Mehmet Onyewuyu Alır Sırtına Devam Eder Futboluna:D:D
Printable View
Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit ile az sonra bir görüşme yapılacak ve Volkan konusu da netlik kazanacak. Umarım olumlu haberler gelir akşam.
Şimdiye kadar Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Bilica ve Bekir ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe, iki TÜRK yıldızı daha renklerine bağladı..
BUGÜNE KADAR GALATASARAY'IN BAROS, KEWELL, MEIRA, SKIBBE, LEO FRANCO ve RIJKAARD HABERLERİNİ GÜÇLÜ İSTİHBARATI İLE TÜRKİYE'DE İLK KEZ DUYURAN TURKSPOR, ŞİMDİ DE FENERBAHÇE'NİN BU TRANSFERİNİ İLK KEZ DUYURUYOR!..
HAMİT VE HALİL ALTINTOP FENERBAHÇE'DE!..
Günlerdir spor medyasının sürekli Galatasaray'a transfer ettiği Halil ve Hamit kardeşler Fenerbahçe ile anlaştı..
Geçtiğimiz günlerde Hamit'in Galatasaray'ı reddettiğini, Halil konusunda Lincoln ile takas yapılacağı yazılıp çizilirken, Fenerbahçe saman altından su yürüttü ve bu transfere noktayı koydu..
Üç yıl üst üste şampiyonluk sözü veren Başkan Aziz Yıldırım, iki kardeşi ikna etmek için Ali Koç ve kardeşi Ali Yıldırım'ı devreye soktu..
BASIN MİLANO'DA SANARKEN KOÇ ALMANYA'DAYDI!..
Spor medyası Ali Koç'un Poulsen için Milano'da bu oyuncuyla ilgilendiğini yazarken, Koç Almanya'da Hamit ve Halil ile pazarlık yapıyordu.
İlk kez Hamit ile görüşen Ali Koç, yapılan görüşmelerde Hamit'in bir cümlesiyle büyük şok yaşadı..
Hamit, Koç'a "Beni alıyorsanız, kardeşimi de almanız gerekir. Çünkü artık birlikte oynamak istiyoruz ve ailemiz de bunu istiyor" dedi. Hamit ile anlaşan Ali Koç, bu kez Halil ile masaya oturdu.. Hamit'in Fenerbahçe'ye gideceğini duyan Halil, transfer için hiç bir pürüz çıkartmadı ve o da abisi gibi yapılan teklifi kabul etti..
BAYERN VE SCHALKE'DE SORUN YOK!..
İki kardeş ile anlaşan Fenerbahçe, ardından bu oyuncuların kulüpleri Bayern ve Schalke ile de görüştü ve anlaşmaya vardı. Halil için Pazartesi görevine başlayacak Schalke'nin yeni hocası Felix Magath son sözü söyleyecek.
İki yıldızın maliyeti hakkında kesin bir bilgi elimize ulaşmadı ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu transfer için her türlü fedakarlığı yaptığı ve büyük bir harcamada bulunduğu biliniyor..
AÇIKLAMA GALATASARAY'A BAĞLI!..
Rijkaard'ın transferi ile büyük sükse yapan Galatasaray'ın, önümüzdeki hafta içinde açıklaması muhtemel 2 yada 3 transferini gölgede bırakmak isteyen Yıldırım'ın, Halil ve Hamit Altıntop'un transferini sır gibi saklamasının nedeni de Sarı-Kırmızılılara misilleme yapmak istemesi..
TURKSPOR.NET ÖZEL HABER
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!..
Güleceğim yoktu gece gece, iyi oldu bu haber.:D Halil Türkiye'ye gelebilir de Hamit'in bu dönemde geleceğini sanmıyorum. Güzel uydurmuşlar haberi.:D
Bence Turkspor'un nasıl tüm gelecekleri bildiği ortada.Tüm oyuncuları yazarsanız elbet bulursunuz :)
Bu ne ya :D valla iyi uydurma yapmışlar gece gece :D
Kaynak gösterilmeden kullanılamaz, yazmışlar bi de utanmadan :)
Hamit ve Halil'i aldıktan sonra Burhan Altıntop'u da alalım tam olsun :)
"BASIN MİLANO'DA SANARKEN KOÇ ALMANYA'DAYDI!.."
adamlar işi ilerletmiş :D
yılın bombası yazıyor, soru işareti sarı-kırmızı renkte, haber fenere ait. bu nasıl bir çelişkidir arkadaş ?
Hamit'i Fenerbahçemiz bile Türkiye'ye getiremez Bayern'den :D
Şu anki koşullarda tabi daha çok maddi yönden sonra kendimi Hamit'in yerine koyarak düşünüyorum yarınımda başarıya daha yakın olarak Fenerbahçe'yi görüyorum, kağıt üzerinde :D sahada ise çok farklı oluyor :( artık futbolcuların sözlerine pek inanısım gelmiyor, heleki Avrupa'da yetişmiş bir futbolcu önceliği maddiyata verecektir diye düşünerek bir yarış içine girilse Aziz Yıldırım bırakmaz Hamit'i. Diyorum ya kendimi Hamit olarak düşünüyorum Bayern Münih gibi bir takımdayken Türkiye'ye gelmem, heh işin özeti bu Bayern'den ayrılıp Türkiye'ye gelmez Hamit :)
Arkadaş Fenerbahçe bu sene dışında senelerdir sürekli yükseliş içinde ve bu sene de aldığımız adamların kalitesi belli , bu ülkeye kimleri getiremez dediler getirdik , saçmalama konusuna gelince hesap kitap işini Aziz Yıldırımdan daha iyi yapabileceğini sanmıyorum adam aldığı oyuncunun parasını zaten çıkartıyor evet başarı olarak en yakın Fenerbahçe son yıllarda çeyrek final oynayan Fenerbahçe , kaynak , imkan , rahatlık bakımından en yakını kulübümüz ...tabi bunu Fenerbahçeli olmayan anlayamaz onun için öyle dalga geçer gibi yazmassan sevinirim
para var diye getirilen adamlar ortada. türkiye futbol piyasasında özer ve mehmet gibi iki isme verilen paralar ortada. övündüğünüz çeyrek final'den sonraki fenerbahçe'nin durumu ortada. hesap kitap işi sağa sola para savurmakla olmaz. sırf yıldız diye bir futbolcuya milyonları akıtmayı herkes başarabilir. kaynak olduktan sonra bunlar kolay.
tüm bunları başarı diye adlandırmak komik. bu yıl fenerbahçe'nin yaptıkları ortada. uzatmaya gerek yok.
Sonuçda Türk futbolcu takımların durumları ortada başka ne yapmaları gerekir.1 2 milyon € mi satsın sonuçda milli takımda oynamış oyuncular ona göre düşünüyorlar.Gs veya Bjk bunLarı aLsa bi sonuç olmıcakdı bunlarıda düşün biraz.(Kırmızı yer ağırlıklı konuşdum )
Bir an önce şu transferi bitirsekte rahatlasak. Hala daha Lugano - Volkan konusunu çözemedik DMC dediğimiz yere adam alamadık. Sercan iyi transfer oldu ama Kale - Defans ve Defansif Ortasaha oyuncuları almadıktan sonra bir işe yaramaz şimdilik.
Bu sene Türk futbolcular için büyük rakamlar verdik ve bende tam olarak benimseyemesemde bundan rahatsız değilim. Kulüplerimiz yıllardır yabancılara saçtı parayı, o paraları hiçbir zaman Türk futbolculara layık görmedi, bununda tek nedeni o futbolcuları küçümsememizdir. Bu transferin Türk futboluna katkısı olacaktır, alınan isimler kendilerinden söz ettirmiş ve daha çok başarı beklenen isimlerdir. Başarı için gayret etmeleri bile benim için yeterli. Türk futboluna diğer bir katkısıda transferdeki karşı takımlar güzel kazançlar elde etti.
Başarıya yakınlık manevi olduğu gibi maddi imkanlara göredirde. Futbolda kaliteleri isimleri biraraya toplamak mühim değil, bir takım oluşturabilmektir. Kulüpler transfer yaparken hiçbir zaman başarı getirmeyecek transferler olsun diye transfer yapmaz ama her senede aşı tutmayabilir. Zico takımda kalsaydı belki bizim için bu sene çok farklı geçecekti ama yönetim Aragones'i getirmekle hatamı yaptı saçmalık mı yaptı dersen, yapmadı. İspanya milli takımını şampiyon yapmak zor olmadığı gibi kolayda değil. Ben Rijkaard'ın transferine çok sevindim ancak o da Barca gibi bir takımda devam ettiremedi kariyerini. GS'yi neden tercih etti tam bilemiyorum ama daha iyi yerlerden teklif almaması veya daha iyi olanaklar sunulmamsından dolayıdır diye düşünüyorum.
Başarı için sadece para gerekmediği gibi sadece ruh da yetmiyor. Geçen sene için diyorum imkanlara bakarsak Fenerbahçe'nin çok daha başarılı olması gerekliydi ama ruhsuz bir takım oluştu. Önümüzdeki sene başarıya en yakın olarak FB ve GS'yi görüyorum ancak transfer konusuna gelince parayı veren düdüğü çalar, birçok kez örneğini gördük artıık herkesin derdi para olmuş FB'liyim diyen başka yerede gider. GSliyim, BJKliyim, söz verdim diyende veya sözleşmesi bitende başka yere gider. Çok şağlam karakterli biri olacakki parayı ret edebilsin. İşin özeti Hamit'te de o sağlımlığı göremiyorum.
Halil Altıntop Türkiye'ye gelmeyeceğim diyor neden hala transfer haberini yazıyorlar yahu kağıtlara yazık yemin ediyorum :D Bu arada Poulsen işi de yatmış galiba arkadaşlar ..
Ertuğrul Sağlam satmıyoruz-satmayacağız diyor hala transfer haberlerini yazıyorlar :)
Para var ama; bunun karşılığıda var. Yeni sezon formaları ve kombine satışları ile transfere yatırdığımız paranın büyük bir bölümü zaten çıkıyor. :) Biz transferler Fenerium ve stad gelirleri sayesinde yapıyourz. Zaten 260 milyon €'luk kulübüz, biz harcamassak kim harcayacak?
çok para diyen arkadaşlara soralım bakalım kendileri olsa bir arda yı kaça verirler veya bobo yu
Arkadaşlar delinin biri kuyuya bir taş atmış, 40 akıllı burada onu çıkarmaya çalışıyorsunuz.:) Yapılan haber inandırıcı mı sizce? Tabi ki hayır. Hamit gelir mi, gelmez mi, şu kadar para falan da gereksiz oluyor o zaman.
Turkspor herhalde bgün için uyduracak haber bulamadı, bunu uydurdu. Ha gerçekleşirse o zaman çıkar özürümüzü dileriz:D Turkspor'dan ama şu aşamada gereksiz tartışmalara girmeyelim diyorum.
Saygılar...
4,5 milyon euro'ya anlaşıldı diye 2-3 gün önce bir arkadaşımda söylemişti ama şu anda ben Hamit'in geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Ne kadar parada verseniz adam Bayern Münih'te oynuyo Avrupa'nın gözü üzerinde niye gelsinki.
Hamit'in Türkiye'ye gelmemesi için bir neden yok. Burdan kazanacağı para orda kazandığının 2 katı. Fakat kız kardeşi için Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor.
Sabah gazete okurken haber gördüm ne kadar doğru bilmiyorum.Transfer Listesine koyulan Roben Fener'e yazıyordu.Snijder'de Gs'ye :)
Çok ilginç bir basınımız var yahu...Eto'o yu hala Fenerbahçe'ye getirmeye çalışacak kadar ilginç...
Fenerbahçe'nin bir süredir transfer etmek için uğraştığı Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Poulsen'e "Ya Fenerbahçe'ye git ya da yedek kalırsın" baskısı başladı.
Cuma akşamı evlenen Poulsen, cumartesi sabahı kötü bir süprizle uyandı. Juventus'un Futbol Direktörü Alessio Secco'nun Poulsen'e, "Ya Fenerbahçe'ye git ya da yedek kulübesinde kalırsın" şeklinde baskı yaptığı ortaya çıktı. La Repubblica muhabiri Emanuele Gamba, Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada "Alessio Secco ile görüştüm, Poulsen'e "Ya Fenerbahçe'ye git ya da ilk 11'de yer alamazsın ve maçları tribünden izlemek zorunda kalırsın" dediğini anlattı.
Fenerbahçe, Poulsen için 55 milyon Dkr. (6.5 milyon Euro) fiyat önermiş. Juventus için çok iyi bir fiyat. Bu nedenle Poulsen'in Juventus'tan ayrılması isteniyor. Bana anlatılana göre Hamburg teklifini geri çekmiş. Juventus yönetimi bu konuda kararlı. Geçtiğimiz yıl aynı şeyi Thiago yaşamıştı. Totenham'ın verdiği teklifi kabul etmeyerek gitmeyen Thiago, sadece mecbur kalınca oynatıldı ve sürekli yedek kaldı. Ciro Ferrara'nın kulüpte bir yetkisi yok. Secco daha yetkili ve Secco Poulsen'den kurtulmak istiyor. Çünkü, Fenerbahçe'den gelecek parayla kendisinin favorisi oyuncu Udineses Gaetano d'Agostino'yu almak istiyor" dedi.
Ekstra Bladet gazetesi Poulsen ile ilgili haberinde, "Gelişmeler nedeniyle çiçeği burnunda çift, Christian ve Julie Poulsen, balaylarını tatsız geçirecek ve cep telefonlarını sürekli açık tutmak zorunda kalacaklar" ifadesi kullanıldı.
DHA
evet bu sene ingiltere ligi gol kralı anelkayı falan bu takım getirmedi zaten , kaynak olduktan sonra diyosun da zaten iş o kaynağı yaratmakta dostum Fenerbahçe komple spor kulübü olarak başarılı bir kulüp , ben zaten kendim söyledim bu sene hariç sürekli yükselişte olan bir kulüp diye ... neyse anlamak için okuyan anlar zaten .
ama Thiago gitmicem deyip kulüp başkanını tuvalete kilitlemişti, öyle hatırlyorum o kadar inatçıydı yani :D
ya Poulsen'de deneme yaparsa? :)
Poulsen dışarda da sahadaki gibi agresifse kendiyle beraber kitler kulüp başkanını işkence yapar =)
Bence Poulsen transfer edilmeyecek.. yem olarak kullaniliyor.. baska bir isimle görüsüyor olabilirler.
poulsenle anlaşıldı yedekte tutuluyor
Fenerbahçe’nin günlerdir peşinden koştuğu Juventus’un Danimarkalı oyuncusu Poulsen, sarı lacivertli takıma gelmemekte diretiyor!..
Lig TV muhabiri Tunç Elibol’un telefonla ulaştığı Danimarkalı futbolcunun avukatı Joern Bonnesen, bu transferle ilgili birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bonnesen, Tunç Elibol'a yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin Poulsen ile ilgilendiğini duydum ama Poulsen Juventus'ta kalmak istiyor" dedi.
İşte Tunç Elibol ile Bonnesen arasında yaşanan konuşma:
TUNÇ ELİBOL: Türkiye’de Poulsen’in Fenerbahçe’ye geleceği yazılıp çiziliyor.
JOERN BONNESEN: Poulsen İtalya’da, Juvenus’ta oynuyor.
TUNÇ ELİBOL: Türkiye’ye gelecek mi, gelmeyecek mi? Çünkü siz onun avukatısınız…
JOERN BONNESEN: Evet Poulsen’in avukatıyım.
TUNÇ ELİBOL: Türkiye’ye, Fenerbahçe’ye geleceği doğru mu?
JOERN BONNESEN: Hayır, doğru değil.
TUNÇ ELİBOL: Doğru değil mi?
JOERN BONNESEN: Değil…
TUNÇ ELİBOL: Ayrıca dün evlendi galiba?
JOERN BONNESEN: Bugün evlendi, yarım saat önce.
TUNÇ ELİBOL: Fenerbahçe ile ilgili bir şey duydunuz mu?
JOERN BONNESEN: Fenerbahçe’nin ilgilendiğini duydum, evet duydum.
TUNÇ ELİBOL: Ne olacak peki?
JOERN BONNESEN: Juventus’un oyuncusu ve Juventus’ta kalmak istiyor.
TUNÇ ELİBOL: Juventus’ta mı kalacak?
JOERN BONNESEN: Evet, Juventus’ta kalmak istiyor.
TUNÇ ELİBOL: Problemin eşi ile ilgili olduğunu duyduk, doğru mu?
JOERN BONNESEN: Hayır. Sadece Juventus’ta oynamak istiyor.
Maraton
Poulsen gelirse çok iyi olur. Hamit ile Halil'in geleceğini pek sanmıyorum. onlardan ziyade hücuma dönük bir sol kanat şart.