Detayları alsak transfer hakkında ?
Printable View
Sercan'ın yerinde olsam Fenerbahçe yerine ona talip olan ingiliz klüplerinden birine giderdim.
Bugünü atlatırsak Fener için Sercan konusu kapanır gibime geliyor ancak %90 iş bitmiş. Yazıcı artık kombineleri kendi alır.
Taraftarı olmayan kulüplere duyurulur.
"Taraftarı olmayan bir kulübede bizi satsınlar çok iyi para ederiz... "
Çok iyi para kazancak Sercandan Bursaspor. Burak Yılmaz'ı alacak ayrıca. Onun Anadolu takımlarında nasıl oynadığını gördük.
Sağ tarafta eğer tek forvet oynarsak Burak'ı Serhat'ı kullandığı gibi kullanabilir düşüncesindeydim ama Sercan gelirse, Sercan'ı hem sağda hem de solda kullanabilir Daum. Üstelik elde sadece 2 forvet olduğunu düşünürsek, Sercan transferi çok önemli olacaktır takım için.
Aurelio İspanya medyasına göre 1.5 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe ile anlaştı.
http://elbetis.com/articles/22216-me...lones-de-euros
Sky Sports'a göre Oguchi Onyewu ile 3 yıllığına anlaşılmış.
şu sercan işi ne oldu bilen varmı arkadaşlar
Onyewu,Aureilo ve Sercan gelirse değmeyin keyfimize....:)
Bu yıl Şampiyonlar Liginde mücadele etsek, çeyrek final oynadığımız yılki kadrodan daha iyi kadro kurmuş olacağız. :) Kadera bak ya... Umarım Avrupa Liginde ciddi bir başarı elde ederiz.
Yazıcı'nın transfer konusundaki tek güvencem Yusuf transferidir. 34 yaşındaki bir adamı süper bir fiyata sattı. Zannetmiyorum Sercan'ı 5M € satsın. . .
Sercan gelirse Daum onu kanatlara yaslayarak oynatır. Tıpkı Tuncay gibi, ondan da bir açık oyuncusu yapar.
Edu ve Lugano'nun durumu kesinleşmeden, hatta Daum gelmeden yabancı stoper işi bence yalan olur.
Yabancı basında Onyewu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı haberleri çıktı. Sanıyorum ki bir iki gün içinde Fenercell'den duyrulur bu transfer. ABD'nin Konfederasyon Kupası'ndan elenmesi de bekleniyor olabilir açıklama için.
Poulsen işi çıkmaza girdiyse başka ön libero arayışına başlamalıyız. Diarra'yı alsak o bölgeye muhteşem olur.
Hangi Diarra?
ALou mu Mamadou mu?
ikisi de harika olur bence...ama Alou'nun gelmesinin imkanı yoktur...
bu arada geleceğe yönelik Fransa liginden bi dmc almayı neden düşünmüyoruz...Fofana,M Bami,Mavuba...
Daum geldiğinde ilk senede başarı hiç de hayal değil bence. Sol açık alınmaya da bilir, orta sahaya ve Lugano giderse defansa mutlaka takviye yapılacaktır.
Zaten 20 tane adam almaya gerek yok ki, orta sahaya alınacak bir kaliteli yabancı ile ligi götürebilecek kadro kurulmuş olur. Defansa, ya da sağ sol kanada alınacak yabancılar da avrupa için yapılmış olur düşüncesindeyim.
Çeyrek final oynadığımızda iki eksiğimiz vardı, forvet ve sol açık. Sol açık hala eksik. Forvet ise Güiza ve Semih bize yetecektir. Lugano ve Volkan bu saatten sonra kulüp bulacaklarına inanmıyorum. Fenerbahçe'de kalacaklardır. Eğer ön libero ve sol açık transferi yaparsak bu seneki kadromuz çeyrek final oynadığımız yıldaki kadrodan daha iyi olacaktır. Çünkü artık yedek kulübemiz güçlü oldu. Rahatça oyuna alabileceğimiz isimler var. Can ve Yasin yerine Bilica ve Bekir geldi. Ortasahaya Mehmet Topuz, Özer Hurmacı geldi. Sercan'ıda renklerimize bağlarsak inanılmaz bir kulübe olacak.
Bursaspor başkanı şu anda Kanaltürk kanalında canlı yayında ve Sercan'ın bonservisini söyledi. 7 Milyon € veren Sercan'ı alır dedi...
yabancı basında onyewu nun adı çok fazla çıkmaya başladı... birşeyler var mıdır acep?
Oguchi Onyewu adındaki hayvanın,insan azmanının FM'deki profili
http://img40.imageshack.us/img40/4176/oguchi.png
Sadece Oguchi Onyewu için alıyordum Standard'ı.
Şahsen Pozisyon almanın 14-15 olması gerektiğini düşünüyorum.
Yavaşlığıda izlediğim maçlarda pek problem olmadı. Liverpool-Standard maçlarında Torres ile kapıştı ki zaten 118. dakikada Kuyt'ın golü ile elendiler. Onyewu-Sarr defansı Everton karşısında ilk maçta gol yemedi.
Yine UEFA'da Sevilla'dan gol yemediler. Mısır-ABD maçında Zidan gibi hızlı biri karşısındaydı ve Zidan'da iyi bir maç çıkartamadı.
Samanyolu TV'de Davut Dişli, Aziz Yıldırım Poulsen'den daha büyük bir ismin peşinde, Poulsen'le anlaşıldı eğer o daha büyük isim gelmezse Poulsen gelecek ve Sercan'la da büyük oranda anlaşıldı demiş.
O Büyük isim acaba Madrid'de ki M.Diarra mı ?
bu turkspor.net ne diyor yahu halil ile hamit istanbuldaymış falan... adamlar birde haberi hayat memat meselesi gibi anlatmışlar çok ciddi bir halleri var...
Haberlerimize yalan diyenin alnını karışlarız demek istiyorlar. Yalnız haber tarzları enteresan. :n:
başka bir şekilde görsem inanmama ama öyle yazmışlar ki acaba diyorum şimdi... gece gece iyi güldürdüler ama...
Hamit ve Halil kardeşler Bodrum'da tatil yapıyormuşLar.Aziz Yıldırım sölemişdi :D
Turkspor.net'ten o haberi yazan Saim Altunterim'i bilirim, boş haber yazmaz. Eğer biraz turkspor.net takip ederseniz çoğu haberin ilk orada çıktığını net görürsünüz. Diğer siteler/gazeteler aynısını yazar durur.
Görüşmeyi yalanlayan yok, Aziz Yıldırım sadece yurt dışına çıkmadım dedi. Gerçekleşirse görürüz, dalgamızı bir daha geçeriz. :)