Muslera durdurdu, Necati vurdu. Karşılaşmanın iki kader adamı oldular. Tabi 2 gol, 1 asist 3-4 kurtarıştan daha değerli sayıldığından man of the match Necati :)
Printable View
Muslera durdurdu, Necati vurdu. Karşılaşmanın iki kader adamı oldular. Tabi 2 gol, 1 asist 3-4 kurtarıştan daha değerli sayıldığından man of the match Necati :)
@attirson
Yanlış anlamadan dolayı kusura bakma hocam özür dilerim.
Hakem berbatdı; bizim adımıza çok yanlış kararlar verdi Sivas adına da yanlış kararlar verdi, neyse ki sonuca etki etmedi.
Zeminde iyi değildi.
Buna rağmen 4-0 kazanmak süperdi :) 4-0 değil 7-0 da olurdu; 4-0 Sivas da kazanabilirdi, ilginç bir maçtı yani :) Muslera nerelerdeydin bunca yıl be abi :)
Necati'de en başta istemiyodum gelmesini ama beni utandırdı teşekkür ediyorum ona şu ana kadar gösterdiği performanstan ötürü :)
Helal Necati, helal Muslera. Zor bir deplasmandan böyle bir skorla ayrılmak çok güzel oldu.
Necati kendine güvenenleri yanıltmadı.Deplasmanlarda takımı taşıyor.Attığı ilk gol akıl dolu.Sol ayak ile kontrol,sağ ayak ile vuruş.Tabi futbol şansıda yanındaydı.
Oh mis 4 tane yine. Artık şampiyonluk şansımız %80 lere çıktı Kadıköy'de bir galibiyetle olay biter.
Maçın kırılma anları bana göre ilk yarının son dakikasındaki Eneramo'nun çok net kaçırması ve ikinci yarıda Grosicki'nin şutunu Muslera'nın çıkarması . İkisinden biri gol olsa maç çok farklı yerlere gidebilirdi . Zor deplasman iyi bir üç puan . Maç içinse kaleci faktörü diyorum susuyorum .
Önümüzdeki 2 haftadan 4 puan çıkarırsak şampiyonluk şansımız çok yüksek olur.
galatasaray bu saatten sonra şampiyonluğu bırakmaz
G.Saray bugün işi bitirdi, Fener'e de yenilmezse playoffu öylesine oynarlar artık.
Bizim 1-0 öne geçince geriye yaslanıp resmen gol yemek için bağırdığımız takıma G.Saray deplasmanda 2-3 tane gol atıyor, yetinmiyor 4'ü de buluyor. Bu seneki zihniyet, sistem ve futbol farkı bu olmalı.
şimdi bi tane daha okudular oda güzeldi: Necatinin vurduğu yerden kaleye taksi 20TL yazıyormuş :D
Muslera'yı üzülerek söylemek gerekirse büyük kulüplerden teklif geldiği an elimizde tutmamız zor.Giderek adından söz ettirmeye başladı.Zaten belli bir piyasası vardı.15milyon euro veya üstü kabul edilir diye düşünüyorum.
Yahu neden hemen oyuncuları satıyorsunuz ki.
Takımda kalburüstü 3-4 oyuncu oldu mu hemen şu paraya elden çıkarılır deniyor. Ne gerek var para senin veya benim cebime mi giriyor :)
Yanına 2-3 tane daha sağlam oyuncu alıp dünyada hatrı sayılır yerlere gelsek daha iyi olmaz mı ?
Öyle çok büyük takımların kaleci sorunu yok ki.Bence kolay kolay vermeyiz, hele ki Terim varken.Verirse çözülen kaleci sıkıntısı bir kez daha başlar ki bu da hiç iyi olmaz.
Şu maçın kırılma anı Riera'nın pozisyonuydu.:D
Sivas'ında Galatasaray'ında pozisyonlar vardı ancak bana göre bizim net fırsatlarımız daha fazlaydı.Maça sıkıntılı başlamamıştık aslında Riera 2.dakikadaki o pozisyonu biraz daha düzgün vursa öne geçiyorduk.Sivas'ın direncini müthiş bir golle kırdık ardından topa sahip olmaya çalısıp biraz skoru tutmaya çalıştık.İkinci yarıyada Sivas iyi başladı ancak yine net fırsatları harcadık onun kornerindede Ujfa'nın bana göre şans golü geldi . Zaten bu pozisyondan sonra Sivas en net pozisyonunu Grosicki ile çıkardı bir başka deyimle Muslera kurtardı.Maç farka gitti zaten.
Emre Çolak vasattı bugün.Hiçbir ikili mücadelede ayakta kalamıyor.Pas tercihleride yanlıştı.Semih'ide çok beğenmedim açıkcası çok kolay ekarte edilebiliyor.Ujfa ise mükemmele yakın bir oyun oynadı.Ek olarak Muslera müthiş bir yandanda yıllardır özlemiş olduğumuz pozisyonları kurtardı.
Teşekkürler ve tebrikler Galatasaray'ım...
Bu arada Rıza Hocadan beklenen bir yorum gelmiş ; ''Böyle basit goller yemememiz gerekiyor.''
eheheheheh :D
Harbi mi rıza hocam :D
mac ozeti
[YOUTUBE="o0MKtBbIgrM"]sivas-gs[/YOUTUBE]
Galatasaray bugün şampiyonluk yolunda altın değerinde bir 3 puan almıştır. Puan farkının ilerleyen haftalarda daha da artacağını düşünüyorum. Playoff'larda çok rahat edebiliriz bunun sayesinde. Necati Ateş ne kadar yerinde bir transfer olduğunu gösterdiği performanslarla bir kez daha kanıtlıyor. Riera'da ise biraz toparlanma var . Kumaşı iyi olan bir oyuncu olmasına rağmen bir türlü istenileni veremedi lakin ilerleyen haftalarda kendisini ispatlayacağını düşünüyorum.
Muslera tuttu, Necati attı, hakem ise evlere şenlikti. Uzun zamandır bu kadar kötü yönetim görmemiştim.
Tabi bu durum pek gündeme gelmiyor çünkü sadece Galatasaray camiası değil tüm Türkiye Galatasaray'ın şampiyonluğuna inanmış. Normal şartlarda yer yerinden oynamalıydı.
Yani yapan otomatikmen oluyor zaten ama puan farkı dahada açılırsa diyorum ben.
Bu sezon eşine zor rastalanır bir yönetim gösterdi hakem. Galatasaray maçı 2-0'a getirene kadar sürekli doğradı. Her pozisyonda olmadık kartlar verdi. Böyle insanlar nasıl maç yönetiyor bu ligde yahu? Ayıptır günahtır. Enaremo bodoslama dalıyor sürekli bizim elemanlara,ama bizimkilerin hava toplarında cart curt sarı kart çıktı. Yazıklar olsun yani... Allah'tan takım yılmadan usanmadan mücadeleye devam etti ve farklı kazandı. Tebrikler aslanlar. Kadıköy'de düğümü çözmek için uğraşmak lazım artık. Gelecek hafat Gençlerbirliğine kesinlikle puan vermeden Kadıköy'e gidip orada işi bitirirsek play off falan hikaye olur.....