Luca Antonini haberleri de çıkmaya başladı düzenli takip edenler varsa yorumlarını yazabilir mi ve nasıl oynuyor bilmiyorum ama alınırsa milanın maddi durumunda dolayı ucuza kapatabilecek gibi
Printable View
Luca Antonini haberleri de çıkmaya başladı düzenli takip edenler varsa yorumlarını yazabilir mi ve nasıl oynuyor bilmiyorum ama alınırsa milanın maddi durumunda dolayı ucuza kapatabilecek gibi
Chadli'yi fazla olmasa da 5-6 maç izlemişimdir. Beğendiğim bir oyuncu yalnız 10 milyonun üzerinde eder mi bilemiyorum. Hollanda Ligi'nde iyi iş yapıp da başka liglerde de bunu sürdürebilen oyuncu sayısı çok fazla olmuyor malum. Ama ligimize gelsin isterim böyle tam parlama çağında oyuncular.
Fatih Terim'in son açıklamalarından sonra hedefteki isimler Bernard ve Chadli olabilir diye düşünüyorum.
Demba Ba için kronik sakat,ayağında platin var tarzı açıklamalar yapılmıştı sanırsam, hatta istenmemesinin nedeni bu bahaneydi. Adam Chelsea'de ilk maçında gol attı. Pardon Chelsea'ye gelirken sağlık kontrollerinden geçmedi herhalde !
Bende haber sitelerinden duymuştum. Halbuki gelseydi müthiş olurdu.
Terim Bikaç kişi vermiş başkana, genç oyuncularmış heralde, genç oyuncu olduğunu duyunca daha bi heyecanlandım ben :D
Semih'in yanına bir türk stoper alınabilse sol beke carlinhos gibi bir isim alınırsa ben Fatih hocanın yerinde olsam riera'yı kullanırım ML'de
Katılıyorum, Ömer Toprak veya Serdar Taşçı'yı alabilsek, 4-4-2 de solu Carlinhos ve Riera ikilisine emanet edebiliriz, Riera savunmayı da öğrenmiş durumda, Carlinhos videolarından ve kendisi hakkında yapılan yorumlara göre hücumcu bir bek, çok etkili bir sol kanadımız olabilir ve hocanın istediği sistem devam eder. Tabii bunların olması zor gözüküyor.
Önemli olan hucumcu olmak değil dirençli olabilmek.
Zaten bizim bek en kral hucumcu, ama gidip gelemiyor atletik değil, dayanıklı değil. Önemli olan bu.
Carlinhos çok dirençli ve atletikmiş. Aynı zamanda hücumcu. :p
İtalya basınında çıkan habere göre Milan'dan Antonini ve Mesbah için teklif veriyormuşuz. Ünal Aysal Milan'a gitmiş. Antonini sol açıktan devşirme bek diye biliyorum, Mesbah kim hiçbir fikrim yok adını ilk defa duydum. Inter'den Silvestre ismi de bizimle geçiyor, enteresan geldi bu haber.
Ünal Aysal, Galliani'ye nezaket ziyaretinde bulunmuş, transfer falan yokmuş. :D
Twitterda Matías Silvestre adı geçiyor.Ünal Başkan Milano'ya gitmiş.
Ntv Spor Sneijder haberini çıkarttı. O haberden sonra Ünal Aysal'ın Milan kulübünü ziyaret ettiği öğrenildi. E bu adam neden İtalya'da şimdi : )))
Milano'da yeni bir kadro kurup öyle gelecek sanırım :)
Amk / Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu sabah gittiği Milano'da Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder için İnter ile masaya oturdu..
ŞL kozun yoksa para vereceksin risk alacaksın, yoksa vasat oyuncular ile ŞL'ye kalamayacaksın, sonra iyi oyuncular alamayacaksın kısır döngü oluyor. Sene başında ŞL kozu vardı kullanabildik mi ?
Fenerbahçe bu konuda bizden iyi, Fransa pazarını çok etkili kullanıyorlar. Niang'ı, Sow'u almak Shaqiri'yi almakla eş değer benim gözümde.
evet fenerbahçenin fransayı iyi kullandığı doğru biz de biraz italyayı iyi kullanıyor gibi fatih hocanın etkisiyle :) ve şl kozu ilk defa elimizde vardı ve kulüpler sıralamasında da baya gerideydik ama düzenli başarı geldikçe borçlar yapılandırılıp sıcak para elimize geçtikçe transferde başarılı olabileceğimize inanıyorum
şınayder galatasarayın aradığı isim değil bence , kaka olabılir ama
İtalya'yı kullansak bile ne kadar doğru olur ben pek emin değilim. ŞL konusunda katılıyorum sana yıllardır yok ama bunu tolere edebilecek şey para, yönetimimiz verilecek adama vermiyor, alakasız isimlere de para saçıyor bence burada tezatlık var. Anlatmak istediğim bu. Melo mesela, aylarca pazarlık yapıldı adam da yattı kampı kaçırdı, puan kayıplarından kaçan paraları düşündüğüm zaman hatta ola ki şampiyonluk kaçarsa oluşacak zararı düşündüğüm zaman bana uygulanan politika yanlış geliyor. Bir söz vardı ucuz alacak kadar zengin değilim gibi bir şey olmalı, bizim ki o hesap.
Bu arada başkan yarın 14.00'te GS Tv de olacakmış canlı yayında, İtalya'ya transfer için gitmemiş olma ihtimali var bu kadar kısa sürede olacak iş değil çünkü.
Ersin Düzen Matias Silvestre ismini söyledi twitter'dan. Hic macini izlemedim ama Fm profili cok iyi duruyor tam bize gereken stoper.
Scouting ekibimizin geliştirildiğini duymuştum. Nerde bu adamlar çalışmıyorlar mı :D
İtalyanlar şimdi de Milan'dan Boateng demişler.
@Milanello: Galatasaray are interested in signing both Antonini and Boateng. @OfficialAnto_77 @KPBofficial”
Boateng ırkçılıktan dolayı italyadan ayrılabilirim dedi tabi ama ayrılıpta bize gelmez ingiltereye döner :D
Sneijder'e 4 milyon euro + maç başı teklif edilmiş, cevap Türkiye'de oynamayı düşünmüyorum olmuş, şimdi merak ediyorum B planı ne ya da bir B planı var mı? :)
Siem De Jong'un menajeri Galatasaray'ın ilgisini onayladı ama Galatasaray büyük ihtimalle Sneijder'i alacak dedi.
Sneijder gelirse dünya üzerinde çok büyük sükse yaratırız.Sanmıyorum onun maliyetini karşılıyacağımızı.Ama ya gelirse diyede insan düşünmeden edemiyor.
Gelirse harika olur,ama gelmez.
http://skorer.milliyet.com.tr/musler...98/default.htm
Galatasaray Muslera'yı bu parayı satarsa gerçekten büyük bir başarı elde eder. 25 Milyon Euro.
Böyle bir tepki geleceğini biliyorum ama işte görmeden bilmeden konuşmamak lazım.
O iki klübün yoneticilerinin arası inanılmaz iyi aşağı yukarı her sene aralarında oyuncu değiş tokuşu olur. Pirlo da o değiş tokuşların birinde Milan'a gitmiştir. Seedorf da aynı şekilde. Yani onlar birbirleriyle baglantılı klüpler. Gs-Fb gibi değil