Sayfa 623 / 1204 İlkİlk ... 1235235736136216226236246256336737231123 ... SonSon
18,661 ile 18,690 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Çok iyi bir transfer yaptık bonservis parasıda uygun hayırlı olsun camiamıza

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eboue Balta yerine sol bekte oynarsa muhteşem olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Ben şahsen Eboue yerine defansın sağında Ujfalusi'nin oynamasını tercih ederim.Bindirmeleri çok iyi.Üstelik Savunmayıda bırakmıyor.Liverpool maçında inanılmazdı.33 yaş için fazla iyi

Baltayla idare edicez artık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Ben şahsen Eboue yerine defansın sağında Ujfalusi'nin oynamasını tercih ederim.Bindirmeleri çok iyi.Üstelik Savunmayıda bırakmıyor.Liverpool maçında inanılmazdı.33 yaş için fazla iyi
    Ujfalusi, Kazım'ın arkasında oynayan bek ileri çıkamıyor anlayışını da yıktı. Bindire bindire yıktı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Keita'ya ne dersin!
    Fildişili yıldızı yeniden Cimbom'da görmek isteyen Öztürk, Albayrak ve Gürsoy, teknik patrondan onay gelirse hemen düğmeye basacak.
    fotomac.com.tr / SAVAŞ ÇORLU - 13 Ağustos 2011 Cumartesi 00:59 / Güncelleme: 01:46

Terim dün konuştu: Olabilir

G.Saray'da Abdul Kader Keita sesleri... Fildişili yıldızı yeniden Cimbom'da görmek isteyen başkan yardımcısı Adnan Öztürk ile Abdürrahim Albayrak ve Ali Gürsoy, teknik direktör Fatih Terim'e bu konudaki fikrini sordu. Dün idman sonrası Terim Keita için, "G.Saray taraftarının çok sevdiği biriydi. G.Saray"ın menfaatlerine denk gelirse bakarız" diyerek yeşil ışık yaktı. Yönetim, Al-Sadd ile temasa geçecek.

8 milyon 150 bin euro'ya gitmişti
    Geçen yıl 8 milyon 150 bin euro'ya Al- Sadd'a satılan Fildişili için Katar ekibinin aynı rakamı istemesi pürüz gibi görünse de Aslan'ın bu işi kiralama formülü ile çözeceği dile getirildi. Hücumda hemen her bölgede görev yapabilen Keita, 2009-10'da formasını giydiği Cimbom'da taraftarın gönlünü fethetmesine karşın disiplinsizliği yüzünden gönderilmişti. Yıldız futbolcu, G.Saray'da 38 maçta 10 gol atmıştı.

Hadi hayırlısı bakalım umarım döner.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sok bekte sorun yaşayacağız, Hakan bitmiş artık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mersin'in başkanı o kadar net açıklamalar yaptı ki Keita Mersin'e gidecek gibi bir korku var içimde.
    Last edited by Nedvedmania : 13.Ağustos.2011 at 05:22 Reason: Bu sefer de korkudan manisa - mersini karıştırdım :D
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aman Allah korusun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Balta ve Çağlar'dan sonra sol bekte Eboue'yi görmek Evra'yı görmek gibi gelir bize

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Mersin'in başkanı o kadar net açıklamalar yaptı ki Keita Mersin'e gidecek gibi bir korku var içimde.

O Mersin başkanı geçen sezon başıda Stancu işin aynı şeyleri söylüyordu,hatta Stancu Mersin'de tantuni yiyordu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Keita gelsin eboue geldi gibi birsey zaten Sag taraf otoban olur yine

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sol kanata da Prekazi'yi alırız artık.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    33 mü, 28 sanıyordum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    33 mü, 28 sanıyordum.
    ujfalusi yi kastediyor

Keita geliyor mu ki ya,
    Mersin'le anlaşıyo diye biliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Keita geliyor mu ki ya,
    Mersin'le anlaşıyo diye biliyorum.
    mersin tüm takımı satsa keita nın maliyetini karşılayamaz ki keita nında mersine gitceğini sanmıyorum
    fatih terim olabilir dedi keita için

Quote Originally Posted by Facx View Post
    mersin tüm takımı satsa keita nın maliyetini karşılayamaz ki keita nında mersine gitceğini sanmıyorum
    fatih terim olabilir dedi keita için
    Kiralık olarak anlaşacaklarmış, e maaş bütçeleri de uygun olmasa girişmezler bu işe.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Schalke 04, milli futbolcu için sarı-kırmızılı kulübe resmi kanallardan 5 milyon euro önerdi.

Ancak teknik direktör Fatih Terim'in Arda'nın satılmasından dolayı bu transfere onay vermediği belirtildi.

Kazım'ın da Schalke 04'lü yöneticilere, G.Saray'da mutlu olduğunu ve en az 1 sezon daha İstanbul'da kalacağını söylediği öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    afyonkarahisar

Takımın forvet ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.Formda bitirici bir Baros ve Elmander Türkiye Ligi için fazla bile gelir.Stancu ve Okan da kendini geliştirirse en sorunsuz bölgemiz forvet mevki olur.Sağ bek için,Eboue gelirse Ujfalusi göbeğe kayar,sol bek dışında sıkıntı kalmaz.Arda'nın gitmesi ve Culio'nun kiralanmasıyla en sorunsuz görünen bölge,bir anda en sorunlu bölge haline geldi.Ya Terim paftan birini çıkaracak,iyi kötü her maç güvenip oynatacak ve yeni bir Arda kazanacağız,ya da el mecbur oyuncu alacağız(yüksek ihtimal yabancı).Sağ tarafta Kazım sakatlanmadığı ve laubali olmadığı sürece formayı vermez.Sabri ve hatta Ujfalusi bile o bölgeye alternatif olabilir.Sanırım daha Pino da gitmedi ayrıca.
    Gelelim en güçlendiğimiz mevkiye,orta saha.Bu sene Selçuk,Melo,Ceyhun transferleriyle bir anda en iyi orta saha(göbek)hattına sahip olduğumuz bir gerçek.Selçuk'un oyunun her iki tarafını da kullanabilme özelliği çok büyük avantaj.Son maçlarda o mevkide oynayan ve hiç te sırıtmayan Sabri,ve hatta Ayhan bile bu sene takıma iyi katkılar verebilir.Ceyhunu stoper ve ön libero mevkilerinde de oynatabilecek olmamız,ona keza Melo'nun da ön libero oynayabilme yetenekleri sayesinde defans ve forvet hattı arasındaki bağlantıyı iyi kurabileceğimizi düşünüyorum.Arda'nın ayrılışı zamansız ve bana göre çok az parayla olmasına karşın,orda yapılacak bir Arshavin,Reyes v.s transferi, takımı çok güçlendirir.
    Uzun yıllardır kalede güven verecek birini bulamamıştık.Şimdi bu sıkıntımız da gitti.Emre Çolak'ın bu sene çok iyi işler yapacağını düşünüyorum ayrıca.Geriye tek sol bek kalıyor.O mevki Allah'a emanet gibi dursa da,aslında yeteneklerine çok güvendiğim ama son yıllarda beni hep hayal kırıklığına uğratan Hakan Balta kendini illa ki düzeltecektir.Bu arada kimse Çağlar'ı küçümsemesin,yeni bir Hakan Ünsal olabilir pekala( çok mu iyimserim :-) )
    Sonuç olarak,bu sene kadromuza güveniyorum arkadaşlar.Tek korkum sakatlıkların bir anda gelip,kadroyu düzgün kuramamamız.Bu yüzden de,son zamanlarda gözden düşen ama hala kadromuzda yer alan,Aydın,Mustafa Sarp,Serkan Kurtuluş,Pino v.s gibi isimlerin çok iyi çalışıp,Galatasaray gibi büyük bir camiada oynadıklarının farkına varmaları gerekiyor artık..Onu da Terim halleder, pek te şüphem yok Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun..
    Last edited by cemoli79 : 13.Ağustos.2011 at 20:44

Quote Originally Posted by cemoli79 View Post
    Takımın forvet ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.Formda bitirici bir Baros ve Elmander Türkiye Ligi için fazla bile gelir.Stancu da kendini geliştirirse en sorunsuz bölgemiz forvet mevki olur.Sağ bek için,Eboue gelirse Ujfalusi göbeğe kayar,sol bek dışında sıkıntı kalmaz.Arda'nın gitmesi ve Culio'nun kiralanmasıyla en sorunsuz görünen bölge,bir anda en sorunlu bölge haline geldi.Ya Terim paftan birini çıkaracak,iyi kötü her maç güvenip oynatacak ve yeni bir Arda kazanacağız,ya da el mecbur oyuncu alacağız(yüksek ihtimal yabancı).Sağ tarafta Kazım sakatlanmadığı ve laubali olmadığı sürece formayı vermez.Sabri ve hatta Ujfalusi bile o bölgeye alternatif olabilir.Sanırım daha Pino da gitmedi ayrıca.
    Ujfalusi sağ kanata alternatif olmaz ama, sağ bek ona emanet edilir öne Eboue koyulur. Daha ne olsun?
    Sol kanat, çok zayıf kaldı.. Bakalım ne olacak ilerleyen günlerde.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

okan kim ?

Nesil
    2006
    Yer
    afyonkarahisar

Quote Originally Posted by runforafall View Post
    Ujfalusi sağ kanata alternatif olmaz ama, sağ bek ona emanet edilir öne Eboue koyulur. Daha ne olsun?
    Sol kanat, çok zayıf kaldı.. Bakalım ne olacak ilerleyen günlerde.
    Valla İnter ve Liverpool maçlarındaki Ujfalusiyi tanımasam sağ açık derdim yalnız :-)

Nesil
    2006
    Yer
    afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Facx View Post
    okan kim ?
    Okan Derici

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bugün Keita, kulübü Al Sadd'a "G.Saray'a gitmek istediğini" belirtip transferinde gerekli kolaylığın sağlanmasını istedi.

Şu anda Katar'da bulunan futbolcu, kulübünün G.Saray'ın yaptığı satın alma opsiyonluk kiralık önerisini kabul edilmesini istedi

Bunun dışında Kader Keita ile ilgili de ilginç olaylar yaşanıyor.Keita menajeri aracılığıyla MİY başkanına GS'a gideceğini belirtmiş.

Keita elbetteki Arda'nın yerine alınmadı. Hücuma alternatif olması ve G.Saray'a gelmeyi çok istemesi, transfer şartlarının uygun olması

Keita satın alma opsiyonuyla kiralık..Eboue'de 3 senelik olması lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    afyonkarahisar

Keita alınırsa pekala Arda'nın yerine de oynayabilir.Yalnız sol ve sağ açıklar tam saatli bomba olur.Keita ve Kazım Stoperde Ujfalusi Ortada da Melo fazlasıyla agresif bir takım oluyoruz,hadi hayırlısı (:

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kazım ve Keita ikiside aynı maçta gününde olurlarsa bu takımı durdurucak takım yok STSL'de.

Nesil
    2006
    Yer
    afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Kazım ve Keita ikiside aynı maçta gününde olurlarsa bu takımı durdurucak takım yok STSL'de.
    Tabi başka türlü gününde olurlarsa da onları atmayacak hakem yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kazım-Keita sağ kanatta çok iyi rotasyon olur gerçekten. Ama sol kanat Allah'a emanet hala.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Kazım-Keita sağ kanatta çok iyi rotasyon olur gerçekten. Ama sol kanat Allah'a emanet hala.
    keita sol kanattada en az sağ kanattaki kadar iyi oynuyo tek farkı sağda assist yaparken solda daha çok şut çekiyo

Mesaj Yetkileri