Yok canım zaten şaka benimki :)
Hayal kırıklığına uğrayabiliriz ama transferler tatmin edici :) Tabi bir Arda değil :D
Printable View
---------------muslera--------------------
eboue-----ujfa--------servet---------hakan---
sabri---------selçuk--------melo--------kazım---
*----------------keita----------------------
--------------------------baroş--------------
Messiyi alsakta yaranamayiz taraftara Keitayi ne cabuk unuttunuz tek basina sirtliyan adami herkesin sevgilisi oldu bu adam ayrica ne yedegi bosunami aldik yani keita hem sol kanatta hem sag kanatta rahat oynuyor ben keitadan gene cok umitliyim daha iyi olacagindan eminim.
Kazım ve Keita günlerinde olmazsa bu takım hiç çekilmez yalnız :D
----------------------Muslera----------------------
Eboue-------Ujfalusi-----Servet-------Hakan
------------------Selçuk----Melo-----------------
Sabri-----------------------------------------Keita
----------------Baros--------Kazım---------------
Bence bu kadro iyidir yani
2 yıl önce bir çok oyuncu geldi. Keita, Elano, Leo Franco, Zapata, Cana, Misimovic, Pino, Insua, Jo, Dos Santos. Aslında çoğuda kapalı kutu şeklinde geldi Türkiye'ye şahsen ben isim olarak sevinsemde nasıl bir futbolcu olduklarını bilmiyordum açıkcası. Bu seneye baktığımızda, Eboue, Muslera, Elmander, Selçuk, Ceyhun, Melo ve ujfalusinin nasıl oynadıklarını biliyorum ve maçlarını az çok takip ediyordum. Ben bu sezondan çok umutluyum, Türkiye ligi için çok iyi bir kadro kurduk.
----------------------Muslera----------------------
Eboue-------Ujfalusi-----Servet-------Hakan
------------Sabri-----Selçuk----Melo-----------------
-----Kazım---------------------------------Keitaaa----
-------------------- Milan Baros ----------------------
Aslan'da flaş gelişmeler
Transferde hareketli saatler geçiren Galatasaray iki oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.
Sarı kırmızılılar forvet oyuncular Baros ve Stancu'yu elden çıkarmayı planlıyor. Lig TV Haber Müdürü Bahri Havadır'ın verdiği bilgiye göre Çek oyuncu için Rus kulüpleri kesenin ağzını açtı. Baros için teklif edilen yüksek bonservis bedeli sarı kırmızılıların aklını çeldi.
Galatasaray'a 3 sene önce gelen Milan Baros iki sezondur sakatlık problemleriyle uğraşmış ve devamlılık sağlayamamıştı. Hagi döneminde yüksek bonservis bedeli ile transfer edilen Stancu ise beklentileri karşılayamamıştı.
Baros sanırım gidici.
Ya arkadaş tam süper oldu derken hevesimiz kursağımızda kalıyor ne biçim iştir bu.Stancu gitsin canım :n:
_ertemsener ertem şener
baros! good bye
Drogba ve Arshavin diyorlar.
Amaa İbrahim Seten (Keitayı ilk duyuran) Twitter hesabından Drogba ismini verdi.
Hazar Büyüka da Drogba olabilir dedi :D :n: Yine başladık .
10-15 milyon falan verirlerse satılsın :n:
Baros'u Ruslara 8-9M Euro'ya satabilirsek çok iyi olur.Stancu'da kiralanır sanırım.
Drogba ve Arshvin geliyorsa Eyvallah :zuhaha
Kesin Anzhi istiyordur (/l)
İbrahim Seten Drogba naraları atmaya başlamış yine. GS'li yöneticiden duydum twittera yazmak için izin aldım falan demiş.
Edit: Geç kalmışız yahu :)
ertem şener baroş için good bye dediyse baroş satılıyor kesin yapmayın lan satmayın lan nolurrr :/
Yine mi Drogba. Adamdan soğudum arkadaş, gelmesin istemiyorum :n::n: Baros giderse kötü olur sezona iyi başladı. Stancu ise gidebilir izin var. Ama Baros ve Stancu'yu yollayıp yerine 1-2 sene oynayabilecek 33'lük adamlar almak saçmalık olur. Birde uyum sağlayamazlarsa hepten yandık demektir. Ayrıca taraftarın sevdiği bir isim olan Baros'u satmak büyük yanlış olur Arda'nın gidişinden sonra.
melihsabanoglu melih sabanoglu
galatasaray'da önemli bir hamle gündemde. birisi gidecek, birisi gelecek. eğer gerçekleşirse geleceğe artık daha net bakabilir galatasaray.
Melih abi 1,2 gün önce yazmışdı.
Baros'u zenit istiyormuş.
Zenit Baros için 5M€ veriyormuş.
Galatasaray tekrardan Didier Drogba ile görüşmelere başladı. (Kaynak: İbrahim Seten )
Baros her an gidebilirmis anzhi ve zenit istiyormus cok ciddi sekilde
Baros'un gitmesini düşündükçe bi tuhaf oluyorum. O adamı seviyoruz ya var bir şey. Gitmesini istemiyorum. Drogba da gelmesin mümkünse. Hiç gerek yok.
Drogba 33 yaşında olsa da fiziği sağlam. Afrikalı oluşundan mı kaynaklanıyor artık neyden kaynaklanıyorsa :p Fakat işte, çok para isterse..
Baros bi kapalı kutu ve hani herkes ne diyo, Elmander ve iyi bi Baros forvet hattımız harika. Ya Baros iyi olmazsa, inişli çıkışlı bi grafik yani sonuçta. Bilmiyorum Baros konusunda böyle düşünüyorum.
ve Drogba gelirse de, Keita-Eboue-Drogba.. Uyum süreci kolay aşılır
Baros oynadıgı zaman müthiş oynuyor ama topa bir küserse sahada yürüyor bence yüksek bonservis veriyorlarsa hemen gönderilsin zaten sakatlanma riski de yüksek birde saçma sapan sarı kartlar görüyor yerine iyi bir forvet alınabilir. Stancu bu sene patlama yapabilir bence kalmalı gidecekse de kiralık gitsin . Di Natalie gelse 10 numara olur aslında :D
Baros iyi bi praya satılmalı bu sezon yoksa ordan hiç birşey elde edemeyeceğiz zaten sezonun yarısını sakatlıkla ve cezalarla geçiriyor. Yerine alınacak Drogba olursa muhteşem bi hamle olur. :D
Bir de ; Bizim başkanın canı sıkılmış bütün gün alışveriş yapıyor :D " diye bi yazı görmüştüm :D
Biz Trabzon'a Barışı hediye ettik herifler şimdi hediyeye karşılık olarak Engin'i veriyolar.İkram geri çevirmek çok ayıp olur mu:zuhaha
Baros satılmamalı. Hele ki 5-6 MN gibi komik paralara asla..!
Baros'un gidecek olmasinin 2 sebebi vardir bence;
1- Sezon acildigindan beri "Baros'tan cok sey bekliyorum" diyen Fatih Terim'in Baros'tan umudu kesmesi.
2- Baros'un yerine cok daha kaliteli bir ismin gelebiliyor olmasi.
Para icin satilacagina inanmiyorum, zaten Arda'dan yeteri kadar para kazandik. Baros'u ben de cok seviyorum ama eger Drogba gelecekse yollar ayrilabilir. Bunu gecen seneki sorumsuzluguna bakarak soyluyorum. 3 haftada 1 surekli kart cezasina dusmesi beni deli ediyordu. Sakatlik sorununu atlatti gibi duruyor masallah.