Cardozo attı maalesef 2-1.
Printable View
Cardozo attı maalesef 2-1.
Cardozo attı 2-1
final geldi demek için çoook erken müthiş bastırıyorlar bizim orta saha denen bir şey yok. top tutan adam yok. her dönen top kalede. Çok zor bu skoru korumak. Öyle yada böyle 1 gol atmamız lazım.
Cardozo, çok rahat vurdu. Böyle tehlikeli bir adamı bu kadar boş bırakırsan, sonucuna katlanırsın.
mesajı yazarken yedik geçmiş olsun bu tur gelmez kolay kolay
Selçuk Şahin gibi bir adamın varsa ilk golde de izler adamı 2. goldede izler. Bakıyorlar anca...
Böyle saçma bir oyunla elenirsek çok koyacak çoook
2. golde Volkan çok hantal kalmış,evet çok ince vurdu Cardozo ancak Volkan tam bir kalas gibi uzandı topa.
O kaçarmı be ulan ne gol kaçtı
İlk maçta atıp işi bitiremediniz şu gelen golü yapsaydınız bee yazık yahu
Selçuk sakatlandı dualarımız kabul mu oldu ne :D Mehmet topuz giricek.
Allah'a şükür ya... Allah'ım birde bu turun gelmesini dilemiştim inşallah oda kabul olur...
Bu arada Basel 45'te 1-0 öne geçti hadi be finale çıkalım :)
ne çirkef takımmış be
Adamlarla aramızda dünyalar kadar fark var . Bunlarla kafa kafaya oynamak için en az 2 sezona daha ihtiyaç var
Tur sadece atacağımız bir gole bakar sadece 1 gol. Ah ulan Sow nasıl kaçtı o gol be. Kuyt'ta boş kaleye tamamlayamadığı. İlk maçtan beri müthiş pozisyonlar harcıyoruz. Mutlaka 1 gol bulmak gerek. Bu maç böyle bitmez. Bitersede biz biteriz heralde...
Yalnız Fransız hakem iyi maç yönetiyor Fenerbahçe adına.Benfica çok güzel oynuyor Allahtan 1 tane attık ama mutlaka 2'yi bulmamız gerekiyor bunlar 2. yarı gol atmadan duramaz gibi.Keşke ilk yarı 1-1 bitseydi...
Çok zor bir maç oluyor, bizden çok üstünler, Selçuğun sakatlanması bir yandan iyi bir yandan kötü oldu, zaten fizik olarak bizden üstünler Selçuk en azından yan toplarda boyuyla bir işe yarardı. Bakalım ikinci yarı biraz daha toparlayabilirsek tur gelir. Toparlayamazsak ta gelirse şansa gelmiş olur zaten. İnşallah biraz silkelenirler devre arasında.
selçuk bir gol yedirdi(ilk gol) bir de saçma bir göğüs pası ile cristian'ı cezalı duruma düşürdü. büyük beceri bu kadar kısa sürede.
Avrupa Ligi Yarı Finalinde yediğimiz gole bak Kuyt boş kaleye yuvarlayabiliseydi bitirmiştik maçı.
yalnız ilk golde volkan topu dışarı çıkıyor diye bırakmış olacak iş değil
Diğer maçtan.
http://i.minus.com/iTIRm7uZnlD1c.gif
Adamlar bu gece cok iyiler.Bu maçta daha cok gol olur.Yeterki Fenerbahce kontradan gelen topları harcamasın.
Kuyt Gİbi !
Yalnız adamlar ikinci golü döve döve attılar resmen. Çalgı Çengi'deki şu sahne aklıma geldi birden :icon_lol: Yanlış anlamayın sakın ha kötü niyet yok. Fenerbahçe yemeden girseydi devreye iyi olurdu. Yada Kuyt atsaydı o golü iş bitmişti bence. Çok zor bir maç oluyor.
Bizim basan adamımız yok. Çok boş pozisyonlar buluyorlar. Bu takımı elemek çok zor değil aslında. Sadece kendi işimizi kendimiz zorlaştırıyoruz. Orta sahamız yok gibi birşey. Adamlar 1 pasta ceza sahasına geliyor. Haliyle karşılarında kendilerine cevap veren bir takım olmayınca çok iyi gibi görünüyor. Benfica'ya kötü demiyorum. Bizden iyi oldularıda kesin ancak bu kadar oyunuda kendi ellerinle rakibe vermemelisin. Abartılan kadar iyi bir takım değil bence Benfica. Biraz becerikli bir takım olsa en kötü bu takıma 2-3 gol atar. Bizde yapabiliriz. Bu maç 2-1 bitmez gibi.
Bana kalırsa Benfica 4'ü bulamaz ama 3'ü kesin bulur.Bu yüzden bizim 2'yi bulmamız şart.Yalnız acayip kötüyüz penaltı da olmasa bitmiştik.Kuyt onu gol yapabilirdi aslında onu gol yapsa yapsa Kuyt yapardı ben hala şaşkınım nasıl atamadı diye.Ayrıca bizim takımlarımızın bu adamlarla kafa kafaya oynamamız için deplasmanda nasıl oynamamız gerektiğini öğrenmemiz lazım.
Şu Pereyra yıda attırsak iyi olur aslında belki biraz eşitlenir oyun, biraz üzerine oynasalar hakem affetmez atar :)
Basel'de tur atlarsa çok iyi olur. Finale çıkarsak başa baş mücadele olur gibi haydi be alın şu turu..
Gökhan'ın durumuna çok üzüldüm, geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şeyi yoktur.