Sürpriz olmamış maçta.Kazanana tebrikler
Printable View
Sürpriz olmamış maçta.Kazanana tebrikler
:n: en fanatik listesinde de ben varım herhal. ne yazsam yadırganıyor artık. rıdvan dilmen bile son 2 maçta Gs sezonun en iyi oyunlarını oynadı dedi. Trabzon'un bu akşam bizden puan alma şansı yoktu yani.
Hocam sen şakayla karışık lafı sokuyorsun, seveni de var sevmeyeni de :D Galatasaray konusunda da taraftar gözü tabi farklı bakıyor konulara :) Ama ben seviyorum seni. Ay lav yuu!
Abi şimdi anlamıyorum galatasaray geçen hafta da en iyi oyununu oynamadı mı ? 3 puanı bırak puan alamadı neden trabzonun şansı olmasın yani. Futbol bu. Barcelona dünyanın en iyi oyununu oynayan takım bak son 3 maçtır galip gelemiyor neden rakiplerin puan alma şansı olmasın ?
Yahu heryerde aynı şeyi diyorum.Küfür,hakaret tarzı şeyler dşında biririmize takılamayacaksak konuların amacı saçma geliyor bana :) Sadece konuya girip "Ezeli rakibimizi tebrik ederiz" diyebilmek mükemmel futbol taraftarlıgı değil ki :) Ara sıra birbirimize dokundurmasak bu ezeli rekabet nasıl yıllarca devam ederdi? Benm üniversite'de 3 ev arkadaşım da Fenerli'ydi.Bir tek ben Gs'liydim.Tek tartıştığımız konu fb-gs konusuydu. Forumdaki arkadaşlarla da öyle.fb-gs tartışmaları dışında benle tartışan oldu mu?olduysa da ben anımsamıyorum. ben mezun oldugumda ünv arkadaşlarıyla ağlayarak ayrıdım,hala da görüşüyoruz.forumdakilerle de öyle durum.Burda en sert atıştıklarımla bile msn'de normal sohbetimi yaparım.yeterki küfür ve hakaret olmasın.oldugunda siliyorum çünkü :)
Geçen hafta siz yendiniz,siz yüklendiniz.Bugün yüklenme sırası bizde. Yarın yenerseniz bakarız :D
Maci izleyemedim ama sanirim yine iyi oynadik zaten TS'nin yatmasina falan gerek yoktu biz nasil futbol oynanacagini gecen hafta göstermistik tebrikler aslanlarimiza.
Teşekkür ediyorum yalnız bazen o kadar delirtenler oluyor ki ölçüyü de kaçırabiliyorum , o kadar da takdir etme :D Onun dışında düşüncem tektir o da uzunca yazdığımdır .
Hatta daha da söyleyeyim , ben fanatik bir taraftarım işin aslı , ancak benim Ali Sami Yen zamanında Galatasaray'lı arkadaşımla maçlarına da gittim rakibimin , Kral Hakan Şükür , seni çekemeyen.... falan filan diye giden tezahüratı da yaptım orada :D , İnönü'ye de gittim Beşiktaş'lı arkadaşımla orada da 'Bizimkisi bir aşk hikayesi' tezahüratını da yaptım.Aynı şekilde o arkadaşlarıma Saraçoğlu'nda 'lacivert' de dedirttim cadde tarafı maratonda.TT Arena'ya gitmek nasip olmadı kısmet bakalım.Rekabete aşığım diye boşuna demiyorum , bazen çığırından çıkıyor işler sinirle ne söylediğini bilmez de olabiliyorum .
Bi laf vardır futbolla ilgili , Brian Clough söylemiş sanırım , Bazı insanlar futbolun ölüm-kalım meselesi olduğuna inanırlar. Sizi temin ederim ki, bundan çok daha fazlasıdır.Ben bu lafa inanırım.
Hasan Hüseyin Hocama da takılmayı seviyorum ayrıca.O da rekabetin bir parçası işte.
