WFL iyi para saçmaya devam ediyo.
Printable View
WFL iyi para saçmaya devam ediyo.
Bayern Münih yönetimi gurbetçi oyuncu Mehmet Ekici’yi Nürnberg’e kiraladı.
Bayern Münih forması giyen Mehmet Ekici önümüzdeki sezon Nürnberg forması giyecek.
Alman devinin rezerv takımında forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, 70 lig maçında 18 gol kaydetmişti.
Nürnberg’in genç oyuncular için iyi bir arena olduğunu belirten genç orta saha oyuncusu, “Geçmişte bu kulüpte kendisini ispat etmiş birçok genç yetenek oynadı. Benim için en önemli olan kulübün hedeflediği sportif başarılara ulaşmasına yardım etmek” dedi.
Başka bir konuda belirtmiştim bu transferi ama keşke Türkiye'de izleyebilsek.
Alman takımlarından beklenmeyecek kadar pahalı bir transfer olmuş. :)
Ama Kjaer sevdiğim bir savunmacı. FM'de de takımıma muhakkak alırım. :)
2010 Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan savunma oyuncusu Arne Friedrich, İkinci Lig'e düşen Hertha Berlin'den Alman Birinci Ligi takımlarından Wolfsburg'a transfer oldu.
Friedrich'in Wolfburg ile 30 Haziran 2013 tarihine kadar sözleşme imzalayacağı belirtildi. Wolfsburg'un menajeri Dieter Hoeness, Friedrich'i transfer ettiklerinden dolayı mutlu olduklarını ve futbolcunun takıma katkıda bulunacağını ifade etti.
Bundesliga karşılaşmalarında Hertha BSC Berlin'de toplam 231 kez forma giyen Friedrich, Alman Milli Takımı'nda da 76 kez oynadı.
Kaynak: Haber7
Bundesliga ekiplerinden Schalke'de oynayan Alman futbolcu Kevin Kuranyi, gelecek sezon Dinamo Moskova'nın formasını giyeceğini açıkladı.
Adı, Turkcell Süper Lig'deki bazı takımlarla da anılan Kuranyi, internet sitesinde yaptığı açıklamada, tüm olasılıkları dikkatlice gözden geçirdiğini ve Schalke'den Dinamo Moskova'ya transfer olma kararına vardığını söyledi.
28 yaşındaki futbolcu, açıklamasında, Moskova ekibiyle yapacağı anlaşmanın ayrıntılarına değinmedi.
Schalke'de bu sezon 18 gol atan Kuranyi, disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik direktörü Joachim Löw tarafından milli takım kadrosuna dahil edilmiyor.
Kaynak: Haber7
Kiloylan para alacaktır kesin yoksa gitmezdi 28 yaşında.
Çok önceden belili olan bir transferdi
Wolfsburg defansı sağlamlaştırıyor ..
İnanır mısınız? daha bu akşam acaba Kjaer bu yaz transfer yapar mı diye düşünmüştüm.Onu hep ManU'ya yakıştırıyordum.Gerçekten çok şaşırdım bu transfere.Wolksvagen'in desteğini arkasına alan Wolfsburg, bence geleceğin Ferdinand'ını aldı.Palermo'daki formunu devam ettirir ve tabiki gelişimini sürdürürse, ileride Ferdinand'ın ait olan dünyanın en pahalı savunma oyuncusu rekorunu kırabilir...
3 yıl önce Midtjylland'da keşfetmiştim.Mexes'i Auxerre'de keşfettiğim gibi.Onun için bu çocuğa da sempatim var.İnsan oyunda tanınmazken bulduğu oyuncuyu 2 sene sonra canlı izlediğinde mutlu oluyor.En azından ben öyle oluyorum:)
Evet önce Simon şimdide Arne...
Alman Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'in rol aldığı Nike firmasının reklam filminde, yıldız futbolcunun 2050 yılında emekli olmuş ve yaşlanmış hali gösteriliyor.
'Episode 3' adlı 2 dakika 30 saniyelik reklam filmi, internette ve bazı Alman televizyon kanallarında gösterime girdi. Haberi veren B.Z gazetesi, Mesut'un makyajla yaşlı bir dede gibi gösterildiğini belirterek, "Umarız bugün İspanyolları da sahada böyle yaşlı gösterir" şeklinde ifadeye yer verildi.
Mesut da, böyle bir reklam filminde oynamaktan gurur duyduğunu dile getirerek, "Gelecekte nasıl görüneceğimi merak ediyordum" diye konuştu.
Video
Dün akşam ki yeniLgiden sonra bu haLe geLmiştir zaten. Boşuna uğraşmasaLarmış, dünkü maçtan sonra çekseLermiş rekLamı :D
Mesut Türk milli takimini secse Nike bu kadar reklamini hayatta yapmazdi. Hatta adini bile söylemezlerdi adam Almanya'yi secti reklam krali oldu Almanya'da.
Aynı Hayko'ya benzemiş herif ya :n:
İsot doğru diyor aynı Hayko :D zaten bi benzerlik var normal olarakta..Belki akraba falanlardır :n:
bu adamın haykoya benzerliği öldürüyor beni
Aynen ya Hayko'yu acaip andırıyor .
Mesut kararını verdi
12 Temmuz 2010 10:52 | NTVSpor.net
Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile transfer piyasasının gözde ismi haline gelen Mesut Özil, kontratı bitene kadar Werder Bremen'de kalacak.
http://media1.ntvspor.net//C/I/49/mesut600_QK8EK.jpg
Almanlar'ın Dünya Kupası'ndaki yıldızı Mesut Özil hakkındaki transfer dedikoduları son buldu.
Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Mesut Özil, kontratını bitirene kadar Werder Bremen'de kalacağını açıkladı.
Mesut Özil yaptığı açıklamada, "Werder Bremen, kontratım bitene kadar takımda kalmamı istedi. Kendilerine benim açımdan bir sorun olmadığını ve 2011 yılı sonuna kadar takımda kalacağımı ilettim" şeklinde konuştu.
Bu konu hakkında konuşan Werder Bremen'in sportif direktörü Klaus Allofs, "Mesut'un takımdan ayrılması tabii ki de bizim istemediğimiz bir durum. Ancak futbol dünyasında bu işler böyle işliyor. Kendisiyle uzun soluklu bir kontrat imzalamak istiyoruz, ancak Mesut takımdan bir gün ayrılırsa da bu Werder Bremen'in başına gelen en büyük felaket olmaz" dedi.
Cicero Wolfsburg'da
http://d1hnewsaepgli4.cloudfront.net...23_206x261.jpg
Hertha Berlin'in Brezilyalı oyuncusu Cicero, Wolfsburg'la 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı. iki yıldan bu yana Berlin'de oynayan 25 yaşındaki oyuncu 2006'da Tombense'den gelmişti.
Wolfsburg CEO'su Dieter Hoeness, yeni transferleri hakkında şunları söyledi: "Cicero, esnek bir oyuncu. 2 yıldır Berlin'de oynaması da iyi, adaptasyon sorunu yaşamayacak çünkü Almanca da biliyor. O gerçek bir takım oyuncusu"
Takımın yeni hocası Steve McClaren'se bu transferin harika olduğunu belirtti. Cicero kadromuz için çok iyi olacaktır diyen McClaren, "Orta sahada farklı rollerde oynayabiliyor. Ayrıca defansta da görev alabiliyor. Kafa golleriyle de etkili bir tarzı var" diyerek Brezilyalı'yı övdü.
Cicero'da Wolfsburg'a geldiği için mutlu olduğunu belirtip, takımın şampiyon olmasına katkıda bulunmak istediğini söyledi.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Emirhan öve öve btiremediğin 3K Cicero Transfer Oldu. :) :)
Zaten kaliteli olan kadrosunun üzerine koyuyor Wolfsburg.Bu takımda transferleri kim yapıyorsa gerçekten bu işi iyi biliyor.McLaren'in geçen seneden çok daha farklı ve şampiyonluğu zorlayabilecek bir takım izlettireceğini düşünüyorum.Şampiyonluğa oynar derdim ilk yıldan ama Bayern'in başında bu kez Van Gaal var.
Wolfsburg'u bu yıl şampiyonluk yarışında olmasnı bekliyorum ben.
Wolfsburg'un 100 Milyon vardır transfer bütçesi. :P :)
Hertha Berlin'le uzun süre pazarlık yapan Hamburg, transferin sonuçlandığını resmen duyurdu.
Hamburg, Sırp oyuncu Gojko Kacar'la anlaştı. Hertha Berlin'den transfer edilen 23 yaşındaki oyuncuyla 5 yıllık anlaşma imzalandığı açıklandı.
2.Lige düşen Alman ekibinden ayrılmak istediğini açıklayan Kacar için, Hamburg'un yaptığı ilk teklifi beğenmeyen Hertha teklifin arttırılmasını istemişti. İki kulüp arasında anlaşma sağlanmasının ardından resmi duyuru yapıldı.
Hamburg'un internet sitesine konuşan Kacar, transferiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Çok mutluyum. Son günler biraz zor geçti fakat şimdi anlaşma olduğu için sevinçliyim. Takımın kampına katılacağım. HSV çok iyi bir takım, büyük bir tarihi var. Benim için de ideal bir kulüp, Uzun süre Hamburg forması giymek istiyorum."
Hamburg Sportif Direktörü Bastian Reinhardt, Gojko'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayarak bu transferle birlikte kadronun daha da genişlediğini açıkladı.
Boatengin yerini doldurdular gibi bu transferle
fm'deki gibiyse inanılmaz transfer
Gojko Kacar dedik ve Kactı :n::n::n: bizim kulüplerin hiç girişimi oldu mu acaba...
Çok yönlü, harika bir oyuncu. Galatasaray'ın ilgilendiği söylendi. Keşke alsaydık. :D
Fm deki gibiyse çok sağlam transfer olmuş :)
Raul büyük ihtimalle Schalke'ye gidiyormuş. Real Madrid ne olursa olsun Raul gibi efsane bir ismi bırakmamalıydı. Açıkçası Raul'u herhangi bir başka takım formasıyla düşünemiyorum.
http://www.yukleresim.com/images/065...5018266691.jpg
Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04 R.Madrid'in efsane ismi Raul transferinde mutlu sona ulaştı.
Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer alan Raul'un, futbol kariyerine Schalke'de devam edeceği bildirildi. Schalke'nin sitesinden de yapılan açıklamada 33'lük Raul'un Schalke ile 2 yıllık anlaşma sağladığı duyuruldu.
Sporx
http://www.yukleresim.com/images/587...6082068810.jpg
Keşke futbolu efsane olduğu Real Madrid'de bıraksaydı.Bu 2 yıl içinde Schalke 04'te de önemli bir yere edinecektir.Faydalı olacağını düşünüyorum S04'e.
yazık.
nası bi klupsun madrid.
Pek iyi bir tercih olmamış bence.
Mardin'de bıraksaydı daha doğru olurdu.
Real Madrid,yaşlı kurtlardan yavaş yavaş sıyrılıyor.Van Nistelrooy sonra bir efsane forvet Raul da aralarından ayrıldı.Umarım Schalke'de başarılı olur.
Raul'ü başka bir formayla görmeye dayanamacağım. Ah Mourinho, tamam iyi güzel de, yazık değil mi bu adamlara?
Aldığım ilk yabancı formaydı Raul'un forması. Önünde teka yazıyodu. Hayrandım o zamanlar ona gerçi hala daha hayranıyım. Keşke Real de bıraksaydı.