Sayfa 91 / 896 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
2,701 ile 2,730 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ben katılmıyorum sana bu kadar abartmayın. Daha kimi aldılar yahu.En önemli mevkiler defans lugona ne oldu kii getirecekler belli değil,Ön libero facia adam lazım o bölgeye,trasnfer ne oldu belli değil. İmza attırmadan konusalan yani Fbye gelecek isimlerin anılmasından dolayı duydugunuz hazzı ve hayalleri anlıyabiliyor ama Mehmet Topuz ve Özeri almakla bu iş bitmiyor. Sol açık hani?Volkanın durumu ne oldu?Hoca durumu nedir?Nerden biliyoruz ya baskası ile anlaştıklarını,ya daum değilse?ya gelecek kişi,taraftarı tatmın etmez ise?Neler var ki neler.. Başarı zamanla olacak bişey. İlk sene bence birşey beklemeyin. Türk takımlarının en büyük zaafları,habire TD değiştirir oyuncu alır. İlk sene hemen basarı. Sen aynı adamı oturt bakalım 4-5 senede o zaman görelim istikrarı,basarıyı. Ama taraftarında sucu var. Bugun eli öpülen adamın yarın ölüm fermanı imzalanıyor. Niye? Kötü sonuçmuş? Olacak kardeşim futbol,sabrı bilmiyorsan takımda tutmucaksın
    Çeyrek final oynadığımızda iki eksiğimiz vardı, forvet ve sol açık. Sol açık hala eksik. Forvet ise Güiza ve Semih bize yetecektir. Lugano ve Volkan bu saatten sonra kulüp bulacaklarına inanmıyorum. Fenerbahçe'de kalacaklardır. Eğer ön libero ve sol açık transferi yaparsak bu seneki kadromuz çeyrek final oynadığımız yıldaki kadrodan daha iyi olacaktır. Çünkü artık yedek kulübemiz güçlü oldu. Rahatça oyuna alabileceğimiz isimler var. Can ve Yasin yerine Bilica ve Bekir geldi. Ortasahaya Mehmet Topuz, Özer Hurmacı geldi. Sercan'ıda renklerimize bağlarsak inanılmaz bir kulübe olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Hangi Diarra?
    ALou mu Mamadou mu?
    ikisi de harika olur bence...ama Alou'nun gelmesinin imkanı yoktur...
    bu arada geleceğe yönelik Fransa liginden bi dmc almayı neden düşünmüyoruz...Fofana,M Bami,Mavuba...

Madrid de olan adas.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bursaspor başkanı şu anda Kanaltürk kanalında canlı yayında ve Sercan'ın bonservisini söyledi. 7 Milyon € veren Sercan'ı alır dedi...
    I'm back...

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Bursaspor başkanı şu anda Kanaltürk kanalında canlı yayında ve Sercan'ın bonservisini söyledi. 7 Milyon € veren Sercan'ı alır dedi...
    Ben yayını başından beri izliyorum değil Kanaltürk'te, Yazıcı katıldığı hiçbir kanalda (BURSASPOR TV dahil) rakam telafuz etmedi.

NOT: Aynı programda Yazıcı, Topuz'dan tek kuruş aşağı fiyata satılmayacağını söyledi. . .

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    5 Milyon € + Burak Yılmaz... 7 milyon € eder. Oyuncu gitmek isterse tutamazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Ben yayını başından beri izliyorum değil Kanaltürk'te, Yazıcı katıldığı hiçbir kanalda (BURSASPOR TV dahil) rakam telafuz etmedi.

NOT: Aynı programda Yazıcı, Topuz'dan tek kuruş aşağı fiyata satılmayacağını söyledi. . .
    Allah allah o zaman sunucunun azizliğine uğradık.
    I'm back...

yabancı basında onyewu nun adı çok fazla çıkmaya başladı... birşeyler var mıdır acep?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Oguchi Onyewu adındaki hayvanın,insan azmanının FM'deki profili

Sadece Oguchi Onyewu için alıyordum Standard'ı.

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    yabancı basında onyewu nun adı çok fazla çıkmaya başladı... birşeyler var mıdır acep?
    Bildiğim kadarı ile Onyewu'nun sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Ve Onyewu B.Uygun'un menajerlik şirketi ile anlaşma sağladı. Yani Türkiye'ye gelmesi kesin gibi. Ancak hangi takıma gider bilemiyorum. . .

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Oguchi Onyewu adındaki hayvanın,insan azmanının FM'deki profili

Sadece Oguchi Onyewu için alıyordum Standard'ı.
    Jumping 18 olabilirmiş, 16 eğer gerçekten zıplayamıyorsa ideal.Oldukça fizikli girmişler.

Positioning 12, Decisions 7, Concentration 10, Pace 10, Acc 8
    Bunlar hiç hayra alamet şeyler değil.

Gerçekten doğru bir profil ise gelmemesini tercih ederim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Jumping 18 olabilirmiş, 16 eğer gerçekten zıplayamıyorsa ideal.Oldukça fizikli girmişler.

Şahsen Pozisyon almanın 14-15 olması gerektiğini düşünüyorum.

Yavaşlığıda izlediğim maçlarda pek problem olmadı. Liverpool-Standard maçlarında Torres ile kapıştı ki zaten 118. dakikada Kuyt'ın golü ile elendiler. Onyewu-Sarr defansı Everton karşısında ilk maçta gol yemedi.
    Yine UEFA'da Sevilla'dan gol yemediler. Mısır-ABD maçında Zidan gibi hızlı biri karşısındaydı ve Zidan'da iyi bir maç çıkartamadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

İlk defa sana bir konuda katılıyorum ,

Defansı geride kurmadıgı zaman sıkıntı çeker Fener , Bölgesel markaj ı yapamaz , geç uyanır bu özelikler onu gösteriyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Samanyolu TV'de Davut Dişli, Aziz Yıldırım Poulsen'den daha büyük bir ismin peşinde, Poulsen'le anlaşıldı eğer o daha büyük isim gelmezse Poulsen gelecek ve Sercan'la da büyük oranda anlaşıldı demiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O Büyük isim acaba Madrid'de ki M.Diarra mı ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    O Büyük isim acaba Madrid'de ki M.Diarra mı ?

Madrid'de ki Diarra'ya çok yanlış yapıldı çok iyi oyuncu Lokomotif gibi adam Genç'de Transfer listesine koyulması hata bence.Ondan ilgileniyor olabilir FB.

bu turkspor.net ne diyor yahu halil ile hamit istanbuldaymış falan... adamlar birde haberi hayat memat meselesi gibi anlatmışlar çok ciddi bir halleri var...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Haberlerimize yalan diyenin alnını karışlarız demek istiyorlar. Yalnız haber tarzları enteresan.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

başka bir şekilde görsem inanmama ama öyle yazmışlar ki acaba diyorum şimdi... gece gece iyi güldürdüler ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Hamit ve Halil kardeşler Bodrum'da tatil yapıyormuşLar.Aziz Yıldırım sölemişdi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Turkspor.net'ten o haberi yazan Saim Altunterim'i bilirim, boş haber yazmaz. Eğer biraz turkspor.net takip ederseniz çoğu haberin ilk orada çıktığını net görürsünüz. Diğer siteler/gazeteler aynısını yazar durur.

Görüşmeyi yalanlayan yok, Aziz Yıldırım sadece yurt dışına çıkmadım dedi. Gerçekleşirse görürüz, dalgamızı bir daha geçeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fenerbahçeli yöneticiler İtalya'da şu anda ama sadece Poulsen için gittiklerini nerden biliyosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Aziz başkanın cep no sunu bilen varmı arayalım bakalım nerdeymiş.))))

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Beşiktaş aklımdan bile geçmedi"

Fenerbahçe ile yollarını ayırma noktasına gelen ve Beşiktaş ile görüştüğü iddia edilen Diego Lugano, "Türkiye’de futbol oynamayı sürdürürsem, bu takım sadece Fenerbahçe olur" diyerek net konuştu.

Uruguaylı yıldız, Beşiktaş’a gitmek istediğine dair çıkan haberleri yalanlayarak, "Ben böyle bir şeyi aklımdan bile geçirmedim. Ayrıca menajerimin de benim onayımı almadan Beşiktaş ile görüşmesi mümkün değil" dedi. Tek hedefinin İtalya’da futbol oynamak olduğunu da dile getiren Lugano, şöyle devam etti: "Bu yüzden bu güne kadar Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmedim. Forma giydiğim üç yılda çok mutlu günler geçirdim. Taraftarın beni ne kadar çok sevdiğini iyi biliyorum. Ailevi nedenlerden dolayı İtalya hevesim var. Çok kısa süre içinde bunu belirleyeceğiz. Yöneticilerle bir kez daha masaya oturacağız."

Kaynak: Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Oguchi Onyewu´nun Fenerbahçe´yle anlaştığı iddiaları‚ Goal.com´a konuşan menajeri tarafından yalanlandı. Menajer Yorks‚ sarı lacivertlilerle görüşme halinde olduklarınıysa doğruladı.

Fenerbahçe‚ ABDli savunma oyuncusu Oguchi Onyewu´yla henüz anlaşamadı. Dün İngiliz basınında çıkan "Onyewu‚ Fenerbahçe´yle üç yıllığına anlaştı" şeklindeki iddia‚ bugün oyuncunun menajeri Lyle Yorks tarafından yalanlanırken‚ görüşmelerin sürdürüldüğü öğrenildi.

Goal.com´un email yoluyla ulaştığı Lyle Yorks‚ Fenerbahçe´yle görüşme hlinde olduklarını doğrularken‚ "Bir ilgi var; ancak henüz anlaşma olmadı" dedi. Amerika Birleşik Devletleri Mill Takımı´yla birlikte Konfederasyon Kupası´nda mücadele ettiği için şu sıralarda Güney Afrika´da bulunan Oguchi Onyewu´nun‚ kararını‚ turnuva bitiminden sonra vermesi bekleniyor.

Belçika´nın Standard Lige takımında forma giyen Onyewu‚ takımıyla olan sözleşmesi bu ay sonunda dolacağı için‚ serbest oyuncu statüsü kazanacak. Başka bir deyişle‚ Fenerbahçe eğer bu oyuncuyla anlaşabilirse‚ transfer‚ bonservis bedelsiz olarak gerçekleştirilecek. Kanarya´nın kararında‚ Diego Lugano´nun durumunun da etkili olacağı ifade ediliyor.

Goal
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Onyewu gelmemiş demekki. Güzel güzel

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    "Beşiktaş aklımdan bile geçmedi"

Fenerbahçe ile yollarını ayırma noktasına gelen ve Beşiktaş ile görüştüğü iddia edilen Diego Lugano, "Türkiye’de futbol oynamayı sürdürürsem, bu takım sadece Fenerbahçe olur" diyerek net konuştu.

Uruguaylı yıldız, Beşiktaş’a gitmek istediğine dair çıkan haberleri yalanlayarak, "Ben böyle bir şeyi aklımdan bile geçirmedim. Ayrıca menajerimin de benim onayımı almadan Beşiktaş ile görüşmesi mümkün değil" dedi. Tek hedefinin İtalya’da futbol oynamak olduğunu da dile getiren Lugano, şöyle devam etti: "Bu yüzden bu güne kadar Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmedim. Forma giydiğim üç yılda çok mutlu günler geçirdim. Taraftarın beni ne kadar çok sevdiğini iyi biliyorum. Ailevi nedenlerden dolayı İtalya hevesim var. Çok kısa süre içinde bunu belirleyeceğiz. Yöneticilerle bir kez daha masaya oturacağız."

Kaynak: Hürriyet
    Zaten Lugano'nun istemesi için önce Beşiktaş'ın onu almak istemesi gerekir.Böyle bir şey olmadığı içinde bu açıklamanın bir anlamı kalmıyor...

Onyewu ile görüşmeler sürdüğüne göre büyük ihtimalle bu transfer noktalanır. Konfederasyon Kupası'nın bitmesi bekleniyor olabilir.

Cenk Gönen Fenerbahçe'de!!! Denizlispor başkanı Ali İpek transferin bittiğini resmen duyurmuş. Hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ufuk'u tercih ederdim.2 milyon euro yazıyor bence çok fazla..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ufuk içinde 2 milyon Euro teklif yaptık. Galatasaray sadece takas önermiş. Bekliyoruz bakalım Ufuk'ta alırız umarım.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Zaten Lugano'nun istemesi için önce Beşiktaş'ın onu almak istemesi gerekir.Böyle bir şey olmadığı içinde bu açıklamanın bir anlamı kalmıyor...
    Senin bu yazdığında pek bi gereksiz olmuş anıl
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri