Kartlar yeniden sayılacakmış
Printable View
Kartlar yeniden sayılacakmış
Bir pozisyonda Semih'le Emenike'nin ortasında kalan topta Semih topla karışık Emenike'yi indirdi. Hakem vermedi,derbi yönetiyorsan bunları vermeye gücün yetecek.
Ayrıca +4 ne yahu? Sırf Eboue daha fazla yattı.
Bülent Yıldırım açık şekilde doğramıştır Feneri.
Tebrikler Çocukluk Aşkım !
Ersun Yanal yüzünden yenildik kimse kusura bakmasın. Takımı ne teknik, taktik ve ne mental açıdan hazırlamış. Puan farkı 7'ye indi ve Trabzon maçını da bir aksilik olmazsa TFF kaldığı yerden devam ettirecek. Bu kafayla zor şampiyon oluruz...Bir lafım da Bülent Yıldırım'a bu kadar kötü hakem görmedim. Bu arada Sneijder'e kartlar için danışmanlık ücreti veriyor herhalde...
Selçuk ile Mancini atıştı sanıyorum. Bayağı bir bozuldu son maçı oldu büyük ihtimalle. Maç sırasında yine de böyle sözler söylememeliydi Mancini tam olarak ne dedi bilmiyorum ama üzücü sözler sarfetti anlaşılan.
maçın başında melonun emrenin tekmelemesini görmedi hakem maç zaten ragbi gibi bişiydi hiçbir şey anlamadım saçma sapan bi maçtı
Ersun yanal emre bulent sagolsun
Son yılların en kötü yönetiminden birisi idi sanırım bu maç.
Fenerbahçe'nin hücumcular kalıplı diye savunma oyuncuları ne zaman düşse faul çalındı. Semih zaten üflesen takla atıyor fiziksel açıdan çok kötü ve bu sebeple bir sürü yanlış faul çalındı.
Webo'yu bu kadar geç almasının sebebini gerçekten merak ediyorum. En gereksiz zamanda bile 4 forvete dönen hoca Sow / Webo değişikliğini 65-70 de yapmalıydı.
Ersun hoca bu maçı hediye etti rakibimize tebrik ediyorum. Biz geçen hafta şampiyon olduk TFF eksik maçı yeniden oynatsa bile kazanırız diye düşünüyorum o sebeple çok kasmaya gerek yok.
Ersun Hoca ne kadar yeteneksiz olduğunu gösterdi. Arkadaş artık yıllardır aynı kazmalardan bıktık. Emre, Bekir, Mehmet Topuz gibi adamlar gitmeli. Salih gibi oyuncular şans bulmalı. Şöyle rezil bir oyun hatırlamıyorum. Kocamanla daha iyiydik valla...
Bu arada ben kartlara falan birşey demiyeceğim. Ofsayt diye kesilen nizami bir pozisyonumuz ile Emenike son adamken Semih'in düşürdüğü pozisyonlar var. Bunları göremeyen hakem bıraksın lütfen...
Fanatikliği bırakmak lazım, sanki Fener o kadar iyi oynadı ki hakem hakkını yedi yani Fenerin.Bu tür yönetimlere her hafta her ligde rastlanır, çok anormal bir durum değil.Ben burada suçu haftalardır tansiyonu yükselten, en ufak şeyde bas bas bağıran yöneticilerimizde görüyorum.
-Selçuk'ta hakikaten ayıp etti.
-Abi bu Burak'a ben çok şaşırıyorum ya.Bi insan bu kadar hızlı olup nasıl bu kadar kötü top sürebilir.Kaç yıldır antrenmana çıkıyorsun, en azından standart bir şekilde top sür.Top tekniği sıfır bile değil eksilerde ne yazık ki.
Valla futbol yorumlayacam ama hakem futbol oynatmadı ki yorumlayayım. Her pozisyon mu faul her pozisyon mu kartlık olur arkadaş. Gelsin yabancı hakemler yönetsin şu maçları, biraz futbol izleyelim.
Fenerbahçe için kaybedilme ihtimali olan maçlardan biriydi. Zaten bunların hesabı yapıldığından dolayı maça çıkmadan önce puan farkı 13'tü. Ancak Ersun Yanal'ın sabah akşam oturup 2007'deki Zico'lu Fenerbahçe'nin gergin bir atmosfer ve gerilmiş bir takım karşısında nasıl takım yönetildiğini milyon defa izlemesi gerek. Bugün Fenerbahçe maçı değil, oyuncularını ve futbol karakterini kaybetti. Allahtan 2. yarı ne olduklarını hatırladılar. 10 kişiyle bile sakin futbolla Galatasaray'ı zorlayıp, daha fazla pozisyona girdiler. Tek oyuncusu bile 3 defa Galatasaray savunmasının boş pozisyonda hata yapmasını sağladı. En başta olması gerekenler en sonda olunca 3 puandan daha önemli kayıplar gerçekleşti.
Galatasaray içinse diyebileceğim kötü futbol oynuyor. Bu oyunları 2.lik için yeterli olur mu bilemiyorum çünkü Beşiktaş da pek iyi sayılmaz. Ama bu oyunla kalan deplasman maçlarını da kazanma ihtimalleri çok düşük.
Son olarak Sneijder'e helal olsun diyorum. Melo'yu bile geçti. Bir oyuncu rakibin 3 futbolcusuna sarı kart göstermede nasıl başarılı olur onu gördük. Hakemin yanından ayrılmadı. Bir an yaveri falan sandım. Pozisyon faul Sneijder sarı ver diyor, veriyor. Fenerli oyuncu itiraz ediyor, Ver diyor, Veriyor. İyi yönetti maçı (:
Son zamanların en kötü yönetilen ve pozisyon bakımımdan en kısır olan maçıydı. Kendi sahamızda Fenerbahçe'nin çok daha etkili olduğu maçlar hatırlıyorum. Kırmızı karttan önce bir kıpırdanma vardı, karttan sonra iyice düştü, ikinci yarıda ise tekrar kıpırdandılar. Aynı şekilde Galatasaray'da 1-0'dan sonra rölantiye aldı maçtı. O açıdan zevksiz bir maç oldu diyebilirim.
Maç hakkında en güzel yorumu gördüm sanırım. "Kazananın Çaykur olduğu maç" :n:
Türk futbolunun ilerlememesine tek sebep vardır oda hakemlerdir.
Yabancı sınırı o bu yalan.
Selçuk sakatlandı çıkmak istedi,bir şey olmaz,hallederler.
Bir Bülent Yıldırım mucizesi: haftaya 5 oyuncumuz kart cezasından dolayı oynayamayacak .
Artı ikinci yarının başında Hakan'ın çok net, Semih'in de ikinci yarı içinde 2 kere çok çok net top kayıpları vardı.Bunları gözden kaçırmamak gerek.
Selçuğun takım ile ilgili sorunları var. Bu maçta iyice ayyuka çıktığını düşünüyorum. Çünkü selçuk mutsuz olduğunda bunu dışarıya gösteren bir tip.
Her yerde bir huzursuzluk var. Siyasette öyle, ülkede öyle, haberlerde öyle. Biraz futbolla neşe bulalım diyoruz onda da huzur yok.
Bana o pazubandının koldan o formanın da sırttan çıkartılıp böyle hareketler yapılmasını kimse açıklayamaz. Beğenmiyorsa gidebilir Selçuk. Çok severim kendisini ama bir yere kadar kimse Galatasaray'dan büyük değil.
Cüneyt Çakır son nokta diyordum yanılmıştım. Bu adam ondan da beter. Haftaiçi de Trabzonspor maçının tekrar edileceği açıklanır. Mission completed.
O değilde bu Emrenin kaptan olması kadar saçma bir şey yok Gökhan olsun Volkan olsun neden Emre kaptan bir türlü anlamıyorum
Bana kalırsa ersunun pek bir suçu olduğunu sanmıyorum . Emre malesef tüm taktiği bozdu gibi geldi
İlk yarıdan başlayalım. Öncelikle Emre'nin kartı kesinlikle doğru ama ona gelene kadar Eboue ve özellikle Melo nasıl kırmızı kart görmez izahı yok. Bir kere hakem yese Emre'nin kartından sonra Melo'yu atması lazımdı o hareketinden dolayı ama art niyetliydi hadi önceki faullerini geçtim yani. Emenike'ye dan dun giriyolar faulu Emenike'ye çalıyor hakemler komik. Semih Emenike'yi indirdi son adam kırmızı olması gereken pozisyona faul veremedi. 2-3 tane %100 ofsayt olmayan pozisyona ofsayt kaldırıldı. Gereksiz baskı ve stres yaptı oyuncular ama 10 kişi oynadık rakip 11+3 desek yanlış olmaz. Yardımcısından orta hakemine hepsi mi hatalı kararlarını ev sahibi lehine verir.