Övmeyin Coşkun' u bu kadar. Havasından geçilmeyecek sonra :D
-----
Maça gelirsek eğer, çok garip bir maç oldu. Top bir o kalede bir bu kalede, garip garip pozisyonlar olarak geçti. İlk yarıyı maalesef izleyemedim, trafik yüzünden. Ama ikinci yarıda Eboue' yi gerçekten çok beğendim. Selçuk bu sene çok iyi frikik atıyor, toplara temiz vuruyor. Umarım bu performansı seneye Şampiyonlar Liginde de devam eder. Engin konusunda biraz sıkıntılarım var şahsen. Performans grafiğinde eğimler o kadar dik ve fazla ki Engin' i Galatasaray' da görmek ister miyim yoksa istemez miyim bilemiyorum. Sonuç olarak iki takımı da tebrik ediyorum.
engin konusunda sahsen benim suphem yok engin kaptirsa bile defansa gelip canla basla mucadele ediyor top kapiyor birseyler yapiyor ve sunuda unutmayalim takimimizda ve turkiyede turk oyuncularda rakibin uzerine dikine gidebilen tek adam engindir , ben sahsen kalmasindan yanayim sampiyonlar liginde falan guzel bir alternatif olur.
engin-emre-aydın dönüşümlü olarak aynı kanatta kullanılsın.hangisi formda olursa yani.ama bir tane ilk 11'e kanat lazım :D bu akşam yine belli oldu bu durum eboue mübarek sağ kanatın tek hakimiydi.
O değil de musleranın olay penaltı değilmiş. Ben de penaltı sanıyordum ama lig tvnin sitesinde o pozisyona özel olan videoyu izledim giderken adama dokunmuyor bile. Ellerini yere vuruyor muslera. Sonra çok çok ufak bir temas oluyor ama daha o dokunmadan olcan atlamaya başlamış bile. Neyse iyiki yendik :)
Normalde videodan alınmış fotoğraflar yanıltır ama videoda da aynısı olduğu için bırakıyorum. Pozisyonda temasın boyutu ciddidir.
Olcan'ın kafasında kendini yere atma olduğu için bırakıyor ama o ana kadar müdahalede bulunmayan Muslera son aşamada eliyle müdahale de bulunuyor.
http://f1204.hizliresim.com/w/x/517j7.png
Diyorum ya çok çok çok ufak bir müdahale.
Ufak gibi görünen şeylerin etkisi o kadar ufak olmayabilir.
O hızda ilerleyen bir oyuncuyu, hafif müdahale bile etkiler. Aynı şekilde havaya sıçrayan kişiye hafif dokunmak gibi.
Tabi ikimiz maçı yönetiyor olsak anlık kararla ben penaltı derdim sen oynatırdın.
Abi sen de bi atıyor diyorsun bi düşüyor diyorsun :D O hareket o adamı düşürmezdi. İstese ayağını toparlayıp devam edebilirdi yoluna. Ama atlamak için gitmişti zaten oraya.
Ben hakem olsam ben de penaltı verirdim. Çünkü anlık birşey o. Görülmeyebilir. Tıpkı geçen 30 cmlik ofsayt olayı gibi.
Olcan, Fatih Terim'in 'Pozisyon penaltı gibi gelmedi' sözünün hatırlatılması üzerine de, "Orada topa hamle yaptım ama Muslera'nın bana çok az bir teması oldu. Yorum yapmak istemiyorum ama bence de penaltı gibi değildi" yorumunu yaptı.
Böyle bir yorum yapmış Olcan, bilmiyorum ne kadar doğru...
Ayağının ayarını yiyeyim Selçuk. Cesar Prates'ten sonra frikik olunca heyecanlandıran tek oyuncu sanırım.
Tebrikler Galatasaray.
Mahalle maçlarında tartışmalı bir pozisyon olunca o takımın oyuncusu; "top onlarda" dediği zaman rakip takım; "Bakın kendi adamınız bizde olduğunu söylüyor" deniliyordu.
Olcan'ın penaltı değil demesi penaltı olmadığına işaret etmez pozisyonun.
Olcan aynen böyle devam etsin. Hatta haftaya FB maçında "GS için oynuyoruz" desin. 3-4 seneye GS'de :) Yaşamadığımız şey değil:
http://spor.bugun.com.tr/bomba-itira...97-haberi.aspx
yahu rakibi sahadan silmişiz siz hala neyin peşinde koşuyorsunuz
Çok güzel bir soru. Aynı soruyu Fenerbahçe maç konularında soruyorum cevap gelmiyor nedense :) Ben sana cevap vereyim ama.
SANA GÖRE, BANA GÖRE diye bir ofsayt türü, bir faul türü yoktur. En azından ben böyle biliyorum. Ofsayttır, fauldür, penaltıdır. Olay bu. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum.
Ama senin dediğin gibi maç konuşulacağına yok işte Olcan'ın formayı giymesi konuşuluyor :) O zaman ben cevap veririm buna çünkü benim taraftarı olduğum takımın oyuncusu konuşuluyor bu olayın içinde(Stoch).