Sayfa 888 / 1204 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon
26,611 ile 26,640 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Irmak Kazuk az önce Ntvpor'da İnter'le Sneijder'in bonservisi için 8 milyon euroya anlaşıldı dedi.Sneijder ilede ücrette anlaşılmış.Ancak Sneijder son bir kez ailesiyle görüşüp dönüş yapacakmış 48 saat içinde.Olumlu olursa cuma günü İstanbul'a geliyormuş.Ne oluyoz la...

Ailesi sorun çıkarır kesin.Hep oluyor bu.Valla bu kadar çabuk gelişmeler şaşırttı beni.Tabi Irmak Kazuk'un istihbaratı doğruysa.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ailesini bir kere İstanbul'a getirsinler,gezdirsinler,olur bu iş.İstanbul'a gidipte hayran kalmamak elde değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Boğaz' da rakı-balık a götürürüz, ertesi akşama kalmaz imzaları atar.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muslera, Ufuk

Eboue, Sabri
    Semih, Hakan Balta, Gökhan Zan
    Dany, Uji
    Riera, ????

Melo, Engin
    Selçuk, Yekta
    Hamit, Aydın

Sneijder, Emre

Burak, Umut
    Elmander, Sercan

Amrabat bu kadroda şans bulamaz diye düşünüyorum. Çünkü taktik 4-3-1-2'ye dönecektir. Tek forvete dönülürse eğer ancak öyle oynayabilir Amrabat. Bu sistemde 4-2-3-1 olacaktır. İki ön libero Melo ve Selçuk. Önlerinde Amrabat, Sneijder ve Hamit olabilir gibi. Bilmiyorum güzel şeyler olur gibi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Fatih Terim donmez 4 3 1 2 ye bence.

Sneijder'i selcuk melo ikilisinden birinin yerine dusunuyo olabilir. ya da forvetlerden birini keser sneijder i forvet arkası koyar o da bize o kadar etkili olamaz. Ayrıca sol acıkta da deneyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sol açıkta oynamaz Sneijder. Forvet arkası oynamak isteyen lider tipte bir oyuncu diye biliyorum çünkü
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Ajaxta 4 3 3 te 3 lü ortasahanın solunda oynardı son donemlerde Ajax 4-4-2 ye gecmişti bir süre sol açık görev yaptı.
    İnter'e ilk geldiği donemlerde inter baklava 4-1-2-1-2 oynuyordu orta ikilinin solunda (mc) olarak görev yapmıştı. Mourinho onu bir amc yaptı cift forvetin arkasında.
    Bu da tabi ayrı bir olay cift forvet arkası oynamak ayrı tek forvet arkası oynamak ayrı. Bence Sneijderde tek forvet arkası amc özellikleri yok, Kaka'da var.

Yani hiç oynamasa bile bence özellik olarak oynar. Feldkamp bir aralar 4-1-2-1-2den 4-4-2 duze donmuştu lincoln'ü sag acık oynatmıştı bir iki maç ben begenmiştim. Sürati olmamasına ragmen.
    Sneijder aynı zamanda cok suratli ve sert şutlara sahip sol acıktan içeri katedip vuruslar yapabilir.
    Oyuncuların eski takımlarında oynadıgı mevkilere cok takılmayın. Oyuncunun özellikleri varsa değişik mevkilerde de kullanılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Irmak Kazuk az önce Ntvpor'da İnter'le Sneijder'in bonservisi için 8 milyon euroya anlaşıldı dedi.Sneijder ilede ücrette anlaşılmış.Ancak Sneijder son bir kez ailesiyle görüşüp dönüş yapacakmış 48 saat içinde.Olumlu olursa cuma günü İstanbul'a geliyormuş.Ne oluyoz la...

Ailesi sorun çıkarır kesin.Hep oluyor bu.Valla bu kadar çabuk gelişmeler şaşırttı beni.Tabi Irmak Kazuk'un istihbaratı doğruysa.
    Irmak Kazuk çok güldürdü beni, bonservis 8 milyon euro olduğunu zaten herkes biliyor. Oyuncunun alacağını söyleyemiyor çünkü haberi balon. Rakamları bilmiyoruz ama anlaştılar son kararı ailesiyle görüşüp verecek. Bak bak. Transfer gerçekleşirse biz bilmiştik diyecekler, yatarsa da bu transfer de aile engeline takılan transferler arasındaki yerini almış olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sneijder gelsinde Fatih hoca ne yapar eder bir çıkar yol bulur.Sneijder gibi birisini daha nereden bulucağız.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Irmak Kazuk çok güldürdü beni, bonservis 8 milyon euro olduğunu zaten herkes biliyor. Oyuncunun alacağını söyleyemiyor çünkü haberi balon. Rakamları bilmiyoruz ama anlaştılar son kararı ailesiyle görüşüp verecek. Bak bak. Transfer gerçekleşirse biz bilmiştik diyecekler, yatarsa da bu transfer de aile engeline takılan transferler arasındaki yerini almış olacak.
    Bugün Ünal Aysal'da,Sneijder konusunda ailesine dikkat çekmişti.Ailede önemli bir sorun gibi bir şey dedi diye hatırlıyorum.Bence Irmak Kazuk'un dediği gibi aileside onay verirse Sneijder'i cuma günü İstanbul'da görürüz.İnşallah yenge sorun çıkarmazKazuk kendinden emin gibiydi.

Ya bizim baskanlar da kolpa medya ondan da kolpa.

Haritada bir açın bakın bakiym Anji Machakala nerede diye.
    Bu adamlar nasıl alıyor Eto'yu falan.
    Para veremiyoruz demiyorlar yigitliğe dışkı sürdürmüyorlar yok karısı istemedi yok eniştesi amuda kalkmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Sneijder gelsinde Fatih hoca ne yapar eder bir çıkar yol bulur.Sneijder gibi birisini daha nereden bulucağız.

Bugün Ünal Aysal'da,Sneijder konusunda ailesine dikkat çekmişti.Ailede önemli bir sorun gibi bir şey dedi.Bence Irmak Kazuk'un dediği gibi aileside onay verirse Sneijder'i cuma günü İstanbul'da görürüz.İnşallah yenge sorun çıkarmazKazuk kendinden emin gibiydi.
    Doğru bak onu unutmuşum aile bahanesi de zaten Ünal Aysal tarafından verilmiş kendilerine, güzel bir kolaj ile haber yapmak çok kolay. Cuma günü İstanbul'da kısmını kaçırmışım, çok iddialılar, ben %1 diyorum bu transfer için o da adama en az 5 falan verirsek. Görelim bakalım.
    Last edited by uAburak89 : 08.Ocak.2013 at 19:45

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Doğru bak onu unutmuş aile bahanesi de zaten Ünal Aysal tarafından verilmiş kendilerine, güzel bir kolaj ile haber yapmak çok kolay. Cuma günü İstanbul'da kısmını kaçırmışım, çok iddialılar, ben %1 diyorum bu transfer için o da adama en az 5 falan verirsek. Görelim bakalım.
    Ümit kırma şurada ne güzel Kazuk'a güvenip heves ediyoz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haberde girilmiş.İsteyen okuyabilir...

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...in-gun-sayiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder olacak inanıyorum. Başkanın taraftara artık hediye etmesi gereken bir şey vardı bu da Sneijder olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aboooooovvv ŞEREF AYDIN REİS COMEBACK

"Ben bugün bir haber aldım..." :-)

Adlı mesajını attı.

10 numaralı formasıyla WESLEEEEEYYYYY

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O zaman Eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Aboooooovvv ŞEREF AYDIN REİS COMEBACK

"Ben bugün bir haber aldım..." :-)

Adlı mesajını attı.

10 numaralı formasıyla WESLEEEEEYYYYY
    shaqiri olayından sonra hiç güvenmiyorum artık o adamada bu arada 10 numaralı forma meloda ve sezon arasında forma numarası değişimi yapılmıyo diye biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sneijder gelsin yeter ki, çocuklarını bizzat ben eğitirim arkadaş. Bunun için gerekirse yarım yılda ana dilim gibi Flemenkçe öğrenirim. Yengeyle kuaföre gider dedikodu yaparım, olası ziyaretlerinde annesine şeker ve kolonya sunarım, babasını bira içmeye götürürüm. Ne bileyim kardeşi filan varsa çapkınlığa çıkarız beraber. Her türlü olsun yani.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adamı aldık da numarası kaldı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    shaqiri olayından sonra hiç güvenmiyorum artık o adamada bu arada 10 numaralı forma meloda ve sezon arasında forma numarası değişimi yapılmıyo diye biliyorum
    O Shaqiri olayında herkes patlamıştı be abi bir anda bir olumsuzluk çıktığı belliydi yoksa çok büyük ihtimal bizdeydi Shqiri. Ben Şeref Aydın'a güveniyorum her zaman yazmıyor ama yazdığında da çoğu tuttu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şeref Aydın geri vites yaptı sanırım

ben artik bu duyum muyum islerine girmiyorum. zaten uzunca bir suredir de yazmiyorum hic. sneijder ismi ortaya cikinca eksi de bir gorus paylastim, bunun ustune gelip buraya da biseyler yazayim dedim.

bence sneijder'e fazla kaptirmayin kendinizi. daha önce de bircok kez yurt disi seyahatleri yapildi. forlan, reyes, shaqiri, podolski. bunlarin hemen hepsi olumsuz sonuclandi, alayi unal aysal'a giydirdi :-) ilgilendigimizi baskan aciklamis zaten. kuluple anlasmak kolaydi, ki anlasmislar. asil mesele oyuncu. ntv spor oyuncunun cuma ya kadar izin istedigini soyluyor bu dogru diye biliyorum. ben de sizin gibi bekliyorum. yerinizde olsam twitter dan herife baski kurardim. ise yarayacaktir emin olun

bu arada twitterda cakma bir seref aydin hesabi var. benim adimi kullanarak mesajlasma falan yapiyormus. kendisini detayli olarak dun savciliga sikayet ettim. gelismeleri gorecegiz.

bu arada biraz gec olacak ama, hepinizin yeni yilini kutlarim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Adamı aldık da numarası kaldı
    numara önemlidir şahsen alırsak anında gidip forma alıp ismini bastırcamda şimdi bu adam bu sene 10 u alamazsa seneye alıcak formada eski numara yazıncada garip geliyo neyse gelsin de herşeye razıyız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    numara önemlidir şahsen alırsak anında gidip forma alıp ismini bastırcamda şimdi bu adam bu sene 10 u alamazsa seneye alıcak formada eski numara yazıncada garip geliyo neyse gelsin de herşeye razıyız
    Aynen gelirse yarım sezon farklı numarada oynar seneye Melo gelmez 10 numarayı alır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kapatın yahu şu mevzuyu,hele bir gelsin.Gelsin bakın o zaman noluyor.

Ünal reyiz bari şu transferi bitir ya Al getir Sneijder'i,zaten forma gelirlerinden köşeyi döneriz.Şuraya yazıyorum,Sneijder gelsin,forma almayan adam değildir.Yani almazsam adam değilim

Benzerini Kaka gündemdeyken yazmıştım,yalan olmuştu.Bu bari iyi sonuçlansın.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

https://twitter.com/sneijder101010

Beyler bu kendi twitter'ı. Buradan yardırın, belki biz ikna ederiz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Anlaşılan eşini çok seviyor. Zaten sevilmeyecek gibide değil orası ayrı konu ama hanım İstanbul olmaz derse bu iş biter.

Bu da yengenin adresi

https://twitter.com/YolantheCabau

Nesil
    2007

Transferin gerçekleşme ihtimalini çok çok düşük görüyorum. İnter'in ödeyemediği ücreti biz ödeyeceğiz. Aynı zamanda o kadar Avrupa takımı arasından Sneijder'e teklif gelmeyecek. Evet evet aile kesin engel olur

Bu sefer de patlamaz işallah gelirse 1 tane daha forma almayan

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Wesley Sneijder gelirse en çok Selçuk İnan denen çakma oyun kurucudan kurtulacağımıza sevineceğim.Herkes oyun kuruculuğun duran top kullanmaktan ( onu bile çok etkili yaptığı söylenemez ) ibaret olmadığını görme fırsatına nail olacaktır.

Mesaj Yetkileri