Melodan vazgeçilmiş ben bile üzüldüm nedense bence Galatasarayın şampiyonluğunda payı çok fazla bence tüm transferlerden önce meloyla anlaşmalılardı.belkide daha iyi adam getirirler yoksa taraftar pek memnun olmaz bundan
Printable View
Melodan vazgeçilmiş ben bile üzüldüm nedense bence Galatasarayın şampiyonluğunda payı çok fazla bence tüm transferlerden önce meloyla anlaşmalılardı.belkide daha iyi adam getirirler yoksa taraftar pek memnun olmaz bundan
Brezilyalı futbolcu Felipe Melo ile Galatasaray kulübü arasında bir süredir devam eden müzakerelerin kesildiği açıklandı.
Felipe Melo’nun menajerliğini yürüten ’’Rodri’’ lakaplı Jose Rodriguez Baster’e ait olan ’’Promoesport Bcn’’ adlı ajanstan yapılan yazılı açıklamada, Melo ile Galatasaray arasındaki müzakerelerin kesildiği duyuruldu.
Prpomoesport Bcn, müzakerelerin kesilmesine gerekçe olarak, ’’Galatasaray’ın bugün yeni bir teklif getirerek, Melo’dan ekonomik koşullarda yeni bir indirim yapmasını istemesi’’ gösterildi. Melo ile Galatasaray arasında geçen haftalarda yapılan görüşmelerde, Brezilyalı futbolcunun maaşında bir indirim yapmayı kabul ederek sözlü bir anlaşma sağlandığı ve o dönemde tek eksiğin Juventus ile Galatasaray’ın arasında anlaşması olduğu savunulup, ’’Galatasaray’ın buna sadık olmayarak futbolcudan yeni bir indirim istediği’’ bildirildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
’’Futbolcunun gösterdiği çabalar kulüp yönetimi tarafından değerli görülmedi, anlaşmaya saygı göstermediler ve yeni bir ekonomik indirim istediler. Felipe Melo, ilk günden itibaren gösterdiği ilgiden ve müzakereler süresince sabrından dolayı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’e teşekkür etmek istemektedir. Felipe şu anda büyük üzüntü duymaktadır ve anlaşmanın sağlanması için teknik direktörün her şeyi yapmayı denediğine inanmaktadır.’’
Bu arada, Brezilyalı futbolcunun menajeri Jose Rodriguez Baster, AA muhabirine, gelecek sezon Melo’nun Galatasaray’da oynama olasılığının mümkün olmadığı belirtti.
Rodri, Juventus ile sözleşmesi olan Melo’ya, Galatasaray dışında Türkiye’den başka hiçbir teklifin gelmediğini, yeni bir kulüp arayacaklarını kaydetti.
AA
Amrabat'a verilen o bonservis bedelinden sonra - nasıl ödeneceği umurumda değil - Melo'yu kaçırmamız yönetime olan güvenimi çok büyük yönde sarstı.
Kadir Çetinçali Gs Muhabiri : Juve 13'ten 7'ye kadar indi. GS Yönetimi 5 öneriyor.
Amrabat'a 8 verip Melo için 5 öneriyorsan o senin ayıbın. Melo için 7 milyon gayet normal bir ücret.6-7 gibi bir fiyata alınmalı.Hayır anlamıyorum Melo'nun yerine alınacak oyuncuya daha mı az bonservis verecekler ?
Haluk Yurekli @hyurekli
Biri Fransa'dan digeri Italya'dan iki isim var...
Haluk Yurekli @hyurekli
Melo ile GS daha once anlasmisti yonetim Melo'dan bir indirim daha istedi ve brezilyali kabul etmedi alternatiflerle gorusuluyor
Zamanında Keita'da yapılan hatayı yapmazlar umarım. Keita gittiğinde "Yerine birini alırlar heralde" diyorduk. Bakalım şimdi ne olacak.
Bu arada çilek belki orta sahaya alınabilir. Ve gerçekten çok iyi birisini alacaklarsa ben razıyım.
Amrabat'a verilen bonservis çok ama yıllık ücretlerde bariz fark var. Melo'nun son alıcısı olacağız, bir çok etken var, bir anlık sinirle akla ilk gelen kıyas bu ama doğruluğu tartışılır.
Bonservis sorunu muhakkak çözülebilir, bizim yönetimin anlaştıktan sonra tekrar indirdim istemesi saçma. Umarım Melo gelir, olmazsa da en az onun kadar iyi bir isim transfer edebiliriz.
Farketmez Colman'ı alırsınız Sadri Şener iyice çıldırır :)
İlk alternatif Stephen Mbia diyorlar.
Mbia çok yönlü stoperdede oynayabiliyor sanırım.İyi olabilir.
Ben bu açıklamanın oyun olduğunu düşünüyorum Juventus'a indirim yaptırtmak için.
Melo yoksa çilek oraya gelsin, canavar gibi defans yapsın, ayağına da az biraz hakim olsa yeter.
Ulan Juve'de sorun var diyorduk onu aştık şimdide bizimkiler pintilik yapıyor.Melo'nun ücretinde indirime gidilmesini hala aklım almıyor.Zaten taraftar kimi sevse yazık oluyor.Onun gibi savaşan,hırslı ve iki yönlü bir oyuncu zor buluruz.Yazık ediyoruz şu adamı kaçırarak.
Melo'ya maç başılar dahil 4.250 önerilmiş kabul etmemiş. Keyfi bilir.
ya biz meloyla anlaştıysak ama anlaşmıyomuş gibi yapıp melo elde kaldı imajı yaratarak juve'nin indirip yapmasını sağlamaya çalışıyosak? bu da bi seçenek :D
2.900.000 + (30.000 X 40) = 4.100.000
Daha ne istiyomuş ki?
Gereğinden fazla ağır. Bize vereceği katkı maksimum 3 yıl, ve 3 yıldan hesaplasak maliyeti toplam 22 milyonu buluyor. Daha bi de imza parası menajer parası cart curtu var, toplam 25 diyelim. Kusura bakmasın da bu şartlarda hiçbir yere gidemez. Bizden başka herhangi bir takımda oynayacağı maksimum para senelik herşey toplam 3 milyon olur Melo'nun. Keyfi bilir artık ne diyelim..
Yerine çok sağlam transfer gerekecek ama.
Amkspor : Saat 20.00'de Melo'dan vazgeçen G.Saray, 1 saat sonra Marsilya ile temasa geçerek, Alou Diarra ve Mbia için görüşme talebini iletti.
5 yıllık yüksek maliyetli sözleşmeyi kaptıktan sonra yatma ihtimali de var Melo'nun geçen sezon izlediğimiz Melo'yu göremeyebiliriz. Ayrıca yıllık 2,8'in falan üstünde garanti para alacak son transferini yapıyor her nekadar biz onu o da bizi istesede 6-7 milyonluk bonservis bedeliyle maliyeti iyice artıyor. Melo ayarında bi adamı bu paraya bulabilir miyiz o ayrı mesele ama en azından 2-3 yaş daha genç birini bulursak satma şansımızda olur.
Edit: Ayrıca bakıyorumda her isme Melo'nun yaptığı katkıyı yapamaz denilmeye başlandı. Sadece forumdan bahsetmiyorum her yerde bu böyle. Tamam bizle kimyası uydu ama abartmayalım lütfen. Burda çoğunluk ben dahil bidon geldi, yok şöyle kötü adam böyle kötü adam başımızı yakar katkı yapamaz falan diye konuşuyoduk. Ben gelecek isminde en az Melo kadar katkı yapacağına inanıyorum.
Melo ile sadece maç başı üzerine anlaşılsın. maç maşı 100.000 den bile olsa olur. 40 maça çıksın alsın istediği 4 milyon u . Helali de hoş olsun.
MeLo sistemin işLeyen en önemLi dişLisiydi. Savunma yapar, açık kapatır, pas dağıtır, goL atardır. Bu kadar yönLü bir adam buLmak zor. Bahsi geçen adamLar bu kadar yönLü işi götüremezLer. HeLe çift forvet sistemLerinde bu özeLLikte bir orta saha adamınız yoksa sistem aksar zaten. MeLo ya bütün fedakarLıkLar yapıLmaLıydı. Ben MeLo oLmayan bir orta sahanın Mbia-SeLçuk, Diarra-SeLçuk yada Hamit-SeLçuk kadar etkiLi oLacağını sanmıyorum. SeLçuğun geçen sezon ki performansında, savunmanın iyi görünmesinde biLe MeLo nun etkisi çok fazLaydı.
Ulen seneye Galatasaray+Türkçe dil ile ne FM oynanır. Ohh be. :)
Bence Melo işi yattı artık. Bari iyi bir DM alınsa.
yemin edrim ağlıcam ya :( nasıl gelmez melo, belki çok karamsarım bilmiyorum ama onun gibi atletik aynı zamanda teknik aynı zamanda defans yapan kim varki :( Nolur gelsin melo 3 forma almaya razıyım. :(
Sinan Engin Galatasaraylılar rahat olsun Arda %90 dönüyor ve Lass Diarra ile görüşüyorlar dedi.
Melo+Arda ile Avrupa'da çeyrek final oynarız.
Felipe Melo bana göre geçen seneki şampiyonluğun en önemli mimarıydı. Ardından da bence Selçuk ve Elmander gelir. Melo'nun takımda mutlaka kalması gerekir. Büyük kayıp olur diye düşünüyorum.
Bu arada, Sinan Engin az önce Arda'nın G.Saray'a geleceğini söyledi. Kesin olarak bitmiş sanırım. Çünkü yayında Arda mesaj attı S.Engin'e, At. Madrid'den aldığı ücreti mesaj olarak yollamış. Ardından da Engin, Arda'nın para için değil, G.Saray'ı sevdiği için geleceğini söyledi.
Benim anladığım Arda transferi bitti, hayırlı olsun.
Sinan Engin : Arda Turan %90 Galatasaray'da.
Hiç inanasım gelmiyor ama hadi bakalım.
Arda Turan Türkiye'ye kesin olarak dönmüyor (ahmet bulut cnn türk)
Böylede bir haber var Ertem Şener'den.
evet arda dönmüyor öyle bişey yok.melo gidiyorya taraftarı bunla oyalıyor bence medya...melo gitmemeli :(
Elmander-Burak
Arda-Melo-Selçuk-Hamit
Şu orta saha ve forvet hattı ile çeyrek final garanti.
Melo gelecek bence 7 milyon euroya ondan daha iyisini bulurlarsa alsınlar bir zahmet