Fake hesap.![]()
Fake hesap.![]()
http://youtu.be/tOAe2W3zGsM
carlinhos iyi futbolcuymuş ya beğendim ( youtube dan futbolcu beğenmenin zevkide bi ayrı oluyo) yalnız bu adam bize gelirse sol açık oynar , ben sağ ayak içiyle bu kadar çok şut çeken bi solbek görmedim
![]()
Carlinhos'un sağ içi Amrabat'ın sağ içinden daha iyi![]()
Screw you guys, I'm goin' home
2009'da G.Saray'ı çalıştıran Bülent Korkmaz, o dönem Arjantin'de top koşturan Falcao ve Pastore'yi istedi. Oyuncular ile kulüpleri ikna edildi. Ama yönetici Adnan Sezgin "Carrusca'dan ağzımız yandı" deyince vazgeçildi...
Sunun asli varmidir ?
Cimbom Devler Ligi için son kozunu oynadı, Chadli’ye kancayı taktı.
http://amkspor.com/2013/01/06/aslan-...dusunuyor.html
Gunluk resmi siteyi takip ettigim kadariyla taffarel antremanlarda yok brezilyaya gitti galiba carlinhos için
İkinci yarının hazırlıklarına Antalya'da devam eden Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-kırmızılılar'da öncelikli hedef Sneijder.
Lig lideri Galatasaray'da yönetim, teknik direktor Fatih Terim'in istekleri doğrultusunda transfer icin yoğun mesai harcıyor.
Sarı kırmızılılar'ın gündeminde öne çıkan 3 isim bulunuyor. İnter'den ayrilacagini açiklayan Wesley Sneijder için temaslarını sıklaştıran Galatasaraylı idareciler, Hollandalı yıldızın İngiltere'ye transfer olabilecegi yönünde çıkan haberlere karşın, umudunu koruyor.
Sarı kırmızılı yönetim, kanatlarda forma giyebilecek futbolcu isteyen Fatih Terim'e, yine Fas kökenli bir oyuncu önerdi. Terim'e, Hollanda'nin Twente takımında forma giyen 23 yaşındaki Nacer Chadli'yi teklif eden yönetim, deneyimli çalıştırıcının bu konudaki raporunu bekliyor. Twente'nin, Chadli icin 10 milyon euronun üzerinde bonservis bedeli talep edeceği tahmin ediliyor.
Terim'in mutlaka takviye istedigi sol bek pozisyonunun bir numaralı ismi Carlinhos'tan ise sevindirici haber gelmedi. Bu transfer icin Claudio Taffarel'i görevlendiren sarı kırmızılılar, Brezilyalı efsanenin tüm çabalarina karşın, genç oyuncunun kulübünü ikna edemiyor.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...hedef-sneijder
Nacer süper olur gelirse.
Luca Antonini haberleri de çıkmaya başladı düzenli takip edenler varsa yorumlarını yazabilir mi ve nasıl oynuyor bilmiyorum ama alınırsa milanın maddi durumunda dolayı ucuza kapatabilecek gibi
Chadli'yi fazla olmasa da 5-6 maç izlemişimdir. Beğendiğim bir oyuncu yalnız 10 milyonun üzerinde eder mi bilemiyorum. Hollanda Ligi'nde iyi iş yapıp da başka liglerde de bunu sürdürebilen oyuncu sayısı çok fazla olmuyor malum. Ama ligimize gelsin isterim böyle tam parlama çağında oyuncular.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Fatih Terim'in son açıklamalarından sonra hedefteki isimler Bernard ve Chadli olabilir diye düşünüyorum.
Demba Ba için kronik sakat,ayağında platin var tarzı açıklamalar yapılmıştı sanırsam, hatta istenmemesinin nedeni bu bahaneydi. Adam Chelsea'de ilk maçında gol attı. Pardon Chelsea'ye gelirken sağlık kontrollerinden geçmedi herhalde !
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bende haber sitelerinden duymuştum. Halbuki gelseydi müthiş olurdu.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Terim Bikaç kişi vermiş başkana, genç oyuncularmış heralde, genç oyuncu olduğunu duyunca daha bi heyecanlandım ben![]()
Semih'in yanına bir türk stoper alınabilse sol beke carlinhos gibi bir isim alınırsa ben Fatih hocanın yerinde olsam riera'yı kullanırım ML'de
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Katılıyorum, Ömer Toprak veya Serdar Taşçı'yı alabilsek, 4-4-2 de solu Carlinhos ve Riera ikilisine emanet edebiliriz, Riera savunmayı da öğrenmiş durumda, Carlinhos videolarından ve kendisi hakkında yapılan yorumlara göre hücumcu bir bek, çok etkili bir sol kanadımız olabilir ve hocanın istediği sistem devam eder. Tabii bunların olması zor gözüküyor.
Önemli olan hucumcu olmak değil dirençli olabilmek.
Zaten bizim bek en kral hucumcu, ama gidip gelemiyor atletik değil, dayanıklı değil. Önemli olan bu.
Carlinhos çok dirençli ve atletikmiş. Aynı zamanda hücumcu.
İtalya basınında çıkan habere göre Milan'dan Antonini ve Mesbah için teklif veriyormuşuz. Ünal Aysal Milan'a gitmiş. Antonini sol açıktan devşirme bek diye biliyorum, Mesbah kim hiçbir fikrim yok adını ilk defa duydum. Inter'den Silvestre ismi de bizimle geçiyor, enteresan geldi bu haber.
Ünal Aysal, Galliani'ye nezaket ziyaretinde bulunmuş, transfer falan yokmuş.![]()
Last edited by uAburak89 : 07.Ocak.2013 at 19:36
Twitterda Matías Silvestre adı geçiyor.Ünal Başkan Milano'ya gitmiş.
Ntv Spor Sneijder haberini çıkarttı. O haberden sonra Ünal Aysal'ın Milan kulübünü ziyaret ettiği öğrenildi. E bu adam neden İtalya'da şimdi : )))
Milano'da yeni bir kadro kurup öyle gelecek sanırım![]()
Amk / Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu sabah gittiği Milano'da Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder için İnter ile masaya oturdu..