,ve hatta Ayhan bile bu sene takıma iyi katkılar verebilir.Ceyhunu stoper ve ön libero mevkilerinde de oynatabilecek olmamız,ona keza Melo'nun da ön libero oynayabilme yetenekleri sayesinde defans ve forvet hattı arasındaki bağlantıyı iyi kurabileceğimizi düşünüyorum.Arda'nın ayrılışı zamansız ve bana göre çok az parayla olmasına karşın,orda yapılacak bir Arshavin,Reyes :D v.s transferi, takımı çok güçlendirir.
Uzun yıllardır kalede güven verecek birini bulamamıştık.Şimdi bu sıkıntımız da gitti.Emre Çolak'ın bu sene çok iyi işler yapacağını düşünüyorum ayrıca.Geriye tek sol bek kalıyor.O mevki Allah'a emanet gibi dursa da,aslında yeteneklerine çok güvendiğim ama son yıllarda beni hep hayal kırıklığına uğratan Hakan Balta kendini illa ki düzeltecektir.Bu arada kimse Çağlar'ı küçümsemesin,yeni bir Hakan Ünsal olabilir pekala( çok mu iyimserim :-) )
Sonuç olarak,bu sene kadromuza güveniyorum arkadaşlar.Tek korkum sakatlıkların bir anda gelip,kadroyu düzgün kuramamamız.Bu yüzden de,son zamanlarda gözden düşen ama hala kadromuzda yer alan,Aydın,Mustafa Sarp,Serkan Kurtuluş,Pino v.s gibi isimlerin çok iyi çalışıp,Galatasaray gibi büyük bir camiada oynadıklarının farkına varmaları gerekiyor artık..Onu da Terim halleder, pek te şüphem yok :D Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun..
okan kim ?
Bugün Keita, kulübü Al Sadd'a "G.Saray'a gitmek istediğini" belirtip transferinde gerekli kolaylığın sağlanmasını istedi.
Şu anda Katar'da bulunan futbolcu, kulübünün G.Saray'ın yaptığı satın alma opsiyonluk kiralık önerisini kabul edilmesini istedi
Bunun dışında Kader Keita ile ilgili de ilginç olaylar yaşanıyor.Keita menajeri aracılığıyla MİY başkanına GS'a gideceğini belirtmiş.
Keita elbetteki Arda'nın yerine alınmadı. Hücuma alternatif olması ve G.Saray'a gelmeyi çok istemesi, transfer şartlarının uygun olması
Keita satın alma opsiyonuyla kiralık..Eboue'de 3 senelik olması lazım..
Keita alınırsa pekala Arda'nın yerine de oynayabilir.Yalnız sol ve sağ açıklar tam saatli bomba olur.Keita ve Kazım :D Stoperde Ujfalusi Ortada da Melo fazlasıyla agresif bir takım oluyoruz,hadi hayırlısı (:
Kazım ve Keita ikiside aynı maçta gününde olurlarsa bu takımı durdurucak takım yok STSL'de. :)
Kazım-Keita sağ kanatta çok iyi rotasyon olur gerçekten. :) Ama sol kanat Allah'a emanet hala.