Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

13 30.23%
  • Berabere biter

8 18.60%
  • Galatasaray kazanır

22 51.16%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 214 sonuç

Konu: [29. Hafta] Sivasspor - Galatasaray

1. Default

Muslera durdurdu, Necati vurdu. Karşılaşmanın iki kader adamı oldular. Tabi 2 gol, 1 asist 3-4 kurtarıştan daha değerli sayıldığından man of the match Necati

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@attirson

Yanlış anlamadan dolayı kusura bakma hocam özür dilerim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Sanirim sari kart sinirindaki oyuncular sari görmedi?
    trabzon maçına eksiksiz çıkmak için haftaya fb maçında cezalı olmayı planlıyorlarmış duyduğuma göre

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Şu maraton programınıda uzun zaman sonra tekrar izliyim dedim.Ve hiç şaşırmadım konu hala aynı her program başı şu zemin böyle bu zemin böyle bak premier lige konu hep aynı bıktım artık.
    Tolga Çevik'in zemin hakkında espirisi güzeldi.

"Hasat zamanını bekliyorlar galiba".

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    @attirson

Yanlış anlamadan dolayı kusura bakma hocam özür dilerim.
    Estağfirullah herkes senin gibi olsa keşke...
    Bu arada bende o kavga çıkarma sözümden dolayı özür dilerim.

Nesil
    2007

Hakem berbatdı; bizim adımıza çok yanlış kararlar verdi Sivas adına da yanlış kararlar verdi, neyse ki sonuca etki etmedi.

Zeminde iyi değildi.

Buna rağmen 4-0 kazanmak süperdi 4-0 değil 7-0 da olurdu; 4-0 Sivas da kazanabilirdi, ilginç bir maçtı yani Muslera nerelerdeydin bunca yıl be abi

Necati'de en başta istemiyodum gelmesini ama beni utandırdı teşekkür ediyorum ona şu ana kadar gösterdiği performanstan ötürü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Helal Necati, helal Muslera. Zor bir deplasmandan böyle bir skorla ayrılmak çok güzel oldu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necati kendine güvenenleri yanıltmadı.Deplasmanlarda takımı taşıyor.Attığı ilk gol akıl dolu.Sol ayak ile kontrol,sağ ayak ile vuruş.Tabi futbol şansıda yanındaydı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oh mis 4 tane yine. Artık şampiyonluk şansımız %80 lere çıktı Kadıköy'de bir galibiyetle olay biter.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Maçın kırılma anları bana göre ilk yarının son dakikasındaki Eneramo'nun çok net kaçırması ve ikinci yarıda Grosicki'nin şutunu Muslera'nın çıkarması . İkisinden biri gol olsa maç çok farklı yerlere gidebilirdi . Zor deplasman iyi bir üç puan . Maç içinse kaleci faktörü diyorum susuyorum .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Önümüzdeki 2 haftadan 4 puan çıkarırsak şampiyonluk şansımız çok yüksek olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Maçın kırılma anları bana göre ilk yarının son dakikasındaki Eneramo'nun çok net kaçırması ve ikinci yarıda Grosicki'nin şutunu Muslera'nın çıkarması . İkisinden biri gol olsa maç çok farklı yerlere gidebilirdi . Zor deplasman iyi bir üç puan . Maç içinse kaleci faktörü diyorum susuyorum .
    Valla Muslera 4 tane attıysa bende susuyorm tamam iyi kurtarışlar yaptı da maç 0 - 4 , 0 - 1 falan değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

galatasaray bu saatten sonra şampiyonluğu bırakmaz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Valla Muslera 4 tane attıysa bende susuyorm tamam iyi kurtarışlar yaptı da maç 0 - 4 , 0 - 1 falan değil.
    Sivasspor attıklarıyla maç kazanan bi takım savunma anlayışı hemen hemen sıfır olan bi takım o yüzden dört gole bişey demiyorum .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray bugün işi bitirdi, Fener'e de yenilmezse playoffu öylesine oynarlar artık.

Bizim 1-0 öne geçince geriye yaslanıp resmen gol yemek için bağırdığımız takıma G.Saray deplasmanda 2-3 tane gol atıyor, yetinmiyor 4'ü de buluyor. Bu seneki zihniyet, sistem ve futbol farkı bu olmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Muslera'yı Boğaz köprüsünün altına koy, intihar edeni bile yakalar
    Demin futbol ateşi programında aynısı tweet gelmiş okudular, sen mi attın yoksa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Demin futbol ateşi programında aynısı tweet gelmiş okudular, sen mi attın yoksa
    Yok ben atmadım.Sosyal medya bu espiriyle çalkalanıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

şimdi bi tane daha okudular oda güzeldi: Necatinin vurduğu yerden kaleye taksi 20TL yazıyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muslera'yı üzülerek söylemek gerekirse büyük kulüplerden teklif geldiği an elimizde tutmamız zor.Giderek adından söz ettirmeye başladı.Zaten belli bir piyasası vardı.15milyon euro veya üstü kabul edilir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu neden hemen oyuncuları satıyorsunuz ki.

Takımda kalburüstü 3-4 oyuncu oldu mu hemen şu paraya elden çıkarılır deniyor. Ne gerek var para senin veya benim cebime mi giriyor

Yanına 2-3 tane daha sağlam oyuncu alıp dünyada hatrı sayılır yerlere gelsek daha iyi olmaz mı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Öyle çok büyük takımların kaleci sorunu yok ki.Bence kolay kolay vermeyiz, hele ki Terim varken.Verirse çözülen kaleci sıkıntısı bir kez daha başlar ki bu da hiç iyi olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şu maçın kırılma anı Riera'nın pozisyonuydu.

Sivas'ında Galatasaray'ında pozisyonlar vardı ancak bana göre bizim net fırsatlarımız daha fazlaydı.Maça sıkıntılı başlamamıştık aslında Riera 2.dakikadaki o pozisyonu biraz daha düzgün vursa öne geçiyorduk.Sivas'ın direncini müthiş bir golle kırdık ardından topa sahip olmaya çalısıp biraz skoru tutmaya çalıştık.İkinci yarıyada Sivas iyi başladı ancak yine net fırsatları harcadık onun kornerindede Ujfa'nın bana göre şans golü geldi . Zaten bu pozisyondan sonra Sivas en net pozisyonunu Grosicki ile çıkardı bir başka deyimle Muslera kurtardı.Maç farka gitti zaten.

Emre Çolak vasattı bugün.Hiçbir ikili mücadelede ayakta kalamıyor.Pas tercihleride yanlıştı.Semih'ide çok beğenmedim açıkcası çok kolay ekarte edilebiliyor.Ujfa ise mükemmele yakın bir oyun oynadı.Ek olarak Muslera müthiş bir yandanda yıllardır özlemiş olduğumuz pozisyonları kurtardı.

Teşekkürler ve tebrikler Galatasaray'ım...
    Last edited by Alicanfmfan : 06.Mart.2012 at 04:04
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu arada Rıza Hocadan beklenen bir yorum gelmiş ; ''Böyle basit goller yemememiz gerekiyor.''

eheheheheh

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Harbi mi rıza hocam

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mac ozeti

[YOUTUBE="o0MKtBbIgrM"]sivas-gs[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yahu neden hemen oyuncuları satıyorsunuz ki.

Takımda kalburüstü 3-4 oyuncu oldu mu hemen şu paraya elden çıkarılır deniyor. Ne gerek var para senin veya benim cebime mi giriyor

Yanına 2-3 tane daha sağlam oyuncu alıp dünyada hatrı sayılır yerlere gelsek daha iyi olmaz mı ?
    Söylediklerinde haklısın ancak Chelsea gibi bir kulüp teklif yapsa elimizde tutmamız çok zor.Yoksa ben iyi teklif gelirse hemen satalım demiyorumGönül isterki Taffarel gibi efsaneleşsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Galatasaray bugün şampiyonluk yolunda altın değerinde bir 3 puan almıştır. Puan farkının ilerleyen haftalarda daha da artacağını düşünüyorum. Playoff'larda çok rahat edebiliriz bunun sayesinde. Necati Ateş ne kadar yerinde bir transfer olduğunu gösterdiği performanslarla bir kez daha kanıtlıyor. Riera'da ise biraz toparlanma var . Kumaşı iyi olan bir oyuncu olmasına rağmen bir türlü istenileni veremedi lakin ilerleyen haftalarda kendisini ispatlayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Muslera tuttu, Necati attı, hakem ise evlere şenlikti. Uzun zamandır bu kadar kötü yönetim görmemiştim.

Tabi bu durum pek gündeme gelmiyor çünkü sadece Galatasaray camiası değil tüm Türkiye Galatasaray'ın şampiyonluğuna inanmış. Normal şartlarda yer yerinden oynamalıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yani yapan otomatikmen oluyor zaten ama puan farkı dahada açılırsa diyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu sezon eşine zor rastalanır bir yönetim gösterdi hakem. Galatasaray maçı 2-0'a getirene kadar sürekli doğradı. Her pozisyonda olmadık kartlar verdi. Böyle insanlar nasıl maç yönetiyor bu ligde yahu? Ayıptır günahtır. Enaremo bodoslama dalıyor sürekli bizim elemanlara,ama bizimkilerin hava toplarında cart curt sarı kart çıktı. Yazıklar olsun yani... Allah'tan takım yılmadan usanmadan mücadeleye devam etti ve farklı kazandı. Tebrikler aslanlar. Kadıköy'de düğümü çözmek için uğraşmak lazım artık. Gelecek hafat Gençlerbirliğine kesinlikle puan vermeden Kadıköy'e gidip orada işi bitirirsek play off falan hikaye olur.....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri