Çok ilginç bir basınımız var yahu...Eto'o yu hala Fenerbahçe'ye getirmeye çalışacak kadar ilginç...
Çok ilginç bir basınımız var yahu...Eto'o yu hala Fenerbahçe'ye getirmeye çalışacak kadar ilginç...
I'm back...
Fenerbahçe'nin bir süredir transfer etmek için uğraştığı Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Poulsen'e "Ya Fenerbahçe'ye git ya da yedek kalırsın" baskısı başladı.
Cuma akşamı evlenen Poulsen, cumartesi sabahı kötü bir süprizle uyandı. Juventus'un Futbol Direktörü Alessio Secco'nun Poulsen'e, "Ya Fenerbahçe'ye git ya da yedek kulübesinde kalırsın" şeklinde baskı yaptığı ortaya çıktı. La Repubblica muhabiri Emanuele Gamba, Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada "Alessio Secco ile görüştüm, Poulsen'e "Ya Fenerbahçe'ye git ya da ilk 11'de yer alamazsın ve maçları tribünden izlemek zorunda kalırsın" dediğini anlattı.
Fenerbahçe, Poulsen için 55 milyon Dkr. (6.5 milyon Euro) fiyat önermiş. Juventus için çok iyi bir fiyat. Bu nedenle Poulsen'in Juventus'tan ayrılması isteniyor. Bana anlatılana göre Hamburg teklifini geri çekmiş. Juventus yönetimi bu konuda kararlı. Geçtiğimiz yıl aynı şeyi Thiago yaşamıştı. Totenham'ın verdiği teklifi kabul etmeyerek gitmeyen Thiago, sadece mecbur kalınca oynatıldı ve sürekli yedek kaldı. Ciro Ferrara'nın kulüpte bir yetkisi yok. Secco daha yetkili ve Secco Poulsen'den kurtulmak istiyor. Çünkü, Fenerbahçe'den gelecek parayla kendisinin favorisi oyuncu Udineses Gaetano d'Agostino'yu almak istiyor" dedi.
Ekstra Bladet gazetesi Poulsen ile ilgili haberinde, "Gelişmeler nedeniyle çiçeği burnunda çift, Christian ve Julie Poulsen, balaylarını tatsız geçirecek ve cep telefonlarını sürekli açık tutmak zorunda kalacaklar" ifadesi kullanıldı.
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
evet bu sene ingiltere ligi gol kralı anelkayı falan bu takım getirmedi zaten , kaynak olduktan sonra diyosun da zaten iş o kaynağı yaratmakta dostum Fenerbahçe komple spor kulübü olarak başarılı bir kulüp , ben zaten kendim söyledim bu sene hariç sürekli yükselişte olan bir kulüp diye ... neyse anlamak için okuyan anlar zaten .
ama Thiago gitmicem deyip kulüp başkanını tuvalete kilitlemişti, öyle hatırlyorum o kadar inatçıydı yani
ya Poulsen'de deneme yaparsa?![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Poulsen dışarda da sahadaki gibi agresifse kendiyle beraber kitler kulüp başkanını işkence yapar =)
Bence Poulsen transfer edilmeyecek.. yem olarak kullaniliyor.. baska bir isimle görüsüyor olabilirler.
poulsenle anlaşıldı yedekte tutuluyor
Fenerbahçe’nin günlerdir peşinden koştuğu Juventus’un Danimarkalı oyuncusu Poulsen, sarı lacivertli takıma gelmemekte diretiyor!..
Lig TV muhabiri Tunç Elibol’un telefonla ulaştığı Danimarkalı futbolcunun avukatı Joern Bonnesen, bu transferle ilgili birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bonnesen, Tunç Elibol'a yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin Poulsen ile ilgilendiğini duydum ama Poulsen Juventus'ta kalmak istiyor" dedi.
İşte Tunç Elibol ile Bonnesen arasında yaşanan konuşma:
TUNÇ ELİBOL: Türkiye’de Poulsen’in Fenerbahçe’ye geleceği yazılıp çiziliyor.
JOERN BONNESEN: Poulsen İtalya’da, Juvenus’ta oynuyor.
TUNÇ ELİBOL: Türkiye’ye gelecek mi, gelmeyecek mi? Çünkü siz onun avukatısınız…
JOERN BONNESEN: Evet Poulsen’in avukatıyım.
TUNÇ ELİBOL: Türkiye’ye, Fenerbahçe’ye geleceği doğru mu?
JOERN BONNESEN: Hayır, doğru değil.
TUNÇ ELİBOL: Doğru değil mi?
JOERN BONNESEN: Değil…
TUNÇ ELİBOL: Ayrıca dün evlendi galiba?
JOERN BONNESEN: Bugün evlendi, yarım saat önce.
TUNÇ ELİBOL: Fenerbahçe ile ilgili bir şey duydunuz mu?
JOERN BONNESEN: Fenerbahçe’nin ilgilendiğini duydum, evet duydum.
TUNÇ ELİBOL: Ne olacak peki?
JOERN BONNESEN: Juventus’un oyuncusu ve Juventus’ta kalmak istiyor.
TUNÇ ELİBOL: Juventus’ta mı kalacak?
JOERN BONNESEN: Evet, Juventus’ta kalmak istiyor.
TUNÇ ELİBOL: Problemin eşi ile ilgili olduğunu duyduk, doğru mu?
JOERN BONNESEN: Hayır. Sadece Juventus’ta oynamak istiyor.
Maraton
Poulsen gelirse çok iyi olur. Hamit ile Halil'in geleceğini pek sanmıyorum. onlardan ziyade hücuma dönük bir sol kanat şart.
Hamit ile Halil'in gelmeme sebebi neyse aynısı Poulsen'de de. Adam banko oynuyor yahu![]()
Hamit ile her anlamda mutabakat sağlanmış, ama bazı engel/engeller varmış.
(/s)
Sarı-lacivertlilerin genç yıldız için yaptığı son teklife, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın sıcak bakmaya başladığı ve transferin iki gün içinde netleşeceği belirtiliyor.
İSTANBUL - Yerli oyuncu transferini Bursaspor'dan Sercan Yıldırım ve Sivasspor'dan İbrahim Dağasan'ı alarak noktalamak isteyen Fenerbahçe, Sercan’ın transferinde son aşamaya geldi.
Sarı-lacivertliler, ocak ayında yeşil beyazlı kulübe yapmış olduğu 4 milyon Euro’luk teklifi, 5 milyon Euro + bir oyuncu şeklinde arttırarak, önemli bir adım attı.
Genç yıldızın geleceği ile ilgili kararını Türkiye'de kalmak ve daha uzun vadede yurtdışına gitmek olarak vermesinin ardından, Bursaspor Yönetimi de bu yönde hareket etme kararı aldı.
Sercan Yıldırım'a yurt içinden yapılan en iyi teklifin Fenerbahçe'den gelmesi nedeniyle, iki kulübün yöneticileri transfer görüşmelerini hızlandırdı.
Görüsmelerin pazartesi gününe kadar netleseceğini belirtirken, Menajer Efgan Erciyas NTV Spor'a telefonla yaptığı açıklamada, "Bu noktaya geldikten sonra transferin %90 ihtimalle olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Ama olumlu veya olumsuz pazartesi gününe kadar bu iş bitmiş olacak" diye konuştu.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Son dedikodular:
- Lugano ile kesin olarak yollar ayrıldı. Fenerbahçe'den 4 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme talep etti ve bu teklif geri çevrildi.
- Sercan bu hafta Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak.
- Sol kanat için Jose Antonio Reyes ile görüşülüyor.
- Sercan ile beraber İbrahim Dağaşan da transfer edilerek yerli transfer sonlandırılacak.
- Volkan ile 4 yıllık sözleşme yenilendi.
- Poulsen olmazsa rota Emana.
Efgan Erciyes ile Sercan Yıldırım arasında herhangi bir bağ bulunmamaktadır.
Aynı menajerlik şirketinden bir yöneticidir.
Bir oyuncunun bir tane menajeri bulunur, Efgan Erciyes FIFA menajeri de olabilir.
Şirkete gelir girebilmesi için şirket sahibinin FIFA menajeri olması lazım.
Bütün menajerlik gelirleri kişilere kesilir, bu kişi de şirketine gelir gösterebilir.
Bir kişi gösterilmesi zorunlu olduğu için Efgan Erciyes'in resmi olarak gösterilmemiş olması olasılığı gayet doğaldır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Poulsen'e 'Git' baskısı
Fenerbahçe Poulsen transferini bitirmeye çalışırken, Juventus Kulübü Danimarkalı yıldızı tehdit etti ve Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmemesi halinde kadro dışı kalacağını söyledi.
Juventus Futbol Direktörü Alessio Secco, Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada, "Biz Fenerbahçe ile anlaştık. Bunu kabul edip etmemek Poulsen'in en doğal hakkı. Ancak, Fenerbahçe'ye gitmezse asla kadroya giremez ve maçları tribünden izlemek zorunda kalır" dedi.
Gazete haberinde Fenerbahçe'nin, Poulsen için 6.5 milyon Euro önerdiği ve bunun Juventus için çok iyi bir rakam olduğu belirtilirken, "Bu nedenle Poulsen'in Juventus'tan ayrılması isteniyor. Juventus yönetimi bu konuda kararlı. Eğer kabul etmezse Thiago ile aynı kaderi paylaşır. Geçtiğimiz yıl aynı şeyi Thiago yaşamıştı. Totenham'ın verdiği teklifi kabul etmeyerek gitmeyen Thiago, sadece mecbur kalınca oynatıldı ve sürekli yedek kaldı " yorumuna yer verdi.
Danimarka basınında bu haber yer alırken İtalya Basını ise Fenerbahçe asbaşkanı Ali Koç'un Poulsen'i bir türlü ikna edemediğini yazdı. Çizme basınının saygın gazetelerinden "TUTTOSPORT" "Poulsen kapıyı Fenerbahçe'nin yüzüne kapattı" ifadeleri ile verdiği haberle, Danimarkalı futbolcunun teklifi reddettiğini okuyucularına duyurdu.
Sarı-Lacivertli Yönetimin Poulsen'de umduğunu bulamazsa alternatif isimlere yöneleceği ve Real Betis'ten Emana ile Bayer Münich'den Sosa'nın isimlerinin önplana çıktığı belirtildi.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57907
Last edited by Cengo : 20.Haziran.2009 at 22:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Efgan isimli menajerden ayrıldıktan sonra Topuz'un ünlü manejeri Korkmaz'dan Sercan'a teklif gelmiş olup bu teklif Levent Kızıl'ın ısrarı sonucu geri çekilmiştir. Ayrıca Sercan'ın görüşmeleri babası tarafından yürütülüyor. Bunları kendi kafamdan yazmıyorum. BursasporTV'deki haberlerde bu sözler geçmektedir. Ben sadece bilgilendirmek amacıyla yazdım. . .
Transferi hakkında zaten bir şey söylemedim ben. Sadece yapılan haberin yanlış/hatalı olduğunu belirttim. . .
Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemeyen ve önce İtalyan ardından İspanyol kulüplerin gündemine gelen Lugano'nun bu süre içinde tam 4 kez sarı-Lacivertli yönetim ile masaya oturduğu ortaya çıktı. Uruguaylı futbolcu, uzun süreli sözleşmede diretirken, her yıl için de 3.5 milyon euro istediği öğrenildi.
Lugano en az 4 yıllık sözleşme yapıp kendisini garantiye almak isterken Sarı-Lacivertli yönetim 2 yıldan fazla sözleşme yapmak istemiyor. Ayrıca, Lugano'nun istediği rakam çok bulunurken, her yıl için 2 milyon 750 bin euro önerildi.
Urguaylı futbolcunun sözleşmesinin bitmesini de fırsat bilerek geri adım atmadığı ve bir başka koz olarak da Roberto Carlos, Alex ve Deivid gibi isimlerin aldığı rakamları da emsal gösterdiği sızan haberler arasında yer alıyor...
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe soL için Maxi Rodriguez , Capel ve Reyes'le ilgeliniyormuş.Rodriguez'i Aziz Yıldırım çok istiyormuş Bonservis bedeli 6 milyon €'miş Reyes'inde öleymiş. CapeL'in ise 14 milyon €'miş öle duydum baLon haber olabilir
Maxi Rodrigez sağ kanat değil mi ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
evet sag kanathaber kolpa anlasilan..
olsun alınsın devidi kov, sağa maxi sola reyes oohadam niye gelsin şl ye de gittiler diye biliyorum..