kadro kesin değil ntvspora göre selcuk değil caner oynayacak.
topuz caner kanatlarda, stoch kuyt un arkasında; biraz daha iyi bi kadro olur böyle olursa.
fbtv acık hala kadroyu vermediler kesinleşse verilir.
Printable View
kadro kesin değil ntvspora göre selcuk değil caner oynayacak.
topuz caner kanatlarda, stoch kuyt un arkasında; biraz daha iyi bi kadro olur böyle olursa.
fbtv acık hala kadroyu vermediler kesinleşse verilir.
Galatasaray XI : Muslera Eboue Dany Semih Hakan Hamit Selçuk Emre Engin Umut Elmander
Son bir şey her fırsatta 3 temmuzda bizi yıktılar,yıldırdılar diyen insan takımı defansa çekip oynatmaz rakip kim olursa olsun saldırır hücum oynar hırs yapar ya aykut hoca cidden korkuyor yenilmekten yada inanılmaz bir özgüvene sahip çıktığı kadroya bak.
galatasaray ın maçlarını izlemedim hiç engin göbekte oynayacak sanırım.oradaki performansı nasıldı hazırlık maçlarında.
bence handikap oluşturabilir engin selcuk ikilisi göbekte.galatasaray istediği baskıyı kuramazsa arkaya çok top yer
3 temmuz olmasa sampiyonduk , 3 temmuz olmasa tarihin en iyi kadrosunu kuruyorduk , 3 temmuz olmasa emenike lugano takimdan gitmicekti , bunlari burda sizler dediniz bende diyorum ki hala geçen yil"i bahane edip hocayi korumayin herkes biliyor aykut hocanin cok hatasi oldugunu geçen yildan 3 temmuz diye kimse ses cikartmamisti.
Fenerbahçe'nin 11 i şaşırtıcı ama belli olmaz bir 22 Nisan daha yaşama ihtimalimiz oldukça yüksek.
3 Temmuz olmasa şampiyon olur muyduk olmaz mıydık geçen sene bilinmez ama diğer söylenenlere katılıyorum.
Geçen sene o olayların hatırına bu takıma tabiri caizse hem analık hem babalık yapan Aykut Kocaman'ı eleştirmek şahsen benim içimden gelmiyordu. Ama bu sene bahane yok eleştirmemek için.
aynen onu diyorum iste bu yil bahane olmucak
edit : dansoz degilim kivircak kadar fb sohbet alanina gir aç bak yada maç konularina bunlari sizler dediniz bizler degil.
@12numaraorg : Derbi öncesi resmi olarak açıklanmayan kadrolar üzerinden, Fenerbahçemizi yıpratmak isteyenlere prim vermeyiniz.
12 Numara ha :)
ntvspor stoch yok Alex var dedi.
Alex 11 de
ntvspor canlı yayına gelen son bilgi.
Herkez kafasına göre 11 haberi veriyor yarım saat sonra resmi kadrolar belli olucak
Burak'ın verdiği kadro doğruysa, F.Bahçe'de gol atabilecek iki adam olur saha da, onlar da Stoch ve Kuyt. Topu orta sahaya taşıyamayacak Selçuk, Topal ve Baroni ile anca savunma yapılır.
Skor tahminim dün 2-0 G.Saray lehineydi. Bugün daha da arttırıyorum. İddialı konuşacağım.
G.Saray F.Bahçe'ye tarihi bir hezimet yaşatır eğer onbir böyleyse.
Topun kontrolü tamamen G.Saray'da olacak ve oyunu istediği gibi şekillendirecek. Bekir ve Orhan varken savunma da evlere şenlik. Karşı kaleye gidemeyen bir F.Bahçe. Gitse de bir şey yapamayacak olan bir takım.
G.Saray fark atar beyler.
Krasic ve Alex'in mutlaka oynaması gerekir. Oynamazsa işimiz zor. Ayrıca Krasic'i oynatmayacaksan neden transfer ettin? Adamın ilk maçı bu maçtan çok daha önemli olan SPARTAK MOSKOVA maçı mı olmalı? Bu maçta adamı ısındır takıma işte.
Fatih Hoca kalitesiyle bu maçı kazanır G.Saray.
Krasic ve Sow gibi 2 tane önemli adam yedek mi şimdi ?
Fenerbahçe 4-1-3-2 oynarsa başarılı olur.
Volkan-Orhan-Bekir-Egemen-Hasan Ali-Cristian-Krasic-Alex-Stoch-Sow-Kuyt
Kadroda sadece Stoch yerine Alex var bu daha feci bir şey. Top sürebilecek hatta onu geçtim koşabilecek biri kalmamış.
Fenerbahçe'nin resmi ilk 11'i: Volkan; Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali; Mehmet Topal, Cristian; Mehmet Topuz, Alex(K), Caner; Kuyt
Tamam korkak oynatmasın diyoruz da böyle bir kadroda intihar olur :D sadece hücum da ki 5 oyuncu geri dönüşleri az bir de orta sahada sadece Cristian.
Heh doğru kadro geldi Vaslui maçından değişik bir tek mecburi orhan ve Selçuk yerine Mehmet Topal var bence Selçuk daha iyi olurdu.
Fenerbahçe ye hiç bir takım kolay kolay fark atamaz.
Bu oyuncular topu taşımak da sorun yaşıyorlar belki ama yerleşik savunmayı iyi yapan oyuncular stoperlerimiz de yerleşik savunmada gayet iyi artı olarak volkan faktörü var.
Çok ekstrem noktada kötü ve galatasaray adına da muhteşem performans olmadıkça fark olmaz.
Ayrıca galatasaray ortasahasında engin ve selcuk göbekte oynayacak yada engin emre bu iki ikilide direnç ve savunma yönünden zayıf oyuncular, baroni de topal da uzun toplar deneyen isimler.Arkaya çok fazla adam kaçırabiliriz gol yemeden oyunu götürürsek bizim gol bulmamız çok zor değil.
#Fenerbahçe'nin resmi ilk 11'i: Volkan; Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali; Mehmet Topal, Cristian; Mehmet Topuz, Alex(K), Caner; Kuyt
Boyle diyorlar.
Dünya'nın en korkak teknik direktörüne sahibiz. Ligin en etkili kanatları bizde,fransa'da çok başarılı olmuş forvet bizde amaa hepsi yedek. Yedek takımımızı daum'a versen şampiyonluğa oynatır arkadaş!
Maç başlamadan rakip takımdan olumsuz yorumlar görünce olası bir yenilgide bakın bu kadroyla bile yendik diye alay konusu olmamızdan korkuyorum.:)
Sakin kalalım ve maçı alalım.Stres ve baskı bizim üzerimizde değil bence.
başlangıç için iyi kadro.Alex gününde olursa iyi işler yapar bu gün galatasaray ortasahasında melo nun yokluğunu iyi değelendirip.
işler sarpa sararsa kenarda hamle için gayet iyi isimler de var, bence güzel bi maç bizi bekliyor.