Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

4 14.81%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Galatasaray kazanır

16 59.26%
1 ile 30 arası toplam 205 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 3. Hafta] Trabzonspor - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Teşekkür ediyorum abi çok kaale alınmıyor benim yazdığım tarzda yorumlar normalde , beklemiyordum bile farkedileceğini.

Hasan Hüseyin Hocam , Barcelona - Chelsea maçının istatistiklerine de ulaşıversene bi zahmet , bir de ; 2012 Şampiyonlar Ligi finalisti Chelsea'dir .

Şu forumda yorumlarını beğendiğim nadir insanlardansın. Kaliteli bir Fenerbahçe taraftarısın olması gerekensin gerçekten tebrik ediyorum seni
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Şu forumda yorumlarını beğendiğim nadir insanlardansın. Kaliteli bir Fenerbahçe taraftarısın olması gerekensin gerçekten tebrik ediyorum seni
    Teşekkür ediyorum yalnız bazen o kadar delirtenler oluyor ki ölçüyü de kaçırabiliyorum , o kadar da takdir etme Onun dışında düşüncem tektir o da uzunca yazdığımdır .

Hatta daha da söyleyeyim , ben fanatik bir taraftarım işin aslı , ancak benim Ali Sami Yen zamanında Galatasaray'lı arkadaşımla maçlarına da gittim rakibimin , Kral Hakan Şükür , seni çekemeyen.... falan filan diye giden tezahüratı da yaptım orada , İnönü'ye de gittim Beşiktaş'lı arkadaşımla orada da 'Bizimkisi bir aşk hikayesi' tezahüratını da yaptım.Aynı şekilde o arkadaşlarıma Saraçoğlu'nda 'lacivert' de dedirttim cadde tarafı maratonda.TT Arena'ya gitmek nasip olmadı kısmet bakalım.Rekabete aşığım diye boşuna demiyorum , bazen çığırından çıkıyor işler sinirle ne söylediğini bilmez de olabiliyorum .

Bi laf vardır futbolla ilgili , Brian Clough söylemiş sanırım , Bazı insanlar futbolun ölüm-kalım meselesi olduğuna inanırlar. Sizi temin ederim ki, bundan çok daha fazlasıdır.Ben bu lafa inanırım.

Hasan Hüseyin Hocama da takılmayı seviyorum ayrıca.O da rekabetin bir parçası işte.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri