Sayfa 656 / 896 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon
19,651 ile 19,680 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu adamın değil resmi , ismi geçtikçe içim burkuluyor, olacak şey değil!

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Harbiden ya

bunun aynısını taurasiyede yapmışlardır kadınlar baskette

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke gelse be ... Aziz Başkan ikna etse , ah ulan ah !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

vurgulamak istediğim başkaydı, ama fenerbahçe taraftarı yine duygusal yaklaştı olaya (!)
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    vurgulamak istediğim başkaydı, ama fenerbahçe taraftarı yine duygusal yaklaştı olaya (!)
    vurgulamak istediğini anladık aslında da , konuşulacak bir şey yok , bu zulümle mücadelemizi sürdürmekten başka çaremiz yok .

şimdi bu konuyu sabaha kadar tartışsak ne olur ?

çok alimle tartıştım hepsini yendim , çok cahille tartıştım , hiçbirini yenemedim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kendi adıma konuşmak gerekirse paylaştığın resmi gördüğüm anda aklıma ilk o geldi. Şimdi konuşacaksın ama nafile, Hani dünya bizim etrafımızda dönüyor ya o bağlamda Türkiye'de Kör olmak Allah vergisi değil hayat felsefesi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Mbiwa-Lass-Emenike

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Emenike olmasa da olur Lass ve Mbiwa yeter bu takıma.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sow > Emenike üzülmenize gerek yok bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Keşke Emenike bizimle önceki sezonun başında anlaşsaydı.. Neyse açıkçası daha güzel oluyor.. Lig zevkli bi hal alıyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Emenike zaten bu saaatten sonra TR de top oynamaz Emenike tarzı adam demek istedim afrikadan falan bulsun karabük buluosa biz nie bulmayalım

Sow şuanda tek forvet idare eder zaten onun yedeği genç karaoğlan olmalı yetiştirmeliyiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

1,5 yıl sonra karaoğlan, Sow'u geçer kimse merak etmesin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Karaoğlan kim?

15. Default

Benwenü olsa gerek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kesinlikle forvete ihtiyacımız var. Sow bana güven vermiyor. her an sakatlanacak hissi var bende. o yüzden 1 forvet şart. Ba yı alsak ya
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Şimdi garip bir yorum olacak ama hatta durup dururken nerden çıktı diyeceksiniz ama ben Aykut Hocaya teknik adam olarak hiç güvenmiyorum geldiğinden beri takışmadığı adam kalmadı ve benim futbolcularla sorunum olmaz dedi sürekli ama ayrıca geçen sene şampiyon olacak durumdayken sürekli yaptığı hatalar yüzünden kaybettik ki okadar kendisine destek olunduğu halde takımı sürekli korkak oynattı özellikle gs maçlarında sportif direktör olarak kalsa daha iyiydi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    kesinlikle forvete ihtiyacımız var. Sow bana güven vermiyor. her an sakatlanacak hissi var bende. o yüzden 1 forvet şart. Ba yı alsak ya
    Ba da Sow da yedek olacak adam değil Türkiye'de 11 garantisi almadan 2 side oynamaz bu yüzden sizin ya yabancı geleceği olan bir forvet bulmanız lazım eğer 2. bi forvet istiyosanız kuyt bienvenu ve semih yeterli bence

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya ben aslında Bienvenüden umutluyum birşeyler çıkabilir ondan,ancak elimizde bulunan 6 yabancıya bakıyorum Alex-Kuyt-Stoch-Sow muazzam yabancılar Cristianıda geçen seneki performansıdnan dolayı ofansif güç olarak kullanacaksak oda muazzam katkı yapar onuda sayalım ancak Bienvenüde diyince içim bi garip oluyor sanki kadroya yakışmıyor tıpkı Özerin yakışmadığı gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Takıma stoper, İleri geri çalışan orta saha, sağ kanat ve yerli bir forvet, Bienvenu giderse hem sırtı dönük hem yüzü dönük hızlı ve bitirici bir forvet

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yazdım yahu, açık açık yazdım.

emenike 4 raporla oynayamadı bizim maçta. trabzon maçı da dahil. ve diyorum ki, gs amrabat ve burak transferlerinde, transfer şikesi yapmış OLABİLİR. ve diyorum ki, NEDEN SORGULANMIYOR?

bu kadar mı zor anlayamamak?
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yazdım yahu, açık açık yazdım.

emenike 4 raporla oynayamadı bizim maçta. trabzon maçı da dahil. ve diyorum ki, gs amrabat ve burak transferlerinde, transfer şikesi yapmış OLABİLİR. ve diyorum ki, NEDEN SORGULANMIYOR?

bu kadar mı zor anlayamamak?
    Suc duyurusunda bulunun o zaman.yapilmyan sey degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Suc duyurusunda bulunun o zaman.yapilmyan sey degil.
    bu ülkede adalet böyle işliyor zaten; birileri suç duyurusunda bulununca, veya yazı imzalatıp, e-mail olarak postalayınca.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam iste.suc duyurusunda bulunun adaletin islemesine yardimci olursunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bugün 8 yaşındaki bir galatasaraylı çocuğu fb forası vererek fenerbahçeli yaptım iyi transferdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Tamam iste.suc duyurusunda bulunun adaletin islemesine yardimci olursunuz.
    milyar dolarlık adamları , dünyanın hiçbir yerinde ondan daha güçlü olanın kuyruğuna basmadıkça indiremezsin , aziz yıldırım birilerinin kuyruğuna bastı , indirmeye çalıştılar , indirtmedik.

cem uzan , aynı paralara sahip hiçbir adamdan daha kirli değildi , birilerinin kuyruğuna bastı , indirdiler.

aydın doğan , indirmeye çalıştılar , hükümetle , doğan , televizyonlara çıktı atıştılar ki doğan'ı çok nadir televizyonda görürsünüz , indiremediler , dişli ve büyük güç , orta yolda anlaşıldı.1 milyar dolarlık vergi cezaları her gün televizyonlardayken bir anda silindi gitti unutuldu.

yani demem o ki , git ünal aysal'ın konumuna , aziz yıldırım'ı koy aynı şekilde suç duyurusunda bulunmaya çalış , havayı alırsın normalde ikisinde de , iki tane savcı , polis aziz yıldırım'ı böyle saçma sapan şeylerle indiremez , birilerinin kuyruğuna basmasa ...

bir gün ütopya gerçekleşir adalet olursa , ( inşallah öbür tarafta ) kimin ne tarafta olduğunu görürüz , onun dışında , bizim suç duyurusunda bulunmamız bu dünyada sadece hava , cıva.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 saat sonra transfer haberi düşecekmiş internete , kesin bir oyuncu almışız kim olduğu belli değil

edit : çok önemli isim(ler) geliyormuş , ilki bugün çıkacak ahmet ercanlar yazdı , duyum değil kesin , doğrulanmış bilgi diyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    1 saat sonra transfer haberi düşecekmiş internete , kesin bir oyuncu almışız kim olduğu belli değil

edit : çok önemli isim(ler) geliyormuş , ilki bugün çıkacak ahmet ercanlar yazdı , duyum değil kesin , doğrulanmış bilgi diyor.
    İlla diyor ki bi saat oturun bekleyin
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    İlla diyor ki bi saat oturun bekleyin
    aynen ben dota'ya giriyorum , 1 saat beklerim valla , yarın heryerde görürsünüz zaten diyor twitterdan ama gece 2 de medyaya düşecek dedi haber , hadi inşallah

bu arada yobo , ziegler , tino costa , gomis değil , medyada çıkan hiçbir isim değil dedi hatta.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by titates1 View Post

2 diye bir saat var ama hayırlısı, buralardayız nasıl olsa gerçek mi değil mi ortaya çıkar.

Mesaj Yetkileri