Originally Posted by
SacrificeGGTC
Hatırlıyorumda gerçi o zamanda küçüktüm fakat; Ortega transferinden sonra ilk defa Fenerbahçe'm için bu sezon umut doluyum. 2008'den(Zico ayrıldıktan sonra) beri Fenerbahçe'yi ne kadar seviyorsam, o kadar da nefret eder hala gelmiştim. Yapılan transferler, harcanan ve boşa geçen bir ton zaman ve hayal kırıklıkları... Açıkçası Vitor Pereira'nın geçmişi olsun, sportif direktörümüz olsun gerçekten çok ama çok umut vermekte bana. Uzun süreler Fenerbahçe'nin başında kalmasını istiyorum. Başarısızlıklar, talihsizler yaşasa dahi, çok ciddiyim, başarsız olsa dahi. Arsenal taraftarı nasıl yıllarca Arsene Wenger'e sahip çıkıyorsa, bu hocaya bizde aynı değerde yaklaşmalıyız. Evime tekrar dekoder almamın tek sebebi olmuştur kendisi. Yapılan transferler, adı geçen futbolcular bile heyecan verici. Gabriel Barbosa'dan bahsediyoruz, ya O'nuda aldığımızı düşünsenize? En az 3 yıl futbol izleriz. Bakın tekrar ediyorum, futbol izleriz. Gerçekten şu cümleleri bana gecenin 02.00 sıralarında yazdırabiliyorsa, bu bir başarıdır. Güzel günler göreceğiz...