http://desmond.yfrog.com/Himg860/sca...=640&ysize=640
Printable View
Şu adamın değil resmi , ismi geçtikçe içim burkuluyor, olacak şey değil!
Harbiden ya
bunun aynısını taurasiyede yapmışlardır kadınlar baskette
Keşke gelse be ... Aziz Başkan ikna etse , ah ulan ah !
vurgulamak istediğim başkaydı, ama fenerbahçe taraftarı yine duygusal yaklaştı olaya (!)
Mbiwa-Lass-Emenike :)
Emenike olmasa da olur Lass ve Mbiwa yeter bu takıma.
Sow > Emenike üzülmenize gerek yok bence
Keşke Emenike bizimle önceki sezonun başında anlaşsaydı.. Neyse açıkçası daha güzel oluyor.. Lig zevkli bi hal alıyor..
Emenike zaten bu saaatten sonra TR de top oynamaz Emenike tarzı adam demek istedim :) afrikadan falan bulsun karabük buluosa biz nie bulmayalım :)
Sow şuanda tek forvet idare eder zaten onun yedeği genç karaoğlan olmalı yetiştirmeliyiz
1,5 yıl sonra karaoğlan, Sow'u geçer kimse merak etmesin..
Karaoğlan kim?
Benwenü olsa gerek :)
kesinlikle forvete ihtiyacımız var. Sow bana güven vermiyor. her an sakatlanacak hissi var bende. o yüzden 1 forvet şart. Ba yı alsak ya :)
Şimdi garip bir yorum olacak ama hatta durup dururken nerden çıktı diyeceksiniz ama ben Aykut Hocaya teknik adam olarak hiç güvenmiyorum geldiğinden beri takışmadığı adam kalmadı ve benim futbolcularla sorunum olmaz dedi sürekli ama ayrıca geçen sene şampiyon olacak durumdayken sürekli yaptığı hatalar yüzünden kaybettik ki okadar kendisine destek olunduğu halde takımı sürekli korkak oynattı özellikle gs maçlarında sportif direktör olarak kalsa daha iyiydi.
Ya ben aslında Bienvenüden umutluyum birşeyler çıkabilir ondan,ancak elimizde bulunan 6 yabancıya bakıyorum Alex-Kuyt-Stoch-Sow muazzam yabancılar Cristianıda geçen seneki performansıdnan dolayı ofansif güç olarak kullanacaksak oda muazzam katkı yapar onuda sayalım ancak Bienvenüde diyince içim bi garip oluyor sanki kadroya yakışmıyor tıpkı Özerin yakışmadığı gibi.
Takıma stoper, İleri geri çalışan orta saha, sağ kanat ve yerli bir forvet, Bienvenu giderse hem sırtı dönük hem yüzü dönük hızlı ve bitirici bir forvet
yazdım yahu, açık açık yazdım.
emenike 4 raporla oynayamadı bizim maçta. trabzon maçı da dahil. ve diyorum ki, gs amrabat ve burak transferlerinde, transfer şikesi yapmış OLABİLİR. ve diyorum ki, NEDEN SORGULANMIYOR?
bu kadar mı zor anlayamamak?
Tamam iste.suc duyurusunda bulunun adaletin islemesine yardimci olursunuz.
bugün 8 yaşındaki bir galatasaraylı çocuğu fb forası vererek fenerbahçeli yaptım iyi transferdi :D
milyar dolarlık adamları , dünyanın hiçbir yerinde ondan daha güçlü olanın kuyruğuna basmadıkça indiremezsin , aziz yıldırım birilerinin kuyruğuna bastı , indirmeye çalıştılar , indirtmedik.
cem uzan , aynı paralara sahip hiçbir adamdan daha kirli değildi , birilerinin kuyruğuna bastı , indirdiler.
aydın doğan , indirmeye çalıştılar , hükümetle , doğan , televizyonlara çıktı atıştılar ki doğan'ı çok nadir televizyonda görürsünüz , indiremediler , dişli ve büyük güç , orta yolda anlaşıldı.1 milyar dolarlık vergi cezaları her gün televizyonlardayken bir anda silindi gitti unutuldu.
yani demem o ki , git ünal aysal'ın konumuna , aziz yıldırım'ı koy aynı şekilde suç duyurusunda bulunmaya çalış , havayı alırsın normalde ikisinde de , iki tane savcı , polis aziz yıldırım'ı böyle saçma sapan şeylerle indiremez , birilerinin kuyruğuna basmasa ...
bir gün ütopya gerçekleşir adalet olursa , ( inşallah öbür tarafta ) kimin ne tarafta olduğunu görürüz , onun dışında , bizim suç duyurusunda bulunmamız bu dünyada sadece hava , cıva.
1 saat sonra transfer haberi düşecekmiş internete , kesin bir oyuncu almışız kim olduğu belli değil
edit : çok önemli isim(ler) geliyormuş , ilki bugün çıkacak ahmet ercanlar yazdı , duyum değil kesin , doğrulanmış bilgi diyor.