Capello: "Planlarımda Beckham yok"
İngiltere Teknik Direktörü Fabio Capello, Los Angeles Galaxy forması giyen David Beckham'ı Euro 2012'ye götürmeyi düşünmediğini açıkladı.
2010 Dünya Kupası'nı aşil tendonundan yaşadığı sakatlık nedeniyle kaçıran, ancak yine de takımla birlikte Güney Afrika'ya götürülen Beckham, Euro 2012'de forma giymenin hayallerini kuruyordu.
Ancak İtalyan teknik adam, Sky Sports News'e yaptığı açıklamada tecrübeli oyuncunun hayallerini suya düşürürken, "Bunu pek düşünmedim. Ancak Beckham planlarınızda yer alıyor mu, diye sorarsanız; hayır, derim." şeklinde konuştu.
Berbatov Anzhi’ye göz kırptı
Galatasaray’ın da transfer listesinde olan Manchester United’ın yıldız golcüsü Dimitar Berbatov, transfer rekortmeni Anzhi’ye gidebilir.
Manchester United’ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov’un menajeri Emil Danchev, Rusya’nın transfer devi Anzhi Makhachkala iddialarına ılımlı yaklaştı.
Sezon başında yüksek bir bonservis bedeliyle Inter’den Kamerunlu golcü Samuel Eto’o’yu kadrosuna katan Rus ekibi, Berbatov için 17.5 milyon avro gibi bir rakamı gözden çıkarmış durumda.
Berbatov’un sürekli olarak forma giyememekten yana şikayetçi olduğunu ima eden Emil Danchev, Daily Mirror’a yaptığı açıklamada, “Anzhi resmi bir teklifle gelirse, bunu seve seve değerlendiririz. Bu durumda Dimitar ile oturur, konuşuruz. Ben Dimitar’ın Manchester’da mutlu olduğu konusunda şüpheliyim. Sürekli olarak oynayamamak büyük bir sıkıntı” dedi.
Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncu, Anzhi’den senelik 10 milyon avroya yakın bir ücret alabilir.
Bulgar golcü, hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray yönetiminin alternatifleri arasında.
Fellaini Everton ile Nikah Tazeledi
İngiltere Premier Lig Ekiplerinden Everton, Kontratı 18 Ay Sonra Bitecek Olan Belçikalı 23 Yaşındaki Orta Saha Oyuncusu Marouane Fellaini ile 2016 Yılının Yazına Kadar Kontratını Uzattığını Resmi Sitesinde Duyurdu.
Everton, Marouane Fellaini'yi 2008 Yılında Standart Liege'den 15M £ Bonservis Bedeli Ödeyerek Transfer Etmişti. Son 2 Yıldır Sakatlıklarla Boğuşan Yıldız Oyuncu Bu Sezon Sakatlıkltan Kurtularak Formasına Yeniden Sahip Olmuştu.
Mancini: "Barca ve Real ile aynı seviyedeyiz"
İtalyan teknik adam, Premier Lig'de sergiledikleri dominnat performansla Avrupa'daki rakipleri ile de başa çıkabileceklerini gösterdiklerine inanıyor.
Manchester City Menajeri Roberto Mancini, takımının yaptığı sezon başlangıcı ile Avrupa'nın en iyilerinden biri olduğunu gösterdiğini düşünüyor.
Premier Lig'de yenilgisiz lider durumda olan Manchester City, bu sezon sadece Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 2-0 mağlup olmuştu. O maçtan sonra Villarreal'i hem içeride hem de dışarıda mağlup etmeyi başaran Mancini'nin öğrencileri yarın Napoli ile kiritik bir maça çıkacak.
Bu maç öncesi açıklamalarda bulunan teknik adam, "Sezona çok iyi başladık. Bu bize ihtiyacımız olan güveni verdi. Barcelona, Real Madrid veya Manchester United'dan daha iyi olduğumuzu düşünmüyorum ama bence onlarla aynı seviyedeyiz." dedi.
Bu aralar üç günde bir sürekli olarak maça çıktıklarını belirten Mancini, "Kasım ve Aralık bizim açımızdan oldukça kritik olacak. Bu sürede de galibiyet serimizi sürdürmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.
Hiddink: "Abramovich ile çalışmak isterim"
Hollandalı teknik adam İngiliz kulübüne yeşil ışık yaktı.
Kısa bir süre Chelsea'yi çalıştıran Guus Hiddink, kulübün Rus başkanı Roman Abramovich ile yeniden çalışabileceğini açıkladı.
Bilindiği gibi Hollandalı teknik adam, 2008-09 sezonunda geçici olarak Chelsea'nin başına geçmiş ve FA Cup'ı kazanarak taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Euro 2012 play-off'unda yaşanan başarısızlığın ardından Türkiye Milli Takımı ile yollarını ayıran Hiddink, bir Rus kanalına yaptığı açıklamada İngiliz kulübünü yeniden çalıştırabileceğini söyledi.
RT'ye konuşan deneyimli teknik adam, "Londra'ya her gittiğimde Roman Abramovich beni çok sıcak karşılıyor ve tesislerde ağırlıyor. Onunla çalışırken son derece mutluydum. Kim bilir, belki ileride yollarımız bir kez daha kesişir. Şu an sadece dinlenmek ve işleri akışına bırakmak istiyorum" dedi.
Villas-Boas: "Abramovich bana güveniyor"
Chelsea'nin sahibi, takımın kötü gidişinden Villas-Boas'ı sorumlu tutmuyor.
Chelsea Menajeri Andre Villas-Boas, takımın kötü gidişine rağmen başkan Roman Abramovich'in kendisine güvendiği açıkladı.
Oynadığı son yedi resmi maçta sadece bir galibiyet alabilen Chelsea'de eleştiri okları Portekizli çalıştırıcıya yönelmişti. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada bu durumun kendisi üzerinde herhangi bir baskı yapmadığını belirten 33 yaşındaki teknik adam, kulüp sahibi Abramovich'in kendisine güvendiğini söyledi.
Takım olarak bir an önce galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirten Villas-Boas, "Oyuncular da bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyor. Ancak kesinlikle basında yazıldığı gibi takım içinde bir kavga söz konusu değil. Bazen kötü sonuçlar oyuncularda özgüven kaybına sebep olur ama bunu da en kısa zamanda aşacağımıza inanıyorum" dedi
Guus Hiddink'in Londra kulübünde sportif direktörlü görevine getirileceği ve kendisinin buna karşı olduğu yönünde çıkan haberleri de yalanlayan genç teknik adam, "Ben sorunları tek başına değil, bir grup halinde çözmeyi tercih eden biriyim. Kulüp yöneticileri böyle bir şeyi uygun görürse ben de buna göre çalışırım. Hiddink'in ya da başkasını gelmesi benim için sorun yaratmaz" diye konuştu.
Wenger: "Van Persie'den başkaları da gol atmalı"
Arsenal menajeri, Hollandalı yıldız dışındaki isimlerin de skora katkıda bulunması gerektiğini belirtti.
Arsenal menajeri Arsene Wenger, Van Persie dışındaki isimlerin de gol atmaya başlaması gerektiğini belirtti.
Tecrübeli menajer, Hollandalı yıldızın şu sıralar çok formda olduğunu ancak onun arkasında oynayan gervinho ve Arshavin gibi isimlerin de sahneye çıkma zamanlarının geleceğini söyledi.