Ünal Aysal: "Sneijder için müzakereler başladı ancak her şey önümüzdeki günlerde netleşecek."
Printable View
Ünal Aysal: "Sneijder için müzakereler başladı ancak her şey önümüzdeki günlerde netleşecek."
Sneiljder transferi müspet bir ivme kazanmış. :D Yine yedi cezayı SPK'dan Ünal Aysal.
Moratti ile yemek yediğiyle kalacak adamın geleceği yok. Ben hiç ihtimal vermiyorum.
Ünal Aysal tekrara düşmeye başladı açıklamalar hep aynı tarz, ilk başlarda daha iyiydi. Başkanım Elmander deniliyor cevap aldık, bu kadar olacak ya diyalog. :D
Yine gaza geldi, Carlinhos dedi Chadli dedi, hiçbiri gelmeyecek yine aynı senaryo lafta kalacak. Hemen arkasından indirim falan diyor, para için kadro dışı kalan Sneijder bize niye indirim yapsın ki ?
Ünal Aysal: "Chadli, Carlinhos ve Sneijder transfer listemizdeki isimler..."
Chadli,Carlinhos ve Sneijder transfer listemizdeki oyuncular.Sneijder gelsin,Carlinhos ile.Bakalım ne sonuç çıkıcak Sneijder'den.
Sneijder gelse keşke.Kendisini çok seviyorum.
25 m Euro'nun altına kesinlikle satılmamalı Muslera. Aksi halde elimizde kalsın. Çünkü Onur falan Muslera'nın yerini doldurmaz.
Yıllardır kaleci sorunu çekiyoruz,iyi para deyip satmamalıyız.Muslera ilaç gibi geldi,onun yerine gelecek kaleci en az onun kadar iyi oynasa da bence öyle bir riske girmemeliyiz.
Irmak Kazuk az önce Ntvpor'da İnter'le Sneijder'in bonservisi için 8 milyon euroya anlaşıldı dedi.Sneijder ilede ücrette anlaşılmış.Ancak Sneijder son bir kez ailesiyle görüşüp dönüş yapacakmış 48 saat içinde.Olumlu olursa cuma günü İstanbul'a geliyormuş.Ne oluyoz la...
Ailesi sorun çıkarır kesin.Hep oluyor bu.Valla bu kadar çabuk gelişmeler şaşırttı beni.Tabi Irmak Kazuk'un istihbaratı doğruysa.
Ailesini bir kere İstanbul'a getirsinler,gezdirsinler,olur bu iş.İstanbul'a gidipte hayran kalmamak elde değil.
Boğaz' da rakı-balık a götürürüz, ertesi akşama kalmaz imzaları atar.
Muslera, Ufuk
Eboue, Sabri
Semih, Hakan Balta, Gökhan Zan
Dany, Uji
Riera, ????
Melo, Engin
Selçuk, Yekta
Hamit, Aydın
Sneijder, Emre
Burak, Umut
Elmander, Sercan
Amrabat bu kadroda şans bulamaz diye düşünüyorum. Çünkü taktik 4-3-1-2'ye dönecektir. Tek forvete dönülürse eğer ancak öyle oynayabilir Amrabat. Bu sistemde 4-2-3-1 olacaktır. İki ön libero Melo ve Selçuk. Önlerinde Amrabat, Sneijder ve Hamit olabilir gibi. Bilmiyorum güzel şeyler olur gibi.
Fatih Terim donmez 4 3 1 2 ye bence.
Sneijder'i selcuk melo ikilisinden birinin yerine dusunuyo olabilir. ya da forvetlerden birini keser sneijder i forvet arkası koyar o da bize o kadar etkili olamaz. Ayrıca sol acıkta da deneyebilir.
Sol açıkta oynamaz Sneijder. Forvet arkası oynamak isteyen lider tipte bir oyuncu diye biliyorum çünkü
Ajaxta 4 3 3 te 3 lü ortasahanın solunda oynardı son donemlerde Ajax 4-4-2 ye gecmişti bir süre sol açık görev yaptı.
İnter'e ilk geldiği donemlerde inter baklava 4-1-2-1-2 oynuyordu orta ikilinin solunda (mc) olarak görev yapmıştı. Mourinho onu bir amc yaptı cift forvetin arkasında.
Bu da tabi ayrı bir olay cift forvet arkası oynamak ayrı tek forvet arkası oynamak ayrı. Bence Sneijderde tek forvet arkası amc özellikleri yok, Kaka'da var.
Yani hiç oynamasa bile bence özellik olarak oynar. Feldkamp bir aralar 4-1-2-1-2den 4-4-2 duze donmuştu lincoln'ü sag acık oynatmıştı bir iki maç ben begenmiştim. Sürati olmamasına ragmen.
Sneijder aynı zamanda cok suratli ve sert şutlara sahip sol acıktan içeri katedip vuruslar yapabilir.
Oyuncuların eski takımlarında oynadıgı mevkilere cok takılmayın. Oyuncunun özellikleri varsa değişik mevkilerde de kullanılabilir.
Irmak Kazuk çok güldürdü beni, bonservis 8 milyon euro olduğunu zaten herkes biliyor. Oyuncunun alacağını söyleyemiyor çünkü haberi balon. :) Rakamları bilmiyoruz ama anlaştılar son kararı ailesiyle görüşüp verecek. Bak bak. :D Transfer gerçekleşirse biz bilmiştik diyecekler, yatarsa da bu transfer de aile engeline takılan transferler arasındaki yerini almış olacak. :)
Sneijder gelsinde Fatih hoca ne yapar eder bir çıkar yol bulur.Sneijder gibi birisini daha nereden bulucağız.
Bugün Ünal Aysal'da,Sneijder konusunda ailesine dikkat çekmişti.Ailede önemli bir sorun gibi bir şey dedi diye hatırlıyorum.Bence Irmak Kazuk'un dediği gibi aileside onay verirse Sneijder'i cuma günü İstanbul'da görürüz.İnşallah yenge sorun çıkarmaz:)Kazuk kendinden emin gibiydi.
Ya bizim baskanlar da kolpa medya ondan da kolpa.
Haritada bir açın bakın bakiym Anji Machakala nerede diye.
Bu adamlar nasıl alıyor Eto'yu falan.
Para veremiyoruz demiyorlar yigitliğe dışkı sürdürmüyorlar yok karısı istemedi yok eniştesi amuda kalkmadı.
Doğru bak onu unutmuşum aile bahanesi de zaten Ünal Aysal tarafından verilmiş kendilerine, güzel bir kolaj ile haber yapmak çok kolay. :) Cuma günü İstanbul'da kısmını kaçırmışım, çok iddialılar, ben %1 diyorum bu transfer için o da adama en az 5 falan verirsek. Görelim bakalım.
Haberde girilmiş.İsteyen okuyabilir...
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...in-gun-sayiyor
Sneijder olacak inanıyorum. Başkanın taraftara artık hediye etmesi gereken bir şey vardı bu da Sneijder olacak.
Aboooooovvv ŞEREF AYDIN REİS COMEBACK
"Ben bugün bir haber aldım..." :-)
Adlı mesajını attı.
10 numaralı formasıyla WESLEEEEEYYYYY
O zaman Eto'o bitmiş. :D
Sneijder gelsin yeter ki, çocuklarını bizzat ben eğitirim arkadaş. Bunun için gerekirse yarım yılda ana dilim gibi Flemenkçe öğrenirim. Yengeyle kuaföre gider dedikodu yaparım, olası ziyaretlerinde annesine şeker ve kolonya sunarım, babasını bira içmeye götürürüm. Ne bileyim kardeşi filan varsa çapkınlığa çıkarız beraber. Her türlü olsun yani.
Adamı aldık da numarası kaldı :n:
Şeref Aydın geri vites yaptı sanırım :D
ben artik bu duyum muyum islerine girmiyorum. zaten uzunca bir suredir de yazmiyorum hic. sneijder ismi ortaya cikinca eksi de bir gorus paylastim, bunun ustune gelip buraya da biseyler yazayim dedim.
bence sneijder'e fazla kaptirmayin kendinizi. daha önce de bircok kez yurt disi seyahatleri yapildi. forlan, reyes, shaqiri, podolski. bunlarin hemen hepsi olumsuz sonuclandi, alayi unal aysal'a giydirdi :-) ilgilendigimizi baskan aciklamis zaten. kuluple anlasmak kolaydi, ki anlasmislar. asil mesele oyuncu. ntv spor oyuncunun cuma ya kadar izin istedigini soyluyor bu dogru diye biliyorum. ben de sizin gibi bekliyorum. yerinizde olsam twitter dan herife baski kurardim. ise yarayacaktir emin olun
bu arada twitterda cakma bir seref aydin hesabi var. benim adimi kullanarak mesajlasma falan yapiyormus. kendisini detayli olarak dun savciliga sikayet ettim. gelismeleri gorecegiz.
bu arada biraz gec olacak ama, hepinizin yeni yilini kutlarim.
Kapatın yahu şu mevzuyu,hele bir gelsin.Gelsin bakın o zaman noluyor.
Ünal reyiz bari şu transferi bitir ya :( Al getir Sneijder'i,zaten forma gelirlerinden köşeyi döneriz.Şuraya yazıyorum,Sneijder gelsin,forma almayan adam değildir.Yani almazsam adam değilim :D
Benzerini Kaka gündemdeyken yazmıştım,yalan olmuştu.Bu bari iyi sonuçlansın.
https://twitter.com/sneijder101010
Beyler bu kendi twitter'ı. Buradan yardırın, belki biz ikna ederiz :)
Anlaşılan eşini çok seviyor. Zaten sevilmeyecek gibide değil orası ayrı konu ama hanım İstanbul olmaz derse bu iş biter.
Bu da yengenin adresi :D
https://twitter.com/YolantheCabau
Transferin gerçekleşme ihtimalini çok çok düşük görüyorum. İnter'in ödeyemediği ücreti biz ödeyeceğiz. Aynı zamanda o kadar Avrupa takımı arasından Sneijder'e teklif gelmeyecek. Evet evet aile kesin engel olur :)
Bu sefer de patlamaz işallah gelirse 1 tane daha forma almayan :D
Wesley Sneijder gelirse en çok Selçuk İnan denen çakma oyun kurucudan kurtulacağımıza sevineceğim.Herkes oyun kuruculuğun duran top kullanmaktan ( onu bile çok etkili yaptığı söylenemez ) ibaret olmadığını görme fırsatına nail olacaktır.