Sayfa 661 / 1204 İlkİlk ... 1615616116516596606616626636717117611161 ... SonSon
19,801 ile 19,830 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Parayı bastırıp Seydou Doumbia'yı alsak ne harika olur
    Heh bak işte, o adama kaç para verirseler versinler hiç demem ki niye o kadar para verdiler. Doumbia - Elmander evet çok sağlam olur

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Heh bak işte, o adama kaç para verirseler versinler hiç demem ki niye o kadar para verdiler. Doumbia - Elmander evet çok sağlam olur
    İyi güzel verelim vermesine de , gelmesi imkansız bir oyuncu şuan için.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Parayı bastırıp Seydou Doumbia'yı alsak ne harika olur
    20-25 Milyon Euro'da aşağıya vermezler. Premier League takımların kapısında yatıyor CSKA Moskova'nın. Çok ünlü oldu, çok büyük oyuncu olacak çoook.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Amrabat: Galatasaray'a gitmek için kulübümden izin isteyeceğim. Her futbolcu gibi ben de büyük kulüplerde forma giymek isterim.

Amrabat: Türkiye Ligi'nde sadece G.Saray forması giymek istiyorum. Başkanım ve hocam iyi niyetli insanlar. Beni anlayacaklarını düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ne güzel işte anlayışlı oyuncu umarım Kayserispor'da aynı anlayışı gösterir
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    20-25 Milyon Euro'da aşağıya vermezler. Premier League takımların kapısında yatıyor CSKA Moskova'nın. Çok ünlü oldu, çok büyük oyuncu olacak çoook.

Doğru tabiide şahsım olarak gelmesini çok istediğim bir futbolcu tam aradığımız tipte kilidi açabilecek. Onun dışında Freiburg'da oynayan Papiss Cisse'de var. Bildiğim kadarıylada Freiburg şuan sonuncu sırada ve Cisse'nin 9 golü var ligde

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kayserispor çok karşı karşıya geliyor İstanbul takımlarıyla.Adamlar yöneticim ve teknik ekip olarak iyi çalışıp iyi isimler takıma katıyor ama yakalarından düşmüyorlar.Yakında Hasan Ali ve Furkan içinde kavgalar çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Amrabat: Galatasaray'a gitmek için kulübümden izin isteyeceğim. Her futbolcu gibi ben de büyük kulüplerde forma giymek isterim.

Amrabat: Türkiye Ligi'nde sadece G.Saray forması giymek istiyorum. Başkanım ve hocam iyi niyetli insanlar. Beni anlayacaklarını düşünüyorum.
    Hocası iyi niyetli olabilirde diğeri için aynısını söyleyemeyiz , Amrabat
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zorunlu Açıklama

Bugün bazı medya organlarında Fransa’nın Lille takımında forma giyen Moussa Sow’un kulübümüze transferi ile ilgili haberler yer almaktadır. Söz konusu haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün adı geçen futbolcu ile ilgili herhangi bir girişimi olmamıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın ciddi transfer yapacağını sanmıyorum. İşte takasla, az bir parayla alabilirse yerli oyuncuları alır. Bu dönemde yerli oyuncu dışında kaliteli bir ismi öyle kolay kolay vermezler. Bizde büyük paraları vermeyeceğimize göre beklenti yapmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olcan'dan G.Saray açıklaması!
    Gaziantepspor'un başarılı oyuncusu Olcan Adın, G.Saray'a transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

25 Aralık 2011 Pazar - 16:26
    Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Olcan Adın, sarı-kırmızılı takıma transferi için Gaziantepspor'un onayını bekliyor. Galatasaray'dan teklif geldiğini ve konu hakkında görüşünü Gaziantepspor'a bildirdiğini ifade eden Olcan, şöyle konuştu: “Galatasaray'da oynamak istediğimi Gaziantespor Yönetimine bildirdim. Galatasaray'ın beni almak istediğini ve teklif yapıldığını duydum.”

Futbol hayatına İstanbul'da devam etmek istediğini ifade eden Olcan, “Ben konu hakkında Gaziantepspor'a bildirdim. Transferim için iki kulübün anlaşmasını bekliyorum. Anlaşma gerçekleşirse, yapacağım tek şey Galatasaray'a imza atmak” dedi.

Bu arada Gaziantespor Yönetimi'nin Olcan için Galatasaray'dan 5 milyon TL istediği öğrenildi.

Kaynak: Sportstv

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kayseri yönetimi gs'nin inadına amrabat'ı fenerbahçe'ye satmaya çalışmasa bari.

bizim için çok anlamsız olur. kaldı ki çok bencil bir oyuncu. gelse, kesin emre'den dayak yerdi
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Biraz teknik direktörlede alakalı o bencillik. Tabii oyuncun karakterinde de katkısı var ama Kayseride olduğu gibi oynayamaz Galatasaray'da Fatih Hoca oynattırmaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olcan,Amrabat ve bir forvet gelecek diye düşünüyorum devre arasında.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Olcan ile Amrabat bize pahalıya patlayabilir ama gerçekten çok iyi oyuncular. Kazım ve Riera'dan çok daha etkili olacaklardır

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bence iyi bir sağ açığa ihtiyacımız var birde tabi ki forvet

Kazım her maç tam bir anlamıyla kanat oyuncusu gibi oynamıyor ya bazen çizgiye gömülüyor yada habüre içeri kat ediyor topu dikine süremiyor , Kazım'ı forvette denemek lazım aslında.

İkinci olarak Elmander'in yanına hızlı ve iyi top sürebilen bir oyuncu almamız şart , fiziğide yerinde olacak haliyle , Baros'un bu sene koşuları ve top sürmesi geldiği seneki gibi değil top sürerken ayakları dolanıyor bazen.

Sol kanada transfere gerek yok , Riera'ya yarım sezon daha şans verilmeli zaten orayı Emre ve Riera idare ederler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Görünen o ki Olcan ve Amrabat'ı alacağız. Bir de forvet katsak takıma fena olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence galatasaray yabancı almayacak ara transfer de zaten alsalar da hangi yabancıyı kesip oynatacak fatih hoca.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Biz Melo'nun bonservisini ve Olcan'ı alalım yeter bu sezonluk...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

amrabat transferi zor. adamlar vermiyoruz dedi. tabii belli olmaz ne olacağı ama ben çok çok düşük görüyorum bu ihtimali.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amrbat olmucak galiba keita ile olcani alsak kanatlar ucurur bizi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kulüp istediği kadar vermesin Amrabat gelmeyi çok istiyor, bu işin sonu Ali Turan transferine benzeyecek bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Jaja Galatsarayda haberi arttı tivitırda.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yeteneğinin yanında biraz istikrar ve karakter olsa şuan Barcelona'da oynardı Jaja. Ama ne olursa olsun takıma gelmesini isterim Fatih hoca onuda adam eder

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kulüp istediği kadar vermesin Amrabat gelmeyi çok istiyor, bu işin sonu Ali Turan transferine benzeyecek bence
    kayseri amrabatı satmayı düşünmüyor sonu ali turan gibi olamaz çünkü amrabatın kayserisporla 3.5 yıllık sözleşmesi daha var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Amrabat gitmek istediği halde tuttuklarında ne kadar verim alabilecekler acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Olcan ve bir forvet alsak yeter.Eğer Amrabat gelirse forvete de yabancı alınırsa kontenjana takılıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yapılacak en mantıklı transfer Melo'nun bonservisini almak olur. Gerisi boş

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Turgut Doğan Şahin:''Ankaragücü'nü çok seviyorum ve anlayış bekliyorum.İradem Galatasaray'a gitmekten yana.'' (Radyospor)
    Turgut Doğan Şahin : “ “Başkanımıza Galatasaray’a transfer olmak istediğimi söyledim. "
    Turgut Doğan Şahin : “Fatih Terim’in beni istemesi gurur verici. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda Galatasaray’a gitmek istiyorum. "

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Turgut yetenekli oyuncu iyi alternatif olur bizim için...Hem kanat hem de forvette oynuyor diye bilyorum...

Mesaj Yetkileri