Teşekkür ediyorum yalnız bazen o kadar delirtenler oluyor ki ölçüyü de kaçırabiliyorum , o kadar da takdir etmeOnun dışında düşüncem tektir o da uzunca yazdığımdır .
Hatta daha da söyleyeyim , ben fanatik bir taraftarım işin aslı , ancak benim Ali Sami Yen zamanında Galatasaray'lı arkadaşımla maçlarına da gittim rakibimin , Kral Hakan Şükür , seni çekemeyen.... falan filan diye giden tezahüratı da yaptım orada, İnönü'ye de gittim Beşiktaş'lı arkadaşımla orada da 'Bizimkisi bir aşk hikayesi' tezahüratını da yaptım.Aynı şekilde o arkadaşlarıma Saraçoğlu'nda 'lacivert' de dedirttim cadde tarafı maratonda.TT Arena'ya gitmek nasip olmadı kısmet bakalım.Rekabete aşığım diye boşuna demiyorum , bazen çığırından çıkıyor işler sinirle ne söylediğini bilmez de olabiliyorum .
Bi laf vardır futbolla ilgili , Brian Clough söylemiş sanırım , Bazı insanlar futbolun ölüm-kalım meselesi olduğuna inanırlar. Sizi temin ederim ki, bundan çok daha fazlasıdır.Ben bu lafa inanırım.
Hasan Hüseyin Hocama da takılmayı seviyorum ayrıca.O da rekabetin bir parçası işte.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.