Heh bak işte, o adama kaç para verirseler versinler hiç demem ki niye o kadar para verdiler. Doumbia - Elmander evet çok sağlam olur :)
Printable View
Amrabat: Galatasaray'a gitmek için kulübümden izin isteyeceğim. Her futbolcu gibi ben de büyük kulüplerde forma giymek isterim.
Amrabat: Türkiye Ligi'nde sadece G.Saray forması giymek istiyorum. Başkanım ve hocam iyi niyetli insanlar. Beni anlayacaklarını düşünüyorum.
Ne güzel işte anlayışlı oyuncu umarım Kayserispor'da aynı anlayışı gösterir
Kayserispor çok karşı karşıya geliyor İstanbul takımlarıyla.Adamlar yöneticim ve teknik ekip olarak iyi çalışıp iyi isimler takıma katıyor ama yakalarından düşmüyorlar.Yakında Hasan Ali ve Furkan içinde kavgalar çıkar.
Zorunlu Açıklama
Bugün bazı medya organlarında Fransa’nın Lille takımında forma giyen Moussa Sow’un kulübümüze transferi ile ilgili haberler yer almaktadır. Söz konusu haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün adı geçen futbolcu ile ilgili herhangi bir girişimi olmamıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Galatasaray'ın ciddi transfer yapacağını sanmıyorum. İşte takasla, az bir parayla alabilirse yerli oyuncuları alır. Bu dönemde yerli oyuncu dışında kaliteli bir ismi öyle kolay kolay vermezler. Bizde büyük paraları vermeyeceğimize göre beklenti yapmamak lazım.
Olcan'dan G.Saray açıklaması!
Gaziantepspor'un başarılı oyuncusu Olcan Adın, G.Saray'a transferi hakkında açıklamalarda bulundu.
25 Aralık 2011 Pazar - 16:26
Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Olcan Adın, sarı-kırmızılı takıma transferi için Gaziantepspor'un onayını bekliyor. Galatasaray'dan teklif geldiğini ve konu hakkında görüşünü Gaziantepspor'a bildirdiğini ifade eden Olcan, şöyle konuştu: “Galatasaray'da oynamak istediğimi Gaziantespor Yönetimine bildirdim. Galatasaray'ın beni almak istediğini ve teklif yapıldığını duydum.”
Futbol hayatına İstanbul'da devam etmek istediğini ifade eden Olcan, “Ben konu hakkında Gaziantepspor'a bildirdim. Transferim için iki kulübün anlaşmasını bekliyorum. Anlaşma gerçekleşirse, yapacağım tek şey Galatasaray'a imza atmak” dedi.
Bu arada Gaziantespor Yönetimi'nin Olcan için Galatasaray'dan 5 milyon TL istediği öğrenildi.
Kaynak: Sportstv
kayseri yönetimi gs'nin inadına amrabat'ı fenerbahçe'ye satmaya çalışmasa bari.
bizim için çok anlamsız olur. kaldı ki çok bencil bir oyuncu. gelse, kesin emre'den dayak yerdi :D
Biraz teknik direktörlede alakalı o bencillik. Tabii oyuncun karakterinde de katkısı var ama Kayseride olduğu gibi oynayamaz Galatasaray'da Fatih Hoca oynattırmaz :)
Olcan,Amrabat ve bir forvet gelecek diye düşünüyorum devre arasında.
Olcan ile Amrabat bize pahalıya patlayabilir ama gerçekten çok iyi oyuncular. Kazım ve Riera'dan çok daha etkili olacaklardır
Bence iyi bir sağ açığa ihtiyacımız var birde tabi ki forvet
Kazım her maç tam bir anlamıyla kanat oyuncusu gibi oynamıyor ya bazen çizgiye gömülüyor yada habüre içeri kat ediyor topu dikine süremiyor , Kazım'ı forvette denemek lazım aslında.
İkinci olarak Elmander'in yanına hızlı ve iyi top sürebilen bir oyuncu almamız şart , fiziğide yerinde olacak haliyle , Baros'un bu sene koşuları ve top sürmesi geldiği seneki gibi değil top sürerken ayakları dolanıyor bazen.
Sol kanada transfere gerek yok , Riera'ya yarım sezon daha şans verilmeli zaten orayı Emre ve Riera idare ederler.
Görünen o ki Olcan ve Amrabat'ı alacağız. :) Bir de forvet katsak takıma fena olmaz.
Bence galatasaray yabancı almayacak ara transfer de zaten alsalar da hangi yabancıyı kesip oynatacak fatih hoca.
Biz Melo'nun bonservisini ve Olcan'ı alalım yeter bu sezonluk...
amrabat transferi zor. adamlar vermiyoruz dedi. tabii belli olmaz ne olacağı ama ben çok çok düşük görüyorum bu ihtimali.
amrbat olmucak galiba keita ile olcani alsak kanatlar ucurur bizi.
Kulüp istediği kadar vermesin Amrabat gelmeyi çok istiyor, bu işin sonu Ali Turan transferine benzeyecek bence
Jaja Galatsarayda haberi arttı tivitırda.
Yeteneğinin yanında biraz istikrar ve karakter olsa şuan Barcelona'da oynardı Jaja. Ama ne olursa olsun takıma gelmesini isterim Fatih hoca onuda adam eder :)
Amrabat gitmek istediği halde tuttuklarında ne kadar verim alabilecekler acaba.
Olcan ve bir forvet alsak yeter.Eğer Amrabat gelirse forvete de yabancı alınırsa kontenjana takılıyoruz.
Yapılacak en mantıklı transfer Melo'nun bonservisini almak olur. Gerisi boş
Turgut Doğan Şahin:''Ankaragücü'nü çok seviyorum ve anlayış bekliyorum.İradem Galatasaray'a gitmekten yana.'' (Radyospor)
Turgut Doğan Şahin : “ “Başkanımıza Galatasaray’a transfer olmak istediğimi söyledim. "
Turgut Doğan Şahin : “Fatih Terim’in beni istemesi gurur verici. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda Galatasaray’a gitmek istiyorum. "
Turgut yetenekli oyuncu iyi alternatif olur bizim için...Hem kanat hem de forvette oynuyor diye bilyorum...