Play offta öyle bir şey olmayacak.Gelecek sezonun ilk maçından itibaren bu cezalar geçerli olacakmış.
Printable View
Trabzonspor Kadıköy'de ki direkleri getirmiş :D
Bu Baroni, Selcuk, Bekir olayi degil bence. Takim organize degil. 10M a aldigin Sow dahi etkisiz. 6-1 lik mactan beridir takim cok daginik. Kaleye gitmekte zorlaniyoruz, hucum organizasyonu sifir. Boyle olunca da rakip domine ediyor oyunu maalesef. Sezonu bitiriyoruz hala takim olamadilar.
Bu takım böyle top oynamamalı.Kızılıcak o kadar çok şey varki aykut kocamana sıra gelmiyor
attığımız golde ofsayt sow topa yürümüş crisi farkedince durmuş
3 kez topun direk dönsün, maçı kazanama!! İnanılır gibi değil...
Direkleriyle Galatasaraydan ve Bursadan kurtulan Fener, Trabzonun direklerini gecemedi :)
Bu direkler konuşulur,bahtsız Fenerbahçe'ye yazık olur özel programları yapılır mı dersiniz ?
Eleştirilince suç oluyor Aykut Kocaman'ı, ondan iyi biliyorsan git antrenör bile deniyor insanlara ama yani göz var göz. Emre'nin hiç bir sorunu yokken Selçuk için İstanbul'da bırakılmasını bile geçtim.
Adamın futbol zihniyeti yanlış. Dakika 85 ha 1 puan almışsın ha 0 puan ama adam takımın sahadaki 11 kişiden gol silahı diyebileceğimiz 2 oyuncusundan birini oyundan çıkarıyor. Sanki beraberlik bizim işimize gelecekmiş gibi.Trabzonspor 60'ıncı dakikaya kadar sürekli değişiklikler yapıp hücuma dönüyorken biz gol yiyoruz ama bekliyoruz 85'e kadar ne alakaysa sonrasında da taktik değiştirmiyoruz forvet çıkarıp forvet alıyoruz.İşte ben böyle işin içine tükürüyüm.
Futbol zevki kalmadı bende,amatör küme maçından farksız fenerbahçe'nin tüm maçları.
pasifte kalmak demek topa hareketlenmemek demek adam topu görüyor yürüyor topa anlıyor ofsayt olduğunu bırakıyor crise
Topa doğru yönelmesi bile ofsayt.Değmesi değmemesi önemli değil.Ofsaytların genelinde oyuncu zaten topa dokunmuyor.
http://www.fifa.com/worldfootball/la...d=1290867.html
Fifa'nın koyduğu kurallara göre ofsayt değil net gol.
Interactive Guide kutusuna tıklayarak video şeklinde de izleyebilirsiniz.
Neyse puan farkı 4.Sadece 1 puan daha önümüze geçti Gs çok fazla birşey kaybetmedik.Ben şampiyon olacağımıza hala inanıyorum.
Hâlâ Sow'un oyundan alınmasını savunanlar var. Bienvenu olsaydı Fenerbahçe rahat kazanırdı.
Hazar Buyuka ; Fifa pasif kuralinda degisiklik yapti, oyuncu cok net pasif degilse ofsayt kaldiki sow topa hareketleniyor o yuzden de cok net ofsayt
Sow'un oyundan alınması doğru karardı.
Degisik bir bilgi, Aydinusun yonetigi maclarda bu takimlar galip gelemiyordu.
Iki takimin 4'cu macini yonetti hakem, yine ayni sonuc.
Geçen sene 17 de 16 yaptıran 45 tane etmen saysam bir Beşiktaşlı olarak Aykut Kocaman'ı ben bile koymam.
Ya Sow olayının neyine takılıyosunuzki yerine Bienvenu girdi 1 pozisyon oldu zaten ordada yapabilceği en iyi vurusu yaptı adam.
Ayıptır ya Trabzon oynamadan 1 puan aldı hiçbirşey yoktu adamlarda,üstlerine 5 dakka geldik pozisyon üstüne posizyon bulduk her pasları hatalıydı kendi ellerimizle zorla gol attırdık adamlara ya yok böle birşey,geri geri döne döne topu yana ata ata ileri çıkmaya çıkmaya olacağı bu ya 1 gol bulmuşsun devam ettir ya bu kadar zaafı var iyi değildi yani Trabzon,ayıptır hiç bu kadar üzülmemiştim kaybettiğimiz puana
Süper Final öncesi tüm olasılıklar
Fenerbahçe Kazandığında;
Galatasaray kazanırsa 5 puan
Galatasaray berabere kalırsa 4 puan
Galatasaray kaybederse 3 puan
Fenerbahçe Kaybederse;
Galatasaray kazanırsa 6 puan
Galatasaray berabere kalırsa 5 puan
Galatasaray kaybederse 4 puan
Fenerbahçe Berabere Kalırsa;
Galatasaray kazanırsa 6 puan
Galatasaray berabere kalırsa 5 puan
Galatasaray kaybederse 4 puan
FB iyi gorunduyse eger o TS nin kotu oyunundan kaynaklanmistir. Taktik acidan cok aciziz, kimse ne yapacagini bilmiyor maalesef. Sadece pozisyon almasini biliyoruz. Topsuz kosu denen sey yok.
Sow'un çıkmasını savunan insanların Aykut Kocaman'ı da savunmaları doğal zaten. Takım gol atmak zorunda sen ne düşünerek forvet çıkarıp forvet alıyorsun oyuna? Forvet'i çiftlemek çok mu riskli,çok mu takım oyununa aykırı. 10 kişi ceza sahamızın çevresine kapanıp Sow'u rakip defansın içine hapset sonra çıktı ama çok kötü oynuyordu de.
Teknik direktör baskısı olmadan şu oyun yapısı hakkında Alex,Sow falan ne düşünüyor çok merak ediyorum. Eminim özellikle Alex benden serttir içinde Aykut Kocaman'ın zihniyetine.
Cristian orda Sow'a iyi pas atabilse 2-0 olsa maç kopucaktı . Sonra Yobo gibi İngiltere tecrübesi olan adam gitti önünde 3 kişi olan Bekir'e verdi . Bize gülmeyen top onlara güldü tıngır mıngır köşeye gitti . 3 Top mu direkten döner arkadaş ? galatasaray ve bursaspor maçlarında direklere hiç sevinmemiştim kaybetsek üzülmezdimde ama bu maçta harbi üzdü iyi top oynadığımız bir deplasmanda 2 puan kaybetmek çok yazık oldu .
Play off çok farklı olacak şampiyon olmak isteyen fenerbahçe 3. bile olabilir. bjk ve ts nin ş.ligi şansları büyük ölçüde
Aykut Kocaman'ı oturtacaksın televizyon başına. Bu haftaki Dortmund-Stutgart maçını seyrettireceksin. Sonra o maçı oynayan takımların değerine baktıracaksın bir de bizim takımın değerine. Belki ne demek istediğimizi anlar.
http://www.youtube.com/watch?v=mpkz6...&feature=share