adaptasyon....cok onemli bir faktör. gelen transferler brezilyalı olmazsa dediğin şey olmaz.Quote:
Originally Posted by sekopej
bu arada yorumlarımı begenen arkadas son yorumumu begendi mi?:)
Printable View
adaptasyon....cok onemli bir faktör. gelen transferler brezilyalı olmazsa dediğin şey olmaz.Quote:
bu arada yorumlarımı begenen arkadas son yorumumu begendi mi?:)
Sekopej haklısın bundan önceki transferleri Aziz Yıldırım yaptı bundan öncede biz istedik geri gelmesini aclık grevleri yapıldı yürüyüsler yapıldı msn lerde nickler Aziz Başkan geri dön oldu ama o bizi hayal kırıklıgına ugrattı. D. Kiev e elendik ve acıkcası hala Ş.L nde olamamanın üzüntüsü var bende ve elenmemizin nedeni Aziz Başkan dır bu takımın sol bek inin olmadıgını forvet inin olmadıgını tüm Türkiye biliyor bi Aziz Yıldırımmı bilmiyorQuote:
Quote:
Originally Posted by peluk
Bi önceki mesajımda transfer edilecek oyuncular muhtemelen 2 Brezilyalı olacak demiştim. Ve ekliyorum. Şu anki kadro Randers'i eleyebilecek güçte. Gelecek oyuncular da 19 Ekim'e kadar gereken adaptasyonu sağlarlar diye düşünüyorum. Zaman çok yani....
Bu konuda mı diğer konuda mı bilnmiyorum bi yerde yazdım bence ŞL'ye kalmak istemediler. Bu Başkan da olabilir Zico'da olabilir. Sonuçta kalamadık. Gelecek oyunculara göre de Başkan'ın Zico'nun hedeflerini anlayabilir ve ona göre daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz....Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
Fb adına sevindim. Boltn adına üzüldüm :)
güzel abi.Saol.....Quote:
Originally Posted by peluk
Quote:
Originally Posted by CaPTaiN10
arkadaaşaa kesinlikle katılıyorum bütün suçlu a.yıldırım dır crespo dendi semih le oynandı r.carlos dendi ü.özat ı yine sol bek çıktı 100. yıla yakışacak bir teknik adam dendi zico getirildi elbette suçlu o ve yönetimi.diğer arkadaş olsun uefa da başarı gelir diyor ama kaçan paraları düşünmüyor.3.lük için oynayacktık diyor eğer taraftar bu kadar hedefsiz ve rahatsa futbolcuların hırslı olması beklenemez.
Resmi açıklama gelmediğine göre yeni bir transfer bitirilip ikisi beraber açıklanabilir. Yalanlama da yapılmadı.
Geldiğinde belki uyum sağlar eski hataları yapmaz diyordum. Çoğu maçta kendini sıkmadı gösteremedi ama biz onun maç içinde yaptığı 2 hareketi attığı çalımı hep alkışladık o bizi mutlu etti. Bu sezon başında Zico ondan en iyi verimi almak istiyorum beraber iyi işler yapabiliriz dediğinde de içimden belki dedim, belki düzelir. B36 maçındaki hırsı beni umutlandırmıştı ama bu Anelka bunu kendine takım bulmak için de yapıyor olabilir diye içimden geçirmedim değil. Ben onun hep kalmasını ve istenilen oyunu oynamasını bekledim. Ama son zamanlarda yaptıklarıyla artık oynamasını beklemek hayalcilikten başka bişey olamazdı.
Şimdi iş yönetime düşmüştü. Elinde böyle sorunlu bir yıldız var ve sen onu avrupa maçlarında da oynatıp seçeneklerini azaltmışsın. Ama eğer söylenen miktar doğruysa aldığın fiyatın üzerinde -ki FB'de fiyatını arttıracak performans sergilemedi- satıyorsun bence bu yönetimin başarısıdır...
kezman bence gelmemeli.Quote:
Originally Posted by senderson
en iyisi fenerbahcenin sobis'i alması. anelkadan gelen para yeterli olacaktır
Oh be, sonunda kurtulduk, sevindim baya :) 2 kontenjanımız var. Biri kesinlikle santrafor olacak. Diğeri de sağ veya sol bek. 6 gün kaldı transfer döneminin bitmesine. Bu 6 gün içinde 2 yabancı transferi yapılacak. Umarım çok iyi 2 oyuncu alınır, beklediğimize değer.
son 6 gun diye siradan topcularda kalabilir bize... Artik coook gec gibi gorunuyor, ben iyi bir transfer gelecegine inanmiyorum.
Gözünüz aydın fenerbahçeliler.en sonunda hiç birşey yapmayan anelkadan kurtuldunuz
umut dünyası abi biz bekliycez yine yıldızları:)
fenerbahce bence solbekte mahmut hanefiyi oynatmalı. bek oyuncusu için en önemli iki ozellik hız ve kademe anlayısı. hız var. kademe anlayısı da ümit kadar vardır enaz.
Herhalde bu arkadaş ben oluyorum:D. Ben tabi ki ŞL şampiyonluğu isterim ama iş istemekle olmuyor. FB gruplara kalsa öncelikli hedefi 3. lük olacaktı. Eğer şanslı bir kura çekerse çıkmayı da düşünebilirdi. Tıpkı GS'nin grubu gibi bir gruba düşse çıkma hesapları yapabilirdi. Bunu hedefsiz ve rahatlık olarak düşünüyorsan saygı duyarım ama ben olaylara gerçekçi bakmaya çalışıyorum.Quote:
Originally Posted by scolari12111
Tekrar söylüyorum Aziz Yıldırım dönsüz diye biz istedik. O nedenle yapacaklarına da katlanmak zorundayız. Ben ahh gitti ŞL diye üzülmek yerine önümüze bakmayı tercih ediyorum. Sonuçta elendik ve yeni transferler gelecek. Alınacak oyunculara göre de hem Zico'nun hem Başkan'ın hedeflerini anlayabiliriz. Ondan sonra daha gerçekçi yorumlar yaparız diyorum.....
Quote:
evet sensin:D elbette gerçekçi olmak gerek ama bir taraftar önce takımına güvenecek.yoksa şu gerçekler bu yalnışlar onlar ayrı mevzu yani inanmak ayrı düşünmek ayrı.mesela manevi varlıkları düşünemeyiz ama inanırız.bu saçma oldu galiba evet evet biraz saçma oldu da neyse:D
Quote:
İnanmak. Benim arkadaşlarıma sorabilirsin, Kiev maçından önce attığım mesajlara bakabilirsin. Öncelikle ben kesinlikle galip geleceğimizi düşünüyordum, buna inanıyordum. Turu da geçebiliriz diyordum en azından senin dediğin gibi inanıyordum. Bunu her yerde de belirttim. Biz gruplara kalacağız diye. Ama olmadı kalamadık. Maç bittikten sonra ben uzandım ve düşündüm. Baya kızgındım ama 2 saat sonra -yine benle konuşanlara sorabilirsin- nedense içimde garip bir mutluluk vardı. Elendiğimiz için kızgınlığı gitmişti. hayal kurmak yerine gerçekleri görmeyi tercih ettim. Belki dün GS için yazdığım yazı da bunları düşündükten sonra oldu. Ben gerçekten Kiev mağlubiyetinden sonra bazı şeylere daha değişik pencerelerden bakmaya başladım. Yorumlarım duygularım değişti. FB duygum da değişti tabi. Şu anda eskisinden daha çok sevmeye başladım FB'yi.;;) Dediğim gibi nasıl olduğunu bilmiyorum ama bu Kiev maçı bende bişeyleri değiştirdi.
Evet biraz özel oldu ama kusura bakmayın. Konu Fb transferleri konu dışı mesajları atmamaya dikkat edelim...:)
walla bende çok inanıodum geçeceğimize hatta ilk maç öncesinde biz kievde 3-1 bile yenilsek istanbulda onları yener we gruplara kalırız diordum ama basit hatalar yüzünden olmadı......bende bu maç sorası sinir çabuk geçti ama artık aziz yıldırım we ekibine güwenim çok azaldı...başkan eski başkan deil ya başarısız olunurda ya o tarafatarlara üzülüom her maç türkiye standartlarının çok üstünde bi ortlama seyirciyle oynanıor kimsenin hakkı yoq böle BİLE BİLE üzmeye bu taraftarı...............
Açıkcası benim sinirim gecmedi Kiev e elenmemeliydik özelliklede o pankarttan sonra kesinlikle elenmemeliydik futbolcuların bu kadar vurdum duymaz olması beni cok fazla üzdü Aziz yıldırım ve yönetime eskisi kadar güvenmiyorum. 52 bin kisi onları desteklemeye geliyor adam topu bile kontrol edemiyor o kadar vurdum duymaz
polyanna vari diyorsun yani:D arkadaş alınma sakın bak şaka ama bu da güzel umutlu olabilmek en azından karamsarlıktansa umut edebilmek daha yararlıdır.ama yine de bir taraftar olarak kızma hakkın da ver bence kombine de piyango da alan sizsiniz.saatlerce maç veya bilet kuyruğunda bekleyen de.eğer bir sorumsuzluk varsa ki var a.yıldırım ve yönetimi tarafından yapılan bunu eleştirmelisiniz. a.yıldırım tapusuyla almadı ki o koltuğu bırakın gitsin.ya da dediklerini yapsın.Quote:
Quote:
Ben iyimser değil gerçekçi bakmaya çalışıyorum. Aziz Yıldırım'a gelince tabi ki eleştireceğiz. Yeri gelecek kızacağız ama şu anda bırak demek 2 ay önce ne olur dön diyen bizim hakkımız değil bence. Çıkıp demez mi Başkan beni tüm camia birleşip geri döndürmediniz mi diye? Yoksa tabi k hataları var, hiç istifa etmemeliydi (gündem değiştirmek için demeyin çünkü gördük gerçekten istifa etmiş ve 1 ayımız boşu boşuna gitti) ama etti ve biz geri döndürdük. Yoksa yeri gelecek en büyük eleştiriyi de yapacağız, sahada oynamayan oyuncuya da kızacağız, başarısız olursak bizim yaptıklarımıza rağmen neden böyle diye soracağız yönetime.
Ben tekrar söylüyorum yapılacak transferler bizlere yönetimin ve Zico'nun hedeflerini gösterecek. Adı sanı duyulmamış 2 adam getirirlerse o zaman eleştiririz tabi ki. Benim dediğim oyuncular gelsin yorumlarımızı ona göre yapalım iyi mi olacağız kötü mü diye?..
adamın sorunları olduğu açık. ii kar etti fener.
Quote:
bence döndürülmemeliydi veya dönmemeliydi hata daha en baştaydı.hedefleri olsa bu kadar önemli maça semih le çıkacak konuma getirmezdi takımı.zico gibi kariyeri 0 olan bir t.direktöre emanet etmezdi 100.yılda.bana şimdi biri japonya yı dk na taşıdı filan demesin asya da kim var ki zaten.bence en başta hedefsiz olduğunu gösterdi ve a.yıldırım da o eski heyecan kalmamış gibi.tığkı f.terim in başarısız 2. gs maceraası gibi.kopan birşeyi eskisiyle dikmek yerine yeni kanlar takıma çok şey katabilirdi.
bence isim transfer etmek için transfer olmamalı. arastırma yapılmalı.
inşallah fenerbahcenin b, c, d planları vardır transfer için. eğer yeterli izleme yapılmadan oyuncu alınırsa cuvallanır.
fenerin bunu yapmadan atransfer yapacagını dusunuyorum. 5 günde 2 yeni isimle hiç olmaz bu.
fener cok hata yaptı
kar etti diyenlere gülüyorum. anelka fenere birşey vermedi. fener transferden sadece 3mn euro kar etti. o da zaten anelkaya verildi. ve takımı oyaladı. şimdi kimi alacak fener?Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
yanlış üstüne yanlış
Yorumlarına saygı duyuyorum ve olumlu veya olumsuz yorum yapmak istemiyorum. Burası FB transfer haberlerinin konuşulduğu bir yer ve biz de yeterince transferle alakasız konuları konuştuk. Aziz Yıldırım olayı bu konu içinde tartışılacak bişey değil bence.Quote:
Konunun amacından sapmaması için artık transferle ilgili gelişmeleri konuşalım diyorum....
ne dendi ince eleyip sık dokuyoz taraftarımız biras sabırlı olsun....bugün büyük başkan el salla diye bağıran taraftar yarın uefadanda erken elenirsek yıldırım istafa bağırır.........kredilerinin sonsuz oldunu filan zannediolar heralde......
ben yaptım serkan senin yorumunun üstünde. ne düşünüyorsun
bayağı bir ince eleyp sık dokudular onlar dokuya dursun seneye biter inş.
Hata oldu kabul ediyorum. Zaten başka planları yoksa ve şimdi oyuncu aramaya başladılarsa da diyecek bişeyim yok. Gelecek oyuncular da beklenen oyuncular olmayacaktır....
kardeş ben finansa bakarım ben finans olarak kar etti diyorum.