Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupanın sahibi hangi takım olur?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

33 47.14%
  • Galatasaray

37 52.86%
1 ile 30 arası toplam 726 sonuç

Konu: Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

kadro kesin değil ntvspora göre selcuk değil caner oynayacak.
    topuz caner kanatlarda, stoch kuyt un arkasında; biraz daha iyi bi kadro olur böyle olursa.
    fbtv acık hala kadroyu vermediler kesinleşse verilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    kadro kesin değil ntvspora göre selcuk değil caner oynayacak.
    topuz caner kanatlarda, stoch kuyt un arkasında; biraz daha iyi bi kadro olur böyle olursa.
    fbtv acık hala kadroyu vermediler kesinleşse verilir.
    Aynen.Henüz hiçbir kanal 11 vermedi.Bu kadar saat önceden 11 açıklandıgını hiç görmedim zaten.İnşallah adam akıllı bir kadroyla çıkıcaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    3 temmuz olmasa sampiyonduk , 3 temmuz olmasa tarihin en iyi kadrosunu kuruyorduk , 3 temmuz olmasa emenike lugano takimdan gitmicekti , bunlari burda sizler dediniz bende diyorum ki hala geçen yil"i bahane edip hocayi korumayin herkes biliyor aykut hocanin cok hatasi oldugunu geçen yildan 3 temmuz diye kimse ses cikartmamisti.
    3 Temmuz olmasa şampiyon olur muyduk olmaz mıydık geçen sene bilinmez ama diğer söylenenlere katılıyorum.

Geçen sene o olayların hatırına bu takıma tabiri caizse hem analık hem babalık yapan Aykut Kocaman'ı eleştirmek şahsen benim içimden gelmiyordu. Ama bu sene bahane yok eleştirmemek için.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri