1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bu yorumları gördükçe bu oyuncunun Galatasaray'dan gitmiş olması beni daha da gururlandırıyor...
    size göre sirf gs li oldugu icin bu yorumu yaptim yani? adam cok sIk sakatlaniyor Galatasaray'da oynarken de böyleydi hadi sakatligi gectim chelsea de kimi kesecek ? size göre kimi keser yani? en fazla rotasyon oyuncusu olur mehmet topal düz bir ön libero hicbir arti özelligi yok Aurelio'nun Türk versiyonu.. kötü topcu degil ama chelsea kalibresinde bir oyuncuda degil bunu kabullenmek niye bu kadar zor sizin icin anlamiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    size göre sirf gs li oldugu icin bu yorumu yaptim yani? adam cok sIk sakatlaniyor Galatasaray'da oynarken de böyleydi hadi sakatligi gectim chelsea de kimi kesecek ? size göre kimi keser yani? en fazla rotasyon oyuncusu olur mehmet topal düz bir ön libero hicbir arti özelligi yok Aurelio'nun Türk versiyonu.. kötü topcu degil ama chelsea kalibresinde bir oyuncuda degil bunu kabullenmek niye bu kadar zor sizin icin anlamiyorum.

Chelsea"yi izlemedigin cok acik belli Essienin yerine adam bulabildilermi Ramires Bir Dmc Degil Meireles ve Obinna Desene MC adamlari , Chelseanin tam aradigi adam mehmet topal sabit DMC.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